πάμε πάλι γιατί το νταβαντούρι σήμερα στην δουλειά αναμένεται μετά τις 4 το απόγευμα...
Δεν ηταν σκοπος μου να θιξω τα προσωπικα σου(ο αναμαρτητος τον λιθο κλπ
), μονο να δειξω οτι εχεις δυο μετρα οσον αφορα την κριτικη που ασκεις σε επιπεδο ηθικης
λάθος συσχετισμό κάνεις εδώ.. ο ορισμός του τι είναι ηθικό και τι είναι ανήθικο σε αυστηρά προσωπικά θέματα είναι προσωπικός και μόνο οι μουλάδες και οι δεσποτάδες επεμβαίνουν εκεί που τους πέρνει..
Μου φαινεται παντως οτι ολα αυτα που λες, τα λες οντας φτιαγμενος. Κατσε λιγο να σκεφτεις οτι το παρτι που εστησε η γενια σου το γλεντησατε στο επακρο. Ολο και κατι πηρατε απο εκει σπιτι, εξοχικο, οικοπεδο, καλοπληρωμενες δουλειες , 370k στην τραπεζα και δεν ξερω τι αλλο. Και παντα ΠΑΣΟΚ και τα μυαλα στα καγκελα. Καλα περασατε ε?
κατ αρχήν εγώ δεν σε έβρισα και δεν σε αποκάλεσα
πούστη ΠΑΣΟΚ, ούτε
μαλάκα ΝΔ , ούτε
ηλίθιο ΣΥΡΙΖΑ ...
.. όπως έχω πολλές φορές δηλώσει είμαι οπαδός του φιλελευθερισμού και φανατικός Θατσεριστής...
και από το πάρτυ αυτό που στήθηκε δεν οφελήθηκε μόνο η δικιά μας γενιά αλλά και τα παιδιά που σήμερα σκούζουν ότι τους "στερήσαμε τα όνειρα" (λες και το όνειρο είναι κάτι το οποίο δωρίζεται ή κάτι που έχει κάποιος υποχρέωση να σου το δώσει) με τρυφηλή ζωή, λιγώτερη προσπάθεια (στα σχολεια, πανεπιστήμια κλπ), με γκατζετάκια και συναφή, με αυτοκίνητο από τα 18 αγορασμένο από τον μπαμπάκα, τα ιδιωτικά σχολεία, τα βραδυνά μπαράκια και το παχυλό χαρτζιλίκι και κυρίως με την λογική της ήσσονος προσπαθείας που σας βάλαμε στο μυαλό (θεωρώ αυτό σαν το μεγαλύτερο έγκλημα της γενιάς μου)
Αν δεις τα ποστ που κανεις, μιλας λες και ειμαστε η Ελβετια ή σαν να προκειται να γινουμε ποτε. Γιατι? Γιατι εχεις φτιαχτει καλα στα 57, ενω οι αλλοι τωρα ξεκινανε στα 30 εχοντας να πληρωσουν το δικο σου παρτι
Ελβετία δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε ΠΟΤΕ αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία σαν άτομα πρώτα πρώτα... αν αλλάξουμε νοοτροπία μπορούμε να γίνουμε (όχι χωρίς κόπο φυσικά) και μάλιστα σε όχι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα...
και εγώ όταν ξεκίνησα κάποιο παλιότερο πάρτυ ξεπλήρωσα και με το παραπάνω... ξεπλήρωσα τα αγαθά του
εμφυλίου συμμοριτοπόλεμου, ξεπλήρωσα τις μαλακίες της χούντας, ξεπλήρωσα την επιστράτευση του 74 και τα δύσκολα χρόνια μετά από αυτήν και την οικονομική αιμοδοσία στην Κύπρο για πολλά πολλά χρόνια ...