Θέλω 5.732 εύρω τό χρόνο μαλάκα agiana με κατέστρεψες !!!!!!
Να κόψεις τα κατ'οίκον..... Και να προτιμάς μαγαζιά με Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών!
Θέλω 5.732 εύρω τό χρόνο μαλάκα agiana με κατέστρεψες !!!!!!
παπας να πας ....εχει και τυχερα αφορολογητα...απο φωνη πως πας;Εγώ μάλλον θα βγω για μεροκάματο γκαρσόνι ή θα γίνω ζιγκολόο!!!
Μακρυά και χοντρή την έχω!!!παπας να πας ....εχει και τυχερα αφορολογητα...απο φωνη πως πας;
Μακρυά και χοντρή την έχω!!!
Θα κόβω και αποδείξεις!!!
θα κανεις καλη εξομολογηση.....
Μια φορά η φοδιαφυγή θα έχει καταπολεμηθεί,απλά οι πολίτες λαβέ τα 3 τους!!!Θα εχουν μαζεψει ολοι ενα τσουβαλι αποδειξεις και λιγο πριν το τελος του χρονου θα πουνε...............
Το μετρο ακυρωνεται!!!!!!!!!!!!!!
Τετοιο γελοιο κρατος ικανο το εχω.
Τοσες φορες εχουν κοροιδεψει τον λαο..........
καλα αυτο ειναι το μονο βεβαιο....ακυρο θα φαμε τρελο στο τελος....Θα εχουν μαζεψει ολοι ενα τσουβαλι αποδειξεις και λιγο πριν το τελος του χρονου θα πουνε...............
Ωραια δημοκρατικα μετρα!
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεε..εχουν βαλει τον κοσμο/προβατα να μαζευει αποδειξεις απο νερα και τσιχλες, εχουν εξαιρεσει λογαριασμους κινητων, ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ. για να κανουμε εμεις τους ρουφιανους επειδη δεν μπορει το κρατος να πιασει αυτους που φοροδιαφευγουν. γιασαν τους μαγκες!!!! Πεταξαν και την φακα με το τυρακι οτι αμα μαζεψουν χ ποσο αποδειξεων δε θα πληρωσουν φορους ή θα εχουν και επιστροφη, και μπηκαν ολα τα προβατα στη στανη!!! Βγηκαν και τα πληρωμενα παπαγαλακια σε ειδησεις, εφημεριδες και μας πασαρουν μια πλυση εγκεφαλου μουρλια!
Μα δεν καταλαβατε οτι τους οθούν να αγοράσουν για να εισπράξουν τον ΦΠΑ και να κινηθεί η αγορά να ανέβει ο τζίρος καταστημάτων και να φορολογήσουν απο εκεί και παει λέγοντασ αλυσίδα ειναι.Ο Μ.Άνδρουλάκης πάντως τα λέει ωραία και τον πάω,είπε λοιπόν οτί το μέτρο είναι απελπισίας!!!
Κανονικά θα έπρεπε να επικροτούν την αποταμίευση και όχι να ωθούν σε αγορές τον κόσμο!!!
Το τραγικό θα είναι να ναυγήσει το εγχείρημα και τζάμπα να έχουμε πληρώσει κιόλας,αλλός πηδάει άλλος πληρώνει!!!
Που ειναι το κακο ρε σε αυτό?Στα @@ μου έγινε και κάτι καλο απο αυτό.Σταμάτησαν οι έξυπνοι να οικονομάνε και να μας γαμάει το κράτος γιατι χάνει έσοδαΘα εχουν μαζεψει ολοι ενα τσουβαλι αποδειξεις και λιγο πριν το τελος του χρονου θα πουνε...............
τα μονα καθαρα, ευκολα και μετρητα χρηματα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη διαθεσιμα ειναι τα κοινοτικα κονδυλια! (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακο, κ.λ.π.) και αυτα ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ!!!!! Δεν τα αφηνουνε να πεσουνε στην αγορα για να κινηθει!!!!!! και συζητανε παλι για δανεια, για τεμπμε και παπαριες! Ειναι μαλακες λεμε οι ανθρωποι!!!!!!Μα δεν καταλαβατε οτι τους οθούν να αγοράσουν για να εισπράξουν τον ΦΠΑ και να κινηθεί η αγορά να ανέβει ο τζίρος καταστημάτων και να φορολογήσουν απο εκεί και παει λέγοντασ αλυσίδα ειναι.