Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Θα είσαι 12 εκατομμύρια? Δηλαδή γεννήσανε οι ελλεινιδες σε 10χρονια πάνω από ένα εκατομμύριο μωρα?? Μάλλον κάτω από 9 εκατομμύρια αν σκεφτείς ότι δεν γενιονουνται καθόλου Έλληνα κια και πεθαίνουν 100χιλιαδες γέροι το χρόνο..Θα είμαστε 12....υπάρχουν σπίτια και έξω από την γειτονιά σου.
12 με τους λάθρο μαζί....Θα είσαι 12 εκατομμύρια? Δηλαδή γεννήσανε οι ελλεινιδες σε 10χρονια πάνω από ένα εκατομμύριο μωρα?? Μάλλον κάτω από 9 εκατομμύρια αν σκεφτείς ότι δεν γενιονουνται καθόλου Έλληνα κια και πεθαίνουν 100χιλιαδες γέροι το χρόνο..
Δηλαδή έχεις 9 εκατομμύρια Έλληνες και 3 εκατομμύρια μετανάστες? Δεν θα φαινοντουσαν όλοι αυτοί? Που είναι εξαφανισμένο 3 εκατομμύρια ξένοι? Δεν θα βρισκαμε εύκολα γκόμενές άμα είχαμε τόσους ξένους στην Ελλάδα? Εδώ λέμε δεν μπορούμε να βρούμε γυναίκα γιατί μόνο ελλεινιδες έχει.. ?12 με τους λάθρο μαζί....
Και δέκα εκατομμύρια να γίνουν οι λάθρο δεν θα ψάχνω στις τάξεις τους για γυναίκα...τυχερά είναι αυτά ,δε βαριέσαι....ευτυχώς μπορούμε να παίζουμε στην επαγγελματική κατηγορία.Δηλαδή έχεις 9 εκατομμύρια Έλληνες και 3 εκατομμύρια μετανάστες? Δεν θα φαινοντουσαν όλοι αυτοί? Που είναι εξαφανισμένο 3 εκατομμύρια ξένοι? Δεν θα βρισκαμε εύκολα γκόμενές άμα είχαμε τόσους ξένους στην Ελλάδα? Εδώ λέμε δεν μπορούμε να βρούμε γυναίκα γιατί μόνο ελλεινιδες έχει.. ?
Μπορείς και μόνη φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με λογιστή αυτό. Τυπικά είναι υποχρεωτικό, δεν υπάρχουν όμως επιπτώσεις ή κυρώσεις αν δεν απογραφείς.Να ρωτήσω κάτι, εγώ έλειπα και βρήκα στη πόρτα ένα χαρτί με τους κωδικούς, μπορώ και μόνη να το κάνω η πρέπει ο λογιστής?Βασικά, είναι υποχρεωτικό, ξέρετε?
Δε το έχω με αυτά..μη γράψω κάτι που δε στέκει η άκυρο..τεσπα αρα θα μπω με κωδικούς μου taxis και θα συμπληρώσω το κωδικό που μου έδωσαν και μετά πάει μονο του το σύστημα,σωστά?Μπορείς και μόνη φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με λογιστή αυτό. Τυπικά είναι υποχρεωτικό, δεν υπάρχουν όμως επιπτώσεις ή κυρώσεις αν δεν απογραφείς.
Σε κατευθύνει αυτό μετά, ναι. Δεν το έχω κάνει ακόμη, δεν έχουν αφήσει φάκελο εδώ, αλλά έχω δει τις οδηγίες και φαίνεται πολύ απλό.Δε το έχω με αυτά..μη γράψω κάτι που δε στέκει η άκυρο..τεσπα αρα θα μπω με κωδικούς μου taxis και θα συμπληρώσω το κωδικό που μου έδωσαν και μετά πάει μονο του το σύστημα,σωστά?
Έγινε ,Ευχαριστώ !Σε κατευθύνει αυτό μετά, ναι. Δεν το έχω κάνει ακόμη, δεν έχουν αφήσει φάκελο εδώ, αλλά έχω δει τις οδηγίες και φαίνεται πολύ απλό.
Α οκ σωστός γιατί και εγώ μεσάνυχτα εχωΣε κατευθύνει αυτό μετά, ναι. Δεν το έχω κάνει ακόμη, δεν έχουν αφήσει φάκελο εδώ, αλλά έχω δει τις οδηγίες και φαίνεται πολύ απλό.
ε ναι, αυτό σκέφτηκα κατευθείαν. Κάνουν μια βάση (φακέλωμα) με το πόσοι χώροι υπάρχουν και όταν έρθει το αυγό στον κώλο θα σε υποχρεώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τους σπιτώσεις.Γιατί? Μήπως χρησιμοποιηθεί για φιλοξενία λες μεταναστών?,εκεί πάει το μυαλό μου τώρα που το είπες
μη λέτε μαλακίες παιδιάε ναι, αυτό σκέφτηκα κατευθείαν. Κάνουν μια βάση (φακέλωμα) με το πόσοι χώροι υπάρχουν και όταν έρθει το αυγό στον κώλο θα σε υποχρεώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τους σπιτώσεις.
Εγω παντως τελειωσα.Αντε να δουμε ποσοι Ελληνες ειμαστε.Κατι μου λεει οτι θα εχουμε κακα μαντατα...αν μπουνε μεσα και οι ελληνοποιημενοι αλβανορωσσοτσετσενοι,γεωργιανοι,γυφτοι και καθε αλλους ειδους αλλοδαποι τοτε χτυπαμε ανετα τα 12εκ
Ο φακελος εχει τους κωδικους βασικα.Εγω απο υπολογιστη το εκανα!!!!Μόνος σου το έκανες?σου έστειλαν φάκελο?,
Οπότε γιατί ζητάνε αυτές τις πληροφορίες? Πες μας τον πραγματικό λόγο για να δούμε ότι όντως είναι μαλακία η υπόθεση.μη λέτε μαλακίες παιδιά