Νέα

Απολαυστικές ερωτικές στιγμές με την αισθησιακή Κάτια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrest213
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
καλα απιστευτο... το να σε παρουν τηλεφωνο νομιζω ειναι το χειροτερο. και να το δει η γυναικα σου. ... μιλαμε για μεγαλο καραγκιοζη
Γεια σου καλε μου.Δεν μπορεις να φανταστεις,τι ταλαιπωρια περασα.Στο τελευταιο ραντεβου που κανονισα μαζι του,ηταν το σημειο που αρχισε να μου λεει να κανουμε σχεση και και και.........Μολις του απηντησα οτι ΔΕΝ θελω,το προσωπο του αλλαξε αμεσως.Θυμωσε,μου βουτηξε το κινητο,μου ειπε οτι θα το μετανιωσω κι εφυγε απτο διαμερισμα.Μετα καθοταν απεξω κι εβριζε,φωναζε,κοπαναγε την πορτα, εκλαιγε και τον κατεγραψαν οι καμερες ασφαλειας των διαδρομων της πολυκ.Φωναξα βοηθεια,βγηκαν αλλοι ενοικοι εξω,αλλα δεν τον προλαβαν,ετρεξε απτις σκαλες κι εφυγε.Πηγα στην αστυνομια,περασα 2 ωρες με τον αξ.υπηρεσιας,να ψαχνει στοιχεια του.Ευτυχως μου ειχε πει το ονοματεπωνυμο του και που δουλευε και τον βρηκαν στον υπολογιστη.Επαιρναν τηλ.στον εργοδοτη του γιατι δεν θυμομουν το κινητο του,τον επαιρνε και ο εργοδοτης του και η αστυνομια αλλα δεν το σηκωνε,κι εκει του εκανα μηνυση για κλοπη και εξυβριση για να ξεκινησει η διαδικασια του αυτοφωρου.Φευγω απτην αστ.και παιρνω απο περιπτερο τηλ.τον εργοδοτη του,και του λεω να τον ειδοποιησει,οτι αν μου φερει το κινητο αθικτο εξω απτο σπιτι,θα αποσυρω τις μηνυσεις.Μαλλον φοβηθηκε και μου το επεστρεψε,ηρθε και το αφησε εξω απτο σπιτι.Παιρνω το κινητο μου και βλεπω οτι ειχε βαλει και ebanking το οποιο κι εσβησα.Μπαινω στις κλησεις και τι να δω?Επαιρνε τηλ.τα ξημερωματα διαφορους πελατες μου!!!!Αγχωθηκα,φουντωσα,αρχισα να τους παιρνω με τη σειρα για να μαθω τι συνεβη.Μου ειπαν οτι μολις το σηκωσαν,τους εβριζε καποιος αντρας και τους φωναζε,να μην ξαναπαρουν ποτε αυτο τον αριθμο κ.λ.π.Δεν ηξεραν τι να πουν στις γυναικες τους.....Ευτυχως,οι πελατες μου δεν παραδεχτηκαν τιποτα και κανονισαμε κι εβαλα ενα φιλο να τους εξηγησει οτι αυτος ηταν που επαιρνε,αλλα εκανε λαθος τον αριθμο γιατι ηταν πιωμενος........Και μετα ειδα οτι εβαλε το προφιλ του εδω,μεσω του κινητου μου.Απο τοτε παταω συνεχεια διαγραφη,αλλα το σαιτ μου λεει,οτι αφου πατησα(αυτος δηλαδη) ηδη ακυρωση εκκρεμ.διαγραφης,δεν μπορει να διαγραφει ο λογαριασμος.Και δεν ξερω και πως να επικοινωνησω με τους διαχειριστες του σαιτ για να τους ενημερωσω και να τον διαγραψουν.

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Καλημέρα Κατια. Μέχρι πότε θα είσαι Θεσσαλονίκη?
Καλησπερα,εχω φυγει καλε μου απτο περασμενο Σαβατο.Θα ξαναρθω αλλα δεν εχω αποφασισει ακριβως ποιε μερες.Θα ενημερωσω απο εδω ομως οταν ειναι.Ευχαριστω παρα πολυ.

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Και γιατί να μην πιάσουμε τέτοια συζήτηση εάν το επιθυμούμε παρακαλώ; Ορισμένες φορές οι αλήθειες μιας κοινωνίας βγαίνουν μέσα από όμορφες συζητήσεις αληθινών ανθρώπων.

Οκ, πέραν της πλάκας τώρα, εάν η Κάτια θέλει να έχει τον έλεγχο κι ο άλλος το απολαμβάνει αυτό στο ραντεβού, μαγκιά της. Δίχως να την έχω επισκεφτεί δεν μπορώ να εκφέρω άποψη περί υπηρεσιών της συγκεκριμένης εργαζόμενης. Σίγουρα δεν είναι για την πλειοψηφία των μελών του Μπου, που είναι οι γαμαουά με 20ποντες πούτσες και γαμάνε νον-στοπ 24ωρα μέχρι να ματώσει η άλλη και να ζητήσει έλεος :2funny:. Είναι για ένα συγκεκριμένο κοινό που περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από την εργαζόμενη, κι είναι ξεκάθαρο από το πρώτο της μήνυμα στο τι προσφέρει και τι κοινό θέλει.
Εννοειται οτι συζηταμε τα παντα μεταξυ μας γλυκε μου.Εχεις απολυτο δικιο.Οταν ειπα οτι θελω να εχω τον ελεγχο,δεν εννοουσα κατι σαδιστικο,εξουσιαστικο η αυταρχικο.Αλλα ειμαι ανθρωπος που λεει αυτο που του αρεσει και θελει να βιωσει σε μια ερωτικη κατασταση ειδικα.Δεν υπαρχει "προγραμμα-υπηρεσιες"μαζι μου.Μου αρεσουν οι αντρες που ξερουν να προσδιδουν γοητεια.Το σεξ ειναι το αποτελεσμα της συνδεσης μας και οχι ο αυτοσκοπος,οπως ακριβως συμβαινει με μια κοπελα που θα γνωρισεις σε ενα καφε π.χ,και μετα θα πατε σπιτι για να κανετε σεξ λογω ελξης.Δεν ειμαι εργαζομενη γιατι δεν περιμενω να ζησω απτα ραντεβου ουτε κανω ραντεβου συνεχομενα σαν "δουλεια".Επισης εχει συμβει πολλες φορες,να ερθει καποιος για ραντεβου και να μην υπαρχει χημεια μεταξυ μας,να μην ταιριαζουν οι ενεργειες και κατα συνεπεια να μην κανουμε τιποτα.Οπως το ειπες,ειμαι πολυ ξεκαθαρη στο τι προσφερω και στο τι θελω.

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Η Κάτια είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας.
Έχει πολύ όμορφο κορμάκι και ωραίο προσωπο
Εμενα με χάλασαν λίγες τριχουλες που έχει στο στήθος αλλά οκ.
Εννοειται ότι δεν πιάνεις συζήτηση για πολιτικά και εθνικά Πράγματα άλλωστε να γαμησουμε πάμε, δεν χρειάζεται.
Θέλει να έχει τον έλεγχο και έχει και κάτι κόλπα με το να σου φυσάει τον πουτσο σαλιωμενο.
Γενικά είναι μια ευχάριστη συναντηση
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια καλε μου.Λυπαμαι που σε χαλασαν οι τριχουλες μου.Οσο για τις συζητησεις πολιτικων η εθνικων θεματων,οποιος θελει τις κανει η δεν τις κανει,το οτι εσυ το βλεπεις ετσι,ειναι προσωπικο σου γουστο.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Εννοειται οτι συζηταμε τα παντα μεταξυ μας γλυκε μου.Εχεις απολυτο δικιο.Οταν ειπα οτι θελω να εχω τον ελεγχο,δεν εννοουσα κατι σαδιστικο,εξουσιαστικο η αυταρχικο.Αλλα ειμαι ανθρωπος που λεει αυτο που του αρεσει και θελει να βιωσει σε μια ερωτικη κατασταση ειδικα.Δεν υπαρχει "προγραμμα-υπηρεσιες"μαζι μου.Μου αρεσουν οι αντρες που ξερουν να προσδιδουν γοητεια.Το σεξ ειναι το αποτελεσμα της συνδεσης μας και οχι ο αυτοσκοπος,οπως ακριβως συμβαινει με μια κοπελα που θα γνωρισεις σε ενα καφε π.χ,και μετα θα πατε σπιτι για να κανετε σεξ λογω ελξης.Δεν ειμαι εργαζομενη γιατι δεν περιμενω να ζησω απτα ραντεβου ουτε κανω ραντεβου συνεχομενα σαν "δουλεια".Επισης εχει συμβει πολλες φορες,να ερθει καποιος για ραντεβου και να μην υπαρχει χημεια μεταξυ μας,να μην ταιριαζουν οι ενεργειες και κατα συνεπεια να μην κανουμε τιποτα.Οπως το ειπες,ειμαι πολυ ξεκαθαρη στο τι προσφερω και στο τι θελω.
Δε διαφωνώ αγαπητή μου, όπως επίσης οκ θα ήταν από μεριάς μου εάν έλεγες ότι σου αρέσει να εξουσιάζεις με αυταρχικό/σαδιστικό τρόπο, ή να σε εξουσιάζουν. Η άποψή σου, είναι από τις πιο νορμάλ, αν μου επιτρέπεις. Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι, παρότι πολλές φορές θεωρώ ότι αυτό εδώ που αναφέρεις:
Δεν υπαρχει "προγραμμα-υπηρεσιες"μαζι μου.Μου αρεσουν οι αντρες που ξερουν να προσδιδουν γοητεια.Το σεξ ειναι το αποτελεσμα της συνδεσης μας και οχι ο αυτοσκοπος,οπως ακριβως συμβαινει με μια κοπελα που θα γνωρισεις σε ενα καφε π.χ,και μετα θα πατε σπιτι για να κανετε σεξ λογω ελξης
είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο να επιτευχθεί. Σε κάθε περίπτωση, μου αρέσει που είσαι ξεκάθαρη στο τι θέλεις, τι κοινό επιθυμείς, αλλά και τι προσφέρεις σε αυτό το κοινό. Από εμένα, εύγε, και ξανά μανά, εύγε! :D:

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Δε διαφωνώ αγαπητή μου, όπως επίσης οκ θα ήταν από μεριάς μου εάν έλεγες ότι σου αρέσει να εξουσιάζεις με αυταρχικό/σαδιστικό τρόπο, ή να σε εξουσιάζουν. Η άποψή σου, είναι από τις πιο νορμάλ, αν μου επιτρέπεις. Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι, παρότι πολλές φορές θεωρώ ότι αυτό εδώ που αναφέρεις:

είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο να επιτευχθεί. Σε κάθε περίπτωση, μου αρέσει που είσαι ξεκάθαρη στο τι θέλεις, τι κοινό επιθυμείς, αλλά και τι προσφέρεις σε αυτό το κοινό. Από εμένα, εύγε, και ξανά μανά, εύγε! :D:
ε τωρα τι εμεινε να πω????Με σκλαβωνεις γλυκε μου με τοσο ομορφα λογια που γραφεις................................................................................Θα σου εδινα ενα καυτο φιλι αν σε ειχα διπλα μου.:smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
ε τωρα τι εμεινε να πω????Με σκλαβωνεις γλυκε μου με τοσο ομορφα λογια που γραφεις................................................................................Θα σου εδινα ενα καυτο φιλι αν σε ειχα διπλα μου.:smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::smitten::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Αν η αλήθεια, τουλάχιστον από αυτά που γράφεις, καθώς δεν έχουμε βρεθεί (υποθέτω), σε σκλαβώνει, μήπως να ξανακοιτάξεις τι λες; Δεν έκανα κάτι παραπάνω από να πω αυτό που διακρίνω από τα γραπτά σου αγαπητή. Και ξαναλέω, μόνη σου τα λες, εγώ απλά διακρίνω αυτά που πρέπει, και οφείλει, κάποιος να κοιτάξει όταν προσεγγίζει μια γυναίκα, πόσο μάλλον, μια εργαζόμενη στο χώρο τουτο.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Όποιος λαμβάνει χρήματα και παρέχει πάσης φύσεως ερωτικές υπηρεσίες = ασκεί σεξεργασια.....αν έρθει ένας και δεν σε πληρώσει τι θα κάνεις ???? Θα του πεις οκ τουλάχιστον ηταν " ερωτική/αισθησιακή" η εμπειρία ????

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.645
Πόντοι
1.436
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια καλε μου.Λυπαμαι που σε χαλασαν οι τριχουλες μου.Οσο για τις συζητησεις πολιτικων η εθνικων θεματων,οποιος θελει τις κανει η δεν τις κανει,το οτι εσυ το βλεπεις ετσι,ειναι προσωπικο σου γουστο.
Εννοείται ότι όποιος θέλει κάνει και μάλιστα εμείς κάναμε και δεν με χάλασε
Απλά λέω για κάποιους που έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου που ειναι γνωστές, δεν χρειάζεται να σκεφτεί μηπως δεν έρθει για αυτό τον λόγο.
Πολύ απλά δεν πιάνει κουβέντα.
Εξαλλου για άλλο λόγο έρχεται

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Εννοείται ότι όποιος θέλει κάνει και μάλιστα εμείς κάναμε και δεν με χάλασε
Απλά λέω για κάποιους που έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου που ειναι γνωστές, δεν χρειάζεται να σκεφτεί μηπως δεν έρθει για αυτό τον λόγο.
Πολύ απλά δεν πιάνει κουβέντα.
Εξαλλου για άλλο λόγο έρχεται
Σωστο αυτο που λες και συμφωνω μαζι σου.Δε χρειαζεται να εχει καποιος τις ιδιες αποψεις με εμενα για να βρεθουμε και να περασουμε ωραια.Και αυτο ισχυει σε ολα τα επιπεδα και στο φιλικο και στα ραντεβου και γενικοτερα.Εκτος των πολιτικων η των εθνικων θεματων μπορουμε να συζητησουμε για το σεξ η για τεχνη,πολιτισμο,ιστορια.Αλλα και παλι δε χρειαζεται να συμφωνουμε.Αυτο ειναι που κανει τις συζητησεις ενδιαφερουσες.:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Αν η αλήθεια, τουλάχιστον από αυτά που γράφεις, καθώς δεν έχουμε βρεθεί (υποθέτω), σε σκλαβώνει, μήπως να ξανακοιτάξεις τι λες; Δεν έκανα κάτι παραπάνω από να πω αυτό που διακρίνω από τα γραπτά σου αγαπητή. Και ξαναλέω, μόνη σου τα λες, εγώ απλά διακρίνω αυτά που πρέπει, και οφείλει, κάποιος να κοιτάξει όταν προσεγγίζει μια γυναίκα, πόσο μάλλον, μια εργαζόμενη στο χώρο τουτο.
Οχι δεν καταλαβες,εννοουσα οτι ο τροπος που μιλησες ηταν πολυ ευγενικος.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Οχι δεν καταλαβες,εννοουσα οτι ο τροπος που μιλησες ηταν πολυ ευγενικος.
Μα η ευγένεια είναι απαραίτητη αγαπητή μου, όπως και οι καλοί τρόποι. Άλλωστε, manners maketh man, όπως θα λέγανε και στην Αγγλία του 14ου αιώνα.

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Όποιος λαμβάνει χρήματα και παρέχει πάσης φύσεως ερωτικές υπηρεσίες = ασκεί σεξεργασια.....αν έρθει ένας και δεν σε πληρώσει τι θα κάνεις ???? Θα του πεις οκ τουλάχιστον ηταν " ερωτική/αισθησιακή" η εμπειρία ???
Νομιζω οτι ειμαι πληρως κατανοητη.Οποιος ερχεται και δεν ταιριαζουμε,δεν γινεται τιποτα.Οποιος ερχεται και στην αρχη φαινεται οκει αλλα μετα απο λιγο κανει κινησεις η αναπτυσσει ενεργεια που δεν μου αρεσει,του δινω τα χρηματα του πισω και παλι δεν γινεται τιποτα.Κραταω τα χρηματα και ολοκληρωνονται τα ραντεβου,οταν ειμαστε στην ιδια σελιδα και νιωθουμε ελξη.ΔΕΝ παρεχω υπηρεσιες,προγραμματα και σεξεργασια.Εχω κοσμο που εχει ερθει κι εχει ξαναρθει και εχουμε βγει για ποτα,φαγητα,σινεμα,παραλιες,διασωσεις αδεσποτων ζωων κ.λ.π,και περναμε τελεια.Την επομενη βδομαδα μαλιστα,περιμενω φιλο μου απο Αθηνα που καναμε ραντεβου πολλες φορες και βγηκαμε εξω αλλες τοσες ,να ερθει με την κορη του για να παρει τα 2 τσοπανοσκυλακια που γεννησε η σκυλιτσα μου.Εγω ομως ΔΕΝ βιοποριζομαι απο τα ραντεβου ουτε υπαρχει σταθερη συνεχεια.Επισης, ξερεις ποσοι και ποσες εχουν παντρευτει η κανουν ερωτ.σχεσεις μονο για τα λεφτα?Αυτοι οι ανθρωποι δηλαδη "παρεχουν σεξεργασια η υπηρεσιες"?Βαριεμαι να λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα ομως.

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Μα η ευγένεια είναι απαραίτητη αγαπητή μου, όπως και οι καλοί τρόποι. Άλλωστε, manners maketh man, όπως θα λέγανε και στην Αγγλία του 14ου αιώνα.
Ναι και πολυ αναζωογονητικη επισης γιατι εχει τη δυναμη να δημιουργει ωραιες εικονες,στο μυαλο καποιου.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Νομιζω οτι ειμαι πληρως κατανοητη.Οποιος ερχεται και δεν ταιριαζουμε,δεν γινεται τιποτα.Οποιος ερχεται και στην αρχη φαινεται οκει αλλα μετα απο λιγο κανει κινησεις η αναπτυσσει ενεργεια που δεν μου αρεσει,του δινω τα χρηματα του πισω και παλι δεν γινεται τιποτα.Κραταω τα χρηματα και ολοκληρωνονται τα ραντεβου,οταν ειμαστε στην ιδια σελιδα και νιωθουμε ελξη.ΔΕΝ παρεχω υπηρεσιες,προγραμματα και σεξεργασια.Εχω κοσμο που εχει ερθει κι εχει ξαναρθει και εχουμε βγει για ποτα,φαγητα,σινεμα,παραλιες,διασωσεις αδεσποτων ζωων κ.λ.π,και περναμε τελεια.Την επομενη βδομαδα μαλιστα,περιμενω φιλο μου απο Αθηνα που καναμε ραντεβου πολλες φορες και βγηκαμε εξω αλλες τοσες ,να ερθει με την κορη του για να παρει τα 2 τσοπανοσκυλακια που γεννησε η σκυλιτσα μου.Εγω ομως ΔΕΝ βιοποριζομαι απο τα ραντεβου ουτε υπαρχει σταθερη συνεχεια.Επισης, ξερεις ποσοι και ποσες εχουν παντρευτει η κανουν ερωτ.σχεσεις μονο για τα λεφτα?Αυτοι οι ανθρωποι δηλαδη "παρεχουν σεξεργασια η υπηρεσιες"?Βαριεμαι να λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα ομως.
Γενικά η αποδοχή είναι μια δυσκολη ψυχολογική διεργασία και πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί η συμβολή κάποιου ειδικού και συνεδρίες....αν τώρα εσύ έχεις πιστέψει αυτή την ιδέα πως δεν είσαι ιερόδουλος αλλά συνδυάζεις την διασκέδαση με κέρδος τότε οκ. ...αλλά μην περιμένεις να πιστεύουν και οι άλλοι αυτό που έχεις στο μυαλό σου εσύ . ...επίσης δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να βιοποριζεται αποκλειστικά από το σώμα του για να θεωρειται εκδιδόμενος ...αυτό που πιστεύεις είναι αναντίστοιχο με την αλήθεια και από το γεγονός πως φιλοξενείσαι στο bourdela ένα σαιτ σχετικό με την παροχή ερωτικών υπηρεσιών ή μήπως και εδώ διατηρείς προφίλ και νήμα για να συνδιαλεγεσαι με τα αξιότιμα και πολύ σοβαρά μέλη του σάιτ ????????......τέλος πάντων αν εσύ έχεις πιστεψει πως δεν είσαι εκδιδόμενη τότε οκ .....αλλά εμείς οι υπόλοιποι μπορεί να έχουμε διαφορετικη άποψη ....ένα είναι σίγουρο όμως πως είσαι ειλικρινής με το είδος των ραντεβού και αυτό είναι σωστό εκ μέρους σου ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γενικά η αποδοχή είναι μια δυσκολη ψυχολογική διεργασία και πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί η συμβολή κάποιου ειδικού και συνεδρίες....αν τώρα εσύ έχεις πιστέψει αυτή την ιδέα πως δεν είσαι ιερόδουλος αλλά συνδυάζεις την διασκέδαση με κέρδος τότε οκ. ...αλλά μην περιμένεις να πιστεύουν και οι άλλοι αυτό που έχεις στο μυαλό σου εσύ . ...επίσης δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να βιοποριζεται αποκλειστικά από το σώμα του για να θεωρειται εκδιδόμενος ...αυτό που πιστεύεις είναι αναντίστοιχο με την αλήθεια και από το γεγονός πως φιλοξενείσαι στο bourdela ένα σαιτ σχετικό με την παροχή ερωτικών υπηρεσιών ή μήπως και εδώ διατηρείς προφίλ και νήμα για να συνδιαλεγεσαι με τα αξιότιμα και πολύ σοβαρά μέλη του σάιτ ????????......τέλος πάντων αν εσύ έχεις πιστεψει πως δεν είσαι εκδιδόμενη τότε οκ .....αλλά εμείς οι υπόλοιποι μπορεί να έχουμε διαφορετικη άποψη ....ένα είναι σίγουρο όμως πως είσαι ειλικρινής με το είδος των ραντεβού και αυτό είναι σωστό εκ μέρους σου ...

OP
OP
chrest213

chrest213

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
532
Πόντοι
81
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι νεα επιθεση ειναι αυτη?Τι θρασος?Μουρλο εισαι κι εσυ?Δεν σου απηυθυνα ουτε καν το λογο,απο που και ως που νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να μου μιλας ετσι?Τρελαθηκες τελειως?Δεν ειμαστε φιλοι,δεν με ξερεις.Πως τρελαθηκες ετσι? Πρεπει να μαθεις να μιλας για τον εαυτο σου,και οχι να χρησιμοποιεις ολους τους υπολοιπους για να δυναμωσεις τη δικη σου αφηγηση.Συνεχεια λες"εμεις οι υπολοιποι-οι αλλοι"αλλα μιλας μονο για εσενα οχι για αλλους.Και δεν ξερεις καν,τον ορισμο της λεξης εκδιδομενος.Ο εκδιδομενος λοιπον,ειναι ο επαγγελματιας που πληρωνεται για να ανεχεται τον οποιονδηποτε,καθημερινα,σε οικους ανοχης ,ειτε θελει ειτε οχι, και ειναι δηλωμενος ως ιεροδουλος.Οσο για την αποδοχη και τη βοηθεια ειδικου,σιγουρα εσυ εισαι αυτος που χρειαζεται γρηγορα εναν ψυχολογο.Φαινεται οτι εισαι πολυ θυμωμενος και πρεπει να το αποδεχτεις.Αλλιως γιατι να ξεκινησεις τετοια επιθεση εναντιον μιας αγνωστης?Ξοδεψες χρονο για να προσπαθησεις να μειωσεις και να κατακρινεις εναν αγνωστο προς εσενα ανθρωπο,ετσι στο ξεκαρφωτο,απτο πουθενα,μιλωντας συνεχεια στον πληθυντικο.Ξεχασες οτι οταν ξεσπαμε σε ανθρωπους,ειδικα σε αγνωστους ανθρωπους,πρεπει να ειμαστε πολυ θυμωμενοι για να αφιερωσουμε χρονο, γραφοντας επιθετικα μνμ.Εγω ομως δεν ειμαι εδω για να ακουω τον καθε πικραμενο ουτε να κρινομαι για κατι.Κανε κατι με το θυμο σου και κοψε αυτο το γελοιο, επιθετικο υφακι που εχεις.Να το κανεις στους φιλους σου,στην οικογενεια σου,στη γκομενα σου,και γενικα εκει που σε παιρνει............

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Τύπε, θα στο πω λίγο ευγενικά, εάν έχεις πάρει την κοπέλα και δεν τηρεί αυτά που λέει, πες το δημόσια. Το να τη λες σε μια κοπέλα άνευ λόγου και αιτίας, δεν είναι σωστό. Όλοι, μηδενός εξερουμένου ξέρουμε και γιατί είμαστε εδώ, και ότι οι περισσότερες κοπέλες πληρώνονται για μία συγκεκριμένη εργασία.

Τούτων λεχθέντων, εφόσον η συγκεκριμένη κοπέλα έχει επιλέξει τη συνοδεία κατά βάση κι ουχί τον κλασικό ρόλο της εκδιδόμενης/ιερόδουλης, οφείλουμε κι εμείς να το σεβαστούμε. Με αυτά που γράφει, και ξαναλέω, εάν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με αυτά που υποστηρίζει η εργαζόμενη, να το πει εφόσον την έχει συναντήσει, καθώς δεν την έχω συναντήσει, μου βγάζει ότι επιθυμεί ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, και ότι είναι ξηγημένη, οπότε για μένα μπράβο της.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Τι νεα επιθεση ειναι αυτη?Τι θρασος?Μουρλο εισαι κι εσυ?Δεν σου απηυθυνα ουτε καν το λογο,απο που και ως που νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να μου μιλας ετσι?Τρελαθηκες τελειως?Δεν ειμαστε φιλοι,δεν με ξερεις.Πως τρελαθηκες ετσι? Πρεπει να μαθεις να μιλας για τον εαυτο σου,και οχι να χρησιμοποιεις ολους τους υπολοιπους για να δυναμωσεις τη δικη σου αφηγηση.Συνεχεια λες"εμεις οι υπολοιποι-οι αλλοι"αλλα μιλας μονο για εσενα οχι για αλλους.Και δεν ξερεις καν,τον ορισμο της λεξης εκδιδομενος.Ο εκδιδομενος λοιπον,ειναι ο επαγγελματιας που πληρωνεται για να ανεχεται τον οποιονδηποτε,καθημερινα,σε οικους ανοχης ,ειτε θελει ειτε οχι, και ειναι δηλωμενος ως ιεροδουλος.Οσο για την αποδοχη και τη βοηθεια ειδικου,σιγουρα εσυ εισαι αυτος που χρειαζεται γρηγορα εναν ψυχολογο.Φαινεται οτι εισαι πολυ θυμωμενος και πρεπει να το αποδεχτεις.Αλλιως γιατι να ξεκινησεις τετοια επιθεση εναντιον μιας αγνωστης?Ξοδεψες χρονο για να προσπαθησεις να μειωσεις και να κατακρινεις εναν αγνωστο προς εσενα ανθρωπο,ετσι στο ξεκαρφωτο,απτο πουθενα,μιλωντας συνεχεια στον πληθυντικο.Ξεχασες οτι οταν ξεσπαμε σε ανθρωπους,ειδικα σε αγνωστους ανθρωπους,πρεπει να ειμαστε πολυ θυμωμενοι για να αφιερωσουμε χρονο, γραφοντας επιθετικα μνμ.Εγω ομως δεν ειμαι εδω για να ακουω τον καθε πικραμενο ουτε να κρινομαι για κατι.Κανε κατι με το θυμο σου και κοψε αυτο το γελοιο, επιθετικο υφακι που εχεις.Να το κανεις στους φιλους σου,στην οικογενεια σου,στη γκομενα σου,και γενικα εκει που σε παιρνει............
Πουθενά δεν χρησιμοποιησα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ( ύβρεις κλπ) .....διατηρείς νήμα και προφίλ σε ένα σάιτ ( ηλεκτρονικό δημόσιο χώρο ) και προβάλλεις τον εαυτό σου τις υπηρεσίες σου κλπ .....δεν γίνεται να εκθέτεις τον εαυτό σου σε δημόσιο χώρο ( ναι αυτό είναι ένα σάιτ) και να μην αποδέχεσαι την κριτική ( όχι προσβολές , όχι χαρακτηρισμούς αλλά κριτική)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
Τύπε, θα στο πω λίγο ευγενικά, εάν έχεις πάρει την κοπέλα και δεν τηρεί αυτά που λέει, πες το δημόσια. Το να τη λες σε μια κοπέλα άνευ λόγου και αιτίας, δεν είναι σωστό. Όλοι, μηδενός εξερουμένου ξέρουμε και γιατί είμαστε εδώ, και ότι οι περισσότερες κοπέλες πληρώνονται για μία συγκεκριμένη εργασία.

Τούτων λεχθέντων, εφόσον η συγκεκριμένη κοπέλα έχει επιλέξει τη συνοδεία κατά βάση κι ουχί τον κλασικό ρόλο της εκδιδόμενης/ιερόδουλης, οφείλουμε κι εμείς να το σεβαστούμε. Με αυτά που γράφει, και ξαναλέω, εάν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με αυτά που υποστηρίζει η εργαζόμενη, να το πει εφόσον την έχει συναντήσει, καθώς δεν την έχω συναντήσει, μου βγάζει ότι επιθυμεί ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, και ότι είναι ξηγημένη, οπότε για μένα μπράβο της.
Εγω δν εχω καταλάβει τι υπηρεσίες προσφέρει. Αν θες στείλε μου π.μ να μου εξηγήσεις.
Πολύ χοντρικά αυτό που κατάλαβα είναι οτι αν πληρουμε τα στάνταρ της και πάμε με τα νερά της ή τέλος πάντων ταιριάζουμε, θα έχουμε την χαρά κ την τιμή να την πληρώσουμε στο τέλος για την ερωτική συνεύρεση που προηγήθηκε

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Εγω δν εχω καταλάβει τι υπηρεσίες προσφέρει. Αν θες στείλε μου π.μ να μου εξηγήσεις.
Πολύ χοντρικά αυτό που κατάλαβα είναι οτι αν πληρουμε τα στάνταρ της και πάμε με τα νερά της ή τέλος πάντων ταιριάζουμε, θα έχουμε την χαρά κ την τιμή να την πληρώσουμε στο τέλος για την ερωτική συνεύρεση που προηγήθηκε
Εικάζω, μιας και δεν την τίμησα, και πάντα βάση αυτών που γράφει, ότι κινείται μεταξύ της συνοδείας αυτής καθεαυτής, αλλά και της εταίρας, με την αρχαιοελληνική σημασία της λέξης, δηλ. της κοπέλας που δεν είναι μόνο για σεξ, αλλά και για συζήτηση, κλπ. Κάτι μεταξύ GFE και επαγγελματίας συνοδού.

Παρακαλούνται όσοι την έχουν τιμήσει, να μας διαφωτίσουν περισσότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom