You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Απολαύστε τους", χώρος διεξαγωγής ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα G.G.XXX
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ό,τι έχω να πω, το λέω στην υπογραφή του προφίλ μου.........
αγαπητε καθολα φιλε τι να απολαυσω ??????
τις μαλακισμενες επιλογες , την δικη μου και την δικη σου , που εβαλαμε τους γελοιους αυτους στην ΒΟΥΛΗ (εννοω και τους 300 και δεν εξαιρω κανενα) και τους πληρωνουμε απο την τσεπουλα με αγρια φορολογια και τον δικαστικο κλητηρα να κτυπαει το κουδουνι στην πορτα ?????
δεν ξερω αν το απολαμβανεις εσυ εγω παντως ΔΙΟΛΟΥ....
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Φίλε μου, ειρωνικό είναι το απολαύστε τους......... καλά το έβαλα σε εισαγωγικάαγαπητε καθολα φιλε τι να απολαυσω ??????
τις μαλακισμενες επιλογες , την δικη μου και την δικη σου , που εβαλαμε τους γελοιους αυτους στην ΒΟΥΛΗ (εννοω και τους 300 και δεν εξαιρω κανενα) και τους πληρωνουμε απο την τσεπουλα με αγρια φορολογια και τον δικαστικο κλητηρα να κτυπαει το κουδουνι στην πορτα ?????
κατά τ'άλλα συμφωνούμε απόλυτα..............
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Το μουνι της μανας του....
Εγκρινεται κατα πλειοψηφια!!!!!!!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σας έχει μιλήσει ποτέ κανείς για την αρχή της δεδηλωμένης;
και να μιλήσει θα καταλάβουν μήπως ???
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έτσι!μπραβο στον προεδρο (αν και δεξιος) μονο και μονο που εγραψε και εκνευρισε αυτο το εκτρωμα της βουλης
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Έβλεπα χθες τα μεσάνυχτα στο Κανάλι της Βουλής το φινάλε της συζήτησης επί της αρχής του Κώδικα περί Δικηγόρων.
Περίπτωση 1η: Ο Μαρκογιαννάκης "ανέγνωσε" διαβιβαστικό τριών δικογραφιών από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προς τη Βουλή, που αφορούσαν "δύο πρώην Υπουργούς Οικονομικών και Υπουργό Παιδείας" (sic). Αν δεν τραβούσε τα βυζιά της η προαναφερόμενη (πράγματι) εκνευριστική και ο Παπαδημούλης, δεν θα μαθαίναμε εν τέλει ότι οι εν λόγω κύριοι ήταν οι Σαχινίδης, Ζανιάς και Αρβανιτόπουλος.
Περίπτωση 2: ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο GAP!!!
Δεκτή (και) αυτή, ελέω... "αρχής δεδηλωμένης" (copy/paste περίπτωση με το βίντεο).
Ελληνικό Κοινοβούλιο, έτος 2013...
Περίπτωση 1η: Ο Μαρκογιαννάκης "ανέγνωσε" διαβιβαστικό τριών δικογραφιών από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προς τη Βουλή, που αφορούσαν "δύο πρώην Υπουργούς Οικονομικών και Υπουργό Παιδείας" (sic). Αν δεν τραβούσε τα βυζιά της η προαναφερόμενη (πράγματι) εκνευριστική και ο Παπαδημούλης, δεν θα μαθαίναμε εν τέλει ότι οι εν λόγω κύριοι ήταν οι Σαχινίδης, Ζανιάς και Αρβανιτόπουλος.
Δεκτή (και) αυτή, ελέω... "αρχής δεδηλωμένης" (copy/paste περίπτωση με το βίντεο).
Έβλεπα χθες τα μεσάνυχτα στον Κανάλι της Βουλής το φινάλε της συζήτησης επί της αρχής του Κώδικα περί Δικηγόρων.
μα με κανετε γινομαι εκνευριστικοσ !!!!!!
δηλαδη ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΛΑΞ ????
και εδω που ειναι ανοιγει πουθενα το στομα του ????
αυτος ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ....
σε παρακαλω.....
Επισκέπτης
Σας έχει μιλήσει ποτέ κανείς για την αρχή της δεδηλωμένης;
ΠΟΙΑΣ ΔΗΛΩΜΕΝΗΣ;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
και εδω που ειναι ανοιγει πουθενα το στομα του ????
εχουμε εσενα που το ανοιγεις εθνικο νουμερο
σε ολα τα πακια
Επισκέπτης
εχουμε εσενα που το ανοιγεις εθνικο νουμερο
σε ολα τα πακια
πολιτικός απατεών:
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/tsipras_atheos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τρομερή φωτογραφία!!!
Επισκέπτης
Τρομερή φωτογραφία!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΚΑΛΉ ΕΊΝΑΙ.
ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Επρεπε να απορριφθεί κατα μειοψηφια ρε περιεργε?Το μουνι της μανας του....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι ακριβως σε ενοχλησε μπορεις να μας εξηγησεις?αγαπητε καθολα φιλε τι να απολαυσω ??????
Επι της αρχης ψηφιζονται τα αρθρα στην επιτροπη.
Μπας και νομιζεις οτι αυτη ηταν η ψηφοφορια στη Βουλη για θεσπιση νομου?
Μαλλον ε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 21