Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
al εδω εισαι?τα εχω πει πολλες φορες κ πιστευω πως με τον καιρο θα δουμε αποτελεσματα....απλα ειναι στο χερι μας.οσο για τα περισσοτερα χρηματα που θα εχει ο κοσμος γιατι να μην τα κρατησει να τα επενδυσει καπου αλλου.αυτες τις μερες θα θελουν ολοι τα δωρα τους.απο τις τσατσαδες μεχρι τους νταβαδες.οποτε για ενα απλο πηδημα ενα 50αρι δεν θα φτανει
δε δινεις αγορι μου.ειναι απλο το θεμα.και κατι που δε σας το ειπα προχθες στην ενημερωση....θα κανετε παζαρι οταν πηγαινετε,αν δε δεχτουν σηκωνεστε και φευγετε.οι περισσοτερες τσατσαδες τσιμπανε και σου λενε ενταξει.εγω ετσι κανω τελευταια οταν θελω προγραμμα.επισης κανοντας κλικ στα αριστερα της σελιδας βλεπω οτι τα στουντιο στην Αθηνα ξεκινανε απο 50ε.επειδη ορισμενοι το εχουν κανει καραμελα δηλαδη.....

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δε δινεις αγορι μου.ειναι απλο το θεμα.και κατι που δε σας το ειπα προχθες στην ενημερωση....θα κανετε παζαρι οταν πηγαινετε,αν δε δεχτουν σηκωνεστε και φευγετε.οι περισσοτερες τσατσαδες τσιμπανε και σου λενε ενταξει.εγω ετσι κανω τελευταια οταν θελω προγραμμα.επισης κανοντας κλικ στα αριστερα της σελιδας βλεπω οτι τα στουντιο στην Αθηνα ξεκινανε απο 50ε.επειδη ορισμενοι το εχουν κανει καραμελα δηλαδη.....
ναι ρε φιλε αλλα δες μουνια,στα βιντεακια,που γαμανε εκει κατω κ δες τι εχουμε στα περισσοτερα στουντιο μας.ολες σχεδον ειναι πολυ πιο κακες απο την γκομενα που μπορεις να γαμησεις τζαμπα....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
καλα μη νομιζεις κ γω τα περιμενω.απλα θα μου ρθουν πολλα οποτε λεω να τα φαω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ έχει ένα μήνα περιμένω να πληρωθώ... και πλησιάζουν και Χριστούγεννα γμ τους μλκς...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ναι ρε φιλε αλλα δες μουνια,στα βιντεακια,που γαμανε εκει κατω κ δες τι εχουμε στα περισσοτερα στουντιο μας.ολες σχεδον ειναι πολυ πιο κακες απο την γκομενα που μπορεις να γαμησεις τζαμπα....
εχει ρε ωραια γκομενακια...το θεμα ειναι αμα κανουν καλα τη δουλεια.αμα κανεις βολτα σε 5 σπιτια μπορει και να μη σ'αρεσουν,αμα πας ομως σε 25 σπιτια ολο και κατι καλο θα βρεις

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχει ρε ωραια γκομενακια...το θεμα ειναι αμα κανουν καλα τη δουλεια.αμα κανεις βολτα σε 5 σπιτια μπορει και να μη σ'αρεσουν,αμα πας ομως σε 25 σπιτια ολο και κατι καλο θα βρεις
ρε φιλε,κανω καθε βδομαδα σε ολα αλλα σε μια μερα δεν καθομαι να τα γυρισω ολα.βαρδαρη δεν πολυπαω πλεον αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να γαμαω καλυτερα μουνια απο αυτα που μπορω να γαμησω τζαμπα.ευτυχως η δυστυχως ετσι ειμαι,δεν βρισκω ομως ενα μουνι που θα το πληρωνα ανετα να το γαμησω....δεν μου φτανουν μονο οι υπηρεσιες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ρε φιλε,κανω καθε βδομαδα σε ολα αλλα σε μια μερα δεν καθομαι να τα γυρισω ολα.βαρδαρη δεν πολυπαω πλεον αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να γαμαω καλυτερα μουνια απο αυτα που μπορω να γαμησω τζαμπα.ευτυχως η δυστυχως ετσι ειμαι,δεν βρισκω ομως ενα μουνι που θα το πληρωνα ανετα να το γαμησω....δεν μου φτανουν μονο οι υπηρεσιες
ναι αλλα αυτες τις βολτες που κανεις πρεπει να μας τις λες κι εμας εφοσον εσυ ξεκινησες το θεμα με την αποχη.αλλιως με τι επιχειρηματα την υποστηριζεις??πως θα πεισεις και τους υπολοιπους δηλαδη οτι ειναι τοσο τραγικη η κατασταση και μια αποχη θα βοηθουσε??αυτο σου ειπα και την αλλη φορα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αποχη απο ολα τα στουντιο θα κανω στις εορτες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχω αδυναμια σε τρεις αριθμους 55,95,104.

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι αλλα αυτες τις βολτες που κανεις πρεπει να μας τις λες κι εμας εφοσον εσυ ξεκινησες το θεμα με την αποχη.αλλιως με τι επιχειρηματα την υποστηριζεις??πως θα πεισεις και τους υπολοιπους δηλαδη οτι ειναι τοσο τραγικη η κατασταση και μια αποχη θα βοηθουσε??αυτο σου ειπα και την αλλη φορα...
τις βολτες μου τις καταθετω αν οχι ολες αυτε που καταθετω τουλαχιστον για να μπορω να πω κατι.δεν θα καθομαι να γραφω καθε μερα ποια κοπελα ειναι που ενω το εχει πει καποιος αλλος πριν απο μια ωρα....σ αυτο δεν νομιζω να εχω αδικο.οταν ομως απο τις βολτες μας που κανουμε κ δεν το λεω μονο για μενα,ειναι γενικο,καταληγουμε τελικα στην σταθερη μας κοπελα ε τοτε αυτο ειναι καταντια.εγω ας πουμε εχω καταληξει 4 φορες στο χριστινακι το οποιο με παει κ την παω....οποτε περναω καλα.δεν λυνει ομως το θεμα μας αυτο.νομιζω πως ολοι θελουμε ποικιλια στη ζωη μας κ το κυριοτερο οταν πληρωνεις το θες ακομα περισσοτερο.αυτα για τις κοπελες....μια αναναιωση με πιο ομορφες κοπελες δεν θα μας κανει κακο.απο αποψω καθαριοτητας δεν μπορω να πω,τα στουντιο ειναι καθαρα,δεν πιανω τον βαρδαρη γιατι ειναι για τον πουτσο.....
για τις τιμες τωρα,ειναι λιγο δυσαναλογες οι υπηρεσιες με τις τιμες.αν εσυ θες να δινεις 40ε για το απλο κ να σε μισοπηδανε κ να σου λενε αντε τελειωνε κ αντε τελειωνε κ οχι ετσι οχι αλλιως τοτε παω πασο,αλλα υπαρχουν ατομα τα οποια βγαζουν 40ε πολυ δυσκολα κ δεν θελουν να τα σπαταλανε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom