Saul903
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ευχαριστώ φίλε, κι εγώ εντυπωσιάζομαι που βρίσκω θαυμαστήHugh Cornwell για avatar ρε παίκτη?? Respect άπειρα
ευχαριστώ φίλε, κι εγώ εντυπωσιάζομαι που βρίσκω θαυμαστήHugh Cornwell για avatar ρε παίκτη?? Respect άπειρα
Κούκλα μπορείς να με ενημερώσεις με pm πότε θα είσαι Θεσσαλονίκη?Γεια σου Geep9791.Ναι σου ειχα πει οτι δεν θα ερθω τον Αυγουστο,γιατι ηθελα να παω διακοπες απτην αρχη Αυγουστου.Αλλα τα σχεδια μου αλλαξαν,και θα παω τελικα την τελευταια εβδομαδα του Αυγουστου καπου,οποτε ηρθα παλι τη Δευτερα και θα μεινω μεχρι την αλλη Παρασκευη.Και αρχη Σεπτεμβρη μετα θα ξαναερθω.Αυτα γλυκε μου.Φιλια.
Καλησπερα γλυκε μου,Θεσσαλονικη ειμαι,εχω ερθει.Κούκλα μπορείς να με ενημερώσεις με pm πότε θα είσαι Θεσσαλονίκη?
Γεια σου και παλι γλυκακι,μολις ειδα το μνμ σου.Εχω ερθει Θεσσαλονικη.Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια,το εκτιμω......ιδιαιτερως.Καλησπερα κατια. Θα σε πάρω μια από αυτές τις μερες να κανονίσουμε. Επειδή διαβάζω διαφορά έχω να σου πω ότι εμένα προσωπικά μαρεσει η υπηρεσία που προσφέρεις. Θα τα πούμε σύντομα από κοντά αγαπη...
Καλησπερα καλε μου.Μπηκα στο παλι εδω στο σαιτ και πετυχα το μηνυματακι σου.Λοιπον εχω γνωρισει νεους και νεες με πραγματικη ευγενεια,και εχω γνωρισει και μεγαλους ανθρωπους με εξαιρετικη αγενεια και αυθαδεια.Μου ετυχε να ταιζω αδεσποτα γατακια κοντα στο σπιτι μου στην Αθηνα περυσι,και βγηκε απο μια αυλη ενας μεγαλος αντρας,σιγουρα 60-65 ετων και με εβριζε,με απειλουσε,μου εσπασε ολα τα μπολακια,πηγε να κλωτσησει τα γατια,με εσπρωξε και το ενιωσα οτι ηθελε πολυ να μου κανει κακο.......μιλαμε για τερας.Και μια παρεα 18χρονων παιδιων απο πιο κατω,ηρθαν και τον σταματησαν με αποφασιστικοτητα και ετρεξαν μεχρι και νερο να μου φερουν(ναναι καλα τα παιδια)και πηραν οι ιδιοι αμεσως την αστυνομια.Θελω να πω οτι δεν πιστευω να παιζει τοσο σημαντικο ρολο η ηλικια για αγενεις συμπεριφορες.Ισως ειναι περισσοτερο τα θεματα που εχει καποιος μεσα του απο πολυ μικρη ηλικια και κατα ποσο φροντιζουν οι γονεις,να μορφωνουν κοινωνικα τα παιδια και να αφιερωνουν χρονο για ενα αρτιο αποτελεσμα.Εγω παντως σε οποιον στειλει κι αλλα τετοια μαργαριταρια,θα απαντω αναλογως.!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ..........ε ναι θα μπορουσε να πει ...πρωκτικο κανεις ...?
ε μα αυτοι οι νεοι δεν παιζονται λεμε ...
κοιτα που θα παρεις και αλλη ερωτηση καλου κακου κρατα ομπρελα ...
Ο "αγαπουλας"χαχαχα,το ακουσαμε και αυτο. Φιλαρακο εγω ειπα οτι μου αρεσει το ειδος υπηρεσιας που προσφερει. Αυτη την ροζ φαση που λεει και στο τηλεφωνο. Τι προβλημα εχεις εσυ?Να τες και οι αγάπες...
Βέβαια υπηρεσία δεν είδες καν ακόμα, αλλά ήδη σου αρέσει.
Ωραίος ο αγαπουλας.
Κατια μου,ηθελα να σου πω οτι περασα υπεροχα μαζι σου. Εισαι πολυ ομορφη και εχεις φοβερη κορμαρα αλλα αυτο το ξερεις ηδη. Οι ζαρτιερες ηταν οντως τελειες!!! Ελπιζω να τα ξαναπουμε πριν φυγεις...Γεια σου και παλι γλυκακι,μολις ειδα το μνμ σου.Εχω ερθει Θεσσαλονικη.Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια,το εκτιμω......ιδιαιτερως.
Καλημέρα φιλέ. Το δωράκι της πόσο είναι? Σε ευχαριστώ.Κατια μου,ηθελα να σου πω οτι περασα υπεροχα μαζι σου. Εισαι πολυ ομορφη και εχεις φοβερη κορμαρα αλλα αυτο το ξερεις ηδη. Οι ζαρτιερες ηταν οντως τελειες!!! Ελπιζω να τα ξαναπουμε πριν φυγεις...
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μας, μιλάμε ή γράφουμε. Έτσι λοιπόν φίλε μου επίτρεψέ μου να σου πω, ότι όταν εξισώνεις πιτόγυρα και σουβλάκια με ερωτικές συνευρέσεις........(τη συνέχεια την αφήνω σε σένα)....φευ!Βγαίνω πριν από λίγο από τη θάλασσα και πάω σε ένα γυραδικο (νόμιζα).
Ρωτάω "γεμιστό μπιφτέκι έχεις?"
Δεν μου απαντάει.
Συνεχίζω "πόσο πάει η μερίδα γύρος?"
Πάλι μούγκα στη στρούγκα.
Τρελαίνομαι εγώ...
"Ρε ψηλέ, θα μου πεις τι έχεις να φάω, πόσο κοστίζει κτλ? Φαγητό δεν πουλάς?"
Ανοίγει ξαφνικα το στόμα του.
"Φίλος, δεν πουλάω κρέας, δεν είναι τα προϊόντα μου απλά τεμάχια και μερίδες όπως νομίζεις. Χρεώνω απλά τον χρόνο που σπαταλώ, ώστε να μετατρέψω το ωμό κρέας που θα μπορούσε να ψήσει ο καθένας, σε ένα λαχταριστο προϊόν και σε μια συναρπαστική εμπειρία, μέσα από την οποία ο ουρανίσκος σου θα ταξιδέψει σε άλλα μέρη."
Αυτα είχα να πω διαβάζοντας το νήμα. Πάω να ξαναβουτηξω τον κώλο μου (όχι Μιχαλάκη δεν τον δίνω ούτε εγώ)
Να απαντήσω κι εγώ ανάλογα φίλε μου.Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μας, μιλάμε ή γράφουμε. Έτσι λοιπόν φίλε μου επίτρεψέ μου να σου πω, ότι όταν εξισώνεις πιτόγυρα και σουβλάκια με ερωτικές συνευρέσεις........(τη συνέχεια την αφήνω σε σένα)....φευ!
Eυχαριστω παρα πολυ,το εκτιμω απεριοριστα.Κατια μου,ηθελα να σου πω οτι περασα υπεροχα μαζι σου. Εισαι πολυ ομορφη και εχεις φοβερη κορμαρα αλλα αυτο το ξερεις ηδη. Οι ζαρτιερες ηταν οντως τελειες!!! Ελπιζω να τα ξαναπουμε πριν φυγεις...
Δεν το ειχα δει αυτο.Τελεια γατουλια......ωραιο.
Σε ευχαριστω πολυ αγαπη για τα καλα σου λογια.Σου ευχομαι τα καλυτερα και φυσικα να περνας παντα τελεια.Η Κάτια είναι γλυκό κορίτσι. Αξίζει μια επίσκεψη. Και προσπαθεί τόσο να περάσει καλά και η ίδια όσο και καθένας από εμάς.
Όλα τα υπόλοιπα είναι γούστα και τι ζητάει ο καθένας. Δεν αρέσουμε σε όλους
Τι κοτσανες εγραψες παλι εσυ?Τωρα τις ειδα.Αφου υποτιμας τοσο πολυ τις κοπελες που κανουν ραντεβου,τοτε γιατι εγινες μελος εδω?Και γιατι πας και κανεις σεξ μαζι τους?Και μετα μπαινεις εδω μεσα για να τους επιτιθεσαι?Σιγουρα το κανεις συστημα να επιτιθεσαι και να προσπαθεις να μειωνεις αδυναμες κοινωνικες ομαδες ανθρωπων για να φαινεσαι οτι εισαι κατι ανωτερο.Αυτα ειναι τα τεραστια συμπλεγματα ανασφαλειων που σε εχουν πνιξει και προσποιεισαι οτι εισαι μια χαρα.Πασχιζεις να δειξεις οτι εισαι ανωτερος.Αλλα δεν κανεις κατι σημαντικο στη ζωη σου.Σε εναν καναπε την εχεις αραξει και νομιζεις οτι εισαι και καλυτερος απο αλλους.Τι εχεις προσφερει εσυ στην Ελλαδα?Εχεις σωσει εναν Ελληνα η εστω ενα αδεσποτο ζωακι?Που να σου μεινει χρονος.οταν καθεσαι και τον ξοδευεις για να υποτιμας ανθρωπους?Κοιτα τον ασημαντο εαυτο σου.Κοιτα να ανοιξεις βιβλια να διαβασεις,να μαθεις την ιστορια της χωρας μας που σιγουρα δεν ξερεις τι σου γινεται,και ασε τι κανουν οι αλλοι.Εισαι πιο μικρος και πιο φτηνος,ακομα κι απτην τελευταια "πορνη"της μεσαιωνικης Αγγλιας.Μιας πενταρας αξιος.Εντάξει κοπελια , εμεις είμαστε οι περιεργοι. Παμε παρακάτω.
Από ότι φαίνεται με τα γραφόμενα σου εσυ εχεις μεγαλύτερο κόμπλεξ απο εμας για αυτο κ ολα αυτα περι "ραντεβού με συγκεκριμένο μοτίβο και αρχιδιες"
At the end of the day, θα παρεις λεφτά ανοίγοντας τα ποδια σου.
Με το μπαρδον και ειναι η τελευταία φορά που γραφω στο νημα σου. Καλες δουλειές