chrest213
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2023
- Like
- 532
- Πόντοι
- 81
Καλα τι εγινε παλι εδω?Καλησπερα σε ολα τα αξιοτιμα μελη του σαιτ που βλεπουν και γραφουν στο νημα μου να πω και να σας ευχηθω τα καλυτερα.Μου τηλεφωνησε τωρα ενας φιλος που ειχαμε βρεθει σε ραντεβου προ ημερων,και μου ειπε οτι καποιος εγραψε διαφορα εδω στο σαιτ, και να μπω να δω κ.λ.π.Η αληθεια ειναι οτι οταν εγινα μελος εδω,δεν περιμενα καποια ενταση,υποτιμητικες-κακοβουλες αφηγησεις εναντιον ανθρωπων η οτι θα γινονταν συζητησεις η οτι θα ερχομουν εγω προσωπικα σε αντιπαραθεση με καποια μελη λογω προσβλητικων σχολιων.Ηθελα να πιστευω οτι ολοι αγαπιομαστε και οτι ειμαστε ευγενεις.Το ζητουμενο μου απο εσας που ερχεστε,ειναι να περναμε τελεια και οι 2(αν υπαρχει χημεια και συναισθηματα χαρας,αν δεν ταιριαζουμε δεν το κανουμε).Τωρα βλεπω οτι η ενταση κλιμακωνεται και παιρνει θεση σε φυσικο επιπεδο,οποτε σκεφτομαι,που κανω εγω λαθος.Αυτος ο Dallas04,σιγουρα ειναι ενας που καναμε ραντεβου, τον Ιουλιο, Αυγουστο και τον Σεπτεμβρη και περασαμε πολυ ομορφα.Ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτος γιατι μου ειχε πει οτι εγινε μελος στο σαιτ και οτι θα μου εγραφε καλα λογια και τον ευχαριστησα κιολας,οπως εκανα με ολους που εγραψαν καλα λογια.Αλλα ηθελε να βρισκομαστε συνεχεια,μου τηλεφωνουσε συνεχως και ακουγοταν θυμωμενος.Τον απεφυγα πληρως και πριν μερικες μερες αρχισε να μου στελνει υβριστικα μνμ απο αλλους αριθμους κατηγορωντας με οτι τον εξαπατησα και οτι του εφαγα ποσα λεφτα και οτι θα με καταστρεψει, και και και................Εντωμεταξυ καποιος με παιρνει εδω και μερες ασταματητα,με αποκρυψη.Τι να πω?Ισως δεν πρεπει να ειμαι τοσο διαχυτικη και ενθουσιωδης,ισως το παρακανω και μετα δημιουργουνται θεματα.Ευχαριστω τα μελη που καταλαβαν οτι κατι δεν παει καλα με αυτον και τον στολισαν αναλογως.Εγω δεν θα το κανω.