Νέα

αποθηκευση σελιδοδεικτων μετα απο φορματ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gustom2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 908
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
bourdeliarides θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου.πως μπορω να αποθηκευσω καπου τους σελιδοδεικτες μου για να τους ξαναχρησιμοποιησω μετα το φορματ?χρησιμοποιω firefox 7.thanks.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Export bookmarks εννοείς; :think:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
bourdeliarides θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου.πως μπορω να αποθηκευσω καπου τους σελιδοδεικτες μου για να τους ξαναχρησιμοποιησω μετα το φορματ?χρησιμοποιω firefox 7.thanks.
bookmarks->show all bookmarks->import and backup->export bookmarks to html->save as->telos
meta kaneis to idio, mono pou anti gia export kaneiw klik sto import kai kaneis eisagwgi to arxeio

HoeLover

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2011
Κριτικές
33
Like
0
Πόντοι
10
Καυλιαρη χρησιμοποιησε το προσθετο Xmarks για να τους αποθηκευεις και να τους εχεις επισης σε πολλους υπολογιστες,κυκλοφορει σε firefox αλλα και σε Chrome (για Internet Explorer δεν το γνωριζω μιας και δν ειμαι φαν)...Απλα το βαζεις κανεις εναν λογαριασμο και στους κραταει για παντα!
Happy Surfing  :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν χρειάζεται κανένα από αυτά.
από την έκδοση 4 ο firefox έχει το firefox sync.
απλά χρησιμοποιείστε αυτό

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
κΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑνεις export πηγαινε στονφακελο του mozila κανε copy paste τον φακελο  profiles και νατον paste στον νεο mozila εχεις ετοιμα τα παντα sites codes password ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom