You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Comandante!!!
δεν χαθηκα,εδω ειμαι σχεδον καθε μερα απλα δεν γραφω στην μπουρδελοκατασταση με εξαιρεση κανα δυο ποστ που εγραψα αναφορες κ καταθεσειςdeker που εισαι φιλε χαθηκες.
διαβασες για την αλλη την χριστινα που εγραψα στη μπουρδελο-κατασταση?
ποια χριστινα φιλε απ ολες?ρωταω γιατι εχει γεμισει ο τοπος με χριστινες
την ρουμανα κεφαληνιας 8 αμα δεν πηγες χανεις εγω την πηρα την προηγουμενη βδομαδα και επαθα πλακα,μπηκα δυο φορες.γιατι το ειχε 30 ευρω αλλα το τιμαει καλα!δεν χαθηκα,εδω ειμαι σχεδον καθε μερα απλα δεν γραφω στην μπουρδελοκατασταση με εξαιρεση κανα δυο ποστ που εγραψα αναφορες κ καταθεσεις
ποια χριστινα φιλε απ ολες?ρωταω γιατι εχει γεμισει ο τοπος με χριστινες
αμα υπολογισεις τα 40 για αλλου τους εφαγα ενα 20ρικο
πως γραφεις τοσο γρηγορα γαμωτο?
ειναι θεμα συνηθειας φιλε.οντως γραφω παρα πολυ γρηγορα κ τυφλα αλλα λογω σχολης κ δουλειας οχι επειδη θα ελεγε κανεις κακοβουλος οτι λιωνω εδω μεσα.λες να περασω μια βολτα?πως ειναι το πουτανι?την ρουμανα κεφαληνιας 8 αμα δεν πηγες χανεις εγω την πηρα την προηγουμενη βδομαδα και επαθα πλακα,μπηκα δυο φορες.γιατι το ειχε 30 ευρω αλλα το τιμαει καλα!
αμα υπολογισεις τα 40 για αλλου τους εφαγα ενα 20ρικο
πως γραφεις τοσο γρηγορα γαμωτο?
να μην πεσω σε καμια παγιδα κ ποτε δουλευει?
καθε βραδυ.δεν πεφτεις εγκυηση!μπες στο αθενς λειντις δες φοτοειναι θεμα συνηθειας φιλε.οντως γραφω παρα πολυ γρηγορα κ τυφλα αλλα λογω σχολης κ δουλειας οχι επειδη θα ελεγε κανεις κακοβουλος οτι λιωνω εδω μεσα.λες να περασω μια βολτα?πως ειναι το πουτανι?
να μην πεσω σε καμια παγιδα κ ποτε δουλευει?
το βυζι με χαλαει....ειναι μαπα η μου φαινεται?καθε βραδυ.δεν πεφτεις εγκυηση!μπες στο αθενς λειντις δες φοτο
ειναι λιγο σιτεμενη ασε που γραφει 22χρονωντο βυζι με χαλαει....ειναι μαπα η μου φαινεται?
το βυζι μου κανει πολυ χαλαρο κ δεν μ αρεσει αυτο.θελω βυζαρα κ αν ειναι δυνατον σιλικονατηειναι λιγο σιτεμενη ασε που γραφει 22χρονων
κανονικο ειναι ρε φιλε αλλα οχι οπως το θες εσυτο βυζι μου κανει πολυ χαλαρο κ δεν μ αρεσει αυτο.θελω βυζαρα κ αν ειναι δυνατον σιλικονατη
θα περασω να την τσεκαρω φιλεκανονικο ειναι ρε φιλε αλλα οχι οπως το θες εσυ
θα περασω να την τσεκαρω φιλε
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Επειδή για να έχουν αποτέλεσμα οι αγώνες του κόσμου πρέπει να υπάρχει και η συμπαράσταση της πολιτικής ηγεσίας, να μια πρωτοβουλία που θα μπορούσε να πάρει ο Παπαγεωργόπουλος για να βοηθήσει την κατάσταση:
www.news247.gr/a/5!112221]http://www.news247.gr/a/5!112221[/url]
Βλέπετε τι γίνεται στη Δανία κύριε δήμαρχε;
www.news247.gr/a/5!112221]http://www.news247.gr/a/5!112221[/url]
Βλέπετε τι γίνεται στη Δανία κύριε δήμαρχε;
al εδω εισαι?τα εχω πει πολλες φορες κ πιστευω πως με τον καιρο θα δουμε αποτελεσματα....απλα ειναι στο χερι μας.οσο για τα περισσοτερα χρηματα που θα εχει ο κοσμος γιατι να μην τα κρατησει να τα επενδυσει καπου αλλου.αυτες τις μερες θα θελουν ολοι τα δωρα τους.απο τις τσατσαδες μεχρι τους νταβαδες.οποτε για ενα απλο πηδημα ενα 50αρι δεν θα φτανει
πες τα....ουτε κ εγω.εχω να κανω αγορες,να παρω δωρα,να βαλω ζαντες στο αμαξι μουΣωστός ο πρόεδρος... και λεφτά για πέταμα δεν έχω!