Γεια σου καλε μου.Δεν μπορεις να φανταστεις,τι ταλαιπωρια περασα.Στο τελευταιο ραντεβου που κανονισα μαζι του,ηταν το σημειο που αρχισε να μου λεει να κανουμε σχεση και και και.........Μολις του απηντησα οτι ΔΕΝ θελω,το προσωπο του αλλαξε αμεσως.Θυμωσε,μου βουτηξε το κινητο,μου ειπε οτι θα το μετανιωσω κι εφυγε απτο διαμερισμα.Μετα καθοταν απεξω κι εβριζε,φωναζε,κοπαναγε την πορτα, εκλαιγε και τον κατεγραψαν οι καμερες ασφαλειας των διαδρομων της πολυκ.Φωναξα βοηθεια,βγηκαν αλλοι ενοικοι εξω,αλλα δεν τον προλαβαν,ετρεξε απτις σκαλες κι εφυγε.Πηγα στην αστυνομια,περασα 2 ωρες με τον αξ.υπηρεσιας,να ψαχνει στοιχεια του.Ευτυχως μου ειχε πει το ονοματεπωνυμο του και που δουλευε και τον βρηκαν στον υπολογιστη.Επαιρναν τηλ.στον εργοδοτη του γιατι δεν θυμομουν το κινητο του,τον επαιρνε και ο εργοδοτης του και η αστυνομια αλλα δεν το σηκωνε,κι εκει του εκανα μηνυση για κλοπη και εξυβριση για να ξεκινησει η διαδικασια του αυτοφωρου.Φευγω απτην αστ.και παιρνω απο περιπτερο τηλ.τον εργοδοτη του,και του λεω να τον ειδοποιησει,οτι αν μου φερει το κινητο αθικτο εξω απτο σπιτι,θα αποσυρω τις μηνυσεις.Μαλλον φοβηθηκε και μου το επεστρεψε,ηρθε και το αφησε εξω απτο σπιτι.Παιρνω το κινητο μου και βλεπω οτι ειχε βαλει και ebanking το οποιο κι εσβησα.Μπαινω στις κλησεις και τι να δω?Επαιρνε τηλ.τα ξημερωματα διαφορους πελατες μου!!!!Αγχωθηκα,φουντωσα,αρχισα να τους παιρνω με τη σειρα για να μαθω τι συνεβη.Μου ειπαν οτι μολις το σηκωσαν,τους εβριζε καποιος αντρας και τους φωναζε,να μην ξαναπαρουν ποτε αυτο τον αριθμο κ.λ.π.Δεν ηξεραν τι να πουν στις γυναικες τους.....Ευτυχως,οι πελατες μου δεν παραδεχτηκαν τιποτα και κανονισαμε κι εβαλα ενα φιλο να τους εξηγησει οτι αυτος ηταν που επαιρνε,αλλα εκανε λαθος τον αριθμο γιατι ηταν πιωμενος........Και μετα ειδα οτι εβαλε το προφιλ του εδω,μεσω του κινητου μου.Απο τοτε παταω συνεχεια διαγραφη,αλλα το σαιτ μου λεει,οτι αφου πατησα(αυτος δηλαδη) ηδη ακυρωση εκκρεμ.διαγραφης,δεν μπορει να διαγραφει ο λογαριασμος.Και δεν ξερω και πως να επικοινωνησω με τους διαχειριστες του σαιτ για να τους ενημερωσω και να τον διαγραψουν.