Νέα

Αποφάσισα να κόψω τις πουτάνες και να πηδάω μόνο την γκόμενά μου. Έκανα καλά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τέρμα οι γκομενες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο τις πουτανες θα πηδάω . Καλά κάνω; :grin:
ντροπη σου!ξεδιαντροπε!!!!
φτου!!!αντρες...πεταμενα λεφτα...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εγω εκοψα τη γκομενα κ αρχιζω πουτανες...πιο οικονομικο ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ενα ακομα θεμα μαλακια. Διοτι οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ....το πολυ πολυ να ελλατωθουν αλλα μετα το ποπ δεν εχει στοπ. Μια φορα πουτανιαρης παντα πουτανιαρης.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ολοι γαματε εδω μεσα και τι καταλαβατε βρειτε αλλα ενδιαφεροντα οπως η ποιηση το θεατρο κ.α

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Συσυσυγνώμη για για για τηηηηηηηηηηηηην παρέμβααααααση, αλλά μιά απορία έχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
η γκόμενα τι προγράμματα κάνει;

Επισκέπτης
Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;

Άμα είναι μουνάρα η γκόμενά σου,τότε χες τες τις πουτάνες :pipa3:

mystery777

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;

Και τελικά? Πόσα της αφήνεις μετά? Βγαίνει φθηνότερα?

asstraffic

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όσο για την ερώτηση-θέμα του θρεντ, τι να σου πω βρε φίλε....... αν τη γκόμενά σου την είχες όχι μόνο για  :knockinb: αλλά όχι για μόνιμη σχέση και ήθελες αλλαγές στη μονοτονία της πορνοζωής σου, ναι....γιατί όχι;;;

Αν όμως την προορίζεις για μόνιμη σχέση, θα σου άρεσε να κάνει το ίδιο και κείνη; να δοκιμάζει κι αλλού "πορτοκαλιές"; Αν σου αρέσει, ναι...γιατί όχι;

Άσε που κάθε φορά κινδύνευε από σένα από τις επαφές σου (με τα μπαζοπούτανα όπως διάβασα λίγο πιο πριν)....από πιθανές αρρώστιες!

Τι σε έκανε να σταματήσεις τις πουτάνες και να γαμάς μόνο τη γκόμενά σου;
Σκέφτηκες τον εαυτό σου; αποφάσισες δηλαδή να κάνεις οικονομία ή να μη κολλήσεις τίποτα από τις άλλες;
μήπως τη γκόμενά σου που βγάζει καλύτερα γούστα; ή ότι εκτός από το  :fuck2: είναι κατά βάθος και καλό παιδί και δε πρέπει να πηγαίνεις με άλλες;
ή και τους δυο σας; (δηλ. αποφασίσατε πως ταιριάζετε και ετοιμάζεστε για γάμους και πανηγύρια;)
Αυτάααα!!!

Η πλάκα είναι ότι μας ρωτάς αν κάνεις καλά...  :2funny: Θέλεις επιβεβαίωση και από μας για αυτό που αποφάσισες;

KOS0099

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου στο ερώτημα που βάζεις δεν ξέρω αν έκανες καλά αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν μέχρι τώρα ξόδεψες μια περιουσία στις πουτάνες , τώρα θα ξοδέψεις ότι έχεις και δεν έχεις για την γκόμενα σου , και άν την παντρευτεις θα δανειστείς για να ξοδέψεις ακόμα παραπάνω............ Μην στεναχωριέσαι όμως γιατί δεν είσαι ούτε ο πρώτος αλλα ούτε και ο τελευταίος όλοι οι άνδρες ετσι είμαστε είτε το έχουμε συνειδητοποιήσει είτε όχι.

asstraffic

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συσυσυγνώμη για για για τηηηηηηηηηηηηην παρέμβααααααση, αλλά μιά απορία έχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
η γκόμενα τι προγράμματα κάνει;

Κακακακαλλλλλλάααα.......γγγγγιατίιιιιι γγγγρρρρράααφφφφφφειςςςςς έεεεεεετσσσσιιιιι;;;  :2funny: :2funny:

asstraffic

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου στο ερώτημα που βάζεις δεν ξέρω αν έκανες καλά αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν μέχρι τώρα ξόδεψες μια περιουσία στις πουτάνες , τώρα θα ξοδέψεις ότι έχεις και δεν έχεις για την γκόμενα σου , και άν την παντρευτεις θα δανειστείς για να ξοδέψεις ακόμα παραπάνω............ Μην στεναχωριέσαι όμως γιατί δεν είσαι ούτε ο πρώτος αλλα ούτε και ο τελευταίος όλοι οι άνδρες ετσι είμαστε είτε το έχουμε συνειδητοποιήσει είτε όχι.

+ 1000  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom