Νέα

αποδειξη αγορας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ζητατε αποδειξη λιανικης πωλησης?

• φυσικα.το κρατος πρεπει να εισπρατει το φ.π.α για να εχουμε παροχες.

Ψήφοι: 28 45,9%
  • οχι βεβαια.γιατι για να συντηρουμε τις πισινες και τα σπιτια του αντωνακη,του μπενυ κ.λ.π?

Ψήφοι: 17 27,9%
  • δεν με νοιαζει,οτι να'ναι

Ψήφοι: 16 26,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Mε Ι5 απ το στρατο δυσκολα θα σε παρει καποια πολυεθνικη
URL]]

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Eίμαι 35 ρε λαμόγιο. Δεν έγραψα ότι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι καθαρές. Έγραψα ότι πρέπει να μείνουν ζωντανές μόνο όσες είναι καθαρές και ας είναι μόνο οι πολυεθνικές. Να πάνε στο διάολο τα μικρομάγαζα αν δεν μπορούν να είναι νόμιμα. Εγώ όταν δεν μπορώ να πληρώνω τους φόρους μου στο κράτος αλλάζω επάγγελμα και γίνομαι υπάλληλος.

Οι υπάλληλοι είναι μαλάκες που πληρώνουν πάντα τους φόρους τους? Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι οι έξυπνοι? Δεν κατάλαβα δηλαδή. Εύχομαι να τους γαμήσει όλους η τρόικα!   :rockon:

Οι "καθαρές" μεγάλες επιχειρήσεις αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό.

Οι νόμοι είναι φτιαγμένοι για να κλέβουν οι Α.Ε. χωρίς πρόβλημα την εφορία.

Αλλά είσαι τόσο κουτός, που πιστεύεις πως είναι καθαροί επειδή είδες πολυτελή γραφεία και οργανωμένα λογιστήρια.

Η Χόχτιφ χρωστάει σε φόρους και ΦΠΑ 750 εκατομμύρια και δεν θα τα πληρώσει ποτέ.

Δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο καθώς ήρθε στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί το αεροδρόμιο.

Αν κάθε μικροεμποράκος με 100 χιλιάδες ευρώ τζίρο τον χρόνο κλέψει 10 χιλιάρικα από την εφορία, κάνε τη διαίρεση να δεις πόσοι ελεύθεροι μικροεπαγγελματίες χρειάζονται να κλέψουν για να καλυφθεί η λαμογιά της Χόχτιφ.

Μόνο για την Χόχτιφ εγώ τους έβγαλα 75 χιλιάδες ανθρώπους.

Και φυσικά δεν είναι μόνο η Χόχτιφ που κλέβει έτσι;

Μη συνεχίζεις λοιπόν να λες μαλακίες.

Εκτίθεσαι.

Επισκέπτης
αυτες τις μαγκιες να πας να τις πεις στους καρκινοπαθεις που εχουν μεινει χωρις φαρμακα και στους συγγενεις ατομων που πεθαινουν επειδη οι εντατικες ειναι κλειστες

Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Από 6 ακίνητα με τους τάφους μέσα έχει ο καθένας..

Επισκέπτης
 Οι "καθαρές" μεγάλες επιχειρήσεις αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό.

Οι νόμοι είναι φτιαγμένοι για να κλέβουν οι Α.Ε. χωρίς πρόβλημα την εφορία.

Αλλά είσαι τόσο κουτός, που πιστεύεις πως είναι καθαροί επειδή είδες πολυτελή γραφεία και οργανωμένα λογιστήρια.

Η Χόχτιφ χρωστάει σε φόρους και ΦΠΑ 750 εκατομμύρια και δεν θα τα πληρώσει ποτέ.

Δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο καθώς ήρθε στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί το αεροδρόμιο.

Αν κάθε μικροεμποράκος με 100 χιλιάδες ευρώ τζίρο τον χρόνο κλέψει 10 χιλιάρικα από την εφορία, κάνε τη διαίρεση να δεις πόσοι ελεύθεροι μικροεπαγγελματίες χρειάζονται να κλέψουν για να καλυφθεί η λαμογιά της Χόχτιφ.

Μόνο για την Χόχτιφ εγώ τους έβγαλα 75 χιλιάδες ανθρώπους.

Και φυσικά δεν είναι μόνο η Χόχτιφ που κλέβει έτσι;

Μη συνεχίζεις λοιπόν να λες μαλακίες.

Εκτίθεσαι.

Για να μιλάς για τους άλλους πρέπει ΕΣΥ πρώτα να είσαι σωστός. Αυτή είναι η μαγκιά. Όσο εσύ συνεχίζεις να είσαι λαμόγιο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι. Δεν υπάρχει κάτι που να σιχαίνομαι περισσότερο από την ελληναράδικη λογική του "ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΡΑ ΘΑ ΚΛΕΨΩ ΚΙ ΕΓΩ". Δεν υπάρχει κάτι πιο γλοιώδες από αυτή τη λογική. Πλήρωνε εσύ τους φόρους σου και κάνε τον αγώνα σου ενάντια στην αδικία. Αλλιώς δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς και εύχομαι η τρόικα να σε γαμήσει. Sorry.  :sunglasses:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Και κάτι ακόμα για να το κλείσω.

1500 μεγάλες εταιρείες χρωστάνε 55 δις.

124.000 μικροεπαγγελματίες χρωστάνε 2,5 δις.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Συνέχισε τώρα να υπερασπίζεσαι την "αγνότητα" των μεγάλων εταιρειών.

ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. Ε πανίβλακα.

Χαιρετώ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Για να μιλάς για τους άλλους πρέπει ΕΣΥ πρώτα να είσαι σωστός. Αυτή είναι η μαγκιά. Όσο εσύ συνεχίζεις να είσαι λαμόγιο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι. Δεν υπάρχει κάτι που να σιχαίνομαι περισσότερο από την ελληναράδικη λογική του "ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΡΑ ΘΑ ΚΛΕΨΩ ΚΙ ΕΓΩ". Δεν υπάρχει κάτι πιο γλοιώδες από αυτή τη λογική. Πλήρωνε εσύ τους φόρους σου και κάνε τον αγώνα σου ενάντια στην αδικία. Αλλιώς δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς και εύχομαι η τρόικα να σε γαμήσει. Sorry.  :sunglasses:

ΚΟΚΚΙΝΟ. Δεν πρόκειται να πληρώσω ποτέ κανέναν φόρο.  Καλύπτομαι πίσω από Α.Ε. και δεν πληρώνω ούτε ευρώ. Φόρους πληρώνουν κάτι μαλάκες σαν κι εσένα. Τους αγώνες τους αφήνω για τους ήρωες.

Εγώ λεφτά θέλω να βγάλω μόνο.

ΚΙΤΡΙΝΟ.  Η Τρόικα θα μου κλάσει τα αρχίδια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω ας πουμε οτι ειμαι εμπορος. Αγοραζω το εμπορευμα μου
ας πουμε 50 ευρω και το πουλαω 100 (Περισσοτερο δεν γινεται
1) Γιατι ειναι αθεμιτο
2) Γιατι κανεις δεν προκειται να αγορασει.
Ας πουμε παλι οτι εκανα ενα ημερησιο τζιρο σε συνθηκες προ
κρισης 300 ευρω την ημερα δηλ. 100.000 ευρω το χρονο.
Απο αυτα οι 50000 τα μισα δηλ. πανε για να ξανααγορασω τα
εμπορευματα. Τα 23000 πανε για το ΦΠΑ. Τα 6000 πανε για το
νοικι. Τα 4000 πανε στον ΟΑΕΕ για την ασφαλιση. Τα 10000
πανε για μισθους και ασφαλιση του υπαλληλου.3000 θελω για
παγια εξοδα του μαγαζιου (Τηλεφωνα ΔΕΗ κλπ.)
Εφορια, δημοτικα τελη (αν χρησιμοποιω πεζοδρομιο) εισητηρια
για μετακινησεις και αλλα λειτουργικα μικροεξοδα ας πουμε
αλλες 3000 ευρω.   Συνολο εξοδων 99000 ευρω.
Μου μενουν και χιλια ευρω το χρονο για να περασω εγω και
η οικογενεια μου. Δηλ. 90 ευρω το μηνα.Δηλ. 3 ευρω τη μερα.
Ποιον θα κλεψω για να επιβιωσω; Αν κλεψω απο το νοικι θα
μου κανουν εξωση. Τον υπαλληλο θα σταματηση να δουλευει.
Αν τωρα παλι κλεψω το πελατη θα σταματηση να αγοραζει.
Ποιον θα κλεψω λοιπον για να επιβιωσω;
Θα ρωτησω κανενα οικονομολογο απο την κυβερνηση μπας και
μου πει.

Αυτο που θελω να πω δηλ. ειναι οτι με 23% ΦΠΑ ποτε δεν
προκειται να αντιμετωπιστει το προβλημα της φοροδιαφυγης.

Υ.Γ. Εχει περασει στο κοσμο, οτι οταν ενας εμπορος δεν
κοβει αποδειξη βαζει το ΦΠΑ στη τσεπη. Στη πραγματικοτητα
ομως στο 90% των περιπτωσεων οταν ενας εμπορος δεν κοβει
αποδειξη, δεν εισπρατει το ΦΠΑ απο το πελατη για να μπορεσει
να εχει καλυτερες τιμες στο εμπορευμα του.

λες παπαριές...

στα 100.000 τζίρο μικτό ο ΦΠΑ είναι 18.700 (χρεωστικός)
στις 50.000 εμπόρευμα που αγοράζεις ο ΦΠΑ είναι 9.350 (πιστωτικός)
στα 3.000 που πληρώνεις για ΔΕΗ,ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ο ΦΠΑ είναι 560 (πιστωτικός)

αρα για ΦΠΑ πληρώνεις 18.700 - 9.350 - 560 = 8.790 και όχι 18.700 αρα η τελική σούμα για αυτά που καθαρίζεις είναι 1.000+8.790=9.790 δηλαδή έχεις ένα καθαρό κέρδος 9.790 + 4.000= 13.790 (γιατί τα λεφτά που δίνεις στον ΟΑΕΕ τα δίνεις για την παρτη σου την σύνταξη σου και την περίθαλψη σου... αν δεν γουστάρεις μην τα δώσεις και στα παπάρια μου η ασφάλιση σου ας γουστάρεις μην ασφαλιστείς και ας μην έχεις περίθαλψη ούτε σύνταξη)

σε τελικά ανάλυση έχεις καθαρό ποσοστό κέρδους 14% που δεν είναι και ευκαταφρόνητο (ειδικά στις σημερινές εποχές)

και το κάτω κάτω της γραφής στα παπάρια μου τι θα βγάλεις και αν θα την βγάζεις με ψωμί και ελιά... το χρήμα που σου δίνω με εντολή να το δώσεις σε άλλον δηλαδή τον ΦΠΑ των 187 ευρώ σε κάθε χιλιάρικο που αγοράζω από σένα που σου το δίνω με εντολή να το δώσεις στο δημόσιο για λογαριασμό μου, θέλω να το δίνεις εκεί που σου λέω εγώ και όχι να το βάζεις στην τσέπη σου (έστω και για να ζήσεις)...

αλλιώς πούλα μου το χωρίς ΦΠΑ δηλαδή αυτό που το δίνεις 1000 θα μου το δώσεις 715 ευρώ (1000-187 (ΦΠΑ στην πώληση) - 93.5 (ΦΠΑ στην αγορά που θα το διεκδικήσεις σαν επιστροφή) - 5.60 (ΦΠΑ στα έξοδα που και αυτά θα τα διεκδικήσεις για επιστροφή))

αφήστε τις ψιλολαμογιές και τις χοντροπαπαριές... αυτά εκει που σας παίρνει και στα χαιβάνια που σας πιστεύουνε...

Επισκέπτης
Τρα μουντανα αν καποιος σου πουλησει λιανικη ενα αγαθο και σου αφαιρεση ολοκληρο το ΦΠΑ θα εισαι συμφωνος να μη σου κοψει αποδειξη?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
 ΚΟΚΚΙΝΟ. Δεν πρόκειται να πληρώσω ποτέ κανέναν φόρο.  Καλύπτομαι πίσω από Α.Ε. και δεν πληρώνω ούτε ευρώ. Φόρους πληρώνουν κάτι μαλάκες σαν κι εσένα. Τους αγώνες τους αφήνω για τους ήρωες.

ΚΙΤΡΙΝΟ.  Η Τρόικα θα μου κλάσει τα αρχίδια.
πες του και να παει να γαμηθει του αρχιμαλακα... :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απο καταβολης του ΦΠΑ το 1987 που ητανε 14% δεν αλαξα τις τιμες
στα εμπορευματα μου και θεωρουσα οτι τον πληρωνα απο την τσεπη μου.Αλλα
τον πληρωνα.
Αυτο βεβαια μεχρι που εγινε 19% και αρχισε να γινεται δυσκολη η πληρωμη του
και αρχισα να σκεπτομαι διαφορους τροπους για να τα βγαλω περα.

ή να αυξήσεις τις τιμές (με αντίστοιχη μείωση τζίρου σου) αν σε παίρνει ή να κόψεις από αυτά που βάζεις στην τσέπη σου...

Επισκέπτης
   Και κάτι ακόμα για να το κλείσω.

1500 μεγάλες εταιρείες χρωστάνε 55 δις.

124.000 μικροεπαγγελματίες χρωστάνε 2,5 δις.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Συνέχισε τώρα να υπερασπίζεσαι την "αγνότητα" των μεγάλων εταιρειών.

ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. Ε πανίβλακα.

Χαιρετώ.

ΚΟΚΚΙΝΟ. Δεν πρόκειται να πληρώσω ποτέ κανέναν φόρο.  Καλύπτομαι πίσω από Α.Ε. και δεν πληρώνω ούτε ευρώ. Φόρους πληρώνουν κάτι μαλάκες σαν κι εσένα. Τους αγώνες τους αφήνω για τους ήρωες.

ΚΙΤΡΙΝΟ.  Η Τρόικα θα μου κλάσει τα αρχίδια.

Eίσαι καραγκιόζης αγόρι μου. Κάτι τέτοια λαμόγια σαν εσένα έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι. Αλλά τι κάθομαι και μιλάω με ένα αρχιλαμόγιο? Εσύ δεν καυχιέσαι συνέχεια εδώ ότι κερατώνεις τη γυναίκα σου με πουτάνες? Με τέτοια άτομα ποτέ δεν βγάζεις άκρη. Αν είσαι λαμόγιο σε επαγγελματικό επίπεδο, συνήθως είσαι και σε προσωπικό επίπεδο και παντού. Αυτά!

Α ναι... Η ΤΡΟΪΚΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ!   :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και πως να σταθω απεναντι σε ενα κρατος που οταν ξεκιναω τον προγραμματισμο
της χρονιας μου λεει θα πληρωσεις Α φορο και στο τελος της χρονιας το αλλαζει
και μου λεει θα πληρωσεις Α+Β+Γ και με βγαζει εντελως εξω απο το προγραμματισμο
μου;

αυτό είναι το μοναδικό σωστό που έχεις γράψει μέχρι τώρα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απο τις λιγες γνωσεις που εχω στα λογιστικα και χωρις να κανω
τον ξερολα μια ΑΕ δεν χρειαζεται να κανει φοροδιαφυγη γιατι
οι νομοι ειναι φτιαγμενοι ετσι:
Ενας επιχειρηματιας ιδιοκτητης ΑΕ μπορει να δικαιολογει σαν
εξοδο απο το χαρτι τουαλετας που θα αγορασει η υπηρετρια του
στο σουπερ μαρκετ μεχρι και τη Μερσεντες που κυκλοφορει.
Απο τα λουλουδια που θα πεταξει στη σκυλου της παραλιακης
μεχρι και το πολυτελες ξενοδοχειο στο Λονδινο που θα παει η
γυναικα του.
Ασε που τα κερδη της επιχειρησης μοιραζονται σα μισθοι σε
αυτον που ειναι διευθυνων συμβουλος και σε ολο το σοι που υπο-
τιθεται ειναι μελη του Δ.Σ. της ΑΕ.
Καποιο ποσοστο απο τα κερδη μπορει να παει σαν αποθεματικο
και να απαλαχθει απο τους φορους.
Αυτα ισχυαν παλιοτερα και τα γραφω με καθε επιφυλαξη μη
γνωριζοντας αν και τι εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια.

κάνε το και σύ ΑΕ ή ΕΠΕ να περνάς αυτά τα έξοδα και εσύ...
και η Μερσεντές που τα έξοδα δικαιολογεί θα πρέπει να ανήκει στην εταιρεία και όχι να είναι σε όνομα μετόχου
και αν είναι ενοικιαζόμενο τότε θα πρέπει να δηλώσει οδηγό στην εταιρεία ενοικίασης ο οποίος θα πρέπει να είναι εργαζόμενος της ΑΕ αλλιως η δαπάνη δεν εκπίπτει αλλά και η ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν τον καλύπτει...

και τα μέλη του ΔΣ για τις αμοιβές που εισπράττουν πληρώνουν 35% φορο ανεξάρτητα από το ύψος τους..

και το αποθεματικό πρέπει σε κάθε περίπτωση να το έχεις διαθέσιμο και πρέπει να το χρησιμοποιήσεις μέσα σε τρία χρόνια από τον σχηματισμό του για επένδυση (δηλαδή για αγορά εξοπλισμού κλπ)... αλλιώς πληρώνεις τον φόρο αναδρομικά και έντοκα..

και για τα λουλούδια που θα πετάξει στην σκυλού στην παραλιακή θα πρέπει να ζητήσει τιμολόγιο που σημαίνει ότι θα πληρώσει 23% ΦΠΑ και το μαγαζί θα φορολογηθεί με 35% για το κέρδος που θα βγάλει από αυτά..

πάμε παρακάτω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φερε τις καταθεσεις πισω ρε λαμογιο,που θα μας το παιξεις και ηθικος. :2funny:

ρε μαγκάκο.. εγώ να τις φέρω και μάλιστα να μου τις πάρουν όλες (κάπου 370 χιλιάρικα που έχω μαζέψει)... έτσι και αλλίως σε μια πενταετία-εξαετία θα τις ξαναφτιάξω ...

τις πήρατε λοιπόν και από μενα και καμμιά εικοσαριά χιλιάδες ακόμη ... όλα καλά.. μαζέψατε 10 δις ευρώ.. 20 δις ευρώ... πάει καλά..

δίνετε λοιπόν πχ 200 ευρώ τον μήνα αυξηση σε κάθε δημόσιο υπάλληλο και 150 ευρώ σε κάθε συνταξιούχο...

έχουμε και λέμε

650.000 (ΔΥ) * 12 (μήνες) * 200 (αυξηση)= 1.560.000.000
2.500.000 (συνταξιούχοι) * 12 (μήνες) * 150 (αύξηση) = 4.500.000.000

το σύνολον 6.060.000.000 και αυτά για μια μικρή αύξηση σε μισθούς και συντάξεις... αν πούμε λοιπόν ότι μαζέψατε 18 δις αυτά που μαζέψατε φτάνουν για τρία χρόνια... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?????

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε μαγκάκο.. εγώ να τις φέρω και μάλιστα να μου τις πάρουν όλες (κάπου 370 χιλιάρικα που έχω μαζέψει)... έτσι και αλλίως σε μια πενταετία-εξαετία θα τις ξαναφτιάξω ...

τις πήρατε λοιπόν και από μενα και καμμιά εικοσαριά χιλιάδες ακόμη ... όλα καλά.. μαζέψατε 10 δις ευρώ.. 20 δις ευρώ... πάει καλά..

δίνετε λοιπόν πχ 200 ευρώ τον μήνα αυξηση σε κάθε δημόσιο υπάλληλο και 150 ευρώ σε κάθε συνταξιούχο...

έχουμε και λέμε

650.000 (ΔΥ) * 12 (μήνες) * 200 (αυξηση)= 1.560.000.000
2.500.000 (συνταξιούχοι) * 12 (μήνες) * 150 (αύξηση) = 4.500.000.000

το σύνολον 6.060.000.000 και αυτά για μια μικρή αύξηση σε μισθούς και συντάξεις... αν πούμε λοιπόν ότι μαζέψατε 18 δις αυτά που μαζέψατε φτάνουν για τρία χρόνια... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?????
καμια αυξηση σε  ΔΥ,μονο σε χαμηλοσυνταξιουχους που περνουν 300-400 ευρω.
απο καπου πρεπει να αρχισουμε,μετα εχει ο θεος,και μη μου πεις οτι στα 370 χιλιαρικα δεν ειναι και μαυρα μεσα γιατι θα πεις μαλακια,λοιπον σταματα να κανεις τον φοροαστυφυλακα οταν βγαινεις να πιεις τα ουισκια σου...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom