Νέα

αποδειξη αγορας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ζητατε αποδειξη λιανικης πωλησης?

• φυσικα.το κρατος πρεπει να εισπρατει το φ.π.α για να εχουμε παροχες.

Ψήφοι: 28 45,9%
  • οχι βεβαια.γιατι για να συντηρουμε τις πισινες και τα σπιτια του αντωνακη,του μπενυ κ.λ.π?

Ψήφοι: 17 27,9%
  • δεν με νοιαζει,οτι να'ναι

Ψήφοι: 16 26,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

Επισκέπτης
Τυπε πηδημα που διαρκει κατω απο 15 λεπτα ειναι ως μη γενομενο.

Πραγματικά σε λυπάμαι! Η μαγκιά για τον άντρα είναι να τελειώνει στο 5-λεπτο και να μπορεί να γαμάει πουτάνες (και να χύνει) με 10 ευρώ. Εσύ δυστυχώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!  :-*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα περισσότερα call girls ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ σχετική δήλωση και ως εκ τούτου είναι παράνομες πόρνες...

Επομενως ποιος λεει παπαριες για τις πορνες ? Εγω δεν μιλησα μονο για μπουρδελα γενικα για τις πορνες ειπ Και εσυ πιστευεις δηλαδη οτι αν ενας οικος ανοχης ηθελε να ειναι νομιμος
δεν θα πηγαινε σε μερος μακρυα απο σχολειο ετσι? Τι λεει ο νομος δεν τον ξερω εσυ τον ξερεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η μαγκια για τον αντρα ειναι να καταφερνει να ριξει καποια που αλλοι δεν μπορουν

τις πουτανες τις πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη.... ειστε για το πουτσο ορισμενοι πραγματικα

εχετε φαει τετοια απογοητευση απο τις γυναικες που έχει διαστρεβλωθει τελειως η εικονα σας για την πραγματικοτητα....

εγω αποκλειω ο πικερ να δουλευει σε επιχειρηση. Εκτος και αν μπαινει εδω μεσα για να μας τρολαρει ειναι ανωμαλος τελειως

οπως και ο ριγκομορτης που νομιζει οτι τον φλερταρουν αντρες  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πραγματικά σε λυπάμαι! Η μαγκιά για τον άντρα είναι να τελειώνει στο 5-λεπτο και να μπορεί να γαμάει πουτάνες (και να χύνει) με 10 ευρώ. Εσύ δυστυχώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!  :-*

Αμα πας σε πραγματικη γυναικα και την τελειωσεις στα 5λεπτα εχεις να φας κλοτσια  :P
χαχαχα για αυτο δεν πας με πραγματικες γυναικες φαινεται φοβασαι το ρεζιλικι !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
λοιπόν

(1) ελάχιστη απόσταση 200 μ σε ευθεία από εκκλησίες, σχολεία, φροντιστήρια, πλατείες, ευκτήριους οίκους, παιδικές χαρές, πάρκα, νοσηλευτικά ιδρύματα, αθλητικά κέντρα, κέντρα νεότητος, παιδικούς σταθμούς, βιβλιοθήκες

(2) το κτίριο δεν πρέπει να είναι χαρακτηρισμένο νεοκλασσικό

(3) σε χώρους που δεν είναι κύριας χρήσης (πχ υπόγεια, μεσοπατώματα κλπ)

(4) σε πολυκατοικίες αν δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη του 100% των ιδιοκτητών

αμα μου βρείς ένα οίκημα στον δήμο Αθηναίων που να έχει τις προυποθέσεις αυτές να μου τρυπήσεις την μύτη.. εκτός αν για να γαμίσεις σε μπουρδέλο ή στούντιο πρέπει να ταξιδέψεις στην Θήβα...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ευτυχως που ξαναγραφει ο πικερ. :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
λοιπόν

(1) ελάχιστη απόσταση 200 μ σε ευθεία από εκκλησίες, σχολεία, φροντιστήρια, πλατείες, ευκτήριους οίκους, παιδικές χαρές, πάρκα, νοσηλευτικά ιδρύματα, αθλητικά κέντρα, κέντρα νεότητος, παιδικούς σταθμούς, βιβλιοθήκες

αμα μου βρείς ένα οίκημα στον δήμο Αθηναίων που να έχει τις προυποθέσεις αυτές να μου τρυπήσεις την μύτη.. εκτός αν για να γαμίσεις σε μπουρδέλο ή στούντιο πρέπει να ταξιδέψεις στην Θήβα...

Και δεν έχει και μπουρδέλα η Θήβα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
λοιπόν

αυτός ο νόμος παίζει να υπάρχει από 1900μ έκαψες ε? αρχαιολογία δλδ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λοιπόν

Στην Σουηδια απαγορευεται γενικοτερα η πορνεια και αμα ζουσες και εσυ εκει διπλα θα ηθελες να φυγουν οι οικοι ανοχης
αλλο που εχουμε περασει ολοι μας απο αυτα τα στεκια... το σωστο αυτο ειναι να μην υπαρχουν πουτανες και νταβατζηδες σε αποσταση 5 μετρων απο εκει που παζει ενα αθωο παιδακι μπαλα. Αλλα αυτα δεν ενδιαφερουν τους περιθωρειακους τυπους που δεν θελουν να κανουν ουτε οικογενεια ουτε τιποτα.... το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η δικη τους καυλα κτλπ κατα τα αλλα λενε λαμογια τους υπολοιπους....

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
      Πολλά ειπώθηκαν για το θέμα και μερικές φορές μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ ολόκληρη την εικόνα. Αλήθεια είναι ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν πληρώνουν σοβαρό φόρο επι των κερδών γιατι κρύβουν τα κέρδη. Αυτό αφ ενός γίνεται και αλλού, αφ ετέρου στην Ελλάδα παραγίνεται λόγω επίτηδες κακής σύνταξης των φορολογικών νόμων. Αλήθεια επίσης είναι ότι δεν έχει τόσος κόσμος δικιά του επιχείρηση στην "Δύση". Αυτό όμως γίνεται γιατί υπάρχουν δουλειές στον ιδιωτικό τομέα που δεν υπήρχαν ποτέ στην Ελλάδα. Επίσης την επιχείρηση έξω την κλείνεις γιατι δεν ξέρεις να την δουλέψεις, έχεις  πχ ειστιατόριο και ο άλλος φτιάχνει πιο νόστιμο φαγητό, όχι γιατί το κράτος με τα "αντικειμενικά" κριτήρια (και τα χαράτσια) και ο κάθε δήμαρχος σου τετραπλασιάζουν τα έξοδα χωρίς να αυξηθεί ο τζίρος σου ούτε 5%.
      Λένε ότι έρχονται οι τροικανοί και λένε να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, πολλοί απο αυτούς θα πάνε για δουλειά στον ιδιωτικό τομέα. Η προυπηρεσία στον δημόσιο τομέα είναι μειονέκτημα στον ιδιωτικό (της Ελλάδας) πχ φεύγει ένας πολιτικός μηχανικός 45 χρονών από την πολεοδομία του Λονδίνου. Όλες οι κατασκευαστικές της Αγγλίας θέλουν την πείρα του. Στην Ελλάδα οι κατασκευαστικές λένε "τι να τον κάνουμε τόσα χρόνια μαθημένο στην τεμπέλιά, φέρτε μας έναν 27άρη να τον ξεζουμίζουμε".
      Όταν την δεκαετία του 80 στην Αμερική βγήκαν οι yuppies τί ακριβώς έγινε? Βγήκαν κάποιοι πολύ νέοι (20-35) που είπαν με τα κομπιούτερ τα πράγματα άλλαξαν, τώρα εσύ που έχεις λεφτά μπορείς να βγάζεις περισσότερα αλλά εγώ θα βγάλω ακόμα περισσότερα γιατι χωρίς εμένα η δουλειά δεν γίνεται. Και είπαν όλοι εντάξει, αμα βγάζω εγώ περισσότερα τι με κόφτει πόσα βγάζεις εσύ. Στην Ελλάδα όλοι είπαν να μην βγάζεις μία εσύ, και ας βγάζω εγώ και τα μισά.
      Οι έξω δέν είναι ηλίθιοι. Γι αυτό το σχέδιο είναι να πάρουν ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ όποιου είναι πάνω απο 60 χρονών και όποιου περιμένει όλη του την ζωή να κληρονομήσει για να ξύνεται, και μετά θα γίνουν όλα τα υπόλοιπα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
      Πολλά ειπώθηκαν για το θέμα και μερικές φορές μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ ολόκληρη την εικόνα. Αλήθεια είναι ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν πληρώνουν σοβαρό φόρο επι των κερδών γιατι κρύβουν τα κέρδη. Αυτό αφ ενός γίνεται και αλλού, αφ ετέρου στην Ελλάδα παραγίνεται λόγω επίτηδες κακής σύνταξης των φορολογικών νόμων. Αλήθεια επίσης είναι ότι δεν έχει τόσος κόσμος δικιά του επιχείρηση στην "Δύση". Αυτό όμως γίνεται γιατί υπάρχουν δουλειές στον ιδιωτικό τομέα που δεν υπήρχαν ποτέ στην Ελλάδα. Επίσης την επιχείρηση έξω την κλείνεις γιατι δεν ξέρεις να την δουλέψεις, έχεις  πχ ειστιατόριο και ο άλλος φτιάχνει πιο νόστιμο φαγητό, όχι γιατί το κράτος με τα "αντικειμενικά" κριτήρια (και τα χαράτσια) και ο κάθε δήμαρχος σου τετραπλασιάζουν τα έξοδα χωρίς να αυξηθεί ο τζίρος σου ούτε 5%.
      Λένε ότι έρχονται οι τροικανοί και λένε να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, πολλοί απο αυτούς θα πάνε για δουλειά στον ιδιωτικό τομέα. Η προυπηρεσία στον δημόσιο τομέα είναι μειονέκτημα στον ιδιωτικό (της Ελλάδας) πχ φεύγει ένας πολιτικός μηχανικός 45 χρονών από την πολεοδομία του Λονδίνου. Όλες οι κατασκευαστικές της Αγγλίας θέλουν την πείρα του. Στην Ελλάδα οι κατασκευαστικές λένε "τι να τον κάνουμε τόσα χρόνια μαθημένο στην τεμπέλιά, φέρτε μας έναν 27άρη να τον ξεζουμίζουμε".
      Όταν την δεκαετία του 80 στην Αμερική βγήκαν οι yuppies τί ακριβώς έγινε? Βγήκαν κάποιοι πολύ νέοι (20-35) που είπαν με τα κομπιούτερ τα πράγματα άλλαξαν, τώρα εσύ που έχεις λεφτά μπορείς να βγάζεις περισσότερα αλλά εγώ θα βγάλω ακόμα περισσότερα γιατι χωρίς εμένα η δουλειά δεν γίνεται. Και είπαν όλοι εντάξει, αμα βγάζω εγώ περισσότερα τι με κόφτει πόσα βγάζεις εσύ. Στην Ελλάδα όλοι είπαν να μην βγάζεις μία εσύ, και ας βγάζω εγώ και τα μισά.
      Οι έξω δέν είναι ηλίθιοι. Γι αυτό το σχέδιο είναι να πάρουν ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ όποιου είναι πάνω απο 60 χρονών και όποιου περιμένει όλη του την ζωή να κληρονομήσει για να ξύνεται, και μετά θα γίνουν όλα τα υπόλοιπα.

Κοιταξε να δεις αν και τα εχω πιει λιγο αποψε και ειμαι αλλου θα δοκιμασω να απαντησω ...  :2funny: :2funny: ειμαστε ωραιος λαος αλλα εχουμε καποια σοβαρα μειονεκτηματα οπως και πολυ καλα πλεονεκτηματα ενα βασικο μειονεκτημα ειναι αυτο που ειπες... φερνουμε εμποδια απο το πουθενα. Ο Ξενος δεν ειναι τοσο περηφανος και φιλοξενος αλλα ειναι περισσοτερο συνεργασιμος ... δεν ειναι της επιδειξης μπορει εσυ να τον δεις και να πεις "Μα τι μαλακας ψυχρος ..."με την πρωτη ματια και που ειναι οι ελληναραδες φιλοι μου που ειναι μεσα στα χαμογελα κτλπ αλλα φιλε οταν προκειται να συνεργαστει θα το κανει σωστα και αυτο για μενα ειναι πολυ σημαντικο.

Γιατι εχεις να κανεις μια δουλεια? θα την κανεις χωρις να σου πρηστει το συκωτι. Και εδω βεβαια βρισκεις ανθρωπους να συνεργαστεις αμα θελησεις.Αλλα οι εξω εχουν ξεφυγει... ξέχασε τους.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
πολλοι πιστευουν πως οταν ο εμπορος δεν χτυπαει αποδειξη ταμειακης,κλεβει το κρατος.σωστα πιστευουν και μαγκια του αν θελετε τη γνωμη μου.καποιοι απο σας ξερετε τι πληρωνει μια επιχειρηση στο κρατος,μιλαμε για εξωφρενικους φορους.ειναι σαν θελουν να εξαλειψουν τα μικρα μαγαζακια.γιατι τα πολυκαταστηματα και οι μεγαλες επιχειρησεις ειναι ανωνυμες εταιριες και δεν μπορουν να πουλησουν χωρις παραστατικο.παντως στη συντριπτικη πλειοψηφια ο κοσμος δεν ζηταει αποδειξεις.αλλα υπαρχει τετοια τρομοκρατια απο τα μιντια που καποιοι πιστευουν αν δεν ζηταμε αποδειξη δεν θα μας πληρωνουν τα ταμεια συνταξεις.εγω φυσικα και δεν θελω αποδειξη και παντα προτρεπω τον εμπορο να μη μου κοψει.σε περιπτωση ελεγχου τι θα κανω?δεν υπαρχει περιπτωση φιλοι μου να κατσω να με ελεγξει κανεις.μαλιστα σε καποιες περιοχες,οι εμποροι εχουν συνενοηθει μεταξυ τους και αμα μυριστουν εφοριακους στη γυρα γινεται ντου!!

τι λες ρε μαλακα με περικεφαλαια  :headbang:

γιαυτο παμε κατα διαολου γιατι εσεις τα λαμογια φοροδιαφευγετε  :s&m_3:

και μετα σας φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι  :knuppel:

ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυστ  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom