Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μα αυτο ςχω σκοπο να κανω φιλε γι αυτο ειπα οτι θα το αφησουμε κ λιγο χρονο κ κατα τις 15/12 οπως ειπα να το σκεφτουμε να την κανουμε.μεχρι τοτε θα δουμε τι παιζει κ αν αλλαξε κατι κ αν εχουμε προοπτικες να αλλξουμε κατι.
μα ετσι ειναι το λογικο.περιγραφεις,καταθετεις και αφου διαπιστωσεις οτι ειναι τοσο απελπιστικη η κατασταση,προχωρας παρακατω.πες το και σε ορισμενους αλλους ομως....γιατι ορισμενοι λενε ναι στην αποχη ενω βρισκονται σε μονιμη αποχη.δεν εχουν και καμια φοβερη συμμετοχη στο θρεντ για τα μπουρδελα.επισης μη μπλεξεις παλι με τους γνωστους κλωνατζηδες γιατι θα βγεις εσυ εκτεθιμενος παλι.ακουσε με αυτη τη φορα αν θες.....φιλικα στα λεω...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για καποιες μερες ειχε πεσει η χριστινα στα 30ευρω αλλα μολις εκανε παλι πελατεια το ανεβασε 40

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μα ετσι ειναι το λογικο.περιγραφεις,καταθετεις και αφου διαπιστωσεις οτι ειναι τοσο απελπιστικη η κατασταση,προχωρας παρακατω.πες το και σε ορισμενους αλλους ομως....γιατι ορισμενοι λενε ναι στην αποχη ενω βρισκονται σε μονιμη αποχη.δεν εχουν και καμια φοβερη συμμετοχη στο θρεντ για τα μπουρδελα.επισης μη μπλεξεις παλι με τους γνωστους κλωνατζηδες γιατι θα βγεις εσυ εκτεθιμενος παλι.ακουσε με αυτη τη φορα αν θες.....φιλικα στα λεω...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα προσεχω

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σαν πρωτη αποπειρα πιστευω καλα τα πηγαμε, μπραβο σε οποιον καταφερε και εκανε την αποχη,οποιος παει καμια μερα και βρει την τανα που ετρωγε τοσο καιρο με 40ρι ,να εχει ριξει κανα 10ει και να ναι στα 30 ευρωπουλα, τοτε να ξερει  πως ηθικοι αυτουργοί αυτης της μεγαλης επιτυχιας ειναι τα Παλικαρια που καταφεραν και την εκαναν( τουλαχιστον ενα μεγαλο καματι)!!! σε δευτερη φαση θελει περισοτερη συμετοχη και ποιο εντονη,

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
soon... soon...
τρεις και σήμερα
και ΔΕΝ αναφερομαι στην αποχή....
Για να προλάβω τα χειροτέρα, επειδή θα γράψω δίπλα
Δείτε την ημερομηνία και την ώρα
Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι μετράω μέρες για να απολυθώ από το στρατό.
Δεν προκαλώ κανέναν, δεν ειρωνεύομαι κανένα 
Ξαναλέω δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου όπως μερικοί
Γελοίοι Υποκριτές είναι άλλοι και όχι εγώ

οσο για την αποχη δεν κερδιζονται οι αγωνες με την πρωτη φορα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για να προλάβω τα χειροτέρα, επειδή θα γράψω δίπλα
Δείτε την ημερομηνία και την ώρα
Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι μετράω μέρες για να απολυθώ από το στρατό.
Δεν προκαλώ κανέναν, δεν ειρωνεύομαι κανένα   
Ξαναλέω δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου όπως μερικοί
Γελοίοι Υποκριτές είναι άλλοι και όχι εγώ

οσο για την αποχη δεν κερδιζονται οι αγωνες με την πρωτη φορα...

Τι θελεις να μας πεις?
...Οτι ηξερες ποτε θα γυρησει η Μαντυ??? :think: :think: :think:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όχι απλα θα σταματουσα την αποχη και θα πηγαινα για καταθεση
και αν εγραφα δίπλα θα αρχιζαν οι καλοθελητες
τωρα για την mandy μου ετυχε για την κριστιν πηγαινα...

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για την καινουρια στο τερμα νικ ουρανου,την τζουλη,εχει να μας πει κανενας τιποτα?δεν νομιζω πως δεν την εχει δοκιμασει κανεις.ειναι κ γαμω τα μωρα.....ασχετα αν αυτος που πετυχα να βγαινει ηταν ξενερωμενος κ μου το ειπε κ με ξενερωσε κ μενα μαζι της...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δηλαδη λες οτι οπτικα ειναι καλο? Και προχθες εκανα μια γυρα και σκεφτηκα να μπω μεσα αλλα κολησα οτι θα αντικριζα την σπατικια τσατσα δεν την παω μια και δεν μπηκα.
Αυριο θα παω να δω γιατι μαλλον θα παω στην Αντρεα η Αντριανα στη εκκλησια πηγες απο εκει την ξερεις? Και αυτη ωραιο κοματι αλλα κριτικες και σχολια αρνητικα..εκει κολαω.

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δηλαδη λες οτι οπτικα ειναι καλο? Και προχθες εκανα μια γυρα και σκεφτηκα να μπω μεσα αλλα κολησα οτι θα αντικριζα την σπατικια τσατσα δεν την παω μια και δεν μπηκα.
Αυριο θα παω να δω γιατι μαλλον θα παω στην Αντρεα η Αντριανα στη εκκλησια πηγες απο εκει την ξερεις? Και αυτη ωραιο κοματι αλλα κριτικες και σχολια αρνητικα..εκει κολαω.
ειναι μια ξανθουλα στην εκκλησια,αυτη που λες,λιγο αβυζο αλλα εχει καλο κωλαρακια.δεν την εχω δοκιμασει κ δεν προκειται γιατι δεν μου κανει κλικ.....αυτη η τζουλη που ειπα οτι ειναι καλο,ειναι τερμα καυλα....λεπτουλλα,ωραιο σωματακι κ σιλικονατες βυζαρες κ γλυκια φατσουλα.πιστευω οτι αξιζει μια καταθεση αλλα αν ειναι σκετο κομοδινο τι να την κανεις?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κοιτα αμα ειναι καλο μουνι οπτικως...τις ριχνεις ενα πουτσο να λες οτι γαμησα ενα τετοιο μωρο.!!!
Στη συνεχεια αν βγει κομοδινο και δεν βγαζει γουστα δεν ξαναπας.
Μια κακη και τελευταια ή μια καλη και συνεχεια. ;)

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κοιτα αμα ειναι καλο μουνι οπτικως...τις ριχνεις ενα πουτσο να λες οτι γαμησα ενα τετοιο μωρο.!!!
Στη συνεχεια αν βγει κομοδινο και δεν βγαζει γουστα δεν ξαναπας.
Μια κακη και τελευταια ή μια καλη και συνεχεια. ;)
εχεις ενα δικιο αλλα γιατι να λες οτι γαμησες ενα τετοιο μουνι?τζαμπα το γαμησες μηπως? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το θεμα ειναι η πουτανα να ειναι κ ομορφη κ να κανει καλο κρεβατι.....αλλιως μην τα δινεις καθολου τα χρηματα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εχεις ενα δικιο αλλα γιατι να λες οτι γαμησες ενα τετοιο μουνι?τζαμπα το γαμησες μηπως? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το θεμα ειναι η πουτανα να ειναι κ ομορφη κ να κανει καλο κρεβατι.....αλλιως μην τα δινεις καθολου τα χρηματα

Οχι γενικα μηλαω...γιατι αν ειναι καλο μουνι...ποσα καλα μουνια-μουναρες σου εχουν κατσει εσενα τσαμπα?
Εμενα μετρημενα στη μια παλαμη και δεν γεμιζει.! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οχι γενικα μηλαω...γιατι αν ειναι καλο μουνι...ποσα καλα μουνια σου εχουν κατσει εσενα τσαμπα?
Εμενα μετρημενα στη μια παλαμη και δεν γεμιζει.! :2funny: :2funny: :2funny:
καλα εγω ειμαι κ ομορφοπαιδο οποτε δεν ειχα ποτε προβλημα σε αυτο το θεμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βλεπω η ψηφοφορια παει υπερ της δευτερης αποχης.....εχει κολλησει βεβαια τις τελευταιες μερες.πως βλεπετε το ενδεχομενο να κανουμε κ δευτερη αποχη 15-31/12?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Μια χαρά... λουκούμι Χριστουγεννιάτικο πρόεδρε! Δεν θα πληρώσουμε και το δώρο που ζητάνε!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
βλεπω η ψηφοφορια παει υπερ της δευτερης αποχης.....εχει κολλησει βεβαια τις τελευταιες μερες.πως βλεπετε το ενδεχομενο να κανουμε κ δευτερη αποχη 15-31/12?

Μεσα.!...να αλαξω συνθημα αριστερα κατω απο το αβαταρ??? :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μια χαρά... λουκούμι Χριστουγεννιάτικο πρόεδρε! Δεν θα πληρώσουμε και το δώρο που ζητάνε!
μα ο σκοπος της δευτερης αποχης αυτος ειναι....να μην τα δωσουμε αυτες τις αγιες μερες κ να μην θελουν κ δωρα....επισης θα παμε κ λιγο με τους κανονες της εκκλησιας μας για να το παιξουμε κ καλοι χριστιανοι

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μεσα.!...να αλαξω συνθημα αριστερα κατω απο το αβαταρ??? :rockon: :rockon: :rockon:
ολοι στον αγωνα που χαραξαν οι προγονοι μας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι στα μπουρδελα κ τα στουντιο μπας κ βαλουν μυαλο
μου βγηκε ο τσε που εκρυβα μεσα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom