chrest213
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2023
- Like
- 532
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα,τωρα εντοπισα τον τσακωμο σας μεσω μνμ.Τι εγινε βρε παιδια?Γιατι τσακωνεστε?Γεια σου ρε μεγαλε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕ προμοτορα απο τα λιντλ.
Καλησπερα,τωρα εντοπισα τον τσακωμο σας μεσω μνμ.Τι εγινε βρε παιδια?Γιατι τσακωνεστε?Γεια σου ρε μεγαλε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕ προμοτορα απο τα λιντλ.
Τι βλακειες ειναι αυτες που εγραψες εδω?Πας καλα?Λες δημοσια οτι σε μερικους ανθρωπους δεν αξιζει να δινουμε συναισθηματα γιατι δεν ειναι καλο για εμας?Μουρλο εισαι ρε?Δε ντρεπεσαι τα παντελονια σου?Για ανθρωπους μιλας.Με την ιδια λογικη που εχεις δηλαδη,δεν πρεπει να δειχνουμε συναισθηματα ουτε στους φτωχους Ελληνες που χανουν τα σπιτια τους,ουτε στους αστεγους που μυριζουν ασχημα και θελουν βοηθεια,ουτε στις αλλοδαπες κοπελες που τις εφεραν εδω οι νταβαδες και τις χτυπουν αλυπητα αν δε δωσουν λεφτα,γιατι δεν θαναι καλο για εμας.Ενω αν δεις εναν εφοπλιστη η εναν πολιτικο,θα τρεξεις να τους γλειψεις τους κωλους σαν καλη πουτανιτσα,αν σου πουν οτι θαχεις οφελος.Εκει θα το βουλωσεις και βαρεσεις προσοχη οπως κανουν οι ομοιοι σου,οι αμορφωτοι γλειφτες του ελεους.Εγω ομως ειμαι Ελληνας που εχω προσφερει στη χωρα μου οτι ακριβως μπορω,εχω σωσει χιλιαδες αδεσποτα ζωα ακομα και κακοποιημενα αλογα,εχω ταισει αδεσποτους πεινασμενους Ελληνες και θυμωνω ιδιαιτερως με κατι μηδενικα και κατακαθια σαν τα μουτρα σου.Δεν εχεις κανενα σεβασμο για την αξιοπρεπεια ολων γιατι εισαι πληρως αμορφωτος.Ολες αυτες οι κοτσανες που εγραψες,δειχνουν την αναγκη σου να φαινεσαι ανωτερος.Ανωτερο ον ομως,ειναι το ον που προσφερει και προστατευει το περιβαλλον του,οχι εσυ.Ο αριστος του κρατους,ο "αριστοκρατης"δεν ειναι ο πλουσιος,αλλα ο ηρωας που παλευει για ολους,ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.Αν ειχες μορφωση(καλη μορφη)και γνωση ιστοριας του ελλ.πολιτισμου και κοσμοθεασης,θα ντρεποσουν να διαχωρισεις ανθρωπους και να κρινεις σε ποιον πρεπει να δειχνουμε συναισθηματα.Εσυ δεν εχεις ιδεα ουτε απο δελφικα παραγγελματα ουτε απο τη διδασκαλια των προσωκρατικων και μετασωκρατικων φιλοσοφων και ιστορικων μας.Δεν ξερεις τιποτα.Αντε να φας τα πιτογυρα σου και τα λιπη σου,αραξε την να φας τα σουβλακια σου,γεμισε τον οργανισμο σου με σκατοφαγα,δες καμμια ταινια,και πολυ σου ειναι.Ασε να κανουν σεξ οι Ελληνες που εχουν παιδεια,αξιοπρεπεια και που ξερουν πως να δωσουν ευχαριστηση και συναισθημα στις γυναικες.Εσυ δεν μπορεις να δωσεις κατι,εισαι κουφιος και πληρως αμορφωτος.Σιγουρα δεν ξερεις ουτε την ιστορια του Αλεξανδρου και του Μακεδονικου στεμματος γενικοτερα,αν σε ρωτησει καποιος,θα γινεις ρεζιλι.Γιαυτο βουλωστο και ασε να μιλησουν οι πραγματικοι αντρες,οχι τα μιασματα.ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΜΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ.Να απαντήσω κι εγώ ανάλογα φίλε μου.
Όταν το περίσσευμα της καρδιάς σου, το αναλώνεις, σε εκδιδόμενες επί πληρωμή κοπέλες και βγάζεις συναίσθημα, κάτι πάει λάθος. Όχι για τις κοπέλες, αλλά για σένα.
Καλή σου μέρα.
Κάτια, μήπως ήσουν Αθήνα πριν λιγα χρόνια;
Που εισαι εσυ; Βορρα η Νοτ
Καλησπερα,ναι περυσι εφυγα.Κάτια, μήπως ήσουν Αθήνα πριν λιγα χρόνια;
Γεια σου γλυκε μου.Στο βορρα ειμαι.Νοτο θα κατεβω τον Νοεμβρη.Εσυ τι κανεις?Που εισαι εσυ; Βορρα η Νοτο;
μεχρι τοτε θα σαι εδω? Σαλονικα?Γεια σου γλυκε μου.Στο βορρα ειμαι.Νοτο θα κατεβω τον Νοεμβρη.Εσυ τι κανεις?
Καλησπερα αγαπητε,ηρθα Σαλονικα τη Δευτερα,ειμαι εδω και θα φυγω το Σαβατο.μεχρι τοτε θα σαι εδω? Σαλονικα?
Καλησπέρα Κάτια...Καλησπερα αγαπητοι μου,ειμαι η Κατια,εγινα μελος του σαιτ προσφατα και ελπιζω με τον καιρο να γνωριστουμε και να περναμε τελεια.Στο διαμερισμα μου στο κεντρο,φλερταρουμε,πινουμε το κρασι μας,χορευω προκλητικα,βγαζοντας αργα τα εσωρουχα μου,αγγιζομαστε......κανουμε διαφορα,κανουμε σεξ,καυτο σεξ!!!Προκειται για μια σουρεαλιστικη,ροζ και πολυ γουστοζικη κατασταση θα ελεγα,οπου η γοητεια κυριαρχει,και καθολου ψυχρη και βιαστικη. Για περαιτερω πληροφοριες,στο τηλ.6981080737.
Σε περιμένουμε Αθήνα επιτέλους... μας έλειψες...Καλησπερα αγαπητε,ηρθα Σαλονικα τη Δευτερα,ειμαι εδω και θα φυγω το Σαβατο.
Κατια μου,ηθελα να σου πω οτι περασα υπεροχα μαζι σου. Εισαι πολυ ομορφη και εχεις φοβερη κορμαρα αλλα αυτο το ξερεις ηδη. Οι ζαρτιερες ηταν οντως τελειες!!! Ελπιζω να τα ξαναπουμε πριν φυγεις...
Κριση ταυτοτητας εχεις ψηλε? Τι αηδιες ειναι αυτες...? Λιγο παραπανω απο ενα μηνα αποσταση εχουν τα post σου. Σταματηστε να βγαζετε τα ψυχολογικα σας σε ανουσια ξεκατινιασματα. Κανενα κοριτσι δε νομιζω οτι κανει οτι κανει για να μας λυσει τα υπαρξιακα προβληματα. Ευχαριστηση ισως θα επρεπε για αρχη να ψαξεις να βρεις σε καποιο ψυχολογο αποκλειστικα για το πνευμα σου και μετα σε καποια κοπελα σα την οποιαδηποτε Κατια για το σωμα και το πνευμα ταυτοχρονα.Η κοπέλα είναι μια απάτη! Τζάμπα λεφτά θα χάσετε χωρίς να έχετε κάποια ευχαρίστηση από την συνάντηση
Κριση ταυτοτητας εχεις ψηλε? Τι αηδιες ειναι αυτες...? Λιγο παραπανω απο ενα μηνα αποσταση εχουν τα post σου. Σταματηστε να βγαζετε τα ψυχολογικα σας σε ανουσια ξεκατινιασματα. Κανενα κοριτσι δε νομιζω οτι κανει οτι κανει για να μας λυσει τα υπαρξιακα προβληματα. Ευχαριστηση ισως θα επρεπε για αρχη να ψαξεις να βρεις σε καποιο ψυχολογο αποκλειστικα για το πνευμα σου και μετα σε καποια κοπελα σα την οποιαδηποτε Κατια για το σωμα και το πνευμα ταυτοχρονα
Η κοπέλα ανέβαζε τα ποστΚριση ταυτοτητας εχεις ψηλε? Τι αηδιες ειναι αυτες...? Λιγο παραπανω απο ενα μηνα αποσταση εχουν τα post σου. Σταματηστε να βγαζετε τα ψυχολογικα σας σε ανουσια ξεκατινιασματα. Κανενα κοριτσι δε νομιζω οτι κανει οτι κανει για να μας λυσει τα υπαρξιακα προβληματα. Ευχαριστηση ισως θα επρεπε για αρχη να ψαξεις να βρεις σε καποιο ψυχολογο αποκλειστικα για το πνευμα σου και μετα σε καποια κοπελα σα την οποιαδηποτε Κατια για το σωμα και το πνευμα ταυτοχρονα.
Η κοπέλα έπειτα από 2 συναντήσεις με έβαλε να γράφω για αυτήν μπας και ανέβει η πελατεία της. Έχει εξαπάτησει πολλούς άνδρες. Έχω συνευρέθη με πολλά callgirl αλλά η συγκεκριμένη δεν παίζεται. Εγώ το λέω μπας και γλιτώσει κανένας απτά νύχια της.Κριση ταυτοτητας εχεις ψηλε? Τι αηδιες ειναι αυτες...? Λιγο παραπανω απο ενα μηνα αποσταση εχουν τα post σου. Σταματηστε να βγαζετε τα ψυχολογικα σας σε ανουσια ξεκατινιασματα. Κανενα κοριτσι δε νομιζω οτι κανει οτι κανει για να μας λυσει τα υπαρξιακα προβληματα. Ευχαριστηση ισως θα επρεπε για αρχη να ψαξεις να βρεις σε καποιο ψυχολογο αποκλειστικα για το πνευμα σου και μετα σε καποια κοπελα σα την οποιαδηποτε Κατια για το σωμα και το πνευμα ταυτοχρονα.
Καταλαβα, επειδη το account σου εχει 400 κριτικες και ολοι εδω μεσα σε εμπιστευονται με κλειστα ματια, σε ανταλαγμα με κατι χρησιμοποιησε το δημοφιλεστατο προφιλ σου για να προμοταρει τη δουλεια της. Αμα το δουλεψεις λιγο ακομα βλεπω εναν νεο Σκορτσεζε να ανερχεται!Η κοπέλα ανέβαζε τα ποστ
Η κοπέλα έπειτα από 2 συναντήσεις με έβαλε να γράφω για αυτήν μπας και ανέβει η πελατεία της. Έχει εξαπάτησει πολλούς άνδρες. Έχω συνευρέθη με πολλά callgirl αλλά η συγκεκριμένη δεν παίζεται. Εγώ το λέω μπας και γλιτώσει κανένας απτά νύχια της.
Ακόμα και αυτή η πρώτη φορά δεν ήταν κάτι συναρπαστικο. Ούτε να την αγγίζεις δεν ηθελε.τα εσώρουχα μόνο άξιζαν που φορούσε.Καταλαβα, επειδη το account σου εχει 400 κριτικες και ολοι εδω μεσα σε εμπιστευονται με κλειστα ματια, σε ανταλαγμα με κατι χρησιμοποιησε το δημοφιλεστατο προφιλ σου για να προμοταρει τη δουλεια της. Αμα το δουλεψεις λιγο ακομα βλεπω εναν νεο Σκορτσεζε να ανερχεται!
Ρε ψηλε... ζητας σε αλλο thread να σου διαγραψουν το μυνημα... Δυστυχως η ευτυχως γραφουμε ολοι μας σε ενα site που μενει και φαινεται τι εχει ποσταρει ο καθενας.
Αυτες οι επιθεσεις σε προσωπικο επιπεδο με τετοιους χαρακτηρισμους δεν εχουν θεση σε επαγγελματικο επιπεδο. Γιατι με τη Κατια και τη καθε Κατια σε επαγγελματικο επιπεδο συναντιεσαι. Το αν το εκανες εσυ προσωπικο ειναι δικο σου θεμα αλλα δεν εχει θεση σε ενα site κριτικης υπηρεσιων.
Μπορεις ευχαριστως να μας πεις για το κορμι, για τις ζαρτιερες κι ολα τα υπολοιπα που σε ειχαν εντυπωσιασει τη πρωτη φορα.
Η κοπέλα είναι μια απάτη! Τζάμπα λεφτά θα χάσετε χωρίς να έχετε κάποια ευχαρίστηση από την συνάντηση
ναι αλλα ετσι που μας τα λες και εσυ δεν πας πισω...Η κοπέλα ανέβαζε τα ποστ
Η κοπέλα έπειτα από 2 συναντήσεις με έβαλε να γράφω για αυτήν μπας και ανέβει η πελατεία της. Έχει εξαπάτησει πολλούς άνδρες. Έχω συνευρέθη με πολλά callgirl αλλά η συγκεκριμένη δεν παίζεται. Εγώ το λέω μπας και γλιτώσει κανένας απτά νύχια της.
Εγώ απλά το email έβαλα και αυτή έγραφε ότι έγραφε. Μου το ζήτησε σαν χαρηναι αλλα ετσι που μας τα λες και εσυ δεν πας πισω...
αφου οπως λες ηταν φολα η μανταμ τι μας εστελνες πιο πριν να την φαμε και εμεις? επειδη στο ζητησε?
δεν μας τα λες πολυ καλα ρε bro
Και δεν είναι και Σάββατο ακόμη...Δεν βαριόμαστε ποτέ!