Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τυπε πηδημα που διαρκει κατω απο 15 λεπτα ειναι ως μη γενομενο.
Τα Call-Girls σου κοβουν αποδειξη?
μισός ζώο μισός ιντελεκτουέλ !
έχουμε έναν έρωτα άνευ δεσμεύσεωνευγενείς άγριοι ... έρωτα..
τα περισσότερα call girls ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ σχετική δήλωση και ως εκ τούτου είναι παράνομες πόρνες...
Πραγματικά σε λυπάμαι! Η μαγκιά για τον άντρα είναι να τελειώνει στο 5-λεπτο και να μπορεί να γαμάει πουτάνες (και να χύνει) με 10 ευρώ. Εσύ δυστυχώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! :-*
λοιπόν
(1) ελάχιστη απόσταση 200 μ σε ευθεία από εκκλησίες, σχολεία, φροντιστήρια, πλατείες, ευκτήριους οίκους, παιδικές χαρές, πάρκα, νοσηλευτικά ιδρύματα, αθλητικά κέντρα, κέντρα νεότητος, παιδικούς σταθμούς, βιβλιοθήκες
(2) το κτίριο δεν πρέπει να είναι χαρακτηρισμένο νεοκλασσικό
(3) σε χώρους που δεν είναι κύριας χρήσης (πχ υπόγεια, μεσοπατώματα κλπ)
(4) σε πολυκατοικίες αν δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη του 100% των ιδιοκτητών
αμα μου βρείς ένα οίκημα στον δήμο Αθηναίων που να έχει τις προυποθέσεις αυτές να μου τρυπήσεις την μύτη.. εκτός αν για να γαμίσεις σε μπουρδέλο ή στούντιο πρέπει να ταξιδέψεις στην Θήβα...
λοιπόν
(1) ελάχιστη απόσταση 200 μ σε ευθεία από εκκλησίες, σχολεία, φροντιστήρια, πλατείες, ευκτήριους οίκους, παιδικές χαρές, πάρκα, νοσηλευτικά ιδρύματα, αθλητικά κέντρα, κέντρα νεότητος, παιδικούς σταθμούς, βιβλιοθήκες
αμα μου βρείς ένα οίκημα στον δήμο Αθηναίων που να έχει τις προυποθέσεις αυτές να μου τρυπήσεις την μύτη.. εκτός αν για να γαμίσεις σε μπουρδέλο ή στούντιο πρέπει να ταξιδέψεις στην Θήβα...
λοιπόν
αυτός ο νόμος παίζει να υπάρχει από 1900μ έκαψες ε? αρχαιολογία δλδ..
παράνοια...
Πολλά ειπώθηκαν για το θέμα και μερικές φορές μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ ολόκληρη την εικόνα. Αλήθεια είναι ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν πληρώνουν σοβαρό φόρο επι των κερδών γιατι κρύβουν τα κέρδη. Αυτό αφ ενός γίνεται και αλλού, αφ ετέρου στην Ελλάδα παραγίνεται λόγω επίτηδες κακής σύνταξης των φορολογικών νόμων. Αλήθεια επίσης είναι ότι δεν έχει τόσος κόσμος δικιά του επιχείρηση στην "Δύση". Αυτό όμως γίνεται γιατί υπάρχουν δουλειές στον ιδιωτικό τομέα που δεν υπήρχαν ποτέ στην Ελλάδα. Επίσης την επιχείρηση έξω την κλείνεις γιατι δεν ξέρεις να την δουλέψεις, έχεις πχ ειστιατόριο και ο άλλος φτιάχνει πιο νόστιμο φαγητό, όχι γιατί το κράτος με τα "αντικειμενικά" κριτήρια (και τα χαράτσια) και ο κάθε δήμαρχος σου τετραπλασιάζουν τα έξοδα χωρίς να αυξηθεί ο τζίρος σου ούτε 5%.
Λένε ότι έρχονται οι τροικανοί και λένε να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, πολλοί απο αυτούς θα πάνε για δουλειά στον ιδιωτικό τομέα. Η προυπηρεσία στον δημόσιο τομέα είναι μειονέκτημα στον ιδιωτικό (της Ελλάδας) πχ φεύγει ένας πολιτικός μηχανικός 45 χρονών από την πολεοδομία του Λονδίνου. Όλες οι κατασκευαστικές της Αγγλίας θέλουν την πείρα του. Στην Ελλάδα οι κατασκευαστικές λένε "τι να τον κάνουμε τόσα χρόνια μαθημένο στην τεμπέλιά, φέρτε μας έναν 27άρη να τον ξεζουμίζουμε".
Όταν την δεκαετία του 80 στην Αμερική βγήκαν οι yuppies τί ακριβώς έγινε? Βγήκαν κάποιοι πολύ νέοι (20-35) που είπαν με τα κομπιούτερ τα πράγματα άλλαξαν, τώρα εσύ που έχεις λεφτά μπορείς να βγάζεις περισσότερα αλλά εγώ θα βγάλω ακόμα περισσότερα γιατι χωρίς εμένα η δουλειά δεν γίνεται. Και είπαν όλοι εντάξει, αμα βγάζω εγώ περισσότερα τι με κόφτει πόσα βγάζεις εσύ. Στην Ελλάδα όλοι είπαν να μην βγάζεις μία εσύ, και ας βγάζω εγώ και τα μισά.
Οι έξω δέν είναι ηλίθιοι. Γι αυτό το σχέδιο είναι να πάρουν ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ όποιου είναι πάνω απο 60 χρονών και όποιου περιμένει όλη του την ζωή να κληρονομήσει για να ξύνεται, και μετά θα γίνουν όλα τα υπόλοιπα.
πολλοι πιστευουν πως οταν ο εμπορος δεν χτυπαει αποδειξη ταμειακης,κλεβει το κρατος.σωστα πιστευουν και μαγκια του αν θελετε τη γνωμη μου.καποιοι απο σας ξερετε τι πληρωνει μια επιχειρηση στο κρατος,μιλαμε για εξωφρενικους φορους.ειναι σαν θελουν να εξαλειψουν τα μικρα μαγαζακια.γιατι τα πολυκαταστηματα και οι μεγαλες επιχειρησεις ειναι ανωνυμες εταιριες και δεν μπορουν να πουλησουν χωρις παραστατικο.παντως στη συντριπτικη πλειοψηφια ο κοσμος δεν ζηταει αποδειξεις.αλλα υπαρχει τετοια τρομοκρατια απο τα μιντια που καποιοι πιστευουν αν δεν ζηταμε αποδειξη δεν θα μας πληρωνουν τα ταμεια συνταξεις.εγω φυσικα και δεν θελω αποδειξη και παντα προτρεπω τον εμπορο να μη μου κοψει.σε περιπτωση ελεγχου τι θα κανω?δεν υπαρχει περιπτωση φιλοι μου να κατσω να με ελεγξει κανεις.μαλιστα σε καποιες περιοχες,οι εμποροι εχουν συνενοηθει μεταξυ τους και αμα μυριστουν εφοριακους στη γυρα γινεται ντου!!