Νέα

Αποδειξεις για την εφορια....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλα και το αφορολογητο δεν ειναι χρημα που δεν πληρωνεις?
Για το θέμα με τους επιχειρηματίες και εμένα αν ο παραπάνω γιατρός μου πει 100 χωρις απόδειξη θα δώσω 100, με συμφέρει απο τη στιγμή που η φόροι μας δεν πάνε εκεί που πρέπει. Αν ζούσα στη Νορβηγία και μου έλεγε κατι τέτοιο θα του έστελνα to ΣΔΟΕ σε dt.

πεστα ρε φιλε βγηκε και στο σαιτ η κλαδικη και προσπαθει να πεισει τον κοσμο για αποδειξεις λες και οιφοροι πανε στην υγεια παιδεια κλπ στα βατοπαιδια πανε στα ομολογα κλπ

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Οχι το αφορολόγητο ειναι εισόδημα για το οποίο δεν φορολογείσαι. Να το κάνω λιανά : Εστω το αφορολόγητο ειναι 10000 και εχεις εισόδημα 12000 τότε για τα 2000 αναλογεί κάποιος φόρος π.χ. 20 ευρω. Στη διάρκεια του έτους όμως έχεις πληρώσει κάποιο φόρο Χ, Χ-20 βγαίνει αν θα πληρώσεις ή θα έχεις επιστροφή.
Και τη λέει η κυβέρνηση τωρα να τους πιάσω θέλω πιο πολλά χρήματα απ'όσα θα βγάλω δίνω κίνητρα για να κάνουν οι καταναλωτές τους εφοριακούς. και κάνει το αφορολόγητο 6000 (απο 12000) και σου λέει τρέχα αλλοιώς θα τα πληρώσεις εσυ !!!!  :s&m_1:

ΥΣΓ Αν εχω κάποιο λάθος διορθώστε με ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΥΣΓ Τα ποσά ειναι τυχαία

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Nαι μην μαζευετε ρεεεεεε Να αφήνουμε τα μουνόπανα να οικονομανε απο τον φπα.Για αυτο μας γαμάνε τωρα γιατι καποιοι οικονομούσαν τον ΦΠΑ ενω των πληρώναμε.Ρε μας κλέβουυννννν

αλλο ειναι να ζητας αποδειξη και αλλο ειναι να σε υποχρεωνει να τις μαζευεις να τις αρχειοθετεις σαν μαλακας (μιλαμε για εκατονταδες ή χιλιαδες στο τελος του χρονου για τον καθενα μας)και στο τελος να σου πουνε τι μαλακια εκανες και να πιστευεις εσυ οτι "καποια" στιγμη στο μελλον θα την χρειαστεις-φοροαπαλλαγη........για την ηλιθιοτητα του μετρου μιλαω...ΟΧΙ το γεγονος του να ζητας αποδειξη..........

ειπαμε νοοτροπια και φραγκα θελουν οι μαλακες αλλα με ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ... :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ολη η πλακα θα αρχισει με το ποθεν εσχες

Αφου πρωτα δουν τι εξοδα κανει ο καθενας .....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ .......

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ολη η πλακα θα αρχισει με το ποθεν εσχες
Αφου πρωτα δουν τι εξοδα κανει ο καθενας .....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ .......
Δημήτρη, αυτό το έχω ξανακούσει και δε το καταλαβαίνω. Πρώτα-πρώτα το πόθεν έσχες δεν ισχύει π.χ. για είδη ανάγκης, πόθεν έσχες ισχύει για πράγματα μεγάλης αξίας (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον σπίτια, αυτοκίνητα, σκάφη). Επίσης αν εγω παρουσιάζω εισόδημα π.χ. 30000 και εχω αποδείξεις για αγορές π.χ. 28000 (που ειναι πάρα πολλες) Τι πόθεν έσχες να μου ζητήσει το κράτος?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Στο μέλλον όμως δεν θα μπορείς να επικαλεστείς ανάλωση κεφαλαίου, αν από 30.000 τρως κάθε χρόνο 28.000.

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Στο μέλλον όμως δεν θα μπορείς να επικαλεστείς ανάλωση κεφαλαίου, αν από 30.000 τρως κάθε χρόνο 28.000.

Ακριβως εδω θελω να καταληξω.....

Αυτη ειναι η παγιδα των αποδειξεων ........... για ολους μας

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για το θέμα με τους επιχειρηματίες και εμένα αν ο παραπάνω γιατρός μου πει 100 χωρις απόδειξη θα δώσω 100, με συμφέρει απο τη στιγμή που η φόροι μας δεν πάνε εκεί που πρέπει. Αν ζούσα στη Νορβηγία και μου έλεγε κατι τέτοιο θα του έστελνα to ΣΔΟΕ σε dt.
Kαι επειδη δεν πάνε εκει που πρέπει πραγμα που δεν ξερουμε βεβαια πρέπει να πανε στην τσέπα του γιατρού??? Για πες μου ρε μεγαλε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αλλο ειναι να ζητας αποδειξη και αλλο ειναι να σε υποχρεωνει να τις μαζευεις να τις αρχειοθετεις σαν μαλακας (μιλαμε για εκατονταδες ή χιλιαδες στο τελος του χρονου για τον καθενα μας)και στο τελος να σου πουνε τι μαλακια εκανες και να πιστευεις εσυ οτι "καποια" στιγμη στο μελλον θα την χρειαστεις-φοροαπαλλαγη........για την ηλιθιοτητα του μετρου μιλαω...ΟΧΙ το γεγονος του να ζητας αποδειξη..........

ειπαμε νοοτροπια και φραγκα θελουν οι μαλακες αλλα με ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ... :jerking: :jerking: :jerking:
Eιμαι κατα στο να μην ζητάμε αποδειξης.Τωρα εαν τις κρατήσουμε η οχι ειναι θεμα του καθενος

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ακριβως εδω θελω να καταληξω.....

Αυτη ειναι η παγιδα των αποδειξεων ........... για ολους μας
Πείτε τα!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Να πουνε πρωτα οι πολιτικοι που βρηκαν τα 10-20-30-40-50 σπιτια ο καθενας και τα εκατομμυρια καταθεσεων και μετοχων κλπ

Ποιο ποθεν..........

Το φτιαχτο ποθεν φιλε μου ......

Καποιο εξιλαστηριο θυμα πρεπει να βρουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα στην ενωση ......

ΜΑ ΚΑΛΑ τοσο λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να καταλαβουν τα αυτονοητα ?

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟλοι εισαστε πεπεισμενοι για τις ΑΓΝΕΣ προθεσεις των πολιτικων μας ?
Παντα υπερ των φτωχων ?

Μην χεσω κιολας .....

ΕΛΕΟΣ ΜΕΝΕΛΕΟΣ  (κλοπυραιτ μπου Λαλακ)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ανακοίνωσαν οτι ολες οι αποδειξης περνάνε εκτός ΔΕΚΟ λες και αυτα δεν ειναι λεφτα.Ρε ουστ

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Ανακοίνωσαν οτι ολες οι αποδειξης περνάνε εκτός ΔΕΚΟ λες και αυτα δεν ειναι λεφτα.Ρε ουστ
φιλε μου η ουσια των αποδειξεων ειναι να πιαστουν οσοι δεν αποδιδουν τον ΦΠΑ..οι ΔΕΚΟ λοιπον επειδη ειναι εταιρειες δημοσιου αποδιδουν ΦΠΑ που δεν μπορει να κρυφτει...ετσι δεν εχει νοημα το κρατος να σου δωσει κιητρο βαζοντας τις αποδειξεις των ΔΕΚΟ..να ελεγξει τι δλ?τον ιδιο του τον εαυτο αν φοροδιαφευγει??
αντιθετως μπορει ν αποτελεσουν τα εξοδα απο ΔΕΚΟ που κανουμε ολοι μας ως κριτηρια διαβιωσης... :think:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
φιλε μου η ουσια των αποδειξεων ειναι να πιαστουν οσοι δεν αποδιδουν τον ΦΠΑ..οι ΔΕΚΟ λοιπον επειδη ειναι εταιρειες δημοσιου αποδιδουν ΦΠΑ που δεν μπορει να κρυφτει...ετσι δεν εχει νοημα το κρατος να σου δωσει κιητρο βαζοντας τις αποδειξεις των ΔΕΚΟ..να ελεγξει τι δλ?τον ιδιο του τον εαυτο αν φοροδιαφευγει??
αντιθετως μπορει ν αποτελεσουν τα εξοδα απο ΔΕΚΟ που κανουμε ολοι μας ως κριτηρια διαβιωσης... :think:
Αφού έχουν σκοπό όμως να μειώσουν το αφορολόγητο και να στο αναγωνρίσουν μόνο με την προσκόμιση αποδείξεων οφείλουν να βάλουν και λογαριασμούς από ανάλογες υπηρεσίες. Ο ΟΤΕ είναι ήδε ΑΕ το ίδιο νομίζω και για τη ΔΕΗ και φυσικά όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Ένας μισθωτός με έσοδα στο παλιό αφορολόγητο έχει την πολυτέλεια να προσκομίσει αποδείξεις ύψους 4000€ ή 6000€ χωρίς να περιλαμβάνονται λογαριασμοί των πρώην ΔΕΚΟ;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aυτο ενοουσα να πιανονται στο αφορολογιτο

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
παλι τα ιδια..αν εφαρμοστει το μετρο λεμε δεν χρειαζεται να υποβαλλονται οι αποδειξεις ουτε να φυλασσονται καπου..αρκει μονο η καταγραφη των απαραιτητων στοιχειων!!!
ποιων στοιχειων αφου θα εχουν σβησει ολα? :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom