Νέα

"Απολαύστε τους", χώρος διεξαγωγής ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα G.G.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ό,τι έχω να πω, το λέω στην υπογραφή του προφίλ μου.........

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Ό,τι έχω να πω, το λέω στην υπογραφή του προφίλ μου.........

αγαπητε καθολα φιλε τι να απολαυσω ??????

τις μαλακισμενες επιλογες , την δικη μου και την δικη σου , που εβαλαμε τους γελοιους αυτους στην ΒΟΥΛΗ (εννοω και τους 300 και δεν εξαιρω κανενα) και τους πληρωνουμε απο την τσεπουλα με αγρια φορολογια και τον δικαστικο κλητηρα να κτυπαει το κουδουνι στην πορτα ?????
δεν ξερω αν το απολαμβανεις εσυ εγω παντως ΔΙΟΛΟΥ....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
G.G.XXX

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

τις μαλακισμενες επιλογες , την δικη μου και την δικη σου , που εβαλαμε τους γελοιους αυτους στην ΒΟΥΛΗ (εννοω και τους 300 και δεν εξαιρω κανενα) και τους πληρωνουμε απο την τσεπουλα με αγρια φορολογια και τον δικαστικο κλητηρα να κτυπαει το κουδουνι στην πορτα ?????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Φίλε μου, ειρωνικό είναι το απολαύστε τους......... καλά το έβαλα σε εισαγωγικά :grin:

κατά τ'άλλα συμφωνούμε απόλυτα..............

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μπραβο στον προεδρο (αν και δεξιος) μονο και μονο που εγραψε και εκνευρισε αυτο το εκτρωμα της βουλης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Το μουνι της μανας του....
Εγκρινεται κατα πλειοψηφια!!!!!!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Σας έχει μιλήσει ποτέ κανείς για την αρχή της δεδηλωμένης;

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Έβλεπα χθες τα μεσάνυχτα στο Κανάλι της Βουλής το φινάλε της συζήτησης επί της αρχής του Κώδικα περί Δικηγόρων.

Περίπτωση 1η: Ο Μαρκογιαννάκης "ανέγνωσε" διαβιβαστικό τριών δικογραφιών από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προς τη Βουλή, που αφορούσαν "δύο πρώην Υπουργούς Οικονομικών και Υπουργό Παιδείας" (sic). Αν δεν τραβούσε τα βυζιά της η προαναφερόμενη (πράγματι) εκνευριστική και ο Παπαδημούλης, δεν θα μαθαίναμε εν τέλει ότι οι εν λόγω κύριοι ήταν οι Σαχινίδης, Ζανιάς και Αρβανιτόπουλος.

Περίπτωση 2: ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο GAP!!!
Δεκτή (και) αυτή, ελέω... "αρχής δεδηλωμένης" (copy/paste περίπτωση με το βίντεο).

Ελληνικό Κοινοβούλιο, έτος 2013...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Έβλεπα χθες τα μεσάνυχτα στον Κανάλι της Βουλής το φινάλε της συζήτησης επί της αρχής του Κώδικα περί Δικηγόρων.

Περίπτωση 1η: Ο Μαρκογιαννάκης "ανέγνωσε" διαβιβαστικό τριών δικογραφιών από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προς τη Βουλή, που αφορούσαν "δύο πρώην Υπουργούς Οικονομικών και Υπουργό Παιδείας" (sic). Αν δεν τραβούσε τα βυζιά της η προαναφερόμενη (πράγματι) εκνευριστική και ο Παπαδημούλης, δεν θα μαθαίναμε εν τέλει ότι οι εν λόγω κύριοι ήταν οι Σαχινίδης, Ζανιάς και Αρβανιτόπουλος.

Περίπτωση 2: ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο GAP!!!
Δεκτή (και) αυτή, ελέω... "αρχής δεδηλωμένης" (copy/paste περίπτωση με το βίντεο).

Ελληνικό Κοινοβούλιο, έτος 2013...

μα με κανετε γινομαι εκνευριστικοσ !!!!!!

δηλαδη ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΛΑΞ ????

και εδω που ειναι ανοιγει πουθενα το στομα του ????
αυτος ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ....
σε παρακαλω.....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Σας έχει μιλήσει ποτέ κανείς για την αρχή της δεδηλωμένης;

ΠΟΙΑΣ ΔΗΛΩΜΕΝΗΣ;

muslim-rape.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Τι ακριβως σε ενοχλησε μπορεις να μας εξηγησεις?
Επι της αρχης ψηφιζονται τα αρθρα στην επιτροπη.
Μπας και νομιζεις οτι αυτη ηταν η ψηφοφορια στη Βουλη για θεσπιση νομου?
Μαλλον ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom