Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τζειμς εσυ γαμας καθολου τυπε;
βγήκα στη σύνταξη φίλε! :'( :'(

τώρα είμαι σε φάση περισυλλογής! αφού σκέφτομαι να γίνω ιερομόναχος! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :o :o
πάω και στο θρεντάκι με τους χριστιανούς να παλέψω με τους κακούς ειδωλολάτρες!!! :sunglasses:

συμβάλλω και στην αποχή!
χαχαχαχαχαχα!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βγήκα στη σύνταξη φίλε! :'( :'(

τώρα είμαι σε φάση περισυλλογής! αφού σκέφτομαι να γίνω ιερομόναχος! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :o :o
πάω και στο θρεντάκι με τους χριστιανούς να παλέψω με τους κακούς ειδωλολάτρες!!! :sunglasses:

συμβάλλω και στην αποχή!
χαχαχαχαχαχα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ 
ναι να  χτίσης ενα γυναικείο Μοναστήρι στην ΤΑιλάνδη με εσένα αρχιερομόναχο παππούλη
για να τις φέρεις στον ισιο δρομο (θα σε ανακυρύξουν και άγιο της Πρεβέζης ωχ συγνώμη της Ταιλάνδης ενοούσα)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλημέρα άλαν! :rockon:

[size=10pt]τι τρελό καυλιάρικο αβατάρ είναι αυτό βρε? :bigdick: :thumbsup: :thumbsup:
[/size]

Γουστάρης ε;;;;;; εγώ να δείς που τα κάνω ζωντανα Σόφια αλλά το ταμείον προς το παρόν μείον.
( Αντιπροσωπεύη την τωρινή μου σεξουαλική διάθεση)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΚΑΛΗΜΕΡΑ 
ναι να  χτίσης ενα γυναικείο Μοναστήρι στην ΤΑιλάνδη με εσένα αρχιερομόναχο παππούλη
για να τις φέρεις στον ισιο δρομο (θα σε ανακυρύξουν και άγιο της Πρεβέζης ωχ συγνώμη της Ταιλάνδης ενοούσα)
αμαν!

ρε φίλε τι κεραμίδα μου έριξες τώρα ρε!!! :o :o

κι έψαχνα πώς θα γίνει......

έφυγα για Τάι λέμε ρε!!! :rockon: :rockon:

και κει ξέρεις! ο ιερομόναχος που πήγα με το Τάι γκερλ μου, μας έδωσε την ευχή του!
καλά να περνάτε μου είπε και μούκλεισε και το μάτι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γεια σου ρε άλαν με τις ιδέες σου! και μόλις το φτιάξω σε φωνάζω να έρθεις (πορνο)επίσκεψη να επιθεωρήσεις το χώρο! :tits: :tits2: :tits2: :boobies: :boobies: :boobies:

θα διαλέξω και βυζαρούδες μοναχές που σ αρέσουν! :2funny: :2funny:

ρε τι σου κάνει η αποχή! τι άλλες μαλακίες θα σκεφτώ ρε! :headbang: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αδελφε καλό παραδεισο...

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση....αυτη η ελενα η κ καλα ιταλιδα με τις σιλικον βυζουμπες ποτε δουλευει στη φριξου?πρωινες ωρες?
Ειχα πετυχει μια μελαχρινή στη Φριξου πριν δυο μηνες περίπου αλλα το βυζί ενω ηταν τουμπανο δεν θα το ελεγα σιλικόνη...
Υποστήριζε πως ηταν Ιταλιδα και της ζητησα να μου κατι στα Ιταλικά πραγμα που εκανε ανετα και με έφτιαξε ..
Τωρα αν ειναι Ιταλιδα απο την Κυψελη δεν ξερω αλλα εμενα με έπεισε...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
soon... soon...
τρεις και σήμερα
και ΔΕΝ αναφερομαι στην αποχή....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τοτε να του ανοιξουμε θρεντ...

[size=10pt]''Οταν ο Tommo συναντησε την Ειρηνη''[/size]

....φιλικα παντα.! :grin:

Δεν μας λεει ομως λεπτομεριες και ζηλευω!!! :2funny: :2funny:
μου κανει εντυπωση ...εναν μηνα καθε μερα ποσταρε αναζητωντας την .... :headbang:και οταν την βρηκε εγραψε δυο γραμμες κριτικη; :think: :think: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
μου κανει εντυπωση ...εναν μηνα καθε μερα ποσταρε αναζητωντας την .... :headbang:και οταν την βρηκε εγραψε δυο γραμμες κριτικη; :think: :think: :grin: :grin:

Αρα εχει μεινει ΑΦΩΝΟΣ.! :2funny:
Ρε σιγουρα πηρε την Ειρηνη?  :think:

Που ηντος να παρει θεση?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρα εχει μεινει ΑΦΩΝΟΣ.! :2funny:
Ρε σιγουρα πηρε την Ειρηνη?  :think:

Που ηντος να παρει θεση?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: την πηρε :dancing:....αφου το εγραψαν και στα νεα/κουτσομπολια του ιντερνετ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και στην χτεσινη ενημερωση περα απο την πλακα ειδα το ονομα της να αναφερεται....

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
σε αυτην την τιμη πρεπει να πηδαμε συναγωνιστες.... :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

το φτιαξα λιγο φιλε αρκουδιαρη...να βλεπεται....

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι θα γινει τελικα τελος η αποχη?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
deker ειδη την τελειωσαμε...αυτο που μενει τωρα ειναι να αλαξεις την ψιφοφορια οριζοντας νεα ημερομηνια για αποχη
...και εγω σε ακολουθω...απλα δωσε αβαντζο κανα 10ημερο να γυμναστουμε λιγο... :knockinb: :knockinb:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker ειδη την τελειωσαμε...αυτο που μενει τωρα ειναι να αλαξεις την ψιφοφορια οριζοντας νεα ημερομηνια για αποχη
...και εγω σε ακολουθω...απλα δωσε αβαντζο κανα 10ημερο να γυμναστουμε λιγο... :knockinb: :knockinb:
το καταλαβα τωρα που τα διαβασα λιγο....αλλαζω ψηφοφορια

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εθεσα μια νεα ψηφοφορια κ θα πω απλα το εξης.....εχω να κανω βολτα αρκετο καιρο κ οταν λεω αρκετο εννοω πανω απο 20 μερες....δεν ξερω τι παιζει πλεον κ δεν με απασχολει απλα ειπα να κρατησω την αποχη κ το εκανα.εκανα επισης κ αποταμιευση κ ειναι αρκετα τα χρηματα τα οποια θα μου εφευγαν κ θα τα επαιρναν οι νταβαδες.οποτε εχω να προτεινω μια νεα αποχη,οχι αμεσως τωρα αλλα με μια διαφορα ημερων....ας πουμε κατα τις 15/12,να μην πεσουμε κ σε πειρασμους αυτες τις αγιες μερες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπας κ καταλαβουμ εμερικοι οτι δεν κανουμε πλακιτσες κ οτι θελουμε στα σοβαρα να γινει κατι στα μπουρδελα κ τα στουντιο της πολης μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom