You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αποπειρα απαγωγης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δηλαδη εσεις τι θα κανατε τυποι ?
Θα περιμενατε να σας βαλουν το καλασνικοφ στο κεφαλι ?
Ειχε δυνατο αμαξι ο εφοπλισταρας, και την εκανε λουης μεχρι να καταφερουν να του σπασουν την τζαμαρια
Ειναι τυχερος που δεν τον πυροβολησανε !!!!
Ειχε δυνατο αμαξι ο εφοπλισταρας, και την εκανε λουης μεχρι να καταφερουν να του σπασουν την τζαμαρια
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.806
- Πόντοι
- 2.646
Γιατί πολύ απλά όπως οι περισσότεροι εφοπλιστάδες που κρατάνε χαμηλό προφίλ (και δεν είναι λίγοι) έχουν εκπαιδευτεί αυτοί και τα συγγενικά τους πρόσωπα για τέτοιες καταστάσεις.
;)Οι περισσότεροι περνάνε ειδικά σχολεια στην Αγγλία !
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε τυπε εχεις δει ποτε να απαγαγουν νεκρο και μετα να ζητανε λυτρα για να δωσουν πισω το πτωμα;Δηλαδη εσεις τι θα κανατε τυποι ?
ρε τυπε εχεις δει ποτε να απαγαγουν νεκρο και μετα να ζητανε λυτρα για να δωσουν πισω το πτωμα;
Συνηθως τους σκοτωνουν και εξακολουθουν να ζητανε τα λυτρα
Οταν τα παρουνε λενε σε αυτους που τους ψαχνουνε, που θα βρουνε το πτωμα ή δεν τους λενε τιποτα και εξαφανιζοντε
Υπαρχουν και οι ελαχιστες εξαιρεσεις που αφου παρουνε τα λυτρα τους αφηνουν ελευθερους...
Τον συγκεκριμενο απο την στιγμη που τον σμαδεψανε με καλασνικοφ οπως ο ιδιος λεει...θα μπορουσανε να πατησουνε την σκανδαλη και να τον στειλουνε να δει τα ραδικια αναποδα, αν η τζιπαρα του δεν ειχε αλεξισφαιρα βεβαιως !!! Τα ειδικα σχολεια που περνανε οι εφοπλισταρες μου φενοντε παραμυθια, εγω λογω των σπουδων μου και της δουλειας μου συναναστρεφομαι συνεχεια με εφοπλισταρες κανενας δεν περασε ειδικο σχολειο ειδικα στην Αγγλια.
...αν η τζιπαρα του...
Audi R6
Audi R6
Σωστος !!!
Διαβαζω τωρα στην Εσπρεσσο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τα ειδικα σχολεια που περνανε οι εφοπλισταρες μου φενοντε παραμυθια, εγω λογω των σπουδων μου και της δουλειας μου συναναστρεφομαι συνεχεια με εφοπλισταρες κανενας δεν περασε ειδικο σχολειο ειδικα στην Αγγλια.
εχουνε συμβουλους και εταιριες maritime security για τα πλοια και τους μαθαινουν και 5 πραματα σε περιπτωσεις απαγωγης. εν μερει σωστο λοιπον.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Συνεχίζεις να συναναστρέφεσαι με εφοπλιστές, ειδικά της νέας γενιάς, στην Ελλάδα; Γιατι ΑΝ συνεχίζεις μάλλον δε ξέρεις και πολλά. Οι περισσότεροι νέοι εφοπλιστές (από 28 μέχρι 38) το λοιπόν λόγο του ότι πλέον αναγκάζονται να "νοικιάζουν" πιστολάδες που έχουν κάνει ΟΥΚ και έχουν αστεροπουλάδες κτλπ όταν τα πλοία τους περνάνε από τις κόκκινες ζώνες βρίσκουν την ευκαιρία και μαθαίνουν και 4-5 πράγματα. Άλλοι πάλι περνάνε (λόγο κάβλας, λόγο ότι ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται) περνάνε ολόκληρα σχολεία γι αυτό το θέμαΤα ειδικα σχολεια που περνανε οι εφοπλισταρες μου φενοντε παραμυθια, εγω λογω των σπουδων μου και της δουλειας μου συναναστρεφομαι συνεχεια με εφοπλισταρες κανενας δεν περασε ειδικο σχολειο ειδικα στην Αγγλια.
Στην Αγγλία από την άλλη δεν έχει ακουστεί ΠΟΤΕ ότι Έλληνας εφοπλιστής έπεσε θύμα απαγωγής ή ότι έγινε ΕΣΤΩ απόπειρα εναντίων του.
H εκπαίδευση ..γίνεται στην AγγλίαΣτην Αγγλία από την άλλη δεν έχει ακουστεί ΠΟΤΕ ότι Έλληνας εφοπλιστής έπεσε θύμα απαγωγής ή ότι έγινε ΕΣΤΩ απόπειρα εναντίων του.
* όσο για το αυτοκίνητο λένε για Q7
* όσο για το αυτοκίνητο λένε για Q7
Αυτό είναι διαμέρισμα φίλε.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε τυπε για την ελλαδα μιλαμε οχι για το μεξικοΣυνηθως τους σκοτωνουν και εξακολουθουν να ζητανε τα λυτρα
Οταν τα παρουνε λενε σε αυτους που τους ψαχνουνε, που θα βρουνε το πτωμα ή δεν τους λενε τιποτα και εξαφανιζοντε
Υπαρχουν και οι ελαχιστες εξαιρεσεις που αφου παρουνε τα λυτρα τους αφηνουν ελευθερους...
Τον συγκεκριμενο απο την στιγμη που τον σμαδεψανε με καλασνικοφ οπως ο ιδιος λεει...θα μπορουσανε να πατησουνε την σκανδαλη και να τον στειλουνε να δει τα ραδικια αναποδα, αν η τζιπαρα του δεν ειχε αλεξισφαιρα βεβαιως !!! Τα ειδικα σχολεια που περνανε οι εφοπλισταρες μου φενοντε παραμυθια, εγω λογω των σπουδων μου και της δουλειας μου συναναστρεφομαι συνεχεια με εφοπλισταρες κανενας δεν περασε ειδικο σχολειο ειδικα στην Αγγλια.
Αυτό είναι διαμέρισμα φίλε.
άμα ακούσεις πόσο πάνε οι αλυσίδες για αυτό ...θα καταλάβεις !
ρε τυπε για την ελλαδα μιλαμε οχι για το μεξικο
Νικολουλη δεν βλεπεις ? Βρηκε κανεναν ζωντανο απο οσους εχουν απαγαγει ? 2-3 την γλυτωσανε μονο και ειναι αυτοι που εχει απαγαγει η συμμορια του Παλιοκωστα
Οι υπολοιποι ουτε ξερουν που τους εχουν πεταξει, τσιμεντωσει, θαψει !!!
ρε τυπε για την ελλαδα μιλαμε οχι για το μεξικο
+1
Και επιπλέον δεν είχαν λόγο να πατήσουν την σκανδάλη που λέει ο Πίπης__. Δεν έχει λογική να σκοτώσεις κάποιον πριν τον απαγάγεις, μετά για τι να ζητήσεις λύτρα και γιατί να σου τα δώσουν; αν κίνητρο σου είναι η απαγωγή και τα λύτρα, πολύ απλά ΔΕΝ τραβάς την σκανδάλη. Κι όλα γίνονται όπως έγιναν.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ααααα, πες μου οτι βλεπεις νικολουλη!! εισαι πολυ μπροστα τυπε μου!Νικολουλη δεν βλεπεις ? Βρηκε κανεναν ζωντανο απο οσους εχουν απαγαγει ? 2-3 την γλυτωσανε μονο και ειναι αυτοι που εχει απαγαγει η συμμορια του Παλιοκωστα
Οι υπολοιποι ουτε ξερουν που τους εχουν πεταξει, τσιμεντωσει, θαψει !!!
ααααα, πες μου οτι βλεπεις νικολουλη!! εισαι πολυ μπροστα τυπε μου!
Δεν βλεπω ρε συ πλακα κανω. Εχω ακουσει-διαβασει υποθεσεις που ασχολειτε ομως για ανθρωπους που εχουν απαγαγει και δεν τους βρισκουν... η τους βρισκουν μετα απο καιρο σε πατους θαλασσας τσιμεντομενους, ή χτισμενους, ή ψαχνουν κηλιδες αιματος σε αμαξια για να αποδειξουν οτι αυτοι που εχουν φυλακισμενους για απαγωγη εχουν σκοτωσει και ετσι να τους στειλουν ισοβια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις