Νέα

«Απόβραδο»...Μπουζουκοσκυλάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά δεν είμαι Αθηναίος αλλά θα γράψω μια εμπειρία μου πριν λίγες μέρες. Κάποιος φίλος μου από Αθήνα λοιπόν με παέι σε ένα μαγαζί - μπουζούκια - το 'ΑΠΟΒΡΑΔΟ'  Πάνω από 50 μουνιά στο μπαρ, μιλάμε για πολύ ξέκωλα εκ των οποίων και πολλές αλλόδαπες. Όλες ψάχνοταν για κερασματάκι και παρεούλα. Γενικά είμαι ένας εμφανίσιμος 35άρης αν λέει κάτι αυτό. Λοιπόν γνώρισα ένα δίδυμο που κανονίσαμε για την άλλη μέρα. Έμεινα μάλιστα Αθήνα ενώ είχα σχεδιάσει να φύγω. Την άλλη λοιπόν μέρα το μεσημέρι βγήκα για φαγητό με την μια - μούναρος μιλάμε, Κυψελιώτισσα - σε ένα πολύ όμορφο resturant ήπιαμε τα κρασιά μας και κάναμε τα τρέλλα γαμήσια μας στο ξενοδοχείο που συνήθως μένω όταν έρχομαι Αθήνα. Έβαλα αυτό το θέμα για να ρωτήσω αν ξέρετε τέτοια σκυλάδικα γ' εθνικής κατηγορίας που πάνε τέτοιες γκόμενες και έχει τέτοιες φάσεις. Και γενικά μαγαζιά που μπορούν να σου τύχουν τέτοιες φάσεις. Ειδικά ενδιαφέρομαι για το Κέντρο περιοχές δηλαδή κοντά στην Ομόνοια. Αν και πιστεύω ότι τελικά τα κλειδιά βρίσκονται στα συνοικιακά μαγαζιά.

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κατι μου θυμιζει με μια βιλα στην εκαλη που πας και γαμας τσαμπα και μετα σου
ψηνουν μπαρμπεκιου στο κηπο................................................................. :jerking:

Επισκέπτης
Παιδιά δεν είμαι Αθηναίος αλλά θα γράψω μια εμπειρία μου πριν λίγες μέρες. Κάποιος φίλος μου από Αθήνα λοιπόν με παέι σε ένα μαγαζί - μπουζούκια - το 'ΑΠΟΒΡΑΔΟ' Πάνω από 50 μουνιά στο μπαρ, μιλάμε για πολύ ξέκωλα εκ των οποίων και πολλές αλλόδαπες. Όλες ψάχνοταν για κερασματάκι και παρεούλα. Γενικά είμαι ένας εμφανίσιμος 35άρης αν λέει κάτι αυτό. Λοιπόν γνώρισα ένα δίδυμο που κανονίσαμε για την άλλη μέρα. Έμεινα μάλιστα Αθήνα ενώ είχα σχεδιάσει να φύγω. Την άλλη λοιπόν μέρα το μεσημέρι βγήκα για φαγητό με την μια - μούναρος μιλάμε, Κυψελιώτισσα - σε ένα πολύ όμορφο resturant ήπιαμε τα κρασιά μας και κάναμε τα τρέλλα γαμήσια μας στο ξενοδοχείο που συνήθως μένω όταν έρχομαι Αθήνα. Έβαλα αυτό το θέμα για να ρωτήσω αν ξέρετε τέτοια σκυλάδικα γ' εθνικής κατηγορίας που πάνε τέτοιες γκόμενες και έχει τέτοιες φάσεις. Και γενικά μαγαζιά που μπορούν να σου τύχουν τέτοιες φάσεις. Ειδικά ενδιαφέρομαι για το Κέντρο περιοχές δηλαδή κοντά στην Ομόνοια. Αν και πιστεύω ότι τελικά τα κλειδιά βρίσκονται στα συνοικιακά μαγαζιά.
50-100 ατομα δν ειχε καλα καλα το μαγαζι καθημερινα....αν μιλας γι αυτη την εβδομαδα....εσυ ειδες 50 γκομενες κ μονες κ να ψαχνονται..???? εσυ βεβαια βρηκες κατι απλο....ενα διδυμο....εγω την αλλη φορα που ημουν εκει....μου ηρθαν κ οι 50....αλλα δν χωραγαν στην καροτσα του ντατσουν.......αντε καληνυχτα....

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
και υστερα ηρθαν οι μελισσες...................

Επισκέπτης
ρε οταν κοιμωμαστε δυο δυο τις πηδαμε τις ατιμες

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Κοντα στην Ομονοια ? Ο Ελατος-στην Πλατεια Καραισκακη- και τα Αγριμια στην αρχη της Λιοσιων-αλλα μονο για κλαρινα !!

Επισκέπτης
Ρε φιλαράκι, ΑΝ τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες, τότε έχεις βρει τεφαρίκι πράμα που εμείς που μένουμε μόνιμα Αθήνα δεν έχουμε βρει τόσα χρόνια. Τι ρωτάς αν ξέρουμε άλλα μαγαζιά? Κάτσε εκεί που είσαι!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
και υστερα ηρθαν οι μελισσες...................
:2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny: :thumbsup:    Kαι εκτος αυτου, λιγο ...spam: (μαγαζί - μπουζούκια - το 'ΑΠΟΒΡΑΔΟ'  ** Πάνω από 50 μουνιά στο μπαρ, μιλάμε για πολύ ξέκωλα εκ των οποίων και πολλές αλλόδαπες. Όλες ψάχνοταν για κερασματάκι και παρεούλα.)  δεν πειραζει.... ε???  {εκει που ειναι τα ** ειχε & ΑΚΡΙΒΗ διευθυνση, μα φυσικα σβηστηκε απο καποιον mod.}

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Λόγω του νεαρού της ηλικίας των περισσότερων υπάρχουν και πολλοί κομπλεξάρες εδώ μέσα. οκ?

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
καποτε (σε ενα παραμυθι)  ενας νεαρος σε ενα καπηλιο με το σπαθι του καταφερε να σκοτωσει ενω καθοτανε 40 μυγες με τη μια προσπαθεια .
για να δηλωσει την μαγκια του πανω στο σπαθι του εγραψε.  -- σαραντα σκοτωνω καθιστος....  και που να δειτε αν σηκωθω ορθός --- . 

οποιος καταλαβε ....καταλαβε

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
καποτε (σε ενα παραμυθι)  ενας νεαρος σε ενα καπηλιο με το σπαθι του καταφερε να σκοτωσει ενω καθοτανε 40 μυγες με τη μια προσπαθεια .
για να δηλωσει την μαγκια του πανω στο σπαθι του εγραψε.  -- σαραντα σκοτωνω καθιστος....  και που να δειτε αν σηκωθω ορθός --- . 

οποιος καταλαβε ....καταλαβε
:thumbsup:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κατι μου θυμιζει με μια βιλα στην εκαλη που πας και γαμας τσαμπα και μετα σου
ψηνουν μπαρμπεκιου στο κηπο................................................................. :jerking:

χχχχχχχχχχχαααααααααααααααααα!αξιος!αξιος!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Λόγω του νεαρού της ηλικίας των περισσότερων υπάρχουν και πολλοί κομπλεξάρες εδώ μέσα. οκ?

PROFONDO,

Ας ανατρέξουμε σε κάποιο παλαιότερο post σου (στις 15 Νοεμβρίου 2006) να δούμε τι έγραφες:

"...εδώ και 4 μήνες εχω χωρίσει και το έριξα λίγο στα ξενυχτάδικα, όχι όμως για να γαμήσω γιατί ξέρω τι γίνεται. ʼλλωστε είμαι εμφανίσιμος, 35χρονος και μόνιμος καθηγητής σε ΤΕΙ. Απλά μου αρέσουν οι πουτάνες που τις βγάζεις για ποτάκι και μετά ρίχνεις το βόλι σου. Να λειτουργεί λίγο και η φαντασία..."

Πως το είπες ακριβώς? "...Να λειτουργεί λίγο και η φαντασία..."? Χα! Ας δούμε, τι είχες γράψει μία μόνο ημέρα νωρίτερα (στις 14 Νοεμβρίου 2006):

"...Λοιπόν παιδιά είμαι από επαρχία. Χώρισα εδώ και έξι μήνες και πλέον γαμάω ατελείωτα..."

Πες μας τελικά... στις 14/15 Νοεμβρίου που έγραψες τα παραπάνω μηνύματα, ΠΟΣΟ καιρό είχες που χώρισες? 4 ή 6 μήνες? Αν λοιπόν δεν ταξίδεψες στο χρόνο, μπορείς να μας εξηγήσεις πως μέσα σε 24 ώρες κατάφερες να διαγράψεις από το ημερολόγιο 2 μήνες? Χμμμμ... αν αυτό σε δυσκολεύει, ας πάμε παρακάτω. Αντέχεις?

Διαβάζοντας πολλά από τα μηνύματά σου, ανακαλύπτω πως τα περισσότερα έχουν το ίδιο στυλ με βασικό μοτίβο το εξής:

"...είμαι εμφανίσιμος 35αρης και βγαίνω στα μπουζούκια και επειδή είμαι ο γενικός γαμάω του χωριού μπορώ και κερναω ποτά και οι γκόμενες γουστάρουν και μετά τις φορτώνω δυο-δυο και τις παω στο ξενοδοχείο που μενω και τις γαμάω..."

Όπα ρε γίγαντα! Ποιός είσαι? Ο εκσκαφέας? Για εξήγησέ μας το παρακάτω που έγραψες στις 22 Οκτωβρίου, διότι η παρακάτω ιστορία σου είναι επαναλαμβανόμενη με μικρές διαφορές:

"...την τελευταία φορά που ήρθα Αθήνα και σε ένα μπαρ γνώρισα 2 ελληνίδες που ήθελαν να πιούν δεν είχαν μια και τις πήγα Πλούταρχο και μετά με ξέσκισαν στην παρτούζα..."

Eγώ λοιπόν φίλε PROFONDO, λέω πως είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ κομπλεξάρας και όχι αυτοί που σου είπαν πως κοιμάσαι κι ονειρευεσαι. Όταν ξυπνήσεις και αποφασίσεις να μας πείς τελικά ΑΛΗΘΙΝΕΣ εμπειρίες σου, εμείς εδώ θα είμαστε να σε ακούσουμε. Όσο όμως έχεις την ΜΟΥΦΑ για σημαία, άστο ρε φιλαράκι... μη το κουράζεις - το έχουμε δει πολλές φορές το έργο!

Κι αν πράγματι (όπως μας λες) χώρισες με την κοπέλα σου πριν 4, πριν 6 μήνες ή δεν ξέρω πόσο... καλά έκανε και σε παράτησε τέτοιος φαντασιόπληκτος που είσαι. Ξύπνα σε παρακαλώ και συντονίσου, διότι το επόμενο στάδιο είναι να πας καλεσμένος στην εκπομπή της Ανίτας.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.398
Πόντοι
12.056
Pathfinder....τι ταπα ηταν αυτη??Αστυνομικο δαιμονιο εισαι!!!Και με στοιχεια... :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.398
Πόντοι
12.056
Τι εχει??Δεν μπορω να ανοιξω γιατι κοιμουνται τα μωρα,,, :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
τον καθηγητη PROFONFO βρε altec μου .Τι αλλο ...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
κατι μου θυμιζει με μια βιλα στην εκαλη που πας και γαμας τσαμπα και μετα σου ψηνουν μπαρμπεκιου στο κηπο :jerking:

Ε όχι και ΤΖΑΜΠΑ! Εγώ την ιστορία την έχω ακούσει αλλιώς... σε πληρώνουν κι από πάνω!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Α, ρε Pathfinder, τωρα θα τον κανεις να αυτοδιαγραφει & να ξαναμπει με αλλο nick!!!    :2funny:  :2funny:.    Τι να κανουμε, φιλε μου, καποιοι ειναι σπεσιαλιστες  :jerking:  ευτυχως βεβαια για να  :2funny:  :2funny: οι υπολοιοποι!!!!  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom