Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52
OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον κυριε αλ πατσινο για να τελειωνουμε να βγουμε και για την δουλεια μας...προσωπικα σε θεωρω εναν πολυ ενημερωτικο τυπο και τα ποστ σου δειχνουν ενημερο ατομο περι των μπουρδελικων οχι παρα πολυ αλλα σε καλο βαθμο..θα ελεγα οτι ισως εισαι και ο τελευταιος των μοικανων που γραφει καμια ενημερωση...αν δεν ειχες αυτον τον κωλοχαρακτηρα που εχεις θα μπορουσες να εισαι συμπαθης στο σαιτ...εκανες ενα σφαλμα να τα βαλεις μαζι μου καποτε...αγνωστο για ποιον λογο ή απο τι παρακινουμενος...αν και εχω υποψιες που επιβεβαιωνονται σημερα...το σφαλμα αυτο θα το πληρωνεις μεχρι να ζητησεις συγγνωμη και συ και ο αλλος για μια συγκεκριμενη λεξη που χρησιμοποιησες..απροκλητα
οσο για τον αρκανς δεν χαλαλιζω ουτε το ψωλοχυμα μου για να το κανει γαργαρα...αυτος ειναι για λυπηση ετσι κι αλλιως...
δεν την παλευεις ανωμαλαρα..........τι θα μας κανεις?ντα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ερε κοσμος που υπαρχει
εκανε λαθος λει γιατι τα εβαλε μαζι του.αν σε ανεχτουν κ οι υπολοιποι θα ειναι θαυμα.ανωμαλε
σε πειραζει η λεξη γιατι εχουμε δικιο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν την παλευεις ανωμαλαρα..........τι θα μας κανεις?ντα?
ερε κοσμος που υπαρχει
εκανε λαθος λει γιατι τα εβαλε μαζι του.αν σε ανεχτουν κ οι υπολοιποι θα ειναι θαυμα.ανωμαλε
σε πειραζει η λεξη γιατι εχουμε δικιο?
ντεκερ δυο λογακια και για σενα...απορω φιλε μου τι κανεις σε αυτο το σαιτ;μια κριτικη ή μια ενημερωση απο το στοματακι σου δεν ειδα...αντε γαμησου λοιπον και συ και τα κλωναρακια σου...και μην ασχολεισαι...

α και μια απορια,ενταξει το καταλαβα οταν λες γκομενακι σου εννοεις τον αρκανς...εχετε σταθερη σχεση ως προς τους ρολους σας ή αλλαζετε κιολας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ δυο λογακια και για σενα...απορω φιλε μου τι κανεις σε αυτο το σαιτ;μια κριτικη ή μια ενημερωση απο το στοματακι σου δεν ειδα...αντε γαμησου λοιπον και συ και τα κλωναρακια σου...και μην ασχολεισαι...

α και μια απορια,ενταξει το καταλαβα οταν λες γκομενακι σου εννοεις τον αρκανς...εχετε σταθερη σχεση ως προς τους ρολους σας ή αλλαζετε κιολας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπορεις να διαβασεις τα ποστ μου κ να δεις τις αναφορες μου.οταν ειναι οι ιδιες κ οι ιδιες κ τα εχουμε χιλιογραψει τι να ξαναγραφω?τωρα τελευταια ομως δεν νομιζω πως δεν εγραψα για αλλαγες οπως χριστινα......οσο για τον αρκ ας τον ησυχο δεν σε γαμαει ανωμαλε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
λοιπον κυριε αλ πατσινο για να τελειωνουμε να βγουμε και για την δουλεια μας...προσωπικα σε θεωρω εναν πολυ ενημερωτικο τυπο και τα ποστ σου δειχνουν ενημερο ατομο περι των μπουρδελικων οχι παρα πολυ αλλα σε καλο βαθμο..θα ελεγα οτι ισως εισαι και ο τελευταιος των μοικανων που γραφει καμια ενημερωση...αν δεν ειχες αυτον τον κωλοχαρακτηρα που εχεις θα μπορουσες να εισαι συμπαθης στο σαιτ...εκανες ενα σφαλμα να τα βαλεις μαζι μου καποτε...αγνωστο για ποιον λογο ή απο τι παρακινουμενος...αν και εχω υποψιες που επιβεβαιωνονται σημερα...το σφαλμα αυτο θα το πληρωνεις μεχρι να ζητησεις συγγνωμη και συ και ο αλλος για μια συγκεκριμενη λεξη που χρησιμοποιησες..απροκλητα
οσο για τον αρκανς δεν χαλαλιζω ουτε το ψωλοχυμα μου για να το κανει γαργαρα...αυτος ειναι για λυπηση ετσι κι αλλιως...
δηλαδη τι φανταζεσαι?οτι με εβαλε ο deker να σε βρισω τοτε?μηπως εχεις υποψη τι μπινελικια εχω ριξει και στον deker παλιοτερα?ειχες φτασει σε μεγαλο βαθμο καταχρησης τοτε αν θυμασαι.μονος σου αλλωστε μιλησες προχθες για αυτοσυγκρατηση.εγω γραφω τις ενημερωσεις μου,κανω τις καταθεσεις μου,τα λεω εδω μεσα και αν καποιος θελει καποια διευκρινηση πανω στις ενημερωσεις μου,του απανταω.δε μαλακιζομαι εδω μεσα χωρις λογο,ουτε χρησιμοποιω κλωνους,ουτε εχω συμμαχους.και τελοσπαντων εγω για το θεμα της αποχης ξεκαθαρισα τη θεση μου και ειπα δε μ'ενδιαφερει,δεν εχει νοημα.Τωρα πως με μπλεξατε κι εμενα αποψε εδω μεσα??εσυ με προκαλεσες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μπορεις να διαβασεις τα ποστ μου κ να δεις τις αναφορες μου.οταν ειναι οι ιδιες κ οι ιδιες κ τα εχουμε χιλιογραψει τι να ξαναγραφω?τωρα τελευταια ομως δεν νομιζω πως δεν εγραψα για αλλαγες οπως χριστινα......οσο για τον αρκ ας τον ησυχο δεν σε γαμαει ανωμαλε
εμενα σιγουρα...δεν τον παιρνει...για σενα ρωταγα.... :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Πανω που ελεγα και εγω σημερα νεκρα στα θρεντ μας ψυχη πουθενα...εφυγα για ενα καφε και γινανε ολα.....Μπουρδελο....πουτανα ολα πηρε φωτια το θρεντ...............λεμε.!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στη μπουρδελοκατασταση γραψατε καμια σελιδα ρε παιδια??? :think: Κριμα ειναι....

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η ΟΥΣΙΑ ειναι μια...... ΑΠΟΧΗ 100%.....και σε λιγες μερες που θα εχει κρυο θα σφιξουν και οι κωλοι !!!!! Δεν γραφω συχνα στο site ,αλλα επειδη καποιοι προσπαθουν να αποπροσανατολισουν την προσπαθεια αυτη, με διαφορα τεχνασματα,επαναλαμβανω......ΑΠΟΧΗ 100 %.Θα γινω γραφικος και θα σας το ξαναθυμιζω !!!! Τους φιλικους μου χαιρετισμους  !!!!!

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
φιλε AL καιρο εχω να δω ενημερωσει σου. παντος ΤΑΠΙΝΕΙ μου αποψει και χωρεις να θελω να προσβαλω κανε α θεωρω τον AL τον πιο  ΑΞΙΟΠΙΣΤΩ στο θεμα τις ενημερωσεις και ειμαι FUN του.AL στο εχω πει και μεσω PM.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι

Αν και ΝΟΤΙΟΣ, συμφωνώ μαζί σου. Καταλάβετε ότι ο καθένας δημοσιεύει εδώ μέσα ανάλογα με το πορτοφόλι(κυρίως) και την όρεξη που έχει! Είναι αστείο να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ότι η προσφορά του είναι μηδαμινή ή μικρή. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα ρε μάγκες (και μεταξύ αυτώ κι εγώ) να δίνουν 300 ευρώ την εβδομάδα έτσι ώστε να έχουν εμπειρίες τις οποίες αργότερα θα ποστάρουν εδώ. Ψυχραιμία, μια παρέα είμαστε πιστεύω και μπαίνουμε εδώ μέσα να βοηθήσει ο καθένας μέχρι εκεί που τον παίρνει, να κάνουμε την πλάκα μας και όχι να βριζόμαστε! Αναθεωρήστε  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Τι εγινε πολυ ησυχια σημερα.! :think: Να φυγω και να ξαναρθω σε καμια ωριτσα?? :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
φιλε AL καιρο εχω να δω ενημερωσει σου. παντος ΤΑΠΙΝΕΙ μου αποψει και χωρεις να θελω να προσβαλω κανε α θεωρω τον AL τον πιο  ΑΞΙΟΠΙΣΤΩ στο θεμα τις ενημερωσεις και ειμαι FUN του.AL στο εχω πει και μεσω PM.
μη λες τετοια,θα μας περασουν για κλωνους.το αυτονοητο κανω...

fufasss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
deker poso kseftilas ise re malaka..ti nomizes tha kaneis me tin psoloapoxi sou???ade traba gama kanena tzanki me 15 euro bromiari

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
deker poso kseftilas ise re malaka..ti nomizes tha kaneis me tin psoloapoxi sou???ade traba gama kanena tzanki me 15 euro bromiari

Καλά τώρα αυτή η προσωπική επίθεση αναίτια και απροκάλυπτα αποκαλύπτει σε όλους μας τους κύκλους στους οποίους κινείσαι, "φίλε".

Άντε μην σε κάνω ότι ο Βέλλιος τον γαύρο...

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειλικρινα αν νομιζουν καποιοι καποιοι οτι κ αυτος ειναι κλωνος μου τοτε τι να πω?gl αν θυμασαι σου ειχα εμπυστευθει σε εσενα μονο ενα πμ απο νταβα,σ ευχαριστω που με γραφεις στην πουτσαρα σου κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοιμαστε ολοι σας...

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειναι δικη μου αλλα απ οσο εχει καταλαβει ολος ο κοσμος εδω μεσα μαλλον κατι εγινε με την κωλοαποχη μας
ααααα,γραφε ελληνικα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ειναι προφανεις οι σκοποι του τυπου....και ειναι προβοκατορας για να σπειρει διχασμο υποννοωντας οτι μπορει να ειμαι εγω ή δεν ξερω ποιος αλλος...διαχωριζω πληρως την  θεση μου...οποιον θελω εγω να βρισω τον βριζω ευθεως και το απεδειξα... οχι με κλωνους..το αναφερομενο πμ το επιβεβαιωνω και τωρα και το επιβεβαιωσα και παλια...δευτερο γυρο διαλογου προσωπικα δεν επιδιωκω αλλο...οσα ειπωθηκαν χτες ειναι αρκετα και αφορμη ηταν μια κουβεντα που επρεπε να μην ειπωθει...εγω δεν χρησιμοποιησα ποτε χαρακτηρισμους για καποιον εδω μεσα απροκλητα...ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι οταν γραφουμε με ευκολια κατι και να το σκεφτομαστε διπλα πριν το εκστομισουμε...κατα τα λοιπα ο φουφασ ειναι εξισου θλιβερος...και δεν ειναι νταβας απλα ενα παιδακι που κανει πλακα για να δυναμιτισει το κλιμα και να δημιουργησει εντυπωσεις...πιθανως και καποιο γνωστο ή μη αλλο μελος....

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειναι προφανεις οι σκοποι του τυπου....και ειναι προβοκατορας για να σπειρει διχασμο υποννοωντας οτι μπορει να ειμαι εγω ή δεν ξερω ποιος αλλος...διαχωριζω πληρως την  θεση μου...οποιον θελω εγω να βρισω τον βριζω ευθεως και το απεδειξα... οχι με κλωνους..το αναφερομενο πμ το επιβεβαιωνω και τωρα και το επιβεβαιωσα και παλια...δευτερο γυρο διαλογου προσωπικα δεν επιδιωκω αλλο...οσα ειπωθηκαν χτες ειναι αρκετα και αφορμη ηταν μια κουβεντα που επρεπε να μην ειπωθει...εγω δεν χρησιμοποιησα ποτε χαρακτηρισμους για καποιον εδω μεσα απροκλητα...ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι οταν γραφουμε με ευκολια κατι και να το σκεφτομαστε διπλα πριν το εκστομισουμε...κατα τα λοιπα ο φουφασ ειναι εξισου θλιβερος...και δεν ειναι νταβας απλα ενα παιδακι που κανει πλακα για να δυναμιτισει το κλιμα και να δημιουργησει εντυπωσεις...πιθανως και καποιο γνωστο ή μη αλλο μελος....
δεν καταλαβες,δεν ειπα οτι εισαι εσυ αυτος γιατι οταν εκανε εγγραφη εσυ κ εγω κ οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ξεραμε καν για το site.....απλα να μην ριχνουμε λασπες περι κλωνων οταν δεν εχουμε αποδειξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom