μονο και μονο γιατι σε απειλησανμηπως να δωσουμε μια παραταση?5 μερουλες ακομα.....η ψηφοφορια ισχυει μεχρι τις 15 του μηνα.
και μονιμο μπουκοταζ στο studio του νταβα που σου έστειλε απειλες.....
μονο και μονο γιατι σε απειλησανμηπως να δωσουμε μια παραταση?5 μερουλες ακομα.....η ψηφοφορια ισχυει μεχρι τις 15 του μηνα.
Μεσα.! ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.!
δεν πειραζει σημασια εχει οτι τον παιζειςΤον παιζω ειναι η εικονα αλλα δεν μου βγηκε...
ερωτηση....αυτη η ελενα η κ καλα ιταλιδα με τις σιλικον βυζουμπες ποτε δουλευει στη φριξου?πρωινες ωρες?
κατσε γιατι εχω να παω βολτα πανω απο 20 μερες.....αυτη που ηρθα για μια βδομαδα κ την ειχε αναφερει ο αλεξ ποια ειναι ?αυτη εννοω.αυτη που λες την ειχα δει γιατι ειναι καιρο εδω.Εγω την πετυχα βραδυ. Η τσατσα μου ειχε πει Ιταλιδα αλλα στο Athens ελεγε ρουμανα...αξιζει καταθεσης ωραιο σωμα με πιασηματα και κωλαραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
κατσε γιατι εχω να παω βολτα πανω απο 20 μερες.....αυτη που ηρθα για μια βδομαδα κ την ειχε αναφερει ο αλεξ ποια ειναι ?αυτη εννοω.αυτη που λες την ειχα δει γιατι ειναι καιρο εδω.
οκ....Αν πηγε φριξου 9 ειναι αυτη. για αλλη δεν ξερω. Την εχει και στο athens χωρις προγραμμα μαλλον αδεια ειναι αλλα στις φωτο φενεται μικροσωμη.
τι γινεται ρε ; γαμαμε στο σαντανσκι ολοι;
μαλιστα....οχι ρε σύ εκεί έχει μονο γυφτάκια πάμε Σοφια.
Τώρα άν υπάρχουν κονέ στο Σαντάνσκι ίσως πετύχεις κατι καλό αλοιώς άστα να πάνε
οι περισσότεροι ειναι απογοητευμένοι απο την ποιότητα των γυναικών και την συμετοχή.
καλημέρα άλαν!οχι ρε σύ εκεί έχει μονο γυφτάκια πάμε Σοφια.
Τώρα άν υπάρχουν κονέ στο Σαντάνσκι ίσως πετύχεις κατι καλό αλοιώς άστα να πάνε
οι περισσότεροι ειναι απογοητευμένοι απο την ποιότητα των γυναικών και την συμετοχή.
τζειμς εσυ γαμας καθολου τυπε;καλημέρα άλαν!
τι τρελό καυλιάρικο αβατάρ είναι αυτό βρε?
Σαντάνσκι καλά το είπες! μόνο με κάνα κονέ (σαν αυτό του αρκανς στην παρτούζα του γάμου) παίζει να γαμήσεις κάτι καλό!
αλλιώς γυφτοπούλα στο χαμάμ!