alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
εναμισο ή μισο?αν σας καθοταν ενα μισο εκατομμυριο ξαφνικα ... τι θα κανατε ;;; καποια επενδυση;;; η πιστευετε πως αρκει για την υπολοιπη ζωη ;;
εναμισο ή μισο?αν σας καθοταν ενα μισο εκατομμυριο ξαφνικα ... τι θα κανατε ;;; καποια επενδυση;;; η πιστευετε πως αρκει για την υπολοιπη ζωη ;;
πεντε-εξι ραντεβου το μηνα να κανεις, τα εβγαλες
Αρα θα βαζεις 200 ευρω την ωρα?τυπε η Πενταγιωτισσα ειμαι! Εχω ονομα στη πιατσα!
Αρα θα βαζεις 200 ευρω την ωρα?
Εγω προσωπικα δεν θα εκανα τιποτα ιδιαιτερο.
θα το εβαζα στην ακρη και θα συνεχιζα κανονικα. Απλως χωρις κανενα αγχος πλεον
Στην Γερμανια εστω και με αρνητικο επιτοκιο.στην Ελλαδα η σε αλλη χωρα θ α τα ειχες;
Ε ποσα θελεις τελος παντων, να τα δωσουμε.
Ε ποσα θελεις τελος παντων, να τα δωσουμε.Τυπε η Πενταγιωτισσα ειμαι οχι η Ναγια!
Στην Γερμανια εστω και με αρνητικο επιτοκιο.
Εναμισο .
Το εχω συστησει σε φιλους μου αυτο και κανενας δεν το μετανιωσε.με βρισκει συμφωνο !
Αρα θα βαζεις 200 ευρω την ωρα?
Θυμηθηκα τωρα εναν τυπο που πουλησε ολη την περιουσια της οικογενειας του, δανειστηκε, μαζεψε τελος παντων απο παντου, και συγκεντρωσε ενα εκατομμυριο ευρω.Ενα ιδιοκτητο διαμερισμα για καλο-κακο και τα υπολοιπα θα τα ετρωγα
Ενα ιδιοκτητο διαμερισμα για καλο-κακο και τα υπολοιπα θα τα ετρωγα
Διορθωνω. Πες μας ΤΙ θελεις να στο δωσουμε.χαχαχ 2 χρονια εδω μεσα ακομα να με μαθειςς τυπε!
Τι να αποταμιευουμε ρε σεις; Μια πληγη στο πορτοφολι ειναι ο πληρωμενος ερωτας
Ειναι τρομερο παντως οτι ολα οσα ηξερε παραδοσιακα ο Ελληνας επι δεκαετιες (τραπεζα με τοκο, αγορα ακινητων για ενοικια) για να επενδυει και να "αυγατιζει" τα χρηματα του, δεν ισχυει πλεον τιποτα.εαν υπαρχει ηδη ;;;;
ετσι οπως εγινε τουτη εδω η χωρα ακομα και με λεφτα να καθονται δεν ησυχαζεις με δαυτους που ειναι στην κυβερνηση ,,