κοφτον πρωτα εσύ !
γιατί η αποχή είναι υποχρεωτική !
τα καραγκιοζιλικια εσύ τα ξεκινας!
εαν κάνεις αποχη μην μπαίνεις σε σαιτ που μιλα για σεξ!
τράβα στο Α.Ορος και καλο παράδεισο!
εχεις προβλημα τελικα ε?
κοφτον πρωτα εσύ !
γιατί η αποχή είναι υποχρεωτική !
τα καραγκιοζιλικια εσύ τα ξεκινας!
εαν κάνεις αποχη μην μπαίνεις σε σαιτ που μιλα για σεξ!
τράβα στο Α.Ορος και καλο παράδεισο!
το ειχα κανει πιστεψε με για 100 ατομα.αν μπηκες αργα στο site Κ δεν διαβασες ολο το θεμα δεν φταιω εγω.δεν μπορω να κανω το ιδιο με ολους οσους μπαινουν εδω.γι αυτο κ εχω γαμηθει να γραφω κ να γραφω γιατι δεν εχεις καταλαβει ακομα κ τωρα τι σου ειπα πριν απο δυο μερες.πείσε με πρώτα για τα αιτήματα σου τον αγώνα σου και τις καλες προθέσεις σου
καιμην με βρίζεις άδικα
μόνο έτσι και εγώ θα σου συμπαρασταθώ
μουνακι αντε στον πλεζουρα να σε γαμησει να στρωσεις και μην ξαναβρισεις ρωσοποντιε με τα 71 μπαν....εμενα μου κλανεις τα αρχιδια και το ξερεις κολοτρυπιδα.
αντε να μην σε γαμησω στην τελικη εγω παλιοαρχιδο.
τσαμπουκαλευεσε και βλακα.
εσενα θα σε βουλωσω το στομα με ψωλη γαιδαρου παλιοπουστα.μουνακι αντε στον πλεζουρα να σε γαμησει να στρωσεις και μην ξαναβρισεις ρωσοποντιε με τα 71 μπαν....
τραβα 20 ποστ διαβασε να ξεστραβωθεις και θα καταλαβεις...οσο για τους μοντς αντμιν κλπ θα σου λεγα που τους γραφω κι αυτους..αν δεν θελουν μελη να γραφουν να το κλεισουν το μπορδελοσαιτ και να κρατησουν εσενα....να παιζεις μπαλα μονος σου...μην δημιουργεις εντυπωσεις για τα αλλα ...αναφορα εκανες και σβηστηκαν γιατι σε εβριζα...μην παιρνεις αερα απο τον πιτσι...αν θες μπορω να σε βριζω κι αλλο παντως...εσυ το ξεκινησες απροκλητα μια νυχτα που ηταν 5 μελη μεσα και κενενας μοντ για την ιστορια να μαθαινει ο κοσμος...αν ειχες αρχιδια ας το κανες μερα...απο τις δικες σου μαλακιες τουλαχιστον εγραψα πιο χρησιμα πραματα.και δε θα κανεις οτι θες γιατι θα στα σβηνω.οπως εκανα την αλλη φορα αν θυμασαι....και οι admin στη μπουκα σε εχουνε.το παραλογο ειναι οτι τις τελευταιες μερες,εγραψες και καποια σωστα πραγματα και συμφωνουσα.σοβαρα το λεω.σημερα τι σ'επιασε??
βαλτην στον κωλο σου μαλακα...οπως σ αρεσει αλλωστεεσενα θα σε βουλωσω το στομα με ψωλη γαιδαρου παλιοπουστα.
ε τωρα θα με τρελανεις?δεν ειδες δηλαδη οτι κανουμε αποχη?ειδες?δεν εγραφες στο θεμα αυτο?εγραφες.δεν διαβαζεις ποτε τι ειναι το καθε θεμα στο οποιο γραφεις?κ στην τελικη κ να μην το διαβαζες απο την αρχη που ελπιζω να το εκανες τωρα δεν ειδες οτι παντου το λεγαμε?δεν φταίω όμως ούτε και εγώ αν δεν είμου ενημερωμένος
ξεχνάς ότι είμαι νέος στο σάιτ
και αφου δεν δίαβασα όλα τα ποστ πως θα καταλαβαινα το σκεπτικο σου
(αφου πρώτα με αποκάλεσες με άσχημους χαρακτηρισμους και μετα
το γύρισες στη αποχη)
έχασα την μπάλα από τις βρισιες και το σκεπτικό σου
τι σχεση εχει ρε μαλακα??τι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι για να γραφω μερα?μη λες μαλακιες,εγω σ'εβριζα αλλα τα δικα σου σβηστηκαν.και επιτελους εξαφανισου.οπου μπαινεις δημιουργεις ενα προβληματραβα 20 ποστ διαβασε να ξεστραβωθεις και θα καταλαβεις...οσο για τους μοντς αντμιν κλπ θα σου λεγα που τους γραφω κι αυτους..αν δεν θελουν μελη να γραφουν να το κλεισουν το μπορδελοσαιτ και να κρατησουν εσενα....να παιζεις μπαλα μονος σου...μην δημιουργεις εντυπωσεις για τα αλλα ...αναφορα εκανες και σβηστηκαν γιατι σε εβριζα...μην παιρνεις αερα απο τον πιτσι...αν θες μπορω να σε βριζω κι αλλο παντως...εσυ το ξεκινησες απροκλητα μια νυχτα που ηταν 5 μελη μεσα και κενενας μοντ για την ιστορια να μαθαινει ο κοσμος...αν ειχες αρχιδια ας το κανες μερα...
κανεις λαθος....αντε γειακαταρχην τρελος είσαι έτσι κι αλλιως! εγω δεν χρειάζεατι να κάνω τίποτα
όταν βλέπω ότι κανένας δεν την τηρεί εγώ τι θα κάνω τον άγιο
φοβάμαι ότι εδώ μαλώνουμε για να δείξουμε ότι κάτι είμαστε
εγώ σας διαβεβαιωνω ότι είμαι ένα ύσηχο ανθωπάκι που δεν έχω να χωρίσω τιποτα με κανεναν σας
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΔΕΝ ΦΕΥΓΩτι σχεση εχει ρε μαλακα??τι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι για να γραφω μερα?μη λες μαλακιες,εγω σ'εβριζα αλλα τα δικα σου σβηστηκαν.και επιτελους εξαφανισου.οπου μπαινεις δημιουργεις ενα προβλημα
βρε χαζε...τι να κλαψω?εγω θα δωσω παλι καμια ενημερωση απο 25 σπιτια κι εσυ θα μπαινεις και θα μαλακιζεσαι παλι.εκ των πραγματων καποια στιγμη θα αποχωρησεις γιατι εισαι ενας μαλακας και σε οποιο θρεντ μπαινεις σε διωχνουν.δε σε γουσταρει κανεις,μονο προβληματα δημιουργειςΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ
παιδια μην μαλωνετεβρε χαζε...τι να κλαψω?εγω θα δωσω παλι καμια ενημερωση απο 25 σπιτια κι εσυ θα μπαινεις και θα μαλακιζεσαι παλι.εκ των πραγματων καποια στιγμη θα αποχωρησεις γιατι εισαι ενας μαλακας και σε οποιο θρεντ μπαινεις σε διωχνουν.δε σε γουσταρει κανεις,μονο προβληματα δημιουργεις
για τα τραβελια να μας γραφεις μην ξεχνας μονο...ποια εχει την μεγαλυτερη ψωλη...κατα τα αλλα συνεχισε την κλαψομουνιαση....βρε χαζε...τι να κλαψω?εγω θα δωσω παλι καμια ενημερωση απο 25 σπιτια κι εσυ θα μπαινεις και θα μαλακιζεσαι παλι.εκ των πραγματων καποια στιγμη θα αποχωρησεις γιατι εισαι ενας μαλακας και σε οποιο θρεντ μπαινεις σε διωχνουν.δε σε γουσταρει κανεις,μονο προβληματα δημιουργεις
ε σε αλλους το μουνι σ αλλους το καυλι...μην αγχωνεσαι γουστα ειναι αυτα....καταρχην τρελος είσαι έτσι κι αλλιως! εγω δεν χρειάζεατι να κάνω τίποτα
όταν βλέπω ότι κανένας δεν την τηρεί εγώ τι θα κάνω τον άγιο
φοβάμαι ότι εδώ μαλώνουμε για να δείξουμε ότι κάτι είμαστε
εγώ σας διαβεβαιωνω ότι είμαι ένα ύσηχο ανθωπάκι που δεν έχω να χωρίσω τιποτα με κανεναν σας
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
πω πω εξυπναδα!!πρεπει να εχεις φαει γερη απορριψη εσυ.γι'αυτο μπαινεις εδω και μαλακιζεσαι.για να εχεις με καποιον να μιλας.αλλα ολοι σε φτυνουν οπως βλεπεις.γιατι δε κανεις κατι αλλο?να ανοιξεις εσυ δικα σου θρεντ για καποια θεματα και οποιος ενδιαφερεται να μιλησει μαζι σου να μπαινει απο μονος του.σκεψου το...για τα τραβελια να μας γραφεις μην ξεχνας μονο...ποια εχει την μεγαλυτερη ψωλη...κατα τα αλλα συνεχισε την κλαψομουνιαση....