χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 606
βαζω 1 νες καφε γλυκο με γαλα στοιχημα οτι ειμαστε πανω απο 10 μιλιονια
Ευκολο ειναι, μπορεις ανετα να το κάνεις μονη σου. Εξαλλου ακομη κι αν καποια στιγμη νιωσεις οτι κατι δεν μπορεις να καταφερεις, απλως το παρατας. Αν δεν κανεις στο τελος υποβολη, δεν εχεις κάνει κατι μη αναστρεψιμο.Να ρωτήσω κάτι, εγώ έλειπα και βρήκα στη πόρτα ένα χαρτί με τους κωδικούς, μπορώ και μόνη να το κάνω η πρέπει ο λογιστής?Βασικά, είναι υποχρεωτικό, ξέρετε?
Eνω με τα social media δεν εισαι φακελωμενος...Πάντως τους καταλαβαίνω τους αρνητές της απογραφής μετά την εμπειρία αυτή. Είναι ένα είδος φακελώματος κι αυτό. Από την άλλη, άντε πες πως μαθαίνουν ότι μένεις σε κατοικία δηλωμένη ως κενή. Πώς ακριβώς θα καρφωθούν ότι χρησιμοποίησαν κατά αυτό τον τρόπο τις πληροφορίες που τους έδωσες;
Καλά, στα social media δε δηλώνω και σε τι σπίτι μένω. Ούτε καν το κανονικό μου επίθετο δεν έχω.Eνω με τα social media δεν εισαι φακελωμενος...
Πολυ κακο τρολαρισμαε ναι, αυτό σκέφτηκα κατευθείαν. Κάνουν μια βάση (φακέλωμα) με το πόσοι χώροι υπάρχουν και όταν έρθει το αυγό στον κώλο θα σε υποχρεώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τους σπιτώσεις.
Τι "καταλαβαινεις" μωρε? Εισαι σοβαρος κι εσυ?Πάντως τους καταλαβαίνω τους αρνητές της απογραφής μετά την εμπειρία αυτή. Είναι ένα είδος φακελώματος κι αυτό. Από την άλλη, άντε πες πως μαθαίνουν ότι μένεις σε κατοικία δηλωμένη ως κενή. Πώς ακριβώς θα καρφωθούν ότι χρησιμοποίησαν κατά αυτό τον τρόπο τις πληροφορίες που τους έδωσες;
Ενω με τις φωτογραφιες που βαζεις δεν μπορουν να μαθουν σε χρονο ντε-τε ποιος εισαι και που μενεις....!Επισης εχεις δωσει ενα email ετσι δεν ειναι?Σε αυτο το email για να το φτιαξεις σιγουρα εχεις δωσει καποια στοιχεια.Ειτε ειναι gmail,hotmail,yahoo κτλ.Ακομα και απο την γραμμη του ιντερνετ μπορουν να μαθουν ανετα ποιος εισαι και τι ρολο βαρας.Καλά, στα social media δε δηλώνω και σε τι σπίτι μένω. Ούτε καν το κανονικό μου επίθετο δεν έχω.
Αυτο που με τρελαινει ειναι η τεραστια ιδεα που εχουν καποιοι για τον εαυτο τους, οτι θα ασχοληθει ενα ολοκληρο κρατος να τους φακελωσει.Eνω με τα social media δεν εισαι φακελωμενος...
Ναι λες και δουλεουν για την CIA η το FBIA.Μερικοι πραγματικα ειναι πολυ ψωνια στο ελλαδισταν...Αυτο που με τρελαινει ειναι η τεραστια ιδεα που εχουν καποιοι για τον εαυτο τους, οτι θα ασχοληθει ενα ολοκληρο κρατος να τους φακελωσει.
Ποιοι νομιζετε οτι ειστε μωρε, που ειστε και αντικειμενο ενδιαφεροντος για φακελωμα? Συνελθετε
Σωστό κι αυτό. Αλλά το κράτος μήπως θα δώσει ένταλμα στο facebook να του αποκαλύψει το email μου και μετά στον mail provider μου να του παρέχει τον αριθμό του κινητού μου; Μόνο αν διαπράξω κανένα κυβερνο-έγκλημα.Ενω με τις φωτογραφιες που βαζεις δεν μπορουν να μαθουν σε χρονο ντε-τε ποιος εισαι και που μενεις....!Επισης εχεις δωσει ενα email ετσι δεν ειναι?Σε αυτο το email για να το φτιαξεις σιγουρα εχεις δωσει καποια στοιχεια.Ειτε ειναι gmail,hotmail,yahoo κτλ.Ακομα και απο την γραμμη του ιντερνετ μπορουν να μαθουν ανετα ποιος εισαι και τι ρολο βαρας.
Εχω βαρεθει να βλεπω το καθε ψωνιο να φοβαται το φακελωμα, εν τω μεταξυ ούτε καν γνωριζουν τι ακριβως σημαινει φακελωμα, σε τι εποχη παραπεμπει και τι εξυπηρετουσε. Τωρα το καθε ξεκωλο βγαζει τον κωλο του στο facebook αλλά φοβαται μην του φακελωσουν την κωλοτρυπιδα.Ναι λες και δουλεουν για την CIA η το FBIA.Μερικοι πραγματικα ειναι πολυ ψωνια στο ελλαδισταν...
Ναι, λες και δεν κλέβουν οι περισσότεροι το κράτος φοροδιαφεύγοντας με ό,τι τρόπο μπορούν, από εικονικά Ε9 μέχρι ενοίκια χωρίς συμβόλαιο. Σε ποια χώρα ζεις;Αυτο που με τρελαινει ειναι η τεραστια ιδεα που εχουν καποιοι για τον εαυτο τους, οτι θα ασχοληθει ενα ολοκληρο κρατος να τους φακελωσει.
Ποιοι νομιζετε οτι ειστε μωρε, που ειστε και αντικειμενο ενδιαφεροντος για φακελωμα? Συνελθετε
Το facebook τυπε ηταν η νουμερο ενα πλατφορμα που κατηγορηθηκε για παρακολουθια.Ο εβραιος ο κουτοπονηρος ετρεχε στα δικαστηρια πριν κατι μηνες αλλα του εκλασαν τα αρχιδια για προσωπικο απορρητο κτλ.Σωστό κι αυτό. Αλλά το κράτος μήπως θα δώσει ένταλμα στο facebook να του αποκαλύψει το email μου και μετά στον mail provider μου να του παρέχει τον αριθμό του κινητού μου; Μόνο αν διαπράξω κανένα κυβερνο-έγκλημα.
Αυτο πού κολλαει ακριβως?Ναι, λες και δεν κλέβουν οι περισσότεροι το κράτος φοροδιαφεύγοντας με ό,τι τρόπο μπορούν, από εικονικά Ε9 μέχρι ενοίκια χωρίς συμβόλαιο. Σε ποια χώρα ζεις;
Όντως...Και από αποδείξεις πολλοί που δεν κόβουν...Ναι, λες και δεν κλέβουν οι περισσότεροι το κράτος φοροδιαφεύγοντας με ό,τι τρόπο μπορούν, από εικονικά Ε9 μέχρι ενοίκια χωρίς συμβόλαιο. Σε ποια χώρα ζεις;
Στο ότι θα ασχοληθεί ένα ολόκληρο κράτος να μας φακελώσει, γιατί όλοι σχεδόν το κλέβουμε.Αυτο πού κολλαει ακριβως?
Και θα το κανει με την απογραφη?Στο ότι θα ασχοληθεί ένα ολόκληρο κράτος να μας φακελώσει, γιατί όλοι σχεδόν το κλέβουμε.
Επισης εγω περιμενω και την θεση των αγιορειτων μοναχων, μην ξεχνιομαστεο πετρακος πηρε θεση για την απογραφη ή οχι ακομα?
μην κανουμε καμια μαλακια χωρις την αδεια του πετρακου...
για απογραφη μονο παλαιοημερολογιτες της Μονής Πευκοβουνογιάτρισσας να ακους τυπε..εγγυηση...Επισης εγω περιμενω και την θεση των αγιορειτων μοναχων, μην ξεχνιομαστε
Γιατί όχι; Πώς αλλιώς θα μπορούσε να μάθει έμμεσα σε τι σπίτι μένει πραγματικά ο καθένας; (λες και δεν ξέρει ήδη από ενοικιαστήρια συμβόλαια και Ε9)Και θα το κανει με την απογραφη?