Νέα

Αποταμιεύετε τίποτα το μήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Κανείς δεν επενδύει σε αυτό το τόπο. οι Γερμανοί αποταμίευουν. στην Ελλάδα δε μπορείς να κόψεις από πουθενά.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Μετά από 25 χρόνια εργασίας κατάφερα να έχω εξαψηφιο νούμερο...

σε χρέη!

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Εγώ μαγκακια μου βγάζω 1400 το μήνα. Συν 1000 το γυναικακι από τη δουλειά της συν 300 ένα νοίκι που παίρνει. Μείον 350 νοίκι, μείον 300 βετζινες. 2 παιδιά μωρά χωρις έξοδα για σχολεια και τέτοια, ε λίγο πολύ ακουμπάω κανένα χιλιάρικο στην ακρη.
Οι τανες, οι στριπτιτζουδες και μια χοντρούλα φοιτήτρια που γαμαω βγαίνουν στα κρυφά από τον τζόγο όπου αποτελώ μεγάλο χυστη και βγαζω 3 με 4 κατοσταρικα το μηνα.
Πολλοί θα κοροϊδέψετε αλλά με μια δουλειά της προκοπής και λίγο μυαλό έχεις και το γυναικακι χαρούμενο και το καβλι χορτατο.
Τα σέβη μου

δηλαδη το καβλι σου χορτενει με την χοντρη μπαζολα?

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
κι εγω μαγκες ζω σε χαρτοκουτο κατω απο γεφυρα για τις βροχερες μερες και τρεφομαι με σαπια μαρουλοφυλα και μπαγιατικο ψωμι. αλλα βαζω στην μπαντα κανα διχιλιαρο το μηνα  :rockon:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Δάνεια αλλά όχι για μένα,
είμαι στην κατηγορία ποιες κοστίζουν περισσότερο οι πουτάνες ή οι γκόμενες το δεύτερο μου στοίχισε ακριβά.
Το νινί σέρνει καράβια και προκαλεί ναυαγια

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ημουνα σε τραπεζα πριν χρονια, σε Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο, και περιμενα στην ουρα. Μπαινει μια ηλικιωμενη, σιγουρα ανω των 85 ετων. Με δυσκολια φτανει στον διευθυντη. Εκεινος την υποδεχεται προσωπικα. Καφεδακι, νερακι, τι να σας προσφερουμε. Ασυνηθιστο, σκεφτομαι. Αρχιζουν και συζητανε για τις υπερογκες αποταμιευσεις που διατηρουσε στη τραπεζα. Ο διευθυντης να της προτεινει διαφορους τροπους να επενδυσει και να αυξησει το ηδη μεγαλο κεφαλαιο της. Ηταν η καλη εποχη. Οποτε απανταει η ηλικιωμενη, Τα φυλαω για μια ωρα αναγκης.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Ημουνα σε τραπεζα πριν χρονια, σε Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο, και περιμενα στην ουρα. Μπαινει μια ηλικιωμενη, σιγουρα ανω των 85 ετων. Με δυσκολια φτανει στον διευθυντη. Εκεινος την υποδεχεται προσωπικα. Καφεδακι, νερακι, τι να σας προσφερουμε. Ασυνηθιστο, σκεφτομαι. Αρχιζουν και συζητανε για τις υπερογκες αποταμιευσεις που διατηρουσε στη τραπεζα. Ο διευθυντης να της προτεινει διαφορους τροπους να επενδυσει και να αυξησει το ηδη μεγαλο κεφαλαιο της. Ηταν η καλη εποχη. Οποτε απανταει η ηλικιωμενη, Τα φυλαω για μια ωρα αναγκης.
/
αναροτιεμαι τι πιστευουν μερικοι πως θα τα παρουν μαζι τους?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
/
Εχω δει ανθρωπους που περνανε πολυ φτωχικα ενω εχουν χρηματα, να πηγαινουν πρωι πρωι στη τραπεζα, να ζητανε απλη ενημερωση βιβλιαριου, να βλεπουν τις μεγαλες καταθεσεις τους και να ηδονιζονται απο ευτυχια.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Οταν ημουν 14 ονειρευομουν ενα c-50 παπι το πηρα πηρα μετα και αλλες μηχανες. Μετα ονειρευομουν ενα σπιτι μια δουλεια ενα αμαξι καταθεσεις γυναικα και χρημα απλετο.Οι μηχανες μου φεραν ατυχηματα το σπιτι με εκανε να κανω το μαστορα. Το σπιτι η δουλεια το αμαξι και η γυναικα μου εφεραν προβληματα και με γερνουσαν. Ακομα και οι καταθεσεις προβλημα ειναι. Το μονο που μενει ειναι οι ομορφες στιγμες κατι σαν φωτογραφιες οταν κοιτας το ταβανι του σπιτιου.Ευτυχως εχω ξεμπλεξει απο τα ποιο πολλα απο αυτα που ονειρευομουν και κανω πολλες βολτες σε βουνα και παραλειες και ταξιδια  . Αυτα ειναι οι αποταμιευσεις που αξιζουν

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Εχω δει ανθρωπους που περνανε πολυ φτωχικα ενω εχουν χρηματα, να πηγαινουν πρωι πρωι στη τραπεζα, να ζητανε απλη ενημερωση βιβλιαριου, να βλεπουν τις μεγαλες καταθεσεις τους και να ηδονιζονται απο ευτυχια.
Σε επαρχιακή πόλη μπροστά μου στο γκισέ μπάρμπας με γαλότσα ζώνη σφιγμένη σε σημείο που νόμιζες ότι θα του κοπεί η μέση βγάζει από την τσέπη του σακακιού μια πλαστική σακούλα την ξετυλίγει βγάζει το βιβλιάριο το δίνει για ενημέρωση (360΄χιλιάρικα) το ξανατυλίγει στη σακούλα και φεύγει.
Κάποιοι θα είναι τυχεροί και θα του τα φάνε και πάλι καλά αν θα του ανάβουνε και κανένα κεράκι. :priest:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Σε επαρχιακή πόλη μπροστά μου στο γκισέ μπάρμπας με γαλότσα ζώνη σφιγμένη σε σημείο που νόμιζες ότι θα του κοπεί η μέση βγάζει από την τσέπη του σακακιού μια πλαστική σακούλα την ξετυλίγει βγάζει το βιβλιάριο το δίνει για ενημέρωση (360΄χιλιάρικα) το ξανατυλίγει στη σακούλα και φεύγει.
Κάποιοι θα είναι τυχεροί και θα του τα φάνε και πάλι καλά αν θα του ανάβουνε και κανένα κεράκι. :priest:
Οταν ημουν στις Χρηματαποστολές του Ναυτικού, την εποχη της μεταβασης στο ευρω,βρεθηκα για αναληψη στην Τραπεζα της Ελλαδος,να παρω γυρω στα 800 χιλιαρικα ευρω για ανγκες της Υπηρεσίας μου..Συνοδεία,Θωρακισμενο,Φρουροί κλπ..Μπροστα μου ειναι ενα ζευγαρι γερων γυρω στα 75-80 που με δυσκολια περπαταγανε και κραταγανε ενα σακ βουαγιαζ και οι δυο μαζι, χερουλι χερούλι...
ανοιγουν το σακ βουαγιαζ και βγαζουν από μεσα γυρω στα 100 πακετα με 5χιλιαρα δρχ για μετατροπή σε ευρω!μετραει ο ταμίας 75 εκατομύρια δρχ.Κανει τη μετατροπή και τους δινει 200 τοσα χιλιαρικα σε ευρω σε 50αρικα,κατοσταρικα..Τα βαζουν μεσα και κουτσα κουτσα βγαινουν απο την Τραπεζα να φυγουν..
Εχω μεινει μαλακας..Κανω την συναλλαγη μου,βγαινω να μπω στο Θωρακισμενο και...τους βλεπω να κατεβαινουν την Πανεπιστημίου,κουτσα κουτσα, ενα βημα μπρος και δυο πισω!!!
Μα την Παναγια μου μπηκαν τρελες ιδεες...

444

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
0
Οταν ημουν 14 ονειρευομουν ενα c-50 παπι το πηρα πηρα μετα και αλλες μηχανες. Μετα ονειρευομουν ενα σπιτι μια δουλεια ενα αμαξι καταθεσεις γυναικα και χρημα απλετο.Οι μηχανες μου φεραν ατυχηματα το σπιτι με εκανε να κανω το μαστορα. Το σπιτι η δουλεια το αμαξι και η γυναικα μου εφεραν προβληματα και με γερνουσαν. Ακομα και οι καταθεσεις προβλημα ειναι. Το μονο που μενει ειναι οι ομορφες στιγμες κατι σαν φωτογραφιες οταν κοιτας το ταβανι του σπιτιου.Ευτυχως εχω ξεμπλεξει απο τα ποιο πολλα απο αυτα που ονειρευομουν και κανω πολλες βολτες σε βουνα και παραλειες και ταξιδια  . Αυτα ειναι οι αποταμιευσεις που αξιζουν
Ευγε...τα ομορφοτερα πραγματα στη ζωη ειναι και τα πιο απλα.

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Οταν ημουν 14 ονειρευομουν ενα c-50 παπι το πηρα πηρα μετα και αλλες μηχανες. Μετα ονειρευομουν ενα σπιτι μια δουλεια ενα αμαξι καταθεσεις γυναικα και χρημα απλετο.Οι μηχανες μου φεραν ατυχηματα το σπιτι με εκανε να κανω το μαστορα. Το σπιτι η δουλεια το αμαξι και η γυναικα μου εφεραν προβληματα και με γερνουσαν. Ακομα και οι καταθεσεις προβλημα ειναι. Το μονο που μενει ειναι οι ομορφες στιγμες κατι σαν φωτογραφιες οταν κοιτας το ταβανι του σπιτιου.Ευτυχως εχω ξεμπλεξει απο τα ποιο πολλα απο αυτα που ονειρευομουν και κανω πολλες βολτες σε βουνα και παραλειες και ταξιδια  . Αυτα ειναι οι αποταμιευσεις που αξιζουν
Ωραία αντίληψη τύπε. Έχει μια καλή βάση, μερικά θα τα κρατήσω κάτι μου θυμίζουν!
Εγώ πάλι τα λεφτά που αποταμιεύω τα αποταμιεύω με σκοπό πάντα. Μόλις μαζέψω τα απαραίτητα χρήματα θα ικανοποιήσω τις φιλοδοξίες μου και τις υλικές και άπληστες ανάγκες μου. Το να μαζεύεις λεφτά απλά για έχεις αποταμιεύσει δε μου λέει κάτι, κατάντια είναι. Αύριο μπορεί να πεθάνουμε. Για αυτό είναι τα λεφτά για να χαιρόμαστε. Με μέτρο σύνεση και προγραμματισμό.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Δεν μένει μία........δυστυχώς

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
/

Απο τη αλλη ξερω και περιπτωσεις που φυγανε με χρεη και ο κληρονομος ζητιανεψε για να τους κανει την κηδεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom