gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα μου το πεις και ελληνικα;μπα αποχη σημερα
εσκασαν και κατι τογκες...
μιλαμε πολυ μπατάκι περπατάει στην θεσ/νικη
θα μου το πεις και ελληνικα;μπα αποχη σημερα
εσκασαν και κατι τογκες...
μιλαμε πολυ μπατάκι περπατάει στην θεσ/νικη
τα πλοκαμια της μαφιας τα εβλεπες μικρος;ντεκερ σπασε τα καρτελ των νταβαδων.
ολοι ειναι μαζι σου.
κάνει ότι μπορεί αλλάντεκερ σπασε τα καρτελ των νταβαδων.
ολοι ειναι μαζι σου.
οι πουτανες κι οι νταβαδες τι να ψηφιζουν αραγε;η φαγε απολυει κοσμο η τζιει φερις βαραει κανονι οι ασφαλιστικες εκλεισαν ο Απεργης με τα αυτοκινητα εκλεισε κ πολλα αλλα εργοστασια που βαριεμαι να ονομασω απολυουν κοσμο για να μικρυνουν τα εξοδα τους.Αποτι καταλαβαινετε η κριση δεν εχει ερθει ακομη στην Ελλαδα.περιμενουμε να γινουν πολλα ακομη.Αν εσεις νομιζετε οτι οι τιμες που ζητανε ειναι λογικες πηγαιντε κ ακουμπιστετα τους.Αλλα προσοχη μην μεινετε στο δρομο κ εσεις!!φιλικα παντα!!
προσεξτε μην σας ανακαλυψουν απο την ip και σας βρουν σε κανα χωραφι...κάνει ότι μπορεί αλλά
έχουν... εσωτερική πληρωφόρηση δεν είδες πιο πάνω...
έχει ρουφιάνους εδώ ...full τελικά
με τον πονο μας παιζει φιλεη φαγε απολυει κοσμο η τζιει φερις βαραει κανονι οι ασφαλιστικες εκλεισαν ο Απεργης με τα αυτοκινητα εκλεισε κ πολλα αλλα εργοστασια που βαριεμαι να ονομασω απολυουν κοσμο για να μικρυνουν τα εξοδα τους.Αποτι καταλαβαινετε η κριση δεν εχει ερθει ακομη στην Ελλαδα.περιμενουμε να γινουν πολλα ακομη.Αν εσεις νομιζετε οτι οι τιμες που ζητανε ειναι λογικες πηγαιντε κ ακουμπιστετα τους.Αλλα προσοχη μην μεινετε στο δρομο κ εσεις!!φιλικα παντα!!
ip+provider=youπροσεξτε μην σας ανακαλυψουν απο την ip και σας βρουν σε κανα χωραφι...
θα του κλασουν τα αρχιδια οι νταβαδες του ντεκερ.προσεξτε μην σας ανακαλυψουν απο την ip και σας βρουν σε κανα χωραφι...
ετσι ειναι αλεξ...κανεις δεν σκεφτεται τον ταλαιπωρο μεγαλεμπορο αυτοκινητων σημερα....με τον πονο μας παιζει φιλε
όταν η bmw στην θεσ/νικη δεν πουλησε ένα αυτοκίνητο όλο το καλοκαιρι
και αρχίσε ό κόσμος να κλαίει δεν πήρε κανενας σας χαμπάρι
πάνω που ήπαμε θα ανεβεί όλη η αγορα με την απόσυρση
πήραμε τα @@
γεια σου ρε αρκανς λεβεντη....θα του κλασουν τα αρχιδια οι νταβαδες του ντεκερ.
ο ντεκερ ειναι δυναμη μεγαλη.
ντεκερ μαζι σου
είπαμε είμαστε υπαλλήλοιετσι ειναι αλεξ...κανεις δεν σκεφτεται τον ταλαιπωρο μεγαλεμπορο αυτοκινητων σημερα....
εγω αφεντικο ειμαι...για σενα δεν ξερω....είπαμε είμαστε υπαλλήλοι
όχι αφεντικά
τιμές βγάζουν άλλοι όχι εγώ
είπαμε πρόεδρος...θα του κλασουν τα αρχιδια οι νταβαδες του ντεκερ.
ο ντεκερ ειναι δυναμη μεγαλη.
ντεκερ μαζι σου
με βλεπω με καμια φωτο καταζητειται εξω απο τα μπουρδελα και με διεθνες ενταλμα συλληψης σαν τον αρκαν οριτζιναλ...gl βγαλε εκτακτο πολεμικο ανακοινωθεν για το πολεμο κατα των νταβαδων.
η μαχη απο οτι φαινετε τωρα αρχιζει.
ντεκερ γερααααααααααααααααααααα
Συμφωνω και επαυξανω με την λογικη σου ;)η φαγε απολυει κοσμο η τζιει φερις βαραει κανονι οι ασφαλιστικες εκλεισαν ο Απεργης με τα αυτοκινητα εκλεισε κ πολλα αλλα εργοστασια που βαριεμαι να ονομασω απολυουν κοσμο για να μικρυνουν τα εξοδα τους.Αποτι καταλαβαινετε η κριση δεν εχει ερθει ακομη στην Ελλαδα.περιμενουμε να γινουν πολλα ακομη.Αν εσεις νομιζετε οτι οι τιμες που ζητανε ειναι λογικες πηγαιντε κ ακουμπιστετα τους.Αλλα προσοχη μην μεινετε στο δρομο κ εσεις!!φιλικα παντα!!
κουφάλα...εγω αφεντικο ειμαι...για σενα δεν ξερω....
μπα μαλλον αντιδραση για να κανει πλακα και να προκαλεσει ειναι....αλλα ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι...Συμφωνω και επαυξανω με την λογικη σου ;)
τωρα οσο για τον fufasss νομιζω οτι εχει καποιο συμφερον , και μαλλον "ζοριστηκε" λιγο απο τις αναδουλειες , δεν πειραζει σημαινει οτι παει καλα η αποχα ;)