Νέα

Αποταμιεύετε τίποτα το μήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φέτος το καλοκαίρι θα προσπαθήσω ν'αποταμιεύσω τα καλλυντικά και τα μελάνια εκτυπωτή του χειμώνα .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στο φβ το παιχνιδι παιζεται ως εξης.
βαζεις 10 φωτογραφιες σου από ταξίδια στο εξωτερικο.
βαζεις 10 φωτογραφιες από εμφανίσιμες αν είναι δυνατον πρωην.
ΔΕΝ κανεις λαηκ και αλλα γλυψειματα πουθενα.
ποσταρεις και κανα αστειο βιντεακι ή φωτογραφια για να ανοιξει κουβεντα να σπασει ο παγος.
εγω όταν ασχολιομουν πχ στην Αθήνα που δεν ειχα τι να κανω ειχα βγαλει 4 γκομενες σε 1 μηνα, από φβ και παρομοιες σελιδες γνωριμιών κοινωνικης δικτυωσης κλπ.

τωρα πλεον δεν βρισκω χρονο να παω για ταβλι, όχι να ασχοληθω με τις ωρες με μπιρι μπιρι μεσω ιντερνετ.

αν θελω κατι διαφορετικο από την νυν απλα παω μια τσαρκα και εχει ποικιλια.

παιχνιδι με λεφτα ώστε να μην μπορεις να αποτεμιευεις παιζοταν μεχρι το 1998 οπου πηγαινες σε σκυλαδικο και ανοιγες μπουκαλι για να κανεις μοστρα ποσα μπορεις να σπαταλήσεις οποτε τσιμπαγε η γκομενα ότι εισαι απλας για αυτην.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Θυμηθηκα τωρα εναν τυπο που πουλησε ολη την περιουσια της οικογενειας του, δανειστηκε, μαζεψε τελος παντων απο παντου, και συγκεντρωσε ενα εκατομμυριο ευρω.

Τα πηρε και πηγε στο καζινο του μοντε καρλο και πονταρισε το εκατομμυριο στο μαυρο-κοκκινο της ρουλετας, σε ενα μόνο πονταρισμα.
Και ειχε φερει και τις καμερες.
Κερδισε, τα εκανε δυο τα εκατομμυρια και εφυγε.
Τύπε αυτός πρέπει να διαβάζε Θορπ πριν πάει. Είχε σαρώσει τα καζίνο στην Αμερική κι έφαγε αυτός και κάτι άλλοι Μπαν μετά από καιρό.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Πόσα βάζετε στην άκρη το μήνα από αυτά που παίρνετε από δουλειά ή  από κάνα ταμείο του ΟΑΕΔ;

Προσωπικά με τα 800 που παίρνω καθαρά μπορώ και κρατάω περίπου 200-250 το μήνα. Ζω μόνος μου σε δικό μου σπίτι...

Φιλε τρολαρεις....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.843
Πόντοι
6.515
Ειχα παει εχθες σε ΑΤΜ τραπεζας και ειχε κατω στο πεζοδρομιο αποδειξη καποιου προηγουμενου που ειχε κανει αναληψη. Λογω περιεργειας κοιταξα το διαθεσιμο υπολοιπο. 102.000 ευρω. Πολυς κοσμος εχει αρκετα χρηματα. Απλως σκεφτομαι καποιος το 2015 που μιλαγανε για κουρεμα καταθεσεων πως θα αισθανοταν με τοσα χρηματα η και παραπανω. Γι αυτο υπηρχε  τοσο ενδιαφερον και  γινοταν τοσος λογος τοτε για χρυσες λιρες.

Δεν προσεχει ο τυπος. Αν το βλεπε κανενας συριζαιος αξιωματουχος θα βρισκε τροπο να του τα βουτηξει

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.944
Πόντοι
9.095
Αν αποταμιεύω; Εννοείται, αφού έχω ελαττώσει  το γαμησι.Απο την ώρα που το έκανα έχω πάρει 58αρα,home sinema κ θα παρω κ αλλα! Αμ πως

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.588
Πόντοι
5.565
κάτι ψιλά που τα δίνω στα μπουρδέλα και στα στούντιο, φτάνουν μόνο για να μου κατεβάσουν το φερμουάρ στο παντελόνι. Κάτι είναι κι αυτό.

SandraSandra

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2018
Like
14
Πόντοι
1
Το λιγότερο 500€, το περισσότερο 1000€ μηνιαίως.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Οτι μονολεπτο, διλεπτο περισσευει απτα ρεστα το ριχνω σ ενα κουμπαρα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Και να θες να αποταμιευσεις κατι,
μια ο φορος εισοδηματος, μια ο ΕΝΦΙΑ, μια η ακριβεια,
εξανεμιζουν οποια προσπαθεια και να κανεις,
και τι να κανεις δηλαδη με πενιχρους μισθους.

Εχουν φροντισει οι κυβερνωντες.
Κεφαλοκλειδωμα απο παντου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom