You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Apple iPhone + 3G
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/iphone_3g.jpg[/img[/URL]]
[b]Πρόωρη κερδοφορία[/b]
Ο πρόεδρος της Apple Steve Jobs ανακοίνωσε την πώληση 10 εκατομμυρίων συσκευών iPhone μέσα στο 2008. Τα 10 εκατομμύρια ήταν και ο στόχος της Apple που όπως δείχνουν τα νούμερα επιτεύχθηκε 60 μέρες νωρίτερα.
Η πωλήσεις του iPhone 3G έχουν φτάσει τα 6,9 εκατομμύρια στις 51 χώρες διάθεσης και μέσα από τα 30.000 σημεία διανομής σε όλο τον κόσμο. Συγκριτικά, το πρώτο iPhone είχε 6.1 εκατομμύρια πωλήσεις από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι και τον Ιούλιο του 2008 που ήταν και η συνολική διάρκεια διάθεσης του στην αγορά.
Αυτό πάντως που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και στον Jobs αλλά και στον οικονομικό διευθυντή της Apple, Peter Oppenheimer, είναι το γεγονός ότι οι πωλήσεις του iPhone το τελευταίο τρίμηνο, ξεπέρασαν και αυτές του BlackBerry που κατασκευάζει η Research In Motion (RIM).
[b]Πρόωρη κερδοφορία[/b]
Ο πρόεδρος της Apple Steve Jobs ανακοίνωσε την πώληση 10 εκατομμυρίων συσκευών iPhone μέσα στο 2008. Τα 10 εκατομμύρια ήταν και ο στόχος της Apple που όπως δείχνουν τα νούμερα επιτεύχθηκε 60 μέρες νωρίτερα.
Η πωλήσεις του iPhone 3G έχουν φτάσει τα 6,9 εκατομμύρια στις 51 χώρες διάθεσης και μέσα από τα 30.000 σημεία διανομής σε όλο τον κόσμο. Συγκριτικά, το πρώτο iPhone είχε 6.1 εκατομμύρια πωλήσεις από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι και τον Ιούλιο του 2008 που ήταν και η συνολική διάρκεια διάθεσης του στην αγορά.
Αυτό πάντως που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και στον Jobs αλλά και στον οικονομικό διευθυντή της Apple, Peter Oppenheimer, είναι το γεγονός ότι οι πωλήσεις του iPhone το τελευταίο τρίμηνο, ξεπέρασαν και αυτές του BlackBerry που κατασκευάζει η Research In Motion (RIM).
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
εγω το θεωρω νταβατζιλικι!!
εμενα π.χ δεν μου χρειαζεται κατι τετοιο!! αν μου το κανανε δωρο θα το παιρνα....αλλιως ουτε καταδυανια!!χωρια οτι το θεωρω πολυ ευσθητο επειδη ειναι touch screen!!!!εγω φετος το καλοκαιρακι το πιασα στα χερια μου και δεν με πολυεντυποσιασε!!
οσο για το Ν 95 που λενε παρα πολλοι εγω θα πω οτι ο κολητος μου ειτανε απο τους 1ους που εσκασε 780...!στην αρχη εντυπωσιακο..αλλα ψευτοκατασκευη!!οταν το πηρε και ο αδερφος μου και το χειρηστηκα τα ιδια!! εγω εχω το Ν73!!δεν με χαλαει που δεν εχω GPS - WIFI και καμερα 5 ΜΡ! εχω 3.2ΜΡ!! παρολαυτα και το Ν73 ψευτοκατασκευη! δηλαδη αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για να εχεις ενα απο τα παραπανω τηλεφωνα?ενω στην τελικη μπορεις να εχεις τις ιδιες και παραπανω λειτουργιες στα μισα λεφτα με ενα πιο απλο τηλεφωνο και οχι με ενα touch screen
εμενα π.χ δεν μου χρειαζεται κατι τετοιο!! αν μου το κανανε δωρο θα το παιρνα....αλλιως ουτε καταδυανια!!χωρια οτι το θεωρω πολυ ευσθητο επειδη ειναι touch screen!!!!εγω φετος το καλοκαιρακι το πιασα στα χερια μου και δεν με πολυεντυποσιασε!!
οσο για το Ν 95 που λενε παρα πολλοι εγω θα πω οτι ο κολητος μου ειτανε απο τους 1ους που εσκασε 780...!στην αρχη εντυπωσιακο..αλλα ψευτοκατασκευη!!οταν το πηρε και ο αδερφος μου και το χειρηστηκα τα ιδια!! εγω εχω το Ν73!!δεν με χαλαει που δεν εχω GPS - WIFI και καμερα 5 ΜΡ! εχω 3.2ΜΡ!! παρολαυτα και το Ν73 ψευτοκατασκευη! δηλαδη αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για να εχεις ενα απο τα παραπανω τηλεφωνα?ενω στην τελικη μπορεις να εχεις τις ιδιες και παραπανω λειτουργιες στα μισα λεφτα με ενα πιο απλο τηλεφωνο και οχι με ενα touch screen
Σήμερα + αύριο ολόκληρος ο κόσμος του APPLE iPhone θα υψωθεί μπροστά σας, στο Σύνταγμα!
Επικοινωνία, τεχνολογία, ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασκέδαση, όλα αναλύονται άψογα οπτικοακουστικά και εμπλέκονται αρμονικά σε ένα χώρο όπου τα πάντα λειτουργούν διαδραστικά. Μέσα από γιγάντια σκηνικά, ιδιαίτερα video installations και ξεχωριστά χορευτικά, μπορείτε να μάθετε και να δείτε από κοντά όλες τις δυνατότητες του iPhone, απολαμβάνοντας μια σειρά εκπλήξεων, κληρώσεων και επωνύμων συναυλιών (Mikro και Stavento 31/10 και Goin' Through and Family the Label 01/11) που θα κλείσουν το μεγάλο event.
Επικοινωνία, τεχνολογία, ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασκέδαση, όλα αναλύονται άψογα οπτικοακουστικά και εμπλέκονται αρμονικά σε ένα χώρο όπου τα πάντα λειτουργούν διαδραστικά. Μέσα από γιγάντια σκηνικά, ιδιαίτερα video installations και ξεχωριστά χορευτικά, μπορείτε να μάθετε και να δείτε από κοντά όλες τις δυνατότητες του iPhone, απολαμβάνοντας μια σειρά εκπλήξεων, κληρώσεων και επωνύμων συναυλιών (Mikro και Stavento 31/10 και Goin' Through and Family the Label 01/11) που θα κλείσουν το μεγάλο event.
Η δεύτερη beta έκδοση του iPhone firmware 2.2 δόθηκε πρόσφατα στους προγραμματιστές και ήδη μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.
Φαίνεται ότι η Apple άκουσε τα παράπονα των χρηστών που δεν μπορούσαν να κατεβάσουν podcasts απευθείας στο iPhone τους, αλλά έπρεπε να τα μεταφέρουν από τον υπολογιστή τους μέσω iTunes. Μετά την απόρριψη μιας εφαρμογής που έδινε αυτή τη λειτουργικότητα στο iPhone, του Podcaster, φουντώνουν οι φήμες ότι στην επόμενη έκδοση του firmware θα επιτρέπεται το απευθείας downloading των podcasts στο κινητό.
Επιπλέον, διέρρευσε screenshot η οποία δείχνει ότι το νέο firmware θα ζητάει βαθμολογία κατά τη διαγραφή μιας εφαρμογής, ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή στα reviews του App Store.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες ζητούσαν μάλλον θα προστεθεί στην επόμενη έκδοση: η δυνατότητα προβολής Street View στο Google Maps, γυρνώντας το κινητό σε οριζόντια θέση. Εκτός αυτού φαίνεται ότι θα προστεθούν και πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και οδηγίες για περπάτημα.
Άλλα χαρακτηριστικά που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνονται στο νέο firmware είναι διαμοίραση της περιοχής όπου βρίσκεται ο χρήστης μέσω e-mail αλλά και υποστήριξη του SDK για line-in audio.
Αν και η ροή πληροφορίας σχετικά με την τελευταία έκδοση του firmware είναι πλέον σταθερή, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση.
Φαίνεται ότι η Apple άκουσε τα παράπονα των χρηστών που δεν μπορούσαν να κατεβάσουν podcasts απευθείας στο iPhone τους, αλλά έπρεπε να τα μεταφέρουν από τον υπολογιστή τους μέσω iTunes. Μετά την απόρριψη μιας εφαρμογής που έδινε αυτή τη λειτουργικότητα στο iPhone, του Podcaster, φουντώνουν οι φήμες ότι στην επόμενη έκδοση του firmware θα επιτρέπεται το απευθείας downloading των podcasts στο κινητό.
Επιπλέον, διέρρευσε screenshot η οποία δείχνει ότι το νέο firmware θα ζητάει βαθμολογία κατά τη διαγραφή μιας εφαρμογής, ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή στα reviews του App Store.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες ζητούσαν μάλλον θα προστεθεί στην επόμενη έκδοση: η δυνατότητα προβολής Street View στο Google Maps, γυρνώντας το κινητό σε οριζόντια θέση. Εκτός αυτού φαίνεται ότι θα προστεθούν και πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και οδηγίες για περπάτημα.
Άλλα χαρακτηριστικά που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνονται στο νέο firmware είναι διαμοίραση της περιοχής όπου βρίσκεται ο χρήστης μέσω e-mail αλλά και υποστήριξη του SDK για line-in audio.
Αν και η ροή πληροφορίας σχετικά με την τελευταία έκδοση του firmware είναι πλέον σταθερή, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ρε παιδια, ξέρετε αν το iphone έχει και acrobat για να διαβάζεις e-books?
Ξέρω ότι πολλοί θα πέσετε να με φάτε αλλά εγώ θα τα πω! Αλήθεια, τόσο απαραίτητο στη ζωή σας είναι να έχετε ιντερνετ συνέχεια μαζί σας? Προφανώς πρέπει να είστε βουλευτές, υπουργοί, ή το λιγότερο πρόεδροι μεγάλων πολυεθνικών. Δε λέω ότι όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα δεν είναι χρήσιμα.Αλλά όχι να αγωνιούν όλοι πότε θα έρθει το iphone και η κάθε πολυδιαφημισμένη πατάτα για να τρέξουμε να το αγοράσουμε.Μετά, λέμε ότι η ζωή έχει γίνει ακριβή. Ε βέβαια. Όταν θέλουμε iphone,2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, αμάξι 120 ίππων +, και χίλια δυο αλλα, είναι φυσικό να μην μένει τίποτα. Πιστεύω ότι έχουμε χάσει το νόημα της ζωής.Ξεκολλήστε λίγο. Μην είστε τόσο θύματα.Μην την ψωνίζετε με ένα iphone. Περισσότερο φιγούρα είναι παρά ικανοποίηση αναγκών.Το ξέρετε καλά καταβάθος.Υπάρχουν άνθρωποι που θα αρρώσταιναν χωρίς κινητό ή ιντερνετ για μία μέρα. Που καταντήσαμε...Μωρέ καλά κάνουν όλοι αυτά που τα πουλάνε όσο γουστάρουν, γιατί ξέρουν σε τι κορόιδα απευθύνονται.
Παρ'οτι είμαι άρρωστος γκατζετάκιας,έχω αγοράσσει ήδη το iphone όπως και πολλές άλλες παπαριές που μας πασάρουν,συμφωνώ απόλυτα με το ανωτέρω σχόλιο.Με μια φράση...Τεχνητές ανάγκες που κάνουν κάποιους δισεκατομμυριούχους.
Υπάρχει πιο εύχρηστο τηλέφωνο από κάτι ΝΟΚΙΑ των 30 ευρώ,πανεύκολα στη χρήση που απλά κάνουν την δουλειά τους?
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
παρόλα αυτα φίλε μου, μπορεις στο iphone να φορτώσεις e-books ?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κάθε συσκευή είναι για τη δουλειά που τη χρειάζεσαι....εγω το θεωρω νταβατζιλικι!!
Στον αχταρμά που οδηγούν τα πιτσιρίκια σήμερα, οι φακοί της πούτσας με 10 μύρια πιξελς (λες και ο αναλογικός φακός των 3 ευρώ μπορεί να αποδόσει τόση ποιότητα) και τα 128μπιτ μπ3 πλέιερς αλ ι γουάν θεωρούνται κάτινγκ εντζ τεχνολογία........
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
τι να σου πω.....κάθε συσκευή είναι για τη δουλειά που τη χρειάζεσαι....
Στον αχταρμά που οδηγούν τα πιτσιρίκια σήμερα, οι φακοί της πούτσας με 10 μύρια πιξελς (λες και ο αναλογικός φακός των 3 ευρώ μπορεί να αποδόσει τόση ποιότητα) και τα 128μπιτ μπ3 πλέιερς αλ ι γουάν θεωρούνται κάτινγκ εντζ τεχνολογία........
εγω προσωπικα δεν εχω αναγκη κατι τετοιο και απλα δεν θα το αγοραζα για να πουλησω μουρη!!
αν ηθελα wlan e-mails κλπ και το ηθελα και για επαγγελματικη χρηση τοτε ναι ισως αγοραζα ενα ΜΙΟ π.χ. αλλα στα καλα των καθουμενων να το παρω για ποιον λογο για να παιξω με το gps?? προς το παρον δεν μου χρειαστηκε gps καπου! μια φορα στην βουλγαρια και αυτο δεν ειχε τους χαρτες!!
Υ.Γ τωρα αν καποιος το θελει απλα και μονον επειδη του αρεσει καλα θα κανει και θα το παρει.....! δεν μπορουμε νασ υποχρεωσουμε καποιον να μην το παρει....περι ορεξεως.......
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
πάντως ρε παιδια, δεν είναι και τόσο άσχημο κινητο και ειδικά αμα χρειάζεσαι και internet νομίζω ότι αποτελεί μια καλή λύση...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάντως ρε παιδια, δεν είναι και τόσο άσχημο κινητο και ειδικά αμα χρειάζεσαι και internet νομίζω ότι αποτελεί μια καλή λύση...
φιλαράκι άμα θέλω νετ παίρνω ένα μίνιλάπτοπ του 1 κιλού με μια 3G κάρτα και τελειώνει το παραμύθι.....
Αυτή η παπαριά με τα κινητά της πούτσας που κάνουν τα πάντα και τίποτα είναι αφόρητα εκνευριστική μαλακισμένη πατέντα.....
τεσπα.
όποιος γνωρίζει ξέρει τι πρέπει να κάνει.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μου ζητάει το phone number γιa να κάνω εγγραφη στο itunes . που στο καλο το βρίσκω αυτό το κώλο νούμερο
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε γαμώτο , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το κώλο iphone . Μονο για μουνακια ξέρετεμου ζητάει το phone number γιa να κάνω εγγραφη στο itunes . που στο καλο το βρίσκω αυτό το κώλο νούμερο
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δε γαμιέστε ρε φιλαράκια , το βρήκα μονος μου.ρε γαμώτο , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το κώλο iphone . Μονο για μουνακια ξέρετε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 99
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις