Τα ναρκωτικά, μαλακά ή σκληρά, πρέπει να είναι ελεύθερα στους χρήστες, έναντι μηδαμινού κόστους :
- ο χρήστης πηγαινει στο φαρμακειο της γειτονιάς του ή στο νοσοκομειο και παίρνει τη δόση του και καθαρες συριγγες, για πχ 5 λεπτα του ευρώ, συνολικα ας πουμε !
- η απαξίωση της αγοράς των ναρκωτικών, κόβει στη ρίζα τα παρανομα κυκλώματα και τους στερεί τα τρελα χρηματα που βγαζουν. Χωρίς αυτα τα τρελα χρήματα, τα κυκλωματα δεν μπορουν να εξαγορασουν αστυνομικους, δικηγορους, δικαστες, συνειδησεις, πολιτικούς και κρατη ολοκληρα.
- ο χρήστης πλεον γλυτωνει απο τα πλοκάμια των κυκλωματων και την παρανομία. Γλυτωνει τη φυλάκιση, τις ηπατιτιδες και το AIDS κι ό,τι άλλη βρώμα μπορει να κολλησει από τις χρησιμοποιημενες συριγγες.
- ο χρηστης παίρνει καθαρα ναρκωτικά κι οχι νοθευμενες ουσίες
- Η οικογενεια του χρηστη γλυτώνει την οικονομικη εξαθλιωση
- Η Πολιτεια γλυτωνει ολη την εγκληματικοτητα των απεγνωσμενων χρηστων για να βρουν την πανακριβη δόση τους (κλοπες, ληστειες, πορνεια κτλ)
- Η Πολιτεία γλυτώνει όλα αυτα τα χρήματα που δίνει για την καταστολή και το κυνήγι των εμπόρων, που στην ουσία είναι πεταμενα λεφτα.
Αυτή είναι η ουσια του προβλήματος ! Όλα τα αλλα είναι υποκρισίες πχ :
- τα πρεζακια δε θα πηγαινουν στο στρατο !!!!
Ας μην πάνε ρε φίλε ! Ξέρω εγω πώς υπηρετησα με πρεζάκια και τι υπηρεσία έκαναν οι δύστυχοι.... Τους είχαμε πεταμενους κι αοπλους σε ενα φυλακιο ανεπιθυμήτων. Ο διοικητης τους είδε στην καταταξη και στην απόλυση μονο....Δε νομιζω να κερδισε η πατριδα κατι απο αυτους και σιγουρα κανεις μας δεν θα τους ηθελε σε μαχη διπλα του...
- η νεολαια θα βουλιαξει στα ναρκωτικα !!!!
Φίλε μου , ενα 5-20% του πληθυσμού θα ερθει σε επαφη με τα ναρκωτικά, οποιασδηποτε μορφης, ότι και να κάνεις ! Όσο πλουσια, ευπορη, αστυνομοκρατουμενη κοινωνια κι αν εχεις ! Τον κώλο σου να χτυπας κατω σα γονιος, το παιδι σου δε μπορεις να το βαλεις σε γυάλα ! Οι πειρασμοι υπαρχουν παντου ! Αν είναι λοιπόν γραφτο μου να εχω παιδι, με αδυναμο χαρακτηρα, που θα γινει ναρκομανης γιατι αυτός είναι ο ...κάλος στο μυαλό του (όπως σε αλλον είναι το χρήμα, σε αλλον το πιωμα, σε αλλον οι γυναίκες και πάει λεγοντας....) τότε προτιμώ να μπορω να παίρνω καθαρες ναρκωτικες ουσιες και συριγγες από το κρατος και να εχω το παιδακι μου στο σπίτι μου μαζεμενο.
Ας κάθεται όλη μέρα να βλέπει το ταβανι και να κανει τη δόση του μόνο! Θα του βάλω και Νοβα, θα του παρω και πλει στεισον, αλλά θα το έχω σπίτι μου, καθαρό, πλυμμενο, ταισμενο ! Πρεζακι, ναι, αλλά όχι στο δρόμο σκουπίδι ! Παρα να το παιζω αυστηρος άντρακλας-πατριαρχης και το παιδακι μου να σαπιζει στα στενά της Ομονοιας και να πουλαει το σωμα του για μια δόση ή να μαχαιρωνει γριές για να τους κλέψει τη συνταξη!
Για βάλε κατω τα νουμερα και πες μου αν εχω άδικο : η δόση σήμερα, τη μερα κανει 20-30 ευρά = 600 - 900 ευρα το μήνα ! Πώς θα τα βρει το παιδι μου που δε δουλευει ; Πως θα τα βγαλω περα εγω που παιρνω μισθο/συνταξη 600-1200 ευρώ και πρεπει να συντηρησω και την υπολοιπη οικογένεια ;;
Ενω αν το κρατος μου δινει την ηρωινη μου για 10 λεπτα τη μερα - με 3 ευρω το μηνα καθαρισα μάστορα ! Κανείς δε θα κυνηγαει να κάνει το παιδάκι πρεζάκι για 3 ευρα το μήνα ! Και το κυκλωμα βούλιαξε !
Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, είτε :
- έχει πληρη άγνοια της πραγματικότητας, ειτε
- έχει κάλο στον εγκέφαλο (ΚΚΕ), είτε
- τρώει χρήμα από την υπάρχουσα κατάσταση !
Το παράδειγμα της Ολλανδίας είναι ατυχές γιατι είναι ημίμετρο ! Είτε ελευθερώνεις όλα τα ναρκωτικά σε εξευτελιστικές τιμες και σπας το κυκλωμα της διαφθορας, στερώντας του το υπεροπλο που λεγεται χρήμα, είτε ακολουθεις την πεπατημενη και κανεις μια τρυπα στο νερό.
Κάθε απαγόρευση (πχ Ποτοαπαγορευση) ιστορικά απέτυχε ! Η καταστολη γιγαντωνει τα προβλήματα, δεν τα λύνει !