You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εννεοει κ ποιος το εστειλε κ ποτε κ ολα να τα κανεις αντιγραφη......Copa-Paste το έκανα φίλε μου.. Όπως ακριβώς μου ήρθε..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Πως σε πιανω.....ρε για αθηνα λες και σηκωθηκαν ηδη 2-3 απο τον καναπε....καθοτι οι καζακστανες ειναι και φημισμενες πουτανες...Χίλια συγνώμη! Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι για αθήνα!! Ψήνεσε πάντως μπαγασάκο!!
μπειτε ολοι κ διαβαστε το
επειδη εχω παει μπορει σαν χωρος να μην ειναι ο πιο τελειςο αλλα τουλαχιστον εκει δινεις 15ε κ γαμας καλα μουνια,εδω σε πολλα σπιτακια του βαρδαρη εκτος του οτι ειναι για τον πουτσο,δινει 30ε στην καλυτερη να μην πω 40ε σε αρκετα απο αυτα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
καραμαν,κατι ασχετο ρε φιλε,γαυρος εισαι?ρωταω για το 7 στο νικ σου.
ΟΧΙ.!!! οταν γραφτηκα μελος δεν με επερνε σκετο καραμαν και εβαλα και ενα 7 ειναι απο ημερομηνια.
Αλλα εαν θελεις να μαθεις...ΒΑΖΕΛΟΣ ειμαι.! Παλια φανατικος αλλα τωρα περασε η καψα.!
λογικο να σου φυγει η τρελα με τετοια μπαλα που εβλεπες κ τετοια φαπα που εφαγες ολα αυτα τα χρονια.ΟΧΙ.!!! οταν γραφτηκα μελος δεν με επερνε σκετο καραμαν και εβαλα και ενα 7 ειναι απο ημερομηνια.
Αλλα εαν θελεις να μαθεις...ΒΑΖΕΛΟΣ ειμαι.! Παλια φανατικος αλλα τωρα περασε η καψα.!
αλλο άσχετο
gl καπου αλλου έχεις βάλει μία ερωτηση ...κισμετ
έχεις τπτ γνωσεις ηλεκτρονικου και κολητηρι... θα χρειαστειεις κανα 50ε για να φτίαξεις κεραια η να αγοράσεις μία ετοιμη και καλωδιο
για να γραψω τι πρέπει να κάνεις ....εκέί θα βάλω απάντηση
έχεις τπτ γνωσεις ηλεκτρονικου και κολητηρι... θα χρειαστειεις κανα 50ε για να φτίαξεις κεραια η να αγοράσεις μία ετοιμη και καλωδιο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
για το ασυρματο ιντερνετ λες;ε τελικα εβαλα ενα connx οποτε θα βολευτω με αυτο...ηταν μεχρι να γινει η μετακομιση...γνωσεις ιδιαιτερες δεν εχω οχι...αλλο άσχετο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
παντως με επιφυλαξη για αυτο που θα γραψω τις μερες της αποχης ειχαμε μια αυξηση (μικρη μεν) κριτικων αν συγκρινεις με τις μερες πριν την αποχη, οι κριτικες απο θεσσαλονικη ηταν γραμενες απο γνωστα μελοι...
εισαι αρρωστος?μηπως εχεις τη νεα γριπη?να το κοιταξεις.....
μηπως εισαι διχασμενη προσωπικοτητα?