You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εισαι αρρωστος?μηπως εχεις τη νεα γριπη?να το κοιταξεις.....αν είναι έτσι να κάνουμε για συμπαράστση σε σένα
και άλλες μέρες αποχή για να δούν ότι οι απειλές δεν περνάνε εδώ
έτσι ναι!! και εγώ μαζί σου!
μηπως εισαι διχασμενη προσωπικοτητα?
δεν γουστάρω το εκφοβισμό και τις απειλες
αυτά δεν περνάνε σε μένα και δεν γουστάρω
να νομίζουν κάποιοι ότι απειλόντας και βρίζοντας θα περάσει το δικό τους
αυτο φαντάζομαι το έχεις καταλάβει ως τώρα για μένα
διχασμένη προσωπικότητα έχουν οι κλωνοι οχι εγώ
εγώ ειμαι σταθερος και ας με πρηζετε συνέχεια
εγώ ειμαι σταθερος και ας με πρηζετε συνέχεια
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φιλε το μονο που μπορει να σου κανει ο καθε Αλβανος η οτι αλλο ειναι Ν Τ Α Β Α Σ ειναι σου κλασει τα αρχιδια.
το εχω καταλαβει....δεν γουστάρω το εκφοβισμό και τις απειλες
εγώ ειμαι σταθερος
αφου εισαι σταθερος γιατι δεν με κατηγορεις σαν νταβα του site?
τωρα περα απο την πλακα δεν κολλαω σε απειλες αλλα δεν δινω κ σημασια κιολας.το παλικαρι που εχει νικ φουφας η οπως αλλιως θελει το γιατι με εβρισε μαλλον ειναι προφανες κ σκεψου δε ειχαμε μιλησει ποτε.δεν μπορω να καταλαβω ομως απο τι πηρε το θαρρος να πει οτι δεν κανουμε τιποτα με την αποχη απο τη στιγμη που περα απο καποιες διαμαχες σχεδον ολοι την εχουν αποδεχτει.μαλλον τσουζει
ντεκερ κανονικα πρεπει να το ποσταρεις το πμ,για να δει ο καθε πουστρονταβας οτι δεν μασαμε,και οτι τον εχουμε γραμμενο στα αρχιδια μας.
ετσι πρεπει να εξηγηθεις φιλε.
να τον κανεις ρομπα τον καριολι,ωστε αν ξαναμπει μεσα να φαει κραξιμο δυνατο ο μπασταρδος.
να τον κανεις ρομπα τον καριολι,ωστε αν ξαναμπει μεσα να φαει κραξιμο δυνατο ο μπασταρδος.
μα κ να το σταρω ρε φιλε τι θα βγαλουμε?ουτε ξερουμε ποιος ειναι ουτε τι ζορια τραβαει αν κ τα φανταζομαστε....αφου δεν το εκανα τοτε τωρα δεν υπαρχει λογος.....αν κ οποιος ειχε δει τοτε τι ειχα ποσταρει θα καταλαβει κ σε ποιο στουντιο ηταν νταβαςντεκερ κανονικα πρεπει να το ποσταρεις το πμ,για να δει ο καθε πουστρονταβας οτι δεν μασαμε,και οτι τον εχουμε γραμμενο στα αρχιδια μας.
ποσταρε το εσυ,και ειμαι σιγουρος οτι αυτο το πουστρακι θα εμφανιστει να ζητησει τα ρεστα,ειμαι σιγουρος.μα κ να το σταρω ρε φιλε τι θα βγαλουμε?ουτε ξερουμε ποιος ειναι ουτε τι ζορια τραβαει αν κ τα φανταζομαστε....αφου δεν το εκανα τοτε τωρα δεν υπαρχει λογος.....αν κ οποιος ειχε δει τοτε τι ειχα ποσταρει θα καταλαβει κ σε ποιο στουντιο ηταν νταβας
και τοτε ειναι που θα γινει ρομπα εντελως να ξερεις.
αν με ξαναπροκαλεσει καποιος θα τα ποσταρω ολα μαζι.τωρα ειναι ξεπερασμενο κ μαλλον δεν θα βγει κιολας γιατι μπορει να εχει αλλο νικ.γαμηστε το κ μιας κ ειμαστε σε αυτο το θεμα το οποιο σηκωνει σπαμαρισμα ας πουμε καμια μαλακια να περασει η ωρα.απο ενημερωσεις στο αλλο παντως βλεπω δεν εχει τιποτα κ ειναι καλο αυτο για την αποχη
ντεκερ εγω δεν παω στις πουτανες,αλλα ενα φιλαρακι μου που ειναι μεγαλος πουτανιαρης,τον εψησα και κανει αποχη και αυτος κανονικα.
με πηρε τηλ σημερα και μου ειπε θα την τραβηξει την αποχη μεχρι τελους του ετους.
κηρυξε τζιχαντ κανονικα.
με πηρε τηλ σημερα και μου ειπε θα την τραβηξει την αποχη μεχρι τελους του ετους.
κηρυξε τζιχαντ κανονικα.
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έλαβα το παρακάτω αλβανόφωνο Π.Μ απο κάποιον χρήστη εν ονόματι "ΜURO"
" ιασονοσ 1 εχι ανικσι 2 κενουρια μαγαζια δουλεβουναι πολι καλεσ κοπελεσ απο καζακσταν νιχτα και απογεωμα "
Κανόνιστε μαλάκες να το εκλάβετε ώς διαφήμιση και να τρέξτε όλοι σαν κουτορνίθια ε???
" ιασονοσ 1 εχι ανικσι 2 κενουρια μαγαζια δουλεβουναι πολι καλεσ κοπελεσ απο καζακσταν νιχτα και απογεωμα "
Κανόνιστε μαλάκες να το εκλάβετε ώς διαφήμιση και να τρέξτε όλοι σαν κουτορνίθια ε???
ωχ καταλαβα,εχω να παρω πμ απο νταβαδες.....ντεκερ εγω δεν παω στις πουτανες,αλλα ενα φιλαρακι μου που ειναι μεγαλος πουτανιαρης,τον εψησα και κανει αποχη και αυτος κανονικα.
κηρυξε τζιχαντ κανονικα.
κατι τετοιο πηρε κ ο γαμαικανος.εγω πηρα ενα πμ του στυλ θα σε γαμησω πουτανας γιε κ δεν συμαζευεται φιλεΈλαβα το παρακάτω αλβανόφωνο Π.Μ απο κάποιον χρήστη εν ονόματι "ΜURO"
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και που ειναι αυτη η ιασονος;Έλαβα το παρακάτω αλβανόφωνο Π.Μ απο κάποιον χρήστη εν ονόματι "ΜURO"
μαγκες καλο ειναι να το ποσταρε το πμ κανονικα οπως σας ερχετε για να μην βγει κανενας και σας λεει μαλακιες οτι τα γραφετε απο το μυαλο σας.Έλαβα το παρακάτω αλβανόφωνο Π.Μ απο κάποιον χρήστη εν ονόματι "ΜURO"
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και που ειναι αυτη η ιασονος;
Χίλια συγνώμη! Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι για αθήνα!! Ψήνεσε πάντως μπαγασάκο!!
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαγκες καλο ειναι να το ποσταρε το πμ κανονικα οπως σας ερχετε για να μην βγει κανενας και σας λεει μαλακιες οτι τα γραφετε απο το μυαλο σας.
Copy-Paste το έκανα φίλε μου.. Όπως ακριβώς μου ήρθε..