Νέα

Αποδείξεις για την Εφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ μάλλον θα βγω για μεροκάματο γκαρσόνι ή θα γίνω ζιγκολόο!!! :P

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Θα εχουν μαζεψει ολοι ενα τσουβαλι αποδειξεις και λιγο πριν το τελος του χρονου θα πουνε...............

Το μετρο ακυρωνεται!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Τετοιο γελοιο κρατος ικανο το εχω.

Τοσες φορες εχουν κοροιδεψει τον λαο..........

Επισκέπτης
Θα εχουν μαζεψει ολοι ενα τσουβαλι αποδειξεις και λιγο πριν το τελος του χρονου θα πουνε...............

Μια φορά η φοδιαφυγή θα έχει καταπολεμηθεί,απλά οι πολίτες λαβέ τα 3 τους!!! :tooth:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τι μπουρδέλο είναι αυτό μη γαμήσω!!! Μου απαγορεύουν να κάνω το σκατό μου παξιμάδι δηλαδή για να μην μου ροκανίσουν το αφορολόγητο. Ρε αντέ και γαμηθήτε. Μια χαρά σοσιαλιστές. Κατανάλωσε μαλάκα, ζώο για να εξασφαλίσεις το αφορολόγητο.

Επισκέπτης
Για το καλό μας νοιάζεται το Πασόκ γιατί ως γνωστόν το χρήμα διαφθείρει και αν δεν έχουμε δεν κινδυνεύουμε:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

καλα αυτο ειναι το μονο βεβαιο....ακυρο θα φαμε τρελο στο τελος....

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχουν βαλει τον κοσμο/προβατα να μαζευει αποδειξεις απο νερα και τσιχλες, εχουν εξαιρεσει λογαριασμους κινητων, ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ. για να κανουμε εμεις τους ρουφιανους επειδη δεν μπορει το κρατος να πιασει αυτους που φοροδιαφευγουν. γιασαν τους μαγκες!!!! Πεταξαν και την φακα με το τυρακι οτι αμα μαζεψουν χ ποσο αποδειξεων δε θα πληρωσουν φορους ή θα εχουν και επιστροφη, και μπηκαν ολα τα προβατα στη στανη!!! Βγηκαν και τα πληρωμενα παπαγαλακια σε ειδησεις, εφημεριδες και μας πασαρουν μια πλυση εγκεφαλου μουρλια!

Επισκέπτης
εχουν βαλει τον κοσμο/προβατα να μαζευει αποδειξεις απο νερα και τσιχλες, εχουν εξαιρεσει λογαριασμους κινητων, ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ. για να κανουμε εμεις τους ρουφιανους επειδη δεν μπορει το κρατος να πιασει αυτους που φοροδιαφευγουν. γιασαν τους μαγκες!!!! Πεταξαν και την φακα με το τυρακι οτι αμα μαζεψουν χ ποσο αποδειξεων δε θα πληρωσουν φορους ή θα εχουν και επιστροφη, και μπηκαν ολα τα προβατα στη στανη!!! Βγηκαν και τα πληρωμενα παπαγαλακια σε ειδησεις, εφημεριδες και μας πασαρουν μια πλυση εγκεφαλου μουρλια!
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Επισκέπτης
Να κάνω τον ρουφιάνο δεν με πειράζει,τον μαλάκα με ενοχλεί!!! :P

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Καλά όλα τα παραπάνω αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι και πόσα θα πρέπει  να μαζέψουμε:

1. Λαμβάνονται υπόψη όλες οι αποδείξεις εκτός των δαπανών:

- Τεκμηρίων απόκτησης περιουσιακών στοιχείων (αυτοκινήτων, ακινήτων, σκαφών, αεροσκαφών κ.λπ.)
- Λογαριασμοί που έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση του νοικοκυριού και του πολίτη (δηλαδή ύδρευση, αποχέτευση, ηλεκτρισμό, τηλεπικοινωνίες σταθερά - κινητά)
αυτών που καταβάλλονται για εισιτήρια σε κάθε είδους μεταφορικό μέσο (λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα κ.λπ.). αυτών που εκπίπτουν από το εισόδημα ή το φόρο (ενοίκια, δίδακτρα σε φροντιστήρια, - ασφάλιστρα, ιατρικά και δικηγορικά έξοδα).

2. Το αφορολόγητο χωρίς αποδείξεις ανέρχεται σε 6.000 ευρώ. Πάνω από το όριο αυτό, το αφορολόγητο «χτίζεται» με τις αποδείξεις που προσκομίζουν οι φορολογούμενοι.

3. Το ποσό των αποδείξεων είναι ανάλογο με το εισόδημα που δηλώνεται και ορίζεται ίσο:

- με το 10% του εισοδήματος για τους φορολογούμενους που το εισόδημά τους είναι από 6.000 - 12.000 ευρώ.
- με το 30% του εισοδήματος για τους φορολογούμενους που το εισόδημά τους είναι 12.000 ευρώ και άνω. Φορολογούμενοι με εισόδημα 40.000 ευρώ και άνω για να καλύψουν το αφορολόγητο όριο θα πρέπει να συγκεντρώσουν αποδείξεις συνολικού ύψους 12.000 ευρώ.

4. Αν δεν καλυφθεί το ποσό του αφορολογήτου της κλίμακας με αποδείξεις, το ποσό που απομένει θα φορολογείται με συντελεστή 10%. Για παράδειγμα αν οι απαιτούμενες αποδείξεις ανέρχονται σε 9.000 ευρώ και ο φορολογούμενος έχει συγκεντρώσει αποδείξεις 8.000 ευρώ, το ποσό των 1.000 ευρώ που δεν καλύπτει το αφορολόγητο φορολογείται με 10%.

5. Για ποσά αποδείξεων μεγαλύτερα του ποσού που απαιτείται για την κάλυψη του αφορολογήτου παρέχεται έκπτωση φόρου 10%.

6. Το ανώτατο όριο των αποδείξεων για να χορηγείται η έκπτωση 10% ανέρχεται σε 15.000 ευρώ για τον άγαμο και 30.000 ευρώ στους συζύγους ανεξάρτητα αν εργάζονται και οι δυο ή μόνο ο ένας. Για παράδειγμα άγαμος με εισόδημα 40.000 ευρώ συγκεντρώνει αποδείξεις 15.000 ευρώ. Με τις 12.000 ευρώ θα καλύψει το αφορολόγητο όριο και με τις υπόλοιπες 3.000 ευρώ θα έχει έκπτωση φόρου 10% δηλαδή 300 ευρώ.

7. Eάν το εισόδημα της δήλωσης είναι κάτω των 6.000 ευρώ δεν ζητούνται καθόλου αποδείξεις για την κάλυψη του αφορολόγητου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο Μ.Άνδρουλάκης πάντως τα λέει ωραία και τον πάω,είπε λοιπόν οτί το μέτρο είναι απελπισίας!!! :headbang:
Κανονικά θα έπρεπε να επικροτούν την αποταμίευση και όχι να ωθούν σε αγορές τον κόσμο!!! :P
Το τραγικό θα είναι να ναυγήσει το εγχείρημα και τζάμπα να έχουμε πληρώσει κιόλας,αλλός πηδάει άλλος πληρώνει!!! :tickedoff:
Μα δεν καταλαβατε οτι τους οθούν να αγοράσουν για να εισπράξουν τον ΦΠΑ και να κινηθεί η αγορά να ανέβει ο τζίρος καταστημάτων και να φορολογήσουν απο εκεί και παει λέγοντασ αλυσίδα ειναι.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Που ειναι το κακο ρε σε αυτό?Στα @@ μου έγινε και κάτι καλο απο αυτό.Σταμάτησαν οι έξυπνοι να οικονομάνε και να μας γαμάει το κράτος γιατι χάνει έσοδα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μα δεν καταλαβατε οτι τους οθούν να αγοράσουν για να εισπράξουν τον ΦΠΑ και να κινηθεί η αγορά να ανέβει ο τζίρος καταστημάτων και να φορολογήσουν απο εκεί και παει λέγοντασ αλυσίδα ειναι.
τα μονα καθαρα, ευκολα και μετρητα χρηματα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη διαθεσιμα ειναι τα κοινοτικα κονδυλια! (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακο, κ.λ.π.) και αυτα ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ!!!!! Δεν τα αφηνουνε να πεσουνε στην αγορα για να κινηθει!!!!!! και συζητανε παλι για δανεια, για τεμπμε και παπαριες! Ειναι μαλακες λεμε οι ανθρωποι!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom