με νταβατζηδες τι να εκανα δηλαδη?δεν σε πιανω?με κλωνους?οχι ιλε,δεν εκανα ουτε χρειαζομαι να κανω κλωνο για τιποταουτε ακομα κ για ψηφοφοριαπια ειρωνία?
γράφω ότι εγραψες πιο πριν...
ακόμα και εσύ εφόσον έχεις τον λαό σου που σε ψηφισε
εφόσον η δημοκρατία είναι σεβαστή απόλυτα(τουλάχιστον για έμενα) είσαι πρόεδρος ακόμα και για μένα..
εξάλου χιουμορ κάνουμε ...
ακόμα και εσύ...δεν θα έκανες νοθεία με κλώνους και νταβατζήδες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κανεις λάθος προβλημα δεν υπάρχειδεν το εχεις καταλαβει?το εχει δηλωσει το παλικαρι
δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα
εγώ ποτέ δεν είπα ότι προβλημα με κανέναν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δεν σε επεισε η ψηφοφορια ε;η δημοκρατία θριάμβευσε...
ένας είναι ο πρόεδρός...
να τον χαιρόμαστε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειναι προφανες οτι εχει ρε συ..τι ρωτας;εχεις κανενα προβλημα με τον ντεκερ ρε φιλε μηπως?
ξεχασες να βαλεις εσενα μεσα αντιπροεδρε,γιατι γραφεις τα φιρμανιαη αποχη συνεχιζεται
παρα τις προσαπαθειες καποιων να προβοκαρουν και να σαμποταρουν τον αγωνα μας η αποχη συνεχιζεται φυναμικα.παρα τον κινδυνο που ελλοχευει να τον δωσουμε σε χοντροκωλες ελλεηνιδες ή και να δωσουμε χαρα σε ολες τις αγαμητες στο εργασιακο και κοινωνικο μας περιγυρο εμεις θα συνεχισουμε κανονικα να απεχουμε απο καθε μπουρδελοδραστηριοτητα και να μην υποκυπτουμε στις fake κριτικες που γεμιζουν το σαιτ και μας κατακαυλωνουν.με αρχηγο του πολιτικου σκελους τον ντεκερ και του παραστρατιωτικου τον αρκανς θα συνεχισουμε και θα εντεινουμε την διαμαρτυρια μας..επιφυλασσομεθα να προβουμε και σε χρηση βιας και ασκηση τρομοκρατιας σε καθε νταβατζη και σε τυχον απεργοσπαστες πελατες.για αυτες τις πραξεις μας μονοι υπευθυνοι θα ειναι οι ιδιοι οι ταξικοι μας αντιπαλοι απο τον χωρο της καπιταλιστικης μεγαλοαστικης ταξης που εκμεταλλευονται τα αθωα πορνιδια απο τις αδελφες χωρες του σοσιαλιστικου ονειρου και οι εχθροι του λαικου κινηματος απο οπου κι αν προερχονται.η 1η νοεμβρη θα γινει οροσημο της νεας ταξης πραγματων στα μπουρδελα της πολης μας.ο αγωνας συνεχιζεται συντροφοι.μην σκυβετε το κεφαλι.μην υποχωρειτε στην θεα των κοκκινων φαναριων και των σεξι κοριτσιων με τα εσωρουχα...μην υποκυπτετε στους πειρασμους...γαμηστε την γυναικα σας για λιγο καιρο..δεν πειραζει που ειστε συγγενεις κατα μια εννοια και εχει πατσοκοιλια και μουστακι...λυχνιας σβησθεισης πασα γυνη ομοια..το ειπαν και οι αρχαιοι..απλα σβηστε το φως...η καυλα απο την στερηση θα σας οδηγησει...ο αγωνας θα δικαιωθει συντομα και το ονειρο για φτηνο γαμησι και καλα μουνια θα γινει πραγματικοτητα.hasta la victoria siempre...
sexta μπουρδελιαρηδων(κατα πανο σομπολο ευαγγελιον)
με έπεισε αλλά αν ξανακατέβεις υποψηφιος δεν θα ψηφισω τον άλλοδεν σε επεισε η ψηφοφορια ε;
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η αποχη χρειαζεται γιατι το παρα εχουν καβαλησει το καλαμι.
επειδη αρχιζω κ διακρινω ενα στυλακι απο καποια ατομα περι ψηφοφοριας το καλο θα ηταν να τα λεμε ολα οπως εχουν κ οχι να χαζογελαμε.εσενα δεν σε επεισε το αποτελεσμα της ψηφοφοριας?δεν σε επεισε η ψηφοφορια ε;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μην εισαι κακος...εξαλλου δες το προφιλ μου λεει λαρισα πια...εδω guest ειμαιμε έπεισε αλλά αν ξανακατέβεις υποψηφιος δεν θα ψηφισω τον άλλο
μη μου το κανεις αυτο σε παρακαλω.του χρονου παλιμε έπεισε αλλά αν ξανακατέβεις υποψηφιος δεν θα ψηφισω τον άλλο
με τέτοιες εξαγγελειες πως να μην νομίζει ο προεδρος ότι πας να του φας την θέσηη αποχη συνεχιζεται
παρα τις προσαπαθειες καποιων να προβοκαρουν και να σαμποταρουν τον αγωνα μας η αποχη συνεχιζεται δυναμικα.παρα τον κινδυνο που ελλοχευει να τον δωσουμε σε χοντροκωλες ελλεηνιδες ή και να δωσουμε χαρα σε ολες τις αγαμητες στο εργασιακο και κοινωνικο μας περιγυρο εμεις θα συνεχισουμε κανονικα να απεχουμε απο καθε μπουρδελοδραστηριοτητα και να μην υποκυπτουμε στις fake κριτικες που γεμιζουν το σαιτ και μας κατακαυλωνουν.με αρχηγο του πολιτικου σκελους τον ντεκερ και του παραστρατιωτικου τον αρκανς θα συνεχισουμε και θα εντεινουμε την διαμαρτυρια μας..επιφυλασσομεθα να προβουμε και σε χρηση βιας και ασκηση τρομοκρατιας σε καθε νταβατζη και σε τυχον απεργοσπαστες πελατες.για αυτες τις πραξεις μας μονοι υπευθυνοι θα ειναι οι ιδιοι οι ταξικοι μας αντιπαλοι απο τον χωρο της καπιταλιστικης μεγαλοαστικης ταξης που εκμεταλλευονται τα αθωα πορνιδια απο τις αδελφες χωρες του σοσιαλιστικου ονειρου και οι εχθροι του λαικου κινηματος απο οπου κι αν προερχονται.η 1η νοεμβρη θα γινει οροσημο της νεας ταξης πραγματων στα μπουρδελα της πολης μας.ο αγωνας συνεχιζεται συντροφοι.μην σκυβετε το κεφαλι.μην υποχωρειτε στην θεα των κοκκινων φαναριων και των σεξι κοριτσιων με τα εσωρουχα...μην υποκυπτετε στους πειρασμους...γαμηστε την γυναικα σας για λιγο καιρο..δεν πειραζει που ειστε συγγενεις κατα μια εννοια και εχει πατσοκοιλια και μουστακι...λυχνιας σβησθεισης πασα γυνη ομοια..το ειπαν και οι αρχαιοι..απλα σβηστε το φως...η καυλα απο την στερηση θα σας οδηγησει...ο αγωνας θα δικαιωθει συντομα και το ονειρο για φτηνο γαμησι και καλα μουνια θα γινει πραγματικοτητα.hasta la victoria siempre...
sexta μπουρδελιαρηδων(κατα πανο σομπολο ευαγγελιον)
πάντως είπαμε εγώ μαζί σου
ρε φιλε δεν νομιζει κανενας τιποτα.δεν παει να φαει κανενας τη θεση κανενος κ μην κωλοτριβεσαι.....παω να φαω κ ερχομαι.κ επιτελους αν νομιζεις οτι εκανα κλωνους για να βγω κανεις λαθος.το φιλο σου ρωτα γιατι εχει σιγουρα εναν κ το εχει δηλωσει.ποιος μου λεει οτι δεν εχει κ αλλους.αντε μη μου ζαλιζετε τ αρχιδια επιτελους γιατι σας βαρεθηκα.μπηκατε κ γαμηστα τα θεματα ολα.τον μπουλο σαςμε τέτοιες εξαγγελειες πως να μην νομίζει ο προεδρος ότι πας να του φας την θέση
πάντως είπαμε εγώ μαζί σου
καλά και ο κωστάκης έτσι έλεγε αλλά είδες τι έπαθε...μη μου το κανεις αυτο σε παρακαλω.του χρονου παλι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εγω ειμαι ο πολιτικος ινστρουχτορας σας και δρω απο μακρια..ειμαι ο ξενος δακτυλος...αν ερθω σαλονικη μπορει να παθω οτι επαθε καποτε ο μπελλογιαννης... συλληψη,καταδικη σε θανατο,εκτελεση με συυνοπτικες διαδικασιες και οι συντροφοι δεν θα ξερουν τιποτα...για την δραση μου...δεν θα με γνωριζουνξεχασες να βαλεις εσενα μεσα αντιπροεδρε,γιατι γραφεις τα φιρμανια
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
5 εχω....ρε φιλε δεν νομιζει κανενας τιποτα.δεν παει να φαει κανενας τη θεση κανενος κ μην κωλοτριβεσαι.....παω να φαω κ ερχομαι.κ επιτελους αν νομιζεις οτι εκανα κλωνους για να βγω κανεις λαθος.το φιλο σου ρωτα γιατι εχει σιγουρα εναν κ το εχει δηλωσει.ποιος μου λεει οτι δεν εχει κ αλλους.αντε μη μου ζαλιζετε τ αρχιδια επιτελους γιατι σας βαρεθηκα.μπηκατε κ γαμηστα τα θεματα ολα.τον μπουλο σας
ο ντεκερ ειναι ο εκλεγμενος προεδρος για την επομενη 4ετια.
ειναι εκλεγμενος μεσα απο δημοκρατικες διαδικασες,και εχει το δικαιωμα απο εδω και περα να σχηματισει κυβερνηση,και να συγκαλεσει και το πρωτο υπουργικο συμβουλιο.
ο ντεκερ ζητησε μετα την εκλογη του και ψηφο εμπιστοσυνης και την πηρε κιολας να ξερετε.
να διαβαζετε τα πρακτικα των συνδριασεων και μετα να εχετε αποριες.
ειναι εκλεγμενος μεσα απο δημοκρατικες διαδικασες,και εχει το δικαιωμα απο εδω και περα να σχηματισει κυβερνηση,και να συγκαλεσει και το πρωτο υπουργικο συμβουλιο.
ο ντεκερ ζητησε μετα την εκλογη του και ψηφο εμπιστοσυνης και την πηρε κιολας να ξερετε.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
φτιαξε και συ κλωνους και μιλα μαζι τους για παρεα....με έπεισε αλλά αν ξανακατέβεις υποψηφιος δεν θα ψηφισω τον άλλο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ρε συ ο αλεξ θελει εκλογοδικειο...ο ντεκερ ειναι ο εκλεγμενος προεδρος για την επομενη 4ετια.
εσυ ξεκίνησες και γάμησες όλα τα θέματα...ρε φιλε δεν νομιζει κανενας τιποτα.δεν παει να φαει κανενας τη θεση κανενος κ μην κωλοτριβεσαι.....παω να φαω κ ερχομαι.κ επιτελους αν νομιζεις οτι εκανα κλωνους για να βγω κανεις λαθος.το φιλο σου ρωτα γιατι εχει σιγουρα εναν κ το εχει δηλωσει.ποιος μου λεει οτι δεν εχει κ αλλους.αντε μη μου ζαλιζετε τ αρχιδια επιτελους γιατι σας βαρεθηκα.μπηκατε κ γαμηστα τα θεματα ολα.τον μπουλο σας
δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις...
εγώ πάντος δεν έχω κλώνο και δεν με ενδιαφέρει να έχω..
πάντως έχω άποψη...για πολλά...
αντε καλή όρεξη ...
τον μπουλο μου θες πάρτον
γαμησε τον....καθεσαι κ του λες τι κ πως.τσουζει λιγο αλλα ξερει οτι θα με ανεχεται για καιροο ντεκερ ειναι ο εκλεγμενος προεδρος για την επομενη 4ετια.