Επισκέπτης
εκτός από τις τραγικές περιπτώσεις αριστερών με παιδικά τραύματα εντός μπουρδέλα δεν έχω γνωρίσει ακόμα έναν ακροδεξιό που να μην είναι τέζα κομπλέξας και τελείως μαλάκας.
με ποια κριτιρια λες ακροδεξιο καποιον?
εκτός από τις τραγικές περιπτώσεις αριστερών με παιδικά τραύματα εντός μπουρδέλα δεν έχω γνωρίσει ακόμα έναν ακροδεξιό που να μην είναι τέζα κομπλέξας και τελείως μαλάκας.
με ποια κριτιρια λες ακροδεξιο καποιον?
[size=14pt]τέζα κομπλέξας και τελείως μαλάκας[/size]
Περιμένονταε το ποστ που το έχω δηλώσει αυτό θα μου πει πόσω χρονώνε είμαι και ποσα παιδιά έχω.
σε κάλυψε ο πανιωνιοκρυφόγαβρος;με ποια κριτιρια λες ακροδεξιο καποιον?
σε κάλυψε ο πανιωνιοκρυφόγαβρος;
μετά την αποκάλυψη του "ektorTsibaEnaArxidi" (νάτσε για να μη μπλέκεσαι ) ότι δήλωσα πως η Κύπρος έχει 10 μύρια τουρισμό, και ενώ περιμένω το ποστ που το λέει αυτό ο κρυφομπατσούλης αυτόνες με έχρισε και μονιμο κάτοικο Κύπρου.
Περιμένονταε το ποστ που το έχω δηλώσει αυτό θα μου πει πόσω χρονώνε είμαι και ποσα παιδιά έχω.
Μαλέα είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με κρυφόπουστες κλωνάκους ακροδεξιοφιλους.
Υ.Γ. 1
Από το πατρικό μου έχω θέα κατευθείαν στην Πατησίων στις 6 του Δεκέμβρη....
Υ.Γ 2
σάβρα όντως έκανα εκ παραδρομής λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας.
Βαβαίως εσύ έχεις μετατρέψει το μπουρδέλα τελεια τιβι στο Βήμα της Κυριακής και σε χαλάει η ουσία του τυπογραφείου και όχι η σχολαστικότητα του κειμένου (διόρθωστο να βγάζει νόημα).
κατά τα λοιπά,
όχι.αυτα τα κριτιρια αντιστοιχουν και σε πολλους αναρχοαριστερατζες ομως.
όχι.
οι αριστεράτζες είναι τελείως μαλάκες αλλά δεν έχουν κανένα κόμπλεξ. το δηλώνουν μόνοι τους ότι είναι τελείως μαλάκες γιατί άλλωστε δε γουστάρουν την κοινωνικοποίηδη που τους πλασσάρουν.
από την άλλη οι τέζα κομπλέξες ακροδεξιοί προσπαθούν κάτω από το μανδύα της επικρότησης του πλήρους κοινωνικού κομφορμισμού (πατρίς θρησκεία οικογένεια) να κρύβουν την πλήρως ακοινώτητη προσωπικότητά τους (μπουρδελιάρηδες, ρατσιστές, κωλομπαράδες τραβελόφιλοι κλπ).
βρε άμα είναι μη κλαις να σου ρίχνω μικρότερη δόση άλλη φορά, τσκ τσκ
υ.γ. τι δουλειά έχεις με το πατρικό σου? τελικά μένεις μόνος ή στο πατρικό μας έχεις μπερδέψει με την ανεξαρτησία χαχαχαχαχαχα
όχι.
οι αριστεράτζες είναι τελείως μαλάκες αλλά δεν έχουν κανένα κόμπλεξ. το δηλώνουν μόνοι τους ότι είναι τελείως μαλάκες γιατί άλλωστε δε γουστάρουν την κοινωνικοποίηση που τους πλασσάρουν.
από την άλλη οι τέζα κομπλέξες ακροδεξιοί προσπαθούν κάτω από το μανδύα της επικρότησης του πλήρους κοινωνικού κομφορμισμού (πατρίς θρησκεία οικογένεια) να κρύβουν την πλήρως ακοινώτητη προσωπικότητά τους (μπουρδελιάρηδες, ρατσιστές, κωλομπαράδες τραβελόφιλοι κλπ).
Κομπλεξ δεν εχουν κανενα οι αριστερατζηδες?Τοτε τι ειναι οι μαλακιες περι θρακης περι σολωμου κτλ??
στο μυαλό σου ταχεις βαφτίσει μια χαρά, με το που πας να τα γράψεις αρχίζεις τα μήλα Λόλα
όχι φιλαράκο...
οι αριστεράτζες που είναι κωλομπαράδες το φωνάζουν παντού...
οι ακροδεξιοί κωλομπαράδες πάνε εκκλησία, έχουν γυναίκες, παιδιά, είναι καθόλα κύριοι το πρωί και το βράδυ κάνουν τραβελοπάρτυ...
Ρώτα τη Δανάη να σου πει ΠΟΙΟΙ είναι οι καλύτεροι πελάτες ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ κιόλας.......
τσίμπα άλλο ένα αρχίδι....
όταν αναφέρεσαι σε πατρικό προφανώς υπάρχει και νέα κατοικία....
Οπότε μείνε κρυφοακροδεξιόπουστρα στο Λολα να ενα μήλο.
ε μην ορκιζεσαι.
Βρηκες και εσυ το παραδειγμα του τερατος και γαντζωθηκες
χαχα...
δεν είναι ένας...
χιλιάδες είναι......
τον παίρνεις τα βράδια;
Λόλα λένε την τραβέλω που ερωτεύτηκες;
ισχυει..όχι φιλαράκο...
οι αριστεράτζες που είναι κωλομπαράδες το φωνάζουν παντού...
οι ακροδεξιοί κωλομπαράδες πάνε εκκλησία, έχουν γυναίκες, παιδιά, είναι καθόλα κύριοι το πρωί και το βράδυ κάνουν τραβελοπάρτυ...
Ρώτα τη Δανάη να σου πει ΠΟΙΟΙ είναι οι καλύτεροι πελάτες ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ κιόλας.......
ο δηλωμενος αριστερος,ειναι σε ακριβως αντιθετη μοιρα..Συνηθως αντιμετωπιζεται σαν διανοουμενος-ανθρωπιστης-προστατης των εργατων και των μειονοτητων...