Νέα

Απογραφή 2021: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις στο gov.gr - Η διαδικασία βήμα βήμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.593
Πόντοι
606
βαζω 1 νες καφε γλυκο με γαλα στοιχημα οτι ειμαστε πανω απο 10 μιλιονια:globeos-haha:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να ρωτήσω κάτι, εγώ έλειπα και βρήκα στη πόρτα ένα χαρτί με τους κωδικούς, μπορώ και μόνη να το κάνω η πρέπει ο λογιστής?Βασικά, είναι υποχρεωτικό, ξέρετε?
Ευκολο ειναι, μπορεις ανετα να το κάνεις μονη σου. Εξαλλου ακομη κι αν καποια στιγμη νιωσεις οτι κατι δεν μπορεις να καταφερεις, απλως το παρατας. Αν δεν κανεις στο τελος υποβολη, δεν εχεις κάνει κατι μη αναστρεψιμο.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Πάντως τους καταλαβαίνω τους αρνητές της απογραφής μετά την εμπειρία αυτή. Είναι ένα είδος φακελώματος κι αυτό. Από την άλλη, άντε πες πως μαθαίνουν ότι μένεις σε κατοικία δηλωμένη ως κενή. Πώς ακριβώς θα καρφωθούν ότι χρησιμοποίησαν κατά αυτό τον τρόπο τις πληροφορίες που τους έδωσες;
Eνω με τα social media δεν εισαι φακελωμενος...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ε ναι, αυτό σκέφτηκα κατευθείαν. Κάνουν μια βάση (φακέλωμα) με το πόσοι χώροι υπάρχουν και όταν έρθει το αυγό στον κώλο θα σε υποχρεώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τους σπιτώσεις.
Πολυ κακο τρολαρισμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως τους καταλαβαίνω τους αρνητές της απογραφής μετά την εμπειρία αυτή. Είναι ένα είδος φακελώματος κι αυτό. Από την άλλη, άντε πες πως μαθαίνουν ότι μένεις σε κατοικία δηλωμένη ως κενή. Πώς ακριβώς θα καρφωθούν ότι χρησιμοποίησαν κατά αυτό τον τρόπο τις πληροφορίες που τους έδωσες;
Τι "καταλαβαινεις" μωρε? Εισαι σοβαρος κι εσυ?
Καθε δεκα χρονια γινεται απογραφη, εδω και εκατο χρονια. Επειδη τωρα εγινε μοδα η "αρνηση", τους κατανοεις κιολας? Απο πού κι ως πού φοβαστε για τις κενες κατοικίες? Εχετε παλαβωσει τελειως πια?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Καλά, στα social media δε δηλώνω και σε τι σπίτι μένω. Ούτε καν το κανονικό μου επίθετο δεν έχω.
Ενω με τις φωτογραφιες που βαζεις δεν μπορουν να μαθουν σε χρονο ντε-τε ποιος εισαι και που μενεις....!Επισης εχεις δωσει ενα email ετσι δεν ειναι?Σε αυτο το email για να το φτιαξεις σιγουρα εχεις δωσει καποια στοιχεια.Ειτε ειναι gmail,hotmail,yahoo κτλ.Ακομα και απο την γραμμη του ιντερνετ μπορουν να μαθουν ανετα ποιος εισαι και τι ρολο βαρας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eνω με τα social media δεν εισαι φακελωμενος...
Αυτο που με τρελαινει ειναι η τεραστια ιδεα που εχουν καποιοι για τον εαυτο τους, οτι θα ασχοληθει ενα ολοκληρο κρατος να τους φακελωσει.
Ποιοι νομιζετε οτι ειστε μωρε, που ειστε και αντικειμενο ενδιαφεροντος για φακελωμα? Συνελθετε

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αυτο που με τρελαινει ειναι η τεραστια ιδεα που εχουν καποιοι για τον εαυτο τους, οτι θα ασχοληθει ενα ολοκληρο κρατος να τους φακελωσει.
Ποιοι νομιζετε οτι ειστε μωρε, που ειστε και αντικειμενο ενδιαφεροντος για φακελωμα? Συνελθετε
Ναι λες και δουλεουν για την CIA η το FBIA.Μερικοι πραγματικα ειναι πολυ ψωνια στο ελλαδισταν...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ενω με τις φωτογραφιες που βαζεις δεν μπορουν να μαθουν σε χρονο ντε-τε ποιος εισαι και που μενεις....!Επισης εχεις δωσει ενα email ετσι δεν ειναι?Σε αυτο το email για να το φτιαξεις σιγουρα εχεις δωσει καποια στοιχεια.Ειτε ειναι gmail,hotmail,yahoo κτλ.Ακομα και απο την γραμμη του ιντερνετ μπορουν να μαθουν ανετα ποιος εισαι και τι ρολο βαρας.
Σωστό κι αυτό. Αλλά το κράτος μήπως θα δώσει ένταλμα στο facebook να του αποκαλύψει το email μου και μετά στον mail provider μου να του παρέχει τον αριθμό του κινητού μου; Μόνο αν διαπράξω κανένα κυβερνο-έγκλημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι λες και δουλεουν για την CIA η το FBIA.Μερικοι πραγματικα ειναι πολυ ψωνια στο ελλαδισταν...
Εχω βαρεθει να βλεπω το καθε ψωνιο να φοβαται το φακελωμα, εν τω μεταξυ ούτε καν γνωριζουν τι ακριβως σημαινει φακελωμα, σε τι εποχη παραπεμπει και τι εξυπηρετουσε. Τωρα το καθε ξεκωλο βγαζει τον κωλο του στο facebook αλλά φοβαται μην του φακελωσουν την κωλοτρυπιδα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ναι, λες και δεν κλέβουν οι περισσότεροι το κράτος φοροδιαφεύγοντας με ό,τι τρόπο μπορούν, από εικονικά Ε9 μέχρι ενοίκια χωρίς συμβόλαιο. Σε ποια χώρα ζεις;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Σωστό κι αυτό. Αλλά το κράτος μήπως θα δώσει ένταλμα στο facebook να του αποκαλύψει το email μου και μετά στον mail provider μου να του παρέχει τον αριθμό του κινητού μου; Μόνο αν διαπράξω κανένα κυβερνο-έγκλημα.
Το facebook τυπε ηταν η νουμερο ενα πλατφορμα που κατηγορηθηκε για παρακολουθια.Ο εβραιος ο κουτοπονηρος ετρεχε στα δικαστηρια πριν κατι μηνες αλλα του εκλασαν τα αρχιδια για προσωπικο απορρητο κτλ.

Αυτον εδω τον τυπο τον εχεις ακουστα?

Για ριξε μια ματια αν δεν βαριεσαι...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι, λες και δεν κλέβουν οι περισσότεροι το κράτος φοροδιαφεύγοντας με ό,τι τρόπο μπορούν, από εικονικά Ε9 μέχρι ενοίκια χωρίς συμβόλαιο. Σε ποια χώρα ζεις;
Αυτο πού κολλαει ακριβως?

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Όντως...Και από αποδείξεις πολλοί που δεν κόβουν...
Όλα κάτω από το τραπέζι γίνονται τι να λέμε τώρα..

• Like
Αντιδράσεις: vril

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
ο πετρακος πηρε θεση για την απογραφη ή οχι ακομα?:think:
μην κανουμε καμια μαλακια χωρις την αδεια του πετρακου...:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στο ότι θα ασχοληθεί ένα ολόκληρο κράτος να μας φακελώσει, γιατί όλοι σχεδόν το κλέβουμε.
Και θα το κανει με την απογραφη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο πετρακος πηρε θεση για την απογραφη ή οχι ακομα?:think:
μην κανουμε καμια μαλακια χωρις την αδεια του πετρακου...:confused:
Επισης εγω περιμενω και την θεση των αγιορειτων μοναχων, μην ξεχνιομαστε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
Επισης εγω περιμενω και την θεση των αγιορειτων μοναχων, μην ξεχνιομαστε
για απογραφη μονο παλαιοημερολογιτες της Μονής Πευκοβουνογιάτρισσας να ακους τυπε..εγγυηση...
:woldman:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Και θα το κανει με την απογραφη?
Γιατί όχι; Πώς αλλιώς θα μπορούσε να μάθει έμμεσα σε τι σπίτι μένει πραγματικά ο καθένας; (λες και δεν ξέρει ήδη από ενοικιαστήρια συμβόλαια και Ε9)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μαγκες οσοι ειστε Ελληνες καντε το και αφηστε τις μαλακιες.Αυτο ειναι ενα εθνικο θεμα που μας αφορα ολους.Το δημογραφικο ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα ζητηματα για μια χωρα αν θελει να ειναι μια σοβαρη χωρα τελος παντων.Η συνωμοσιολογια εχει και αυτη τα ορια της.Εγω παντως ανυπομονω να δω ποσοι ειναι οι Ελληνες.Αν και οπως εγραψα πανω θα βαλουν μεσα και ελληνοποιημενους αλλοδαπους.Οποτε ισως να μας δειχνει παραπανω απο οτι ακριβως ειμαστε.Βαλε μεσα και το γυφταριο εννοεται.Τουλαχιστον να δουμε ποσοι λαθρο κατοικουν στον ελλαδικο χωρο αν και κατι μου λεει οτι θα το κανουν γαργαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom