Τι νεα επιθεση ειναι αυτη?Τι θρασος?Μουρλο εισαι κι εσυ?Δεν σου απηυθυνα ουτε καν το λογο,απο που και ως που νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να μου μιλας ετσι?Τρελαθηκες τελειως?Δεν ειμαστε φιλοι,δεν με ξερεις.Πως τρελαθηκες ετσι? Πρεπει να μαθεις να μιλας για τον εαυτο σου,και οχι να χρησιμοποιεις ολους τους υπολοιπους για να δυναμωσεις τη δικη σου αφηγηση.Συνεχεια λες"εμεις οι υπολοιποι-οι αλλοι"αλλα μιλας μονο για εσενα οχι για αλλους.Και δεν ξερεις καν,τον ορισμο της λεξης εκδιδομενος.Ο εκδιδομενος λοιπον,ειναι ο επαγγελματιας που πληρωνεται για να ανεχεται τον οποιονδηποτε,καθημερινα,σε οικους ανοχης ,ειτε θελει ειτε οχι, και ειναι δηλωμενος ως ιεροδουλος.Οσο για την αποδοχη και τη βοηθεια ειδικου,σιγουρα εσυ εισαι αυτος που χρειαζεται γρηγορα εναν ψυχολογο.Φαινεται οτι εισαι πολυ θυμωμενος και πρεπει να το αποδεχτεις.Αλλιως γιατι να ξεκινησεις τετοια επιθεση εναντιον μιας αγνωστης?Ξοδεψες χρονο για να προσπαθησεις να μειωσεις και να κατακρινεις εναν αγνωστο προς εσενα ανθρωπο,ετσι στο ξεκαρφωτο,απτο πουθενα,μιλωντας συνεχεια στον πληθυντικο.Ξεχασες οτι οταν ξεσπαμε σε ανθρωπους,ειδικα σε αγνωστους ανθρωπους,πρεπει να ειμαστε πολυ θυμωμενοι για να αφιερωσουμε χρονο, γραφοντας επιθετικα μνμ.Εγω ομως δεν ειμαι εδω για να ακουω τον καθε πικραμενο ουτε να κρινομαι για κατι.Κανε κατι με το θυμο σου και κοψε αυτο το γελοιο, επιθετικο υφακι που εχεις.Να το κανεις στους φιλους σου,στην οικογενεια σου,στη γκομενα σου,και γενικα εκει που σε παιρνει............