apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν είναι?Οταν παω σε ραντεβου σε πελάτη δεν ειναι παραγωγικη δαπάνη?Γιατί η βενζίνη που βάζεις στο ΙΧ σου να είναι παραγωγική δαπάνη;
Δεν είναι?Οταν παω σε ραντεβου σε πελάτη δεν ειναι παραγωγικη δαπάνη?Γιατί η βενζίνη που βάζεις στο ΙΧ σου να είναι παραγωγική δαπάνη;
Εφοσον δουλευες γιατι δεν λες για τα δοχεια με κάυσιμα που έβαζαν στης δεξαμενες ΜΑΥΡΑ??? Εκτος εαν δεν το κάνατε εσεις τοτε εισται η εξαιρεση του κανόναα αυτο εννοεις??νομιζα για αποδειξη οτι μιλαγες..κοιτα επειδη δουλευα καποτε σε βενζιναδικο...απο τη βενζινη δεν κλεβανε ιδιαιτερα αλλα σε λαδια,ανταλλακτικα και παρελκομενα εχουν μεχρι και 100% κερδος..τουλαχ οταν δουλευα εγω...
σωστο κι αυτο.απλα το ξεχασα..Εφοσον δουλευες γιατι δεν λες για τα δοχεια με κάυσιμα που έβαζαν στης δεξαμενες ΜΑΥΡΑ??? Εκτος εαν δεν το κάνατε εσεις τοτε εισται η εξαιρεση του κανόνα
Οκ πολυ πραμα ρε φιλε 3-4 20λιτρα εαν θυμάμε καλα έβαζε ο καριολης.Ενα στην ελευσινα ηταν ειχε τύχει 2-3 φορες και τον ειχα πετυχει.Ετρωγα απεναντι και ημουν μπροστα στην φαση.Βεβαιως τα εφερνε το φορτηγο της εκαστοτε εταιριας που τον προμήθευε για φαντασου να το κανει αυτο η εταιρια σε ολους εκει να δεις μαυρο χρήμα και η εταιρια (εαν το εκανε αυτη) ή ο οδηγόςσωστο κι αυτο.απλα το ξεχασα..
Γιατι τετοια αρνητικότητα με της αποδείξης ρε παιδια.Δεν γουστάρετε να της κρατατε?οκ μην το κάνετε τουλάχιστον να της ζητάτε ειναι λεφτα που πληρώνουμε και δεν τα εισπράτουν σκεφτειτε το λιγοεχω παντως την αισθηση οτι θα χωρισουν τις αποδειξεις σε κατηγοριες και θα εκπιπτουν καποιες..και φοβαμαιι οτι οι αλλης κατηγοριας αποδειξεις θα επιβαρυνουν την δηλωση μας τελικα..
Έχει σχέση με τα κυβικά του αυτοκινήτου. Δες το σχτικό άρθρο του 2238/94, όπως ισχύει.Δεν είναι?Οταν παω σε ραντεβου σε πελάτη δεν ειναι παραγωγικη δαπάνη?
Tεσπα δεν τα περναγα ποτε αλλα εχω το δικαιωμα να κοψω τιμολογιο με επαγγελματικο αφμ κα αυτος να αποδοσει φπαΈχει σχέση με τα κυβικά του αυτοκινήτου. Δες το σχτικό άρθρο του 2238/94, όπως ισχύει.
Πες τα ρε φίλεεεεεεεεεεε. Τοσο μαλακες ειμαστε οι ελληνες που προτιμάμε να τα τρώνε τα καφε κτλπ και να χτίζουν εκείνη βιλίτσες και BMW X5 και πάει λέγοντας...!Πληρώνω φπα??ΑΠΟΔΕΙΞΗ τέλος μας κλέβουν με την συνεναισή μας.Και γιατι να τα δίνω στη τσεπούλα του κάθε "επιχειρηματία"? Φίλε μου για μένα ειναι απλό: Πληρώνω ΦΠΑ? Θέλω απόδειξη.
Στα @@ μου εαν μπορείς πιάστους μπορείς???????????? Ενω το λαμόγιο τον επιχειρηματία τον πιάνεις και του λες δεν σε αφήνω να με κλεψεις πουσταράγιατι ρε φιλε να τα εισπρατουν και να πηγαινουν στισ τσεπεσ τουσ δεν βλεπεισ τοσα χρονια τι γινεται ολοι οι πολιτικοι και μιζαδοροι χτιζουν παλατακια και βιλιτσεσ και εσυ κουτορνιθι τρεχα να μαζεψεισ γι αυτουσ καμια αποδειξη και σιγα μην κατρουν οι εφοριακοι να μετρανε αποδειξουλεσ τα εκαφαριστικα του 2010 θα τα στειλουνε το 2100
Εχω πρόβλημα με όσους με κλέβουν και με τσαμπουκά δεν κόβουν απόδειξη. Και οσοι δεν κόβουν με την δικαιολογια οτι δεν σε χρεώνω φπα πρέπει να απαιτήσουμε καλύτερη τιμή γιατι ολοι η αμοιβη τους είναι μαυρη ενω εαν έκοβαν εκτός του φπα θα πλήρωναν και φόρο.εχεισ προβλημα με τουσ επιχειρηματιεσ γενικα η με οσουσ δεν κοβουν.
Aυτη η νοοτροπία μας γάμησε και γίναμε μπουερδέλο σαν λαός και χώρα.Και για να προλάβο κάποιους το λέω και αλλιώς.Δεν έχουν λεφτά να κλέψουν τα λαμόγια οι καριολομοιζαδόροι και ψάχνουν τρόπους να φάνε.Το αποτέλεσμα ειναι το ιδιο εμας θα γαμήσουν.παω πασο
Δεν ειμαι φοροτεχνικός αλλα δεν ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα οπως λες. Αν π.χ. πάρεις απόδειξη απο γιατρό 130 Ευρω τότε για το αφορολόγητό σου θα μετρήσουν (χοντρικά) + 200 ευρώ (αντί 130) όχι οτι θα σου επιστραφούν αυτά τα λεφτά...καλημερα αν παρω αποδειξη απο ενα γιατρο αντι 100 ευρο θα μου παρει 130+ και λεει ο πανσοφος υπουργος οτι θα μετραει πιθανον για 150 % δηλαδη θελει να πιστεψουμε οτι θα ειπρατει φορο απο τον γιατρο απο τα 130 ευρο και θα μας αφερει 195 ρεεεεεεεεεεεε για ποσο μαλακες μας περνανε