Νέα

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Άλλο μια λιχουδιά το σ/κ, άλλο ένα ποτηράκι το βραδάκυ και άλλο μια ενεσούλα ηρωϊνης...
Υπάρχει διαφορά, δεν βρίσκεις;
Και το τονίζω: Είναι ηλίθιο και αντιπαραγωγικό να κυνηγάς κόσμο επειδή έκανε ένα μπάφο (αρκεί να μην οδήγησε υπό την επήρρεια) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η χρήση ακόμη και μαλακών ναρκωτικών πρέπει να προωθείται ή να θεωρείται αξιέπαινη συμπεριφορά..

Με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να νιώθω μειονεκτικά που δεν πίνω μπάφους...
H παραθεση που εκανα, αφορουσε την ομοιοτητα του "κρανους" στο μηχανακι με την απαγορευση βλαβερων συνηθειων, για την προληψη του κακου που οταν συμβει θα κινητοποιήσει τον κρατικο μηχανισμο με ολες τις οικονομικες συνεπειες που αναφερε παρα πανω ο φιλος. Ομως η αυτοδιαθεση ειναι ενα συνταγματικο δικαιωμα και δεν πρεπει να τα πειραζουμε τα συνταγματικα δικαιωματα. Οσον αφορά τη γνώμη σου, πιστευω οτι τα τσιγαριλικια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! Ποτε δεν ξερεις τι θα βρεθει μεσα στο υποσεινηδητο σου, και τι θα προκαλεσει στην καθημερινοτητα σου αυτη η ανακαλυψη. Ουτε το αλκοολ ειναι για ολους, αν και ολους τους χαλαρωνει οπως ακριβως και τα σκληρα ναρκωτικα. Οσον αφορα θεματα συμπεριφορας, το αλκοολ η κοκαινη η ηρωινη και τα σχετικα σκληρα, κανουν τον ανθρωπο υπεροπτικο, σιγουρο για τον εαυτο του χωρις κανενα ουσιαστικο λογο, ριχνουν καθε αναστολη η ταμπου με ολες τις συνεπειες αυτου, και φερνουν μια επομενη μερα αδεια και ελεεινη, που θα τη γεμισει αλλη μια δοση και αυτο παει λεγοντας. Η καναβη δεν ειναι νεα μοδα, ειναι συνηθεια χιλιαδων ετων, οχι βεβαια καταχρηση διοτι απο καταχρηση καιη μαλακια... κουφαινει, και το φαγητο παχαινει. Τα "αλλα" ειναι χημικα επεξεργασμενες ουσιες. Πχ δεν προκειται ΠΟΤΕ στο οπιο να βρεις τοσο μεγαλη περιεκτικοτητα δραστικης ουσιας οσο στην ηρωινη. Ο αρχαιος κοσμος δεν ειχε προβλημα τοξικομανιας. Πρωτες εξαρτησεις παρατηρηθηκαν στους Ρωμαιους στρατιωτες (οπιο - αλκοολ) μαλλον απο βαρεμαρα, και το μεγαλο μπαμ εγινε στη βιομηχανικη επανασταση (τι να την εκαναν τετοια ζωη οι ανθρωποι). Οταν κατι πεσει σε αυτον τον κοσμο (ακομα και το 1910 σαν την ηρωινη) και προκαλει εθισμο, τοτε πιστευω δεν προκειται να ξεριζωθει ποτε. Το γιατι, το γνωριζετε ολοι. Τελος να ειστε σιγουροι οτι για να φτιαχτουν ναρκωτικα που θεωρουνται μαστιγες, δεν φτανουν πεντε ξεβρακωτοι αφγανοι αγροτες γυρω απο ενα καζανι οπιου σε ενα βρωμικο υπογειο. Η ηρωινη και η κοκαινη θελει την πολυεθνικη της τους επιστημονες της την ερευνα της τα καναλια διανομης και την προπαγανδα της για να δουλεψει, ειδικα τωρα που ολοι ξερουμε οτι σκοτωνει.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Το Τσιγαρο που εχει 3.000 Βλαβερα Χημικα : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Τα Ναρκωτικα με Χιλιαδες Νοθευτικες  Ανεξελεγκτες Ουσιες : ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Ενω οι Χρηστες εχουνε το Αδικαστο-Ακαταλογιστο.

Σε υπολειτουργουντα ανυπαρκτα Νοσοκομεια θα θεραπευτεις;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους Υπηστηρικτες !

ΕΛΛΑΣ το Μεγαλειο σου !

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το γιατι, το γνωριζετε ολοι. Τελος να ειστε σιγουροι οτι για να φτιαχτουν ναρκωτικα που θεωρουνται μαστιγες, δεν φτανουν πεντε ξεβρακωτοι αφγανοι αγροτες γυρω απο ενα καζανι οπιου σε ενα βρωμικο υπογειο. Η ηρωινη και η κοκαινη θελει την πολυεθνικη της τους επιστημονες της την ερευνα της τα καναλια διανομης και την προπαγανδα της για να δουλεψει, ειδικα τωρα που ολοι ξερουμε οτι σκοτωνει.

Σωστόςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δώστε τα ναρκωτικά ελευθερα στο λαό, ένα ειναι σιγουρο, από την πολυ μαστουρα δεν πρόκιτε να διαμαρτυριθεί ποτε και για τίποτα.

Η συνταγη ειναι παλία και σιγουρη,
[move]ΛΑΟΣ ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΟΣ - ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΜΕΝΟΣ[/move]

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα ναρκωτικά, μαλακά ή σκληρά, πρέπει να είναι ελεύθερα στους χρήστες, έναντι μηδαμινού κόστους :

- ο χρήστης πηγαινει στο φαρμακειο της γειτονιάς του ή στο νοσοκομειο και παίρνει τη δόση του και καθαρες συριγγες, για πχ 5 λεπτα του ευρώ, συνολικα ας πουμε !
- η απαξίωση της αγοράς των ναρκωτικών, κόβει στη ρίζα τα παρανομα κυκλώματα και τους στερεί τα τρελα χρηματα που βγαζουν. Χωρίς αυτα τα τρελα χρήματα, τα κυκλωματα δεν μπορουν να εξαγορασουν αστυνομικους, δικηγορους, δικαστες, συνειδησεις, πολιτικούς και κρατη ολοκληρα.
- ο χρήστης πλεον γλυτωνει απο τα πλοκάμια των κυκλωματων και την παρανομία. Γλυτωνει τη φυλάκιση, τις ηπατιτιδες και το AIDS κι ό,τι άλλη βρώμα μπορει να κολλησει από τις χρησιμοποιημενες συριγγες.
- ο χρηστης παίρνει καθαρα ναρκωτικά κι οχι νοθευμενες ουσίες
- Η οικογενεια του χρηστη γλυτώνει την οικονομικη εξαθλιωση
- Η Πολιτεια γλυτωνει ολη την εγκληματικοτητα των απεγνωσμενων χρηστων για να βρουν την πανακριβη δόση τους (κλοπες, ληστειες, πορνεια κτλ)
- Η Πολιτεία γλυτώνει όλα αυτα τα χρήματα που δίνει για την καταστολή και το κυνήγι των εμπόρων, που στην ουσία είναι πεταμενα λεφτα.

Αυτή είναι η ουσια του προβλήματος ! Όλα τα αλλα είναι υποκρισίες πχ :

- τα πρεζακια δε θα πηγαινουν στο στρατο !!!!

Ας μην πάνε ρε φίλε ! Ξέρω εγω πώς υπηρετησα με πρεζάκια και τι υπηρεσία έκαναν οι δύστυχοι.... Τους είχαμε πεταμενους κι αοπλους σε ενα φυλακιο ανεπιθυμήτων. Ο διοικητης τους είδε στην καταταξη και στην απόλυση μονο....Δε νομιζω να κερδισε η πατριδα κατι απο αυτους και σιγουρα κανεις μας δεν θα τους ηθελε σε μαχη διπλα του...

- η νεολαια θα βουλιαξει στα ναρκωτικα !!!!

Φίλε μου , ενα 5-20% του πληθυσμού θα ερθει σε επαφη με τα ναρκωτικά, οποιασδηποτε μορφης, ότι και να κάνεις ! Όσο πλουσια, ευπορη, αστυνομοκρατουμενη κοινωνια κι αν εχεις ! Τον κώλο σου να χτυπας κατω σα γονιος, το παιδι σου δε μπορεις να το βαλεις σε γυάλα ! Οι πειρασμοι υπαρχουν παντου ! Αν είναι λοιπόν γραφτο μου να εχω παιδι, με αδυναμο χαρακτηρα, που θα γινει ναρκομανης γιατι αυτός είναι ο ...κάλος στο μυαλό του (όπως σε αλλον είναι το χρήμα, σε αλλον το πιωμα, σε αλλον οι γυναίκες και πάει λεγοντας....) τότε προτιμώ να μπορω να παίρνω καθαρες ναρκωτικες ουσιες και συριγγες από το κρατος και να εχω το παιδακι μου στο σπίτι μου μαζεμενο.

Ας κάθεται όλη μέρα να βλέπει το ταβανι και να κανει τη δόση του μόνο! Θα του βάλω και Νοβα, θα του παρω και πλει στεισον, αλλά θα το έχω σπίτι μου, καθαρό, πλυμμενο, ταισμενο ! Πρεζακι, ναι, αλλά όχι στο δρόμο σκουπίδι ! Παρα να το παιζω αυστηρος άντρακλας-πατριαρχης και το παιδακι μου να σαπιζει στα στενά της Ομονοιας και να πουλαει το σωμα του για μια δόση ή να μαχαιρωνει γριές για να τους κλέψει τη συνταξη!
Για βάλε κατω τα νουμερα και πες μου αν εχω άδικο : η δόση σήμερα, τη μερα κανει 20-30 ευρά = 600 - 900 ευρα το μήνα ! Πώς θα τα βρει το παιδι μου που δε δουλευει ; Πως θα τα βγαλω περα εγω που παιρνω μισθο/συνταξη 600-1200 ευρώ  και πρεπει να συντηρησω και την υπολοιπη οικογένεια ;;
Ενω αν το κρατος μου δινει την ηρωινη μου για 10 λεπτα τη μερα - με 3 ευρω το μηνα καθαρισα μάστορα ! Κανείς δε θα κυνηγαει να κάνει το παιδάκι πρεζάκι για 3 ευρα το μήνα ! Και το κυκλωμα βούλιαξε !

Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, είτε :

- έχει πληρη άγνοια της πραγματικότητας, ειτε
- έχει κάλο στον εγκέφαλο (ΚΚΕ), είτε
- τρώει χρήμα από την υπάρχουσα κατάσταση !

Το παράδειγμα της Ολλανδίας είναι ατυχές γιατι είναι ημίμετρο ! Είτε ελευθερώνεις όλα τα ναρκωτικά σε εξευτελιστικές τιμες και σπας το κυκλωμα της διαφθορας, στερώντας του το υπεροπλο που λεγεται χρήμα, είτε ακολουθεις την πεπατημενη και κανεις μια τρυπα στο νερό.

Κάθε απαγόρευση (πχ Ποτοαπαγορευση) ιστορικά απέτυχε ! Η καταστολη γιγαντωνει τα προβλήματα, δεν τα λύνει !

λες βλακείες ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το Τσιγαρο που εχει 3.000 Βλαβερα Χημικα : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Τα Ναρκωτικα με Χιλιαδες Νοθευτικες  Ανεξελεγκτες Ουσιες : ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Ενω οι Χρηστες εχουνε το Αδικαστο-Ακαταλογιστο.

Σε υπολειτουργουντα ανυπαρκτα Νοσοκομεια θα θεραπευτεις;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους Υπηστηρικτες !

ΕΛΛΑΣ το Μεγαλειο σου !
και οχι μονο....

το πιο τραγελαφικο ειναι πως για το τσιγαρο ειναι νομιμη η εμπορια του αλλα παρανομη η χρηση του.... για τα ναρκωτικα ειναι παρανομη η εμπορια αλλα νομιμη η χρηση  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΠΑΣΟΚ, πρωτα η μαλακια λεμε ...

Υ.Γ. βεβαια δεν περιμενα απο τους εγκεφαλικα ανηλικους εδω μεσα , ιδιως αυτους που θεωρουν μαγκια να πινουν μπαφους και πως δεν εξαρτωνται γιατι τοχουνε κοψει 100 φορες  :jerking:, να καταλαβουν πως η νομιμοποιηση αυτη αφορα ΟΛΑ τα ελαφρα ναρκωτικα ακομη και τα χημικα και οχι μονο την κανναβη... και εδω ειναι που θα παιχτουν οι τρελες πιεσεις και τα μεγαλα συμφεροντα για το ποια απο ολα θα μπουν στη λιστα των "ελαφρων"... Και βεβαια κανενα φιλελευθεριστηρι (που λεει και ο ισιος) δε μπορει να αντιληφθει τους ασκους του αιολου που θα ανοιξουν καθως πλεον τα βαπορακια θα γινουν περισσοτερα και θα μεταφερουν μικροτερες ποσοτητες το καθενα, θα μπορει καποιος μελος πολυμελους οικογενειας λ.χ. να καλλιεργει καμια 10αρια γλαστρες στο μπαλκονι του και να εμπορευεται το περισσευμα και τελικα πως με την απελευθερωση ουσιαστικα της μικροκαλλιεργειας και της μικροεμποριας σε συνδυασμο με την ανεχεια και τη φτωχεια που προβλεπεται για τον κοσμο το επομενο διαστημα, ο "εμπορικος" ανταγωνισμος στις πωλησεις θα μεγαλωσει τοσο πολυ που ισως να παψει να ειναι ασφαλης ακομη και μια βραδυνη εξοδος καθως δε ξερεις ποιος θα σου πεταξει τι μεσα στο ποτηρι σου...

Βεβαια θα ερθουνε τωρα τα γνωστα μαλακηστηρια και θα πουνε οτι ειμαι τρομολαγνος και πως υπερβαλλω.... και δεν θεωρουν υπερβολη τον ιδιο τον νομο αυτον! Οι Ολλανδοι (που εχουν αρχισει ηδη να το μετανοιωνουν) ηταν μαλακες που επετρεψαν ΜΟΝΟ τη χρηση κανναβης και ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενα μερη! Εμεις εδω ειμαστε οι μαγκες που θα επιτρεψουμε την ασυδοσια, την καλλιεργεια και την χρηση ΟΛΩΝ των ¨μαλακων" ναρκωτικων ΠΑΝΤΟΥ... φανταζομαι δε, πως δε θα υπαρχει προβλημα να κανει καποιος χρηση μεσα στο σχολειο του ή στο χωρο εργασιας του, ετσι δεν ειναι? Ουτε προβλεπονται απο τον νομο ηλικιακα κριτηρια για τον χρηστη....

Το ΓΑΜΩΠΑΣΟΚ , αφου επι 30 χρονια εχει διαλυσει τη νεολαια και εχει κανει τους νεους Παπαζοληδες, ήρθε να δωσει το τελειωτικο χτυπημα... να φιαξει τις επομενες γενιες ζομπι, ανθρωπων που δε θα εχουν κανενα ιδανικο, κανενα σκοπο στη χωη τους, καμια διαθεση για εργασια και βεβαια κανενα οραμα και καμια ροπη για την ανατροπη του συστηματος που θα τους φερει σε αυτα τα χαλια! Πανηγυριστε οσο θελετε για την καταστροφη σας και των παιδιων σας.... ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΓΑΜΩ τους μαλακες που χειροκροτουν αυτους που τους γαμανε τη ζωη, για να μπορουν να πινουν ελευθερα μπαφους...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μεμο εσυ πρεπει να εισαι χαρουμενος που πουλας ειδη ναρκωτικων στο περίπτερο..

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τα αριστερομαλακιστηρια που πριν λιγο καιρο χαιροντουσαν με την απαγορευση του καπνισματος και χαιροντουσαν ακομη περισσοτερο με τη δυνατοτητα που τους εδωσε το κρατος να καρφωνουν τους καπνιστες, τωρα θα παιρνουν τηλεφωνο να καταγγειλουν καποιον που πινει μπαφο σε μια καφετερια?  :jerking:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ΓΑΜΩΠΑΣΟΚ , αφου επι 30 χρονια εχει διαλυσει τη νεολαια και εχει κανει τους νεους Παπαζοληδες, ήρθε να δωσει το τελειωτικο χτυπημα... να φιαξει τις επομενες γενιες ζομπι, ανθρωπων που δε θα εχουν κανενα ιδανικο, κανενα σκοπο στη χωη τους, καμια διαθεση για εργασια και βεβαια κανενα οραμα και καμια ροπη για την ανατροπη του συστηματος που θα τους φερει σε αυτα τα χαλια! Πανηγυριστε οσο θελετε για την καταστροφη σας και των παιδιων σας.... ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΓΑΜΩ τους μαλακες που χειροκροτουν αυτους που τους γαμανε τη ζωη, για να μπορουν να πινουν ελευθερα μπαφους...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα αριστερομαλακιστηρια που πριν λιγο καιρο χαιροντουσαν με την απαγορευση του καπνισματος και χαιροντουσαν ακομη περισσοτερο με τη δυνατοτητα που τους εδωσε το κρατος να καρφωνουν τους καπνιστες, τωρα θα παιρνουν τηλεφωνο να καταγγειλουν καποιον που πινει μπαφο σε μια καφετερια?  :jerking:

εδω εισαι φαουλ...αριστερος και καπνισμα κατα προτιμηση στριφτο πανε ασορτι :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ο "εμπορικος" ανταγωνισμος στις πωλησεις θα μεγαλωσει τοσο πολυ που ισως να παψει να ειναι ασφαλης ακομη και μια βραδυνη εξοδος καθως δε ξερεις ποιος θα σου πεταξει τι μεσα στο ποτηρι σου...

Μέμο, ένα είναι σίγουρο: αυτό που πίνεις εσύ είναι πάρα πολύ καλό.

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σωστόςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δώστε τα ναρκωτικά ελευθερα στο λαό, ένα ειναι σιγουρο, από την πολυ μαστουρα δεν πρόκιτε να διαμαρτυριθεί ποτε και για τίποτα.

Η συνταγη ειναι παλία και σιγουρη,
[move]ΛΑΟΣ ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΟΣ - ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΜΕΝΟΣ[/move]
+1000
Θυμηθείτε το αντιπολεμικό κίνημα στις ΗΠΑ την περίοδο του Βιετνάμ. Toυς έκαναν να πιστεύουν ότι η χρήση ναρκωτικών ήταν μια αντίσταση
στην κοινωνία και αυτοί έκαναν τις "δουλειές" τους ανενόχλητοι.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Ακου, ειναι χασισομενοι, πρεζαρισμενοι, η οτιδηποτε αλλο,

στην πεφτουνε, σε κλεβουνε, σε βιαζουνε, και την οικογενεια σου, η οτιδηποτε θελουνε,

πανε στη Τμημα, τους αφηνουνε, (και κοροιδευουνε απο πανω),

πανε Δικαστηριο, μετα απο καιρο, αθωωνονται λογω ακαταλογιστου η....Δικηγορου !

Σου ξαναρχονται για εκδικηση, κα παει λεγοντας....

ΟΛΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οταν βγαινουν απο την πρεζα εχουν περασει τετοιο στραπατσο που δαιμονοποιουν τα παντα. Πιστευουν οτι ΑΥΤΑ ηταν που τους δημιουργησαν το προβλημα και οχι η ιδια τους η ιδιοσυγκρασια, που τους εσπρωξε στην εξαρτηση
Α μαλιστα. Ενδιαφερον. Οσοι τα περασαν δεν δικαιουνται να ομιλουν, γιατι τα βλεπουν ολα στραβα λογω...στραπατσου.
Ενω οσοι ειναι στην απεξω, τα γνωριζουν καλυτερα.
Τελικα κυκλοφορουν πολυ ενδιαφερουσες αποψεις.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Α μαλιστα. Ενδιαφερον. Οσοι τα περασαν δεν δικαιουνται να ομιλουν, γιατι τα βλεπουν ολα στραβα λογω...στραπατσου.
Ενω οσοι ειναι στην απεξω, τα γνωριζουν καλυτερα.
Τελικα κυκλοφορουν πολυ ενδιαφερουσες αποψεις.
Καλα, δεν τον βλεπεις τον ανθρωπο? Μολις εχει βγει απο το προγραμμα φοβισμενος φρικαρισμενος ανησυχος γιατι πιστευει οτι εχει χασει ολη του τη ζωη.

biftekovios

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον να πω και εγω τη γνωμη μου σχετικα μιας και λογω της μεχρι τωρα ζωης μου πιστευω οτι εχει καποιο βαρος

για αρχη να πω οτι εχω δοκιμασει ΟΛΑ τα ναρκωτικα που κυκλοφορουνε. κοκαινη καμια 20αρια φορες ηρωινη αλλες τοσες τριπακια και χαπια και φυσικα χορτο.

πλεον μονο το χορτο με συγκινει και θα εξηγησω τους λογους παρακατω.

αρχικα θα πω οτι ακομα και την ηρωινη τη θεωρω πολυ πιο ανωδυνη απο το αλκοολ και εξηγουμαι:

αν μεθυσεις κανεις βλακειες ασταματητα. αν πιεις ηρωινη οχι.
θα μου πεις οτι η ηρωινη μπορει να σε καταστησει εξαρτημενο. δεκτο. ακομα και τοτε ομως αν υποθεσουμε οτι εχεις το χρημα για να αγοραζεις, εισαι πολυ μικροτερο προβλημα για το κοινωνικο συνολο αν πινεις καθε μερα ηρωινη παρα αν μεθας καθε μερα.

η κοκκαινη δε μου πολυαρεσε ποτε. πιστευω οτι αυτοι που ασχολουνται "εντατικα" με το θεμα ειναι τερμα βλακες και νομιζουν οτι κατι κανουν. (αφου η κοκαινη σωματικη εξαρτηση δεν προκαλει, δεν "χρειαζονται" να πιουν... πινουν επειδη νομιζουν οτι ειναι γαματοι ετσι)

γενικα με μια αρκετα καλη εμπειρια που εχω πανω στις ουσιες θα βαλω στην ιδια κατηγορια με σειρα επικινδυνοτητας τις ουσιες:

αλκοολ (σε σημειο μεθης) -> (εξαρτηση, καταστροφη σωματος, προβληματικη συμπεριφορα οσο δε παει)
χαπια (τακτικη χρηση + καταχρηση) -> (ψυχολογικη και σωματικη εξαρτηση, καταστροφη σωματος, προβληματικη συμπεριφορα)
ηρωινη (τακτικη χρηση)  -> (εξαρτηση, καταστροφη σωματος, αδυνατισμα και αλλα)
κοκκαινη (τακτικη χρηση) -> (οικονομικη καταστροφη, προβληματικη συμπεριφορα για το συνολο και αλλα)

δυστυχως το αλκοολ ειναι πολυ δυσκολο να απαγορευτει γιατι ειναι το "εθνικο μας ναρκωτικο" οποτε σαν καλη λυση θεωρω οτι ειναι τα εξοντοτικα προστιμα σε μεθυσμενους.

σχετικα με τα υπολοιπα, ενα καλο μετρο θα ηταν να βρουμε ενα νησι και να μαζεψουμε τα πρεζακια οικιοθελως εκει, να τους μοιραζουμε τσαμπα κοκα πρεζα φαι και στεγη. ζωντας σε αυτη την κοινωνια θα συνειδητοποιουσαν οτι τα ναρκωτικα δεν ειναι μαγκια αφου 1) ειναι τσαμπα και 2) ολοι κανουν (στο νησια αυτο) οποτε αυτο μπορει να οδηγουσε και καποιους στην απεξαρτηση.

κατι ουσιες τυπου LSD και εξταση και τα λοιπα, πιστευω οτι πιο πολυ κακο γινεται οταν ειναι παρανομα αφου κανεις δεν εξαρταται απο αυτα (οσοι παιρνουν παιρνουν περιστασιακα για να πανε σε ενα παρτυ πχ η κατι τετοιο)

γενικα πιστευω οτι μια καλη λυση για αυτα ειναι οποιον βλεπουν ενοχλητικο λογο της οποιας χρησης εχει κανει να τον μαζευουν μεχρι να ηρεμισει και να του ριχνουν και ενα προστιμο για να βγουν τα εξοδα της κρατησης του για αυτο το διαστημα.

------------------

παμε τωρα στο θεμα του χορτου.
για εμενα το χορτο θα επρεπε να ειναι 100% νομιμο οπως ειναι και το χαμομηλι. δεν προκαλει εξαρτηση, δεν σε κανει προβληματικο για το κοινωνικο συνολο γενικα δεν δεν δεν.
η μονη μου ενσταση ειναι στο θεμα της οδηγησης που καλο θα ηταν μαζι με το αλκοτεστ να κανουν και ναρκοτεστ, αλλα καποιο εγκυρο τεστ οχι τεστ που δειχνουν οτι εχεις κανει χρηση πριν απο ενα μηνα (γιατι ετσι ειναι τα τεστ για το χορτο).

σχετικα με το νομοσχεδιο που ετοιμαζουν βρισκω πολλα μειον. δε μπορει να μη τιμωρειται η χρηση ασ πουμε ηρωινης στην πλατεια συνταγματος. οχι οτι πιστευω οτι θα γινει ποτε κατι τετοιο γιατι τον πρεζακια που θα παει να σουταρει εκει θα τον διωξουν / κοπανησουν ειτε οι μπατσοι ειτε οι δημομπατσοι ειτε η "μαφια" της περιοχης και της καθε περιοχης. αλλα θα επρεπε να εχει προβλεφτει χρηση σκληρων ναρκωτικων ελευθερη σε συγκεκριμενους χωρους.
το οτι δε τα μοιραζουν τα σκληρα ΔΩΡΕΑΝ ειναι ενα πολυ μεγαλο μειον αυτου του νομοσχεδιου οπως εχουν πει και αλλοι παραπανω.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
σωστό ως μέτρο, αν και λάθος στιγμή/ ώρα.
Προσφέρεται για πολλές οπτικές γωνίες ως προς την ερμηνεία των σκοπιμοτήτων του.
Χωλαίνει σε μερικά σημεία.
Θα το σκεφτώ όμως πολύ περισσότερο γιατί έχει και μερικά σκοτεινά μονοπάτια. Όσοι έχουν παιδιά αντιλαμβάνονται τι πύλες μπορεί να ανοίξει.

biftekovios

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Όσοι έχουν παιδιά αντιλαμβάνονται τι πύλες μπορεί να ανοίξει.

αυτη η λογικη ειναι εντελως λαθος. βλεποντας τον περιγυρο μου θα πω τα εξης: αρχισα να καπνιζω χορτο στο λυκειο. τοτε στο σχολειο μου ειμασταν καμια 15αρια ατομα που ασχολουμασταν. εγω σπουδασα εκανα ερανα και αλλοι που δεν την πινανε δεν κανανε τιποτα. οποτε δε θελω να συνδεσω απαραιτητα το χασισι με την παθητικοτητα και τη βαραμαρα.

συναντοτνας παλιους μου συμμαθηες διαπιστωσα οτι οσοι δεν αρχισαν να καπνιζουν χορτο στο σχολειο, αρχισαν στο 1ο ετος, στο 2ο ετος η στο Ν-οστο ετος.

οσοι δεν αρχισαν στις σπουδες αρχισαν στον στρατο.

ετσι πλεον πιστευω οτι ενα 40% των "νεων" ανδρων κατω απο 30 πινει τακτικα η περιστασιακα. για τις γυναικες πιστευω ειναι αρκετα χαμηλοτερα το ποσοστο.

επισης να πω οτι ξερω αρκετους αθλητες αθληματων που δεν συνιθιζονται τα αντιντοπινγκ κοντρολ οπως πχ πολο οι οποιοι κανουν τακτικα χρηση, παρολα αυτα ειναι αρκετα καλοι στο αθλημα τους, παραμενουν γυμνασμενοι και σε καλη φυσικη κατασταση.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Θυμαμαι τον μακαριτη τον Βαγγελη τον Γιαννοπουλο, οταν ηταν υπουργος δικαιοσυνης.
Τον ρωταγαν τι θα γινει με τα ναρκωτικα και αν θα υπαρξουν ελαφρυνσεις ποινων.
Και ειπε το πολυ απλο (περιπου, οπως το θυμαμαι).
"Σας ειπαμε εκατο φορες σε εσας τους νεους, οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν. Το ειπαμε, το εξηγησαμε, το φωναξαμε. Μορφωμενη γενια ειστε, ολα τα ξερετε. Ειπαμε οτι απαγορευεται. Οτι κινδυνευετε να θεωρηθειτε εμποροι και να πατε φυλακη. Σας ειπαμε οτι υπαρχουν ενα εκατομμυριο πραγματα να ασχοληθειτε. Αθλητισμος, τεχνες, ζωη. Μολαταυτα πατε και ασχολειστε με ναρκωτικα. Ε τι να σας κανουμε πια? Εμεις φταιμε"?
Το θυμαμαι αυτο το σκηνικο. Αναμεσα στους συζητητες ηταν και η Δαμανακη και ο Γιαννοπουλος βαραγε το χερι του στο τραπεζι φωναζοντας: "Μην το ξανακουσω απο το στομα σου Μαρια αυτο! Τ' ακους που σου μιλάω?" Αναφερόμενος στην αποποινικοποίηση. Αναμεσα τους ηταν κι ενας χωροφυλακας που επεμενε οτι δεν πρεπει να αλαξει ο νομος  λογω του οτι το "οργανον της ταξης" καταλαβαινει αν πρεπει να παραπεμπψει εναν παραβατη κρινοντας το ιδιο (το οργανο) αν ειναι χρηστης η εμπορος αναλογα της ποσοτητας που κουβαλαει. Φανταζομαι καταλαβαινεις που το πηγαινε. Να κρινει δηλαδη ο χωροφυλακας αν θα δικαστεις για κατι που αυτος θα κρινει αν εκανες. Δε φανταζομαι να σου φαινεται και πολυ σωστο αυτο. Επιστρεφοντας στο Γιαννοπουλο αυτον τον μεγαλο ΛΑΙΚΙΣΤΗ, που ουτε κι εγω ξερω ποσα μεταπτυχιακα ειχε κανει και το επαιζε παιδι του λαου που δεν βρισκει λογια να μιλησει ενω το πνιγει το αδικο (κλασσικος αρχι-πασοκος δηλαδη, διοτι αν το πασοκ δεν προωθουσε το λαικισμο δεν θα υπηρχε ) γι αυτον λοιπον εχω να σου πω οτι τον καταλαβαινω. Ανηκε στη γενια των τεχνοκρατων μορφωμενων ελληνων που πιστεψαν στον ελληνα, στο φιλοτιμο του, στην τιμιοτητα του, ο οποιος με ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ θα κανει την ελλαδα μεγαλη. Σε αυτη τη γενια δεν χωρανε μαλακιουλες. Χασισια και αλλες αηδιες ειναι τουρκιά και τιποτα αλλο. Δουλεια λοιπον ελληνες, κι οριστε τα αποτελεσματα. Ο ερμος επεσε σε ΟΛΑ εξω. Διοτι σαν λαος ειμαστε ΛΑΜΟΓΙΑ. Και για να το κρυψουμε κανουμε τους εθνικιστες, σε βαθμο .... εμφυλιου πολεμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom