acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Στην πενταγιωτισσα τι θα επαιρνες τύπε
Κανα σαπουνι μπας και ξεβρωμισει
Στην πενταγιωτισσα τι θα επαιρνες τύπε
Ειμαι απο τους μεγαλοκαταθέτες της μουνομπανκ![]()
Αξιζει η επενδυση
Απο τοτε που ποσταρω στο fb φωτος με την συγκεκριμενη απο διακοπες κλπ εχω γαμησει και αλλες απο fb πανευκολα
Τύπε αυτός πρέπει να διαβάζε Θορπ πριν πάει. Είχε σαρώσει τα καζίνο στην Αμερική κι έφαγε αυτός και κάτι άλλοι Μπαν μετά από καιρό.Θυμηθηκα τωρα εναν τυπο που πουλησε ολη την περιουσια της οικογενειας του, δανειστηκε, μαζεψε τελος παντων απο παντου, και συγκεντρωσε ενα εκατομμυριο ευρω.
Τα πηρε και πηγε στο καζινο του μοντε καρλο και πονταρισε το εκατομμυριο στο μαυρο-κοκκινο της ρουλετας, σε ενα μόνο πονταρισμα.
Και ειχε φερει και τις καμερες.
Κερδισε, τα εκανε δυο τα εκατομμυρια και εφυγε.
Πόσα βάζετε στην άκρη το μήνα από αυτά που παίρνετε από δουλειά ή από κάνα ταμείο του ΟΑΕΔ;
Προσωπικά με τα 800 που παίρνω καθαρά μπορώ και κρατάω περίπου 200-250 το μήνα. Ζω μόνος μου σε δικό μου σπίτι...
Φέτος το καλοκαίρι θα προσπαθήσω ν'αποταμιεύσω τα καλλυντικά και τα μελάνια εκτυπωτή του χειμώνα .
Ειχα παει εχθες σε ΑΤΜ τραπεζας και ειχε κατω στο πεζοδρομιο αποδειξη καποιου προηγουμενου που ειχε κανει αναληψη. Λογω περιεργειας κοιταξα το διαθεσιμο υπολοιπο. 102.000 ευρω. Πολυς κοσμος εχει αρκετα χρηματα. Απλως σκεφτομαι καποιος το 2015 που μιλαγανε για κουρεμα καταθεσεων πως θα αισθανοταν με τοσα χρηματα η και παραπανω. Γι αυτο υπηρχε τοσο ενδιαφερον και γινοταν τοσος λογος τοτε για χρυσες λιρες.
Το λιγότερο 500€, το περισσότερο 1000€ μηνιαίως.
τι εισοδιμα εχεθς?
Εχεις περάσει τα 0,50€ τύπε;Οτι μονολεπτο, διλεπτο περισσευει απτα ρεστα το ριχνω σ ενα κουμπαρα
Οτι μονολεπτο, διλεπτο περισσευει απτα ρεστα το ριχνω σ ενα κουμπαρα
Εχεις περάσει τα 0,50€ τύπε;