treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχει ανεβει δεν μπορεις να πεις
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ναι ρε ηλιθιε εννοειται οτι δεν ειναι δυνατον να αποδειχθει κατι τετοιο αλλα θα μπορουσε να υπαρχει ενα μινιμουμΜα φυσικα, επαιρνε 5 πιπες και 7 γαμισια την μερα, 10 την πιπα 20 το γαμησι μας κανουν 190 ευρω την μερα.
Να το δω αυτο στα δικαστηρια και τιποτα αλλο.
Το ξερεις φανταζομαι οτι πρεπει να αποδειξεις οτι εχεις διαφυγοντα κερδη βλακα. Στην υπερασπιστικη γραμμη θα ερχοταν η πιατσα να πει ποση καλη ηταν στην δουλεια της?
ζηλεψες μαναρι ?στειλε φιλακια στοκε.αγαπες σου εκανε.παλι καλα που αυτο το καταλαβες
Ναι ρε ηλιθιε εννοειται οτι δεν ειναι δυνατον να αποδειχθει κατι τετοιο αλλα θα μπορουσε να υπαρχει ενα μινιμουμ
Ολα στα ακρα .....
Σε αλλα site ομως περιμενουμε αγαπες?ζηλεψες μαναρι ?
Σιγα μην περιμενα αγαπες σε ενα μπουρδελοσαιτ
Μαλακα .... ε μαλακα !!!!!
μάλλον τόσο θα κοστολογείται! η μεγαλύτερη αποζημιωση που δόθηκε ποτέ ήταν σε μια κοπέλα που φυλακιστηκε 3 χρονια άδικα επειδη ο φίλος της (σχεση 2μηνων δλδ)πιάστηκε με μεγαλη ποσοτητα ναρκωτικων, την οποια δραστηριοτητα του αυτη ουτε τη γνωριζε ουτε ειχε αναμειξη. καταδικάστηκε σε 8 χρονια και μετα από μεγαλους δικαστικους αγωνες αθωοθηκε και πηρε αποζημιωση 30€/ημερα αλλά όπως η ιδια είπε αυτό που πέρασε δεν αποζημιωνεται με κανενα χρηματικό ποσό.
τόσο κοστολογείται η ελευθερία;
μάλλον τόσο θα κοστολογείται! η μεγαλύτερη αποζημιωση που δόθηκε ποτέ ήταν σε μια κοπέλα που φυλακιστηκε 3 χρονια άδικα επειδη ο φίλος της (σχεση 2μηνων δλδ)πιάστηκε με μεγαλη ποσοτητα ναρκωτικων, την οποια δραστηριοτητα του αυτη ουτε τη γνωριζε ουτε ειχε αναμειξη. καταδικάστηκε σε 8 χρονια και μετα από μεγαλους δικαστικους αγωνες αθωοθηκε και πηρε αποζημιωση 30€/ημερα αλλά όπως η ιδια είπε αυτό που πέρασε δεν αποζημιωνεται με κανενα χρηματικό ποσό.
ζηλεψες μαναρι ?
Σιγα μην περιμενα αγαπες σε ενα μπουρδελοσαιτ
Μαλακα .... ε μαλακα !!!!!
Γιατι πιστευεις οτι μπορει να μην ηταν ειρωνικο και το δικο μου ποστ ?ζηλεψα?ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι ρε?σε κορόιδεψε η βελβω και συ της στέλνεις φιλια βρε τουβλο.
Γεια σου ρε Μήτσο είρωνα.Γιατι πιστευεις οτι μπορει να μην ηταν ειρωνικο και το δικο μου ποστ ?
Απλα εχω αποφασισει οτι δεν αξιζει να βριζω μερικους και απλα τους ειρωνευομαι με τον τροπο μου
ναι για το ελλαδιστανγια Ελλάδα μιλάμε πάντα έτσι;
εχω και μουσι τωρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου ρε Μήτσο είρωνα.
Έγινες μπρουτάλ αγκόρι;;;εχω και μουσι τωρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τραγικο ρε φίλε! tragic τασουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11Μια ερώτηση:
δλδ αν μισώ κάποιον και τον απαγάγω, τον φυλακίσω σ ένα κελί με νορμάλ συνθήκες διαμονής, σίτισης, ψυχαγωγίας, κλπ για να τον τιμωρήσω
μετά με 9 ευρώ / ημέρα αποζημίωση έχω καθαρίσει;
πισω μωρη λυσσαραΈγινες μπρουτάλ αγκόρι;;;
Καυλώσαμε αχ.
ναι για το ελλαδισταν
ΤΟν θες;;;πισω μωρη λυσσαρα
Όσο αφορα την ιεροδουλη θα μπορουσε να ασκήσει διώξη για αποζημίωση απο διαφυγοντα κέρδη και ψυχική οδύνη καθώς και ηθική βλάβη αν ήταν νόμιμη κατα παντός υπευθυνου