Νέα

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κι από χριστιανικής άποψης να το πάρουμε, το σώμα μας είναι ο "ναός του θεού" οπότε δεν δικαιούμαστε να το βλάψουμε! :2funny: :2funny:

άσε που συμφωνούν και οι ανάρχες! :cheesy: :cheesy:

τις καλησπέρες μου φίλτατε, σε σένα και σε όλη την παρέα! ;)

Δεν με ενδιαφέρει η θρησκεία...
Το σώμα μου, μου ανήκει...
Και επειδή μου ανήκει κανείς άλλος δεν υποχρεούται να το πληρώνει επειδή εγώ ήθελα να τρυπηθώ...
Η ίδια λογική είναι στο θέμα της ζώνης και του κράνους...
Πώς και τα φιλελευθεριστήρια δεν εξανίστανται σε αυτόν τον φρικαλέο περιορισμό; Στην τελική, αν εγώ θέλω να πάθω κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σώμα μου είναι, ό,τι θέλω κάνω...
Σωστά;
Βέβαια, επειδή άλλοι θα πληρώσουν την εντατική μου, το ασθενοφόρο που θα με κουβαλήσει, τους μπάτσους που θα διακόψουν την κυκλοφορία, την αναπηρική μου σύνταξη κτλ, άσε τη μάνα μου και τη γυναίκα και τα παιδιά μου που θα τους καταστραφεί η ζωή  για αυτό ο νομοθέτης μου επιβάλει κράνος...

Ε, δείτε την αναλογία με τα ναρκωτικά...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αφού το έχει πει επιφανές μέλος: η καψούρα και η μαστούρα πληρώνονται.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και επειδή μου ανήκει κανείς άλλος δεν υποχρεούται να το πληρώνει επειδή εγώ ήθελα να τρυπηθώ...
Πώς και τα φιλελευθεριστήρια δεν εξανίστανται σε αυτόν τον φρικαλέο περιορισμό; Στην τελική, αν εγώ θέλω να πάθω κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σώμα μου είναι, ό,τι θέλω κάνω...
Σωστά;
Βέβαια, επειδή άλλοι θα πληρώσουν την εντατική μου, το ασθενοφόρο που θα με κουβαλήσει, τους μπάτσους που θα διακόψουν την κυκλοφορία, την αναπηρική μου σύνταξη κτλ, άσε τη μάνα μου και τη γυναίκα και τα παιδιά μου που θα τους καταστραφεί η ζωή  για αυτό ο νομοθέτης μου επιβάλει κράνος...

φιλελευθεριστήρια!  :grin: :grin: :grin:
του ευρύτερου χώρου των τσιριζονίων? :2funny: :2funny: :2funny:

μα δεν υπάρχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού?
εγώ ας πούμε, αυτοπροσδιορίζομαι πρεζόνι!
ποιος μπορεί να πει "όχι δεν είσαι"? :2funny: :2funny: :2funny:

κάνε τις αναγωγές σου! :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
φιλελευθεριστήρια!  :grin: :grin: :grin:
του ευρύτερου χώρου των τσιριζονίων? :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ακριβώς τσιριζονιών. Τα καινούργια, τα κουβελάκια ντε.
Αν και όπως και τα γκαπάκια, ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσαν λέξη παράγωγη του φιλελευθερισμού.
Υπάρχει το αριστερό αντίστοιχο, οι προοδευτικοί.

Βέβαια, πως αυτοί οι δύο έχουν φτάσει ν' ακούγονται πιο μανάκια από τα μανάκια...
Η αριστερά τελικά έχει διαχρονικό πρόβλημα εισοδισμού.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Οχι βεβαια, δεν ισχυει αυτο.
Εφοσον εισαι πολιτης μιας χωρας, δεν δικαιουσαι να βλαπτεις τον εαυτο σου.
Η χωρα σου σε θελει υγιη, ωστε να μπορεις να πολεμησεις αν χρειαστει, να δουλεψεις για να πληρωσεις φορους, να συνεισφερεις στην κοινωνικη ασφαλιση.
Κοινωνικα, επεισης δεν δικαιουσαι να βλαπτεις τον εαυτο σου.
Γιατι επιβαρυνεις οικονομικα και ψυχικα συγγενεις, φιλους, γονεις, όλον τον περιγυρο.
Επιβαρυνεις το νοσοκομειο που θα σε περιθαλψει.
Γινεσαι επικινδυνος οδηγος οδηγωντας υπό την επηρεια.
Δεν προφερεις στο κοινωνικο συνολο. Αχρηστευεσαι.
Αυτο ΔΕΝ ειναι ελευθερια. Και ΔΕΝ το δικαιουσαι.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Όχι ακριβώς τσιριζονιών. Τα καινούργια, τα κουβελάκια ντε.
Αν και όπως και τα γκαπάκια, ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσαν λέξη παράγωγη του φιλελευθερισμού.
Υπάρχει το αριστερό αντίστοιχο, οι προοδευτικοί.

Βέβαια, πως αυτοί οι δύο έχουν φτάσει ν' ακούγονται πιο μανάκια από τα μανάκια...
Η αριστερά τελικά έχει διαχρονικό πρόβλημα εισοδισμού.
ο ΠάΠιος πάντως (φανατικός τσιριζόνος) στο παρόν νήμα, υποστηρίζει την αποποινικοποίηση του χασίς!
όσο για το πρόβλημα εισοδισμού της αριστεράς, θα συμφωνήσω.Πρόβλημα που ποτέ δεν είχε το ΠΑΣΟΚ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Σιλβα, σημαινει κατι η "κενη" παραθεση?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
για μένα το θέμα είναι άλλο!
η χρήση ενός ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ εμπορεύματος είναι παράνομη!

αφού δηλ ένα προϊόν απαγορεύεται, λογικό είναι να έχει κυρώσεις ο χρήστης του.
είτε είναι ναρκωτικά, είτε εκμεταλεύεται εμπορικό σήμα μιας εταιρίας, είτε πάει αντίθετα σε μονόο μπορείς να φανταστείς!!!!!

δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις!

τώρα, αν πιστεύεις ότι κακώς το χασίς πχ είναι απαγορευμένη ουσία (ή το να πας αντίθετα στο μονόδρομο) είναι άλλο.

για μένα καλώς και απαγορεύεται.

Γνωρίζεις πόσες δραστικές ουσίες κυκλοφορούν νόμιμα χρόοοοοονια και μετά τις αποσύρουν ως καρκινογόνες κλπ?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Με πεισατε. Ποτοαπαγορευση τωρα  :)

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
"Επειδή πολύς λόγος γίνεται σχετικά με την ελευθερία του να επιλέγεις πως θα διαχειριστείς το σώμα σου. Επειδή πολλά ακούγονται σχετικά με “ακίνδυνες” και μη εξαρτησιογόνες ουσίες, επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε τη συνέντευξη του Χρήστου, πρώην χρήστη. Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος καταθέτει τη προσωπική του άποψη. Ο Χρήστος μπορεί να στάθηκε ¨τυχερός”  και να καθάρισε. Όμως αυτό δεν είναι ο κανόνας ακόμα και για εκείνους τους ελάχιστους που καταφέρνουν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα απεξάρτησης, οι υποτροπές είναι το πιο πιθανό σενάριο, ακόμα και μετά την απεξάρτηση. Η συνέντευξη δόθηκε την άνοιξη του 2004, αλλά παραμένει επίκαιρη"

ρε τους ανάρχες!
οταν βγαινουν απο την πρεζα εχουν περασει τετοιο στραπατσο που δαιμονοποιουν τα παντα. Πιστευουν οτι ΑΥΤΑ ηταν που τους δημιουργησαν το προβλημα και οχι η ιδια τους η ιδιοσυγκρασια, που τους εσπρωξε στην εξαρτηση

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Σωστά;
Βέβαια, επειδή άλλοι θα πληρώσουν την εντατική μου, το ασθενοφόρο που θα με κουβαλήσει, τους μπάτσους που θα διακόψουν την κυκλοφορία, την αναπηρική μου σύνταξη κτλ, άσε τη μάνα μου και τη γυναίκα και τα παιδιά μου που θα τους καταστραφεί η ζωή  για αυτό ο νομοθέτης μου επιβάλει κράνος...

Τοτε να απαγορεψουν με ποινες το αλκοολ τον καπνο, το χωρις προφυλαξη σεξ, το κολυμπι στα βαθια χωρις σωσιβιο τα φιλια στο στομα το μπασκετ το ποδοσφαιρο, τη ζαχαρη τις τυροπιτες στους διαβητικους. Δεν ειναι στρατος εδω να σε τραβηξουν για προκληση ανικανοτητας. Καλο ειναι να ξυπνησουν ορισμενα κοιμισμενα μυαλα και να καταλαβουν οτι ο στρατιωτικος νομος επιβαλεται μονο σε περιπτωση αναγκης, κανεις δεν περναει καλα σε καθεστως στρατιωτικου νομου, και κατα κανονα στο τελος αυτοι που τον επεβαλαν τιμωρουνται.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Γνωρίζεις πόσες δραστικές ουσίες κυκλοφορούν νόμιμα χρόοοοοονια και μετά τις αποσύρουν ως καρκινογόνες κλπ?

Πχ το τσιγαρο.. σε λιγα χρονια θα βρισκεις φουντα ( φεσι  :cheesy:) και δε θα βρισκεις καπνο να το στριψεις..

..σαν το ανεκδοτο με το χασικλη στην κολαση.!  :grin:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυτο μας ελειπε .πραγματικα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Πχ το τσιγαρο.. σε λιγα χρονια θα βρισκεις φουντα ( φεσι  :cheesy:) και δε θα βρισκεις καπνο να το στριψεις..

..σαν το ανεκδοτο με το χασικλη στην κολαση.!  :grin:

Καθε χρονο η ΕΕ και αλλοι οργανισμοι βγαζουν λιστα με δρατικες ουσιες που σταματουν την κυκλοφορια (φυτοφαρμακα κλπ) που ειναι υπευθυνα για πολλα κακα. Παραθειο κλπ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τοτε να απαγορεψουν με ποινες το αλκοολ τον καπνο, το χωρις προφυλαξη σεξ, το κολυμπι στα βαθια χωρις σωσιβιο τα φιλια στο στομα το μπασκετ το ποδοσφαιρο, τη ζαχαρη τις τυροπιτες στους διαβητικους. Δεν ειναι στρατος εδω να σε τραβηξουν για προκληση ανικανοτητας. Καλο ειναι να ξυπνησουν ορισμενα κοιμισμενα μυαλα και να καταλαβουν οτι ο στρατιωτικος νομος επιβαλεται μονο σε περιπτωση αναγκης, κανεις δεν περναει καλα σε καθεστως στρατιωτικου νομου, και κατα κανονα στο τελος αυτοι που τον επεβαλαν τιμωρουνται.

Άλλο μια λιχουδιά το σ/κ, άλλο ένα ποτηράκι το βραδάκυ και άλλο μια ενεσούλα ηρωϊνης...
Υπάρχει διαφορά, δεν βρίσκεις;
Και το τονίζω: Είναι ηλίθιο και αντιπαραγωγικό να κυνηγάς κόσμο επειδή έκανε ένα μπάφο (αρκεί να μην οδήγησε υπό την επήρρεια) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η χρήση ακόμη και μαλακών ναρκωτικών πρέπει να προωθείται ή να θεωρείται αξιέπαινη συμπεριφορά..

Με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να νιώθω μειονεκτικά που δεν πίνω μπάφους...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Kαι το που δεν πίνεις, τι έγινε;;;;

Αφου θολομένο ειναι το μυαλό σου :2funny: :2funny: :2funny:

Φαντάσου να έπινες κιόλας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

20cm

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Άλλο μια λιχουδιά το σ/κ, άλλο ένα ποτηράκι το βραδάκυ και άλλο μια ενεσούλα ηρωϊνης...
Υπάρχει διαφορά, δεν βρίσκεις;
Και το τονίζω: Είναι ηλίθιο και αντιπαραγωγικό να κυνηγάς κόσμο επειδή έκανε ένα μπάφο (αρκεί να μην οδήγησε υπό την επήρρεια) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η χρήση ακόμη και μαλακών ναρκωτικών πρέπει να προωθείται ή να θεωρείται αξιέπαινη συμπεριφορά..

Γιατι φιλε μου τοτε δεν μαχεσαι και κατα της ποτο-απαγορευσης? Συμφωνα με παρα πολλες καταταξεις επικινδυνοτητας των ναρκωτικων ουσιων το αλκοολ ειναι ισχυρα εξαρτησιογονος ουσια και με θανατηφορες επιπλοκες στην υγεια. Γιατι τα κρατη ΔΙΕΘΝΩΣ επιτρεπουν το αλκοολ και απαγορευουν την κανναβη?

Αντιθετα η κανναβη εχει παρα μα παρα πολλες θεραυπευτικες ιδιοτητες που η συγχρονη ιατρικη ερευνα προσπαθει να ενσωματωσει σε φαρμακα.
Δες αν θες αυτο το τορρεντ

Και μια ερωτηση για το τελος...
Γιατι νοιαζεται το κρατος για το αν θα πινουμε η οχι και δεν νοιαζεται για την υγεια, την παιδεια, την ανεργια, τους αθλιους δρομους που σκοτωνονται οι ελληνες κλπ κλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom