analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.694
- Πόντοι
- 3.427
Ότι λεφτά περισσεύουν κατατίθενται στην ΜΟΥΝΑ-ΒΑΝΚ
Ότι λεφτά περισσεύουν κατατίθενται στην ΜΟΥΝΑ-ΒΑΝΚ
Αυτό αρχίζει να γίνεται το πιο αστείο θρεντ ακόμα γελάω με αυτόν που έγραψε ότι παίρνει 800 και βάζει 250€ στην ακρη
Ημουνα σε τραπεζα πριν χρονια, σε Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο, και περιμενα στην ουρα. Μπαινει μια ηλικιωμενη, σιγουρα ανω των 85 ετων. Με δυσκολια φτανει στον διευθυντη. Εκεινος την υποδεχεται προσωπικα. Καφεδακι, νερακι, τι να σας προσφερουμε. Ασυνηθιστο, σκεφτομαι. Αρχιζουν και συζητανε για τις υπερογκες αποταμιευσεις που διατηρουσε στη τραπεζα. Ο διευθυντης να της προτεινει διαφορους τροπους να επενδυσει και να αυξησει το ηδη μεγαλο κεφαλαιο της. Ηταν η καλη εποχη. Οποτε απανταει η ηλικιωμενη, Τα φυλαω για μια ωρα αναγκης.
Να σαι καλα φιλε τοσο που γελασα. Τσιμα τσιμα θα ερχοσουνα, πρεπει να αντισταθηκες πολυ να μη το κανεις. Αλλα ειναι σημαντικο να μενει και κατι στην ακρη καθε μηνα.Παλι καλα αυτο το μήνα μου έμεινε ενα 50αρι στην άκρη .... το γλιτωσα τελευταια στιγμη απο τα μασαζ![]()
![]()
Να σαι καλα φιλε τοσο που γελασα. Τσιμα τσιμα θα ερχοσουνα, πρεπει να αντισταθηκες πολυ να μη το κανεις. Αλλα ειναι σημαντικο να μενει και κατι στην ακρη καθε μηνα.
Τι να αποταμιευουμε ρε σεις; Μια πληγη στο πορτοφολι ειναι ο πληρωμενος ερωτας
Μ' αρέσει που βγήκε ο τσακαλώτος νομίζω , και είπε οτι δεν είναι μεγάλη η φορολογία στην ελλάδα και κάτι παρόμοιο είχε πει και ο τσίπρας αν δεν κάνω λάθος. Ο τσίπρας αν θυμάμαι καλά είχε πει οτι είμαστε κάπου στην μέση φορολογικά η κάτι τέτοιο που δεν νομίζω να ισχύει αν και δεν το έχω ψάξει.Αυτο το νημα πρεπει να εχει λαμπρο μελλον!
Ειδικα απο το 2019, που θα γινει του χαρατσιου και της περικοπης το καγκελο,
που απο το διαθεσιμο εισοδημα καποιου το 80% θα πανε σε φορους και το 20% θα ειναι καθαρη καταναλωση,
μιλαμε οτι οι νεοπτωχοι Ελληνες (περηφανοι ομως!),
θα γραψουν νεες σελιδες στην ιστορια της αποταμιευσης!
τι δουλεια κανεις ρε τυπε και που?Μισθος περιπου στα 1650 με 1700 κατι, αναλογα ποσα μεροκαματα θα κανω το μηνα. + αλλα 230 απο την προνοια φτανω τα 1900 το μηνα.
ΕΞΟΔΑ
330 ενοικιο
28 ΜΜΜ
200 τσιγαρα
60 φαγητο
180 χρεη στην Ελλαδα
150-200 διασκεδαση εξω
150-200 διαφορα (μπυρες, μπαφοι, σαπουνια, ρουχα κτλ)
---------
1150 περιπου το μηνα. Κανονικα θα επρεπε να καβατζωνω κανα 500ρι+ το μηνα, αλλα επειδη δεν δουλευω ολο το χρονο. Περιπου εναμιση μηνα το χρονο κανω διακοπες, οπως τα υπολογιζω κανα 230 το μηνα μπορω να το αποταμιευω.
Απο το τελος το 2018 που ξεχρεωνω εφορια και ΟΓΑ ισως βαζω κατι παραπανω στην ακρη.
Πόσα βάζετε στην άκρη το μήνα από αυτά που παίρνετε από δουλειά ή από κάνα ταμείο του ΟΑΕΔ;
Προσωπικά με τα 800 που παίρνω καθαρά μπορώ και κρατάω περίπου 200-250 το μήνα. Ζω μόνος μου σε δικό μου σπίτι...
Θα βρεθει κανενας Μαο Μαο με προικα καλη δηλαδη;εγω προσπαθω να αποταμιευω 600 με 700 ευρω το μηνα.
πεντε-εξι ραντεβου το μηνα να κανεις, τα εβγαλεςεγω προσπαθω να αποταμιευω 600 με 700 ευρω το μηνα.
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαπεντε-εξι ραντεβου το μηνα να κανεις, τα εβγαλες