Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
gl πολυ στομα ανοιξες ρε πουτανακι ξαφνικα?
γιατι ετσι?
γιατι εσυ τι ζορι τραβας;καποιος το ξεκινησε με μια συγκεκριμενη κουβεντα...ας προσεχε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι εδω μεσα..και ουστ μην σου γαμησω και σενα τωρα...αιντε....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
δεν πας να γαμηθεις και συ παλικλωναρι;σε εχω γραμμενο στον πουτσο μου...βγηκες σαν την πουτανα να υπερασπιστεις τον φιλοσου...θελω σαν και σενα δεκα....
καταρχην δεν ειμαι φιλος κανενος εδω μεσα.απο τοτε που εμφανιστηκες γαμησες ολο το σαιτ.ΑΡΡΩΣΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μολις καταλαβα γιατι λεγεται ετσι το site.γιατι ειμαστε ενα μπουρδελο.επειδη εχω προσωπικη ζωη κ παλι καλα για μενα εχω γκομενα για να πηδαω εκτος απο τις πουτανες που αλλοι παιρνουν δυο δυο καθε μερα δεν ξαναποσταρω με τιποτα εδω μεσα.δεν το κανω για αυτους τους μαλακες αλλα για την παρτη μυ.επειδη δεν εχω καμια ορεξη να χαλιεμαι κ να καθομαι να σκαω για ατομα που δεν εχουν να κανουν κατι αλλο στη ζω παρα μονο τσαρκες
κ δεν αναφερομαι σε ολους αλλα σε κανα δυο
ξερουν αυτοι.κυριοι τα σεβη μου κ σας χαιρετω χαρηκα για τις κουβεντες μας κ τις μαλακιες που ειπαμε κατα καιρους καθως κ για την ανταλλαγη αποψεων

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καταρχην δεν ειμαι φιλος κανενος εδω μεσα.απο τοτε που εμφανιστηκες γαμησες ολο το σαιτ.ΑΡΡΩΣΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ
ενω εσυ ειχες μεγαλη προσφορα τι να σου πω.....οτι θελω θα κανω δεν σου δινω λογαριασμο...αν δεν σ αρεσει πουλο....

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ολα τα παραπανω βεβαια με μια προυποθεση
να μην αναφερεται κανενας στο ονομα μου με αρνητικα σχολια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μολις καταλαβα γιατι λεγεται ετσι το site.γιατι ειμαστε ενα μπουρδελο.επειδη εχω προσωπικη ζωη κ παλι καλα για μενα εχω γκομενα για να πηδαω εκτος απο τις πουτανες που αλλοι παιρνουν δυο δυο καθε μερα δεν ξαναποσταρω με τιποτα εδω μεσα.δεν το κανω για αυτους τους μαλακες αλλα για την παρτη μυ.επειδη δεν εχω καμια ορεξη να χαλιεμαι κ να καθομαι να σκαω για ατομα που δεν εχουν να κανουν κατι αλλο στη ζω παρα μονο τσαρκες
κ δεν αναφερομαι σε ολους αλλα σε κανα δυο
ξερουν αυτοι.κυριοι τα σεβη μου κ σας χαιρετω χαρηκα για τις κουβεντες μας κ τις μαλακιες που ειπαμε κατα καιρους καθως κ για την ανταλλαγη αποψεων
αντε να αριαωνουμε απο τους προβληματικους σιγα σιγα....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θα ερθω εγω ρε φιλαρακο?

τι θα φορας να σε γνωρισω?

αντε να γαμησουμε κιολας ευκαιρια ειναι σημερα που σε βρηκαμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τους ρουφίανους του άλλου δεν είσαι  να πας μαζί του να παιξεις μαζί του
μπας και δεις και συ καμια άσπρη μέρα

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γιατι εσυ τι ζορι τραβας;καποιος το ξεκινησε με μια συγκεκριμενη κουβεντα...ας προσεχε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι εδω μεσα..και ουστ μην σου γαμησω και σενα τωρα...αιντε....
εμενα μου κλανεις τα αρχιδια και το ξερεις κολοτρυπιδα.

αντε να μην σε γαμησω στην τελικη εγω παλιοαρχιδο.
τσαμπουκαλευεσε και βλακα.

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε να αριαωνουμε απο τους προβληματικους σιγα σιγα....
σχολιαζω γιατι ειπες για μενα λοιπον κ λεω οτι θα επρεπε κ εσυ να κανεις το ιδιο μπας κ γινει κατι απο δω μεσα.καλα ηταν οταν πηρες την αποφαση να μην ξαναγραψεις,μετα τι εγινε?ειδες ποσο αρρωστος εισαι κ κολλημενος με αυτο το πραγμα?κριμα για σενα.σε λυπαμαι πραγματικα κ παλι καλα που δεν ειχα περισσοτερα παρε δωσε μαζι σου
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
ενω εσυ ειχες μεγαλη προσφορα τι να σου πω.....οτι θελω θα κανω δεν σου δινω λογαριασμο...αν δεν σ αρεσει πουλο....
απο τις δικες σου μαλακιες τουλαχιστον εγραψα πιο χρησιμα πραματα.και δε θα κανεις οτι θες γιατι θα στα σβηνω.οπως εκανα την αλλη φορα αν θυμασαι....και οι admin στη μπουκα σε εχουνε.το παραλογο ειναι οτι τις τελευταιες μερες,εγραψες και καποια σωστα πραγματα και συμφωνουσα.σοβαρα το λεω.σημερα τι σ'επιασε??

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ατυχησες φιλε,θα ειμαι αλλου,κοντα βεβαια αλλα δεν θα ασχοληθω με την παρτη σας.κ γκομενακια δοξα το θεο εχω
χαίρομαι για σένα...
αλλά με τέτοια συμπεριφορα δυσκολευομαι να το πιστέψω...
αλλά αφού το λες...
φαντάσου να μην είχες τι θα παθέναμε

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χαίρομαι για σένα...
αλλά με τέτοια συμπεριφορα δυσκολευομαι να το πιστέψω...
αλλά αφού το λες...
φαντάσου να μην είχες τι θα παθέναμε
σεβασου τουλαχιστον το γεγονος οτι δεν θελω να ποσταρω εδω μεσα κ μη σχολιαζεις το οτιδηποτε για μενα.το ξεορυμε οτι εισαι μαλακας αλλα μεχρι ενα σημειο.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σεβασου τουλαχιστον το γεγονος οτι δεν θελω να ποσταρω εδω μεσα κ μη σχολιαζεις το οτιδηποτε για μενα.το ξεορυμε οτι εισαι μαλακας αλλα μεχρι ενα σημειο.
πως το ξερεις αυτό φίλε ?
ρε μπας και είσαι κάνας ματάκιας ανωμαλιάρης που μπαίνει στο σαιτ για να παίρνει ιδέες
πρόστυχε ανωμαλιάρη...
θα σε σεβαστω όσο εσύ ως τώρα ...που το κάθε σου ποστ βγαίνει από τους οχετους και τους
υπόνομους που ζεις.

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πως το ξερεις αυτό φίλε ?
ρε μπας και ειμαι κάνας ματάκιας ανωμαλιάρης που μπαίνω στο σαιτ για να παίρνω ιδέες
πρόστυχε ανωμαλιάρη...

με αγαπη αλλα δεν χρειαζεται να το λες κ μονος σου.κοψ το επιτελους δεν γελαει κανενας.κοψ το για να μην ξαναμπω εδω μεσα κ gl μην σχολιασεις κτι.ελπιζω να το εχεις σεβαστει κ εσυ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με αγαπη αλλα δεν χρειαζεται να το λες κ μονος σου.κοψ το επιτελους δεν γελαει κανενας.κοψ το για να μην ξαναμπω εδω μεσα κ gl μην σχολιασεις κτι.ελπιζω να το εχεις σεβαστει κ εσυ
ανωμαλίαρη ματάκια ...κάνεις και edit
κάνεις λάθος γελάμε όλοι μαζί σου...
και αν ξαναμπεις τι θα γίνει θα ξαναρχίσεις τα ίδια ...
αλλά μάλλον το εργαλείο το έχεις μόνο για κατουρημα για αυτο τραβάς τέτοιο ζόρι
αν ήσουν αντρας δεν θα μετρούσες τον ανδρισμο σου με βρισιες και απειλες

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ανωμαλίαρη ματάκια ...κάνεις και edit
και αν ξαναμπεις τι θα γίνει θα ξαναρχίσεις τα ίδια
ωχ δεν την παλευεις?δεν εχεις καταλαβει ενα πραγμα,δεν θελω να ξαναμπω οχι γιατι το ειπες εσυ αλλα γιατι δεν γουσταρω εγω πλεον.κοφτο ειλικρινα γιατι δεν παει αλλο με την παρτη σου μου προκλαεις αηδια

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εμενα να δεις!
αυτην την μιζερια σου δεν την αντέχω!
αν είναι δυνατον να τραβας ζόρι γιατί εγω πήδηξα και εσυ όχι?
πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα.

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εμενα να δεις!
αυτην την μιζερια σου δεν την αντέχω!
αν είναι δυνατον να τραβας ζόρι γιατί εγω πήδηξα και εσυ όχι?
πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα.
ε εισαι καραγκιοζης ρε φιλε αν αυτο καταλαβρες κ μαλλον εκπεμπουμε σε διαφορετικα μηκη κ πλατη κυματος.γι αυτο νομιζεις εγινε τοσο θεμα η οτι ειπαμε να κανουμε μια κινηση κ εσυ εκτος του οτι προκαλεις την σπας κιολας.ελεος δηλαδη κοφ το

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
κοφτον πρωτα εσύ !
γιατί η αποχή είναι υποχρεωτική !
τα καραγκιοζιλικια εσύ τα ξεκινας!
εαν κάνεις αποχη μην μπαίνεις σε σαιτ που μιλα για σεξ!
τράβα στο Α.Ορος και καλο παράδεισο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom