Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
απαντησε μου λιγο ποιανου το ματι πηγα να βγαλω ρε γαμηδι?θες να εχουμε τιποτα αλλα μηπως?ουτε καν σου μιλουσα απλα εξεφρασα την αποψη μου οτι εκανες μαλακια που εγραψες για την καταθεση σου.οχι τιποτα επρεπε να σε γαμωσταυρισω οταν επρεπε κ να μην σε λυπηθω με το πμ που μου ειχες στειλει.δεν βγαζω το ματι κανενος,κανε τη δουλεια σου εδω μεσα κ ασε με ησυχω.αλλιως αν θες να με προκαλεις τοσο τα λεμε κ εξω
πρωτα βρισιδια
μετά προκλήσεις και απειλες
καταγγέλω βία και νοθεία στις εκλογές για πρόεδρο..
φασίστα:s&m_3:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Αποχή μέχρι να τελειώσει η σοδειά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τωρα σοβαρα,κοψε την μαλακια σου ανωμαλε κ μη μου ξαναμιλησεις ουτε εσυ ουτε ο αλλος.μεγαλοι αβθρωποι ειστε καντε κ κατι αλλο αστη ζωη σας απο το να λιωνετε εδω μεσα.αλεξ αν γουσταρεις πλακιτσες πες μου που εισαι αγορινα μου να τις κανουμε απο κοντα
προσεχε πως μιλας δεν θα χεις δευτερη ευκαιρια...θα βγουν ολα στη φορα μαζεμενα.....

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πρωτα βρισιδια
μετά προκλήσεις και απειλες
καταγγέλω βία και νοθεία στις εκλογές για πρόεδρο..
φασίστα:s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξεχωρισε την πραγματικη σου ζωη με το site παλικαρι μου.για νοθειες μιλα με το πουτανακι σου κ με τους κλωνους του π.χ thessal η καπως ετσι.τον μπουλο σας τωρα κ παρτο χαμπαρι ειμαι προεδρος ρε gl,μη μας ζαλιζεις με τα παιδακια σου

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
προσεχε πως μιλας δεν θα χεις δευτερη ευκαιρια...θα βγουν ολα στη φορα μαζεμενα.....
για πες να ακουσω?εσυ προσεχε κ μη μου κανεις επιθεσεις.....βασικα δεν μπορω να καταλαβω το λογο για σενα,αντε για τον αλλον.αλλα εσυ γιατι τετοια επιθεση ρε φιλε?σου μιλησα ποτε ασχημα?σε κοροιδεψα η σε ειρωνευτηκα ποτε?σου την ειπα ποτε?δεν μπορω να σε καταλαβω

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
υποτιθεται αυτο το γαμημενο το site ειναι να μας κανει να περναμε καλα.τωρα αν για καποιο λογο θελουν καποιοι να δημιουργουν εντασεις τι να πω?εγω προσωπικα εχω κουραστει.χεστηκα κ για τα προεδριλικια κ για ολα.ποτε δεν τα πηγαινα εγω καλα κ δεν ημουν αυτος που ανοιξε το θεμα του προεδρου.alex θες να βγαλεις προεδρο?βγαλε οτι θες απλα μη μου ξαναμιλησεις εδω μεσα σε παρακαλω γιατι θα γινει χαμος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τωρα σοβαρα,κοψε την μαλακια σου ανωμαλε κ μη μου ξαναμιλησεις ουτε εσυ ουτε ο αλλος.μεγαλοι αβθρωποι ειστε καντε κ κατι αλλο αστη ζωη σας απο το να λιωνετε εδω μεσα.αλεξ αν γουσταρεις πλακιτσες πες μου που εισαι αγορινα μου να τις κανουμε απο κοντα
καταλαβες παλιοαρχιδι;ηρθε η ωρα να μαθει ολο το σαιτ τι κομπλεξικο ατομο εισαι...εχεις φτιαξει πεντακοσια κλωναρια,σε μπουρδελο αναθεμα κι αν πατησες ποτε σου αγαμητε μαλακα..αρκετα ανεχτηκαμε σαν μπουρδελοκατασταση και σενα και τον τραβελοφιλο φιλο σου τον πατσινο...αντε και γαμησου γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της με παιδακια προβληματικα σαν και σενα που στελναν μεχρι και πμ σε μελη να μην με ψηφισουν...ξυπνα βοδακι και βγες απο τον μικροκοσμο σου....εισαι ο κυριος υπευθυνος για την υποβαθμιση του θρεντ..χτες το πα ευγενικα μπας και καταλαβεις...αντε ασε το θρεντ να γυρισει στις παλιες καλες του μερες που ειχε ενημερωση και κανε μας την χαρη να αυτομουταριστεις...τις κουβεντες σου να τις μετρας πριν τις πεις μαλακα......

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτα απο μενα κυριοι,δεν εχω να πω κατι αλλο.η αποχη για μενα ισχυει μιας κ ειμαστε σε αυτο το θεμα.εγω μπορει να ειμαι ο μικροτερος αλλα μαλλον κ πιο ωριμος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υποτιθεται αυτο το γαμημενο το site ειναι να μας κανει να περναμε καλα.τωρα αν για καποιο λογο θελουν καποιοι να δημιουργουν εντασεις τι να πω?εγω προσωπικα εχω κουραστει.χεστηκα κ για τα προεδριλικια κ για ολα.ποτε δεν τα πηγαινα εγω καλα κ δεν ημουν αυτος που ανοιξε το θεμα του προεδρου.alex θες να βγαλεις προεδρο?βγαλε οτι θες απλα μη μου ξαναμιλησεις εδω μεσα σε παρακαλω γιατι θα γινει χαμος
μην τολμησεις και ξαναγραψεις υβρεις σε γαμησα....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
στο club hotel έχει εγγαινια σημερα
deker έλα στο dj booth εκεί θα είμαι
θα σου λυθουν οι απορίες και θα περάσεις και καλα κουφάλα...
μην φοβάσαι ρε σάπιο φρούτο εγώ ειμαι κατά τις βίας απλά
θα γλιτώσεις και απο την μιζέρια σου για λίγο ...και ίσως να σου γνωρίσω
και κάνα γκομενάκι για να κόψεις και την :jerking:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
167973_liberate_marijuana_1.jpg

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
καταλαβες παλιοαρχιδι;ηρθε η ωρα να μαθει ολο το σαιτ τι κομπλεξικο ατομο εισαι...εχεις φτιαξει πεντακοσια κλωναρια,σε μπουρδελο αναθεμα κι αν πατησες ποτε σου αγαμητε μαλακα..αρκετα ανεχτηκαμε σαν μπουρδελοκατασταση και σενα και τον τραβελοφιλο φιλο σου τον πατσινο...αντε και γαμησου γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της με παιδακια προβληματικα σαν και σενα που στελναν μεχρι και πμ σε μελη να μην με ψηφισουν...ξυπνα βοδακι και βγες απο τον μικροκοσμο σου....εισαι ο κυριος υπευθυνος για την υποβαθμιση του θρεντ..χτες το πα ευγενικα μπας και καταλαβεις...αντε ασε το θρεντ να γυρισει στις παλιες καλες του μερες που ειχε ενημερωση και κανε μας την χαρη να αυτομουταριστεις...τις κουβεντες σου να τις μετρας πριν τις πεις μαλακα......
ΑΡΡΩΣΤΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!εχω καιρο που δεν ασχολουμαι μαζι σου,γιατι με προκαλεις παλι??

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αυτα απο μενα κυριοι,δεν εχω να πω κατι αλλο.η αποχη για μενα ισχυει μιας κ ειμαστε σε αυτο το θεμα.εγω μπορει να ειμαι ο μικροτερος αλλα μαλλον κ πιο ωριμος
αν βρίζεις και απειλεις και νομίζεις ότι η βία λυνει όλα τα προβλήματα είσαι
σίγουρα πιο ώριμος απο παιδάκια του ...δημοτικου.

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εισαι πολυ μικρος τελικα
κλωνους?ρε φιλε δεν μπορω κ να θελω γιατι δεν εχω δευτερο mailμην εισαι μαλακας.εσυ εχεις τους κλωνους.εχεις προβλημα μαζι μου γιατι πηρες τ αρχιδια μου?ρε εισαι κ μεγαλος ανθρωπος.θες μηπως να βρεθουμε να μου τα πεις απο κοντα κ να το λυξουμε το θεμα?ηρεμα κ πολιτισμενα η φοβασαι μηπως δουμε τι ανωμαλαρα εισαι?εχεις αποδειξεις για τους κλωνους μου γαμοσταυρε ανωμαλε?μπηκες ξαφνικα στο site εγραψες κ 5 παπαριες κ το παιζεις μουρη?εγω για κακη σου τυχη εχω αποδειξεις οτι εχεις κλωνους.θα ειναι εδω ομως κ θα σου γαμαω την ψυχολογια κ θα σου σπαμαρω οτι μαλακια λες

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
θα ερθω εγω ρε φιλαρακο?

τι θα φορας να σε γνωρισω?

αντε να γαμησουμε κιολας ευκαιρια ειναι σημερα που σε βρηκαμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΑΡΡΩΣΤΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!εχω καιρο που δεν ασχολουμαι μαζι σου,γιατι με προκαλεις παλι??
δεν πας να γαμηθεις και συ παλικλωναρι;σε εχω γραμμενο στον πουτσο μου...βγηκες σαν την πουτανα να υπερασπιστεις τον φιλοσου...θελω σαν και σενα δεκα....

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ατυχησες φιλε,θα ειμαι αλλου,κοντα βεβαια αλλα δεν θα ασχοληθω με την παρτη σας.κ γκομενακια δοξα το θεο εχω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εισαι πολυ μικρος τελικα
κλωνους?ρε φιλε δεν μπορω κ να θελω γιατι δεν εχω δευτερο mailμην εισαι μαλακας.εσυ εχεις τους κλωνους.εχεις προβλημα μαζι μου γιατι πηρες τ αρχιδια μου?ρε εισαι κ μεγαλος ανθρωπος.θες μηπως να βρεθουμε να μου τα πεις απο κοντα κ να το λυξουμε το θεμα?ηρεμα κ πολιτισμενα η φοβασαι μηπως δουμε τι ανωμαλαρα εισαι?εχεις αποδειξεις για τους κλωνους μου γαμοσταυρε ανωμαλε?μπηκες ξαφνικα στο site εγραψες κ 5 παπαριες κ το παιζεις μουρη?εγω για κακη σου τυχη εχω αποδειξεις οτι εχεις κλωνους.θα ειναι εδω ομως κ θα σου γαμαω την ψυχολογια κ θα σου σπαμαρω οτι μαλακια λες
θα μου κλασεις τα αρχιδια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom