ναι αλλα αυτες τις βολτες που κανεις πρεπει να μας τις λες κι εμας εφοσον εσυ ξεκινησες το θεμα με την αποχη.αλλιως με τι επιχειρηματα την υποστηριζεις??πως θα πεισεις και τους υπολοιπους δηλαδη οτι ειναι τοσο τραγικη η κατασταση και μια αποχη θα βοηθουσε??αυτο σου ειπα και την αλλη φορα...
τις βολτες μου τις καταθετω αν οχι ολες αυτε που καταθετω τουλαχιστον για να μπορω να πω κατι.δεν θα καθομαι να γραφω καθε μερα ποια κοπελα ειναι που ενω το εχει πει καποιος αλλος πριν απο μια ωρα....σ αυτο δεν νομιζω να εχω αδικο.οταν ομως απο τις βολτες μας που κανουμε κ δεν το λεω μονο για μενα,ειναι γενικο,καταληγουμε τελικα στην σταθερη μας κοπελα ε τοτε αυτο ειναι καταντια.εγω ας πουμε εχω καταληξει 4 φορες στο χριστινακι το οποιο με παει κ την παω....οποτε περναω καλα.δεν λυνει ομως το θεμα μας αυτο.νομιζω πως ολοι θελουμε ποικιλια στη ζωη μας κ το κυριοτερο οταν πληρωνεις το θες ακομα περισσοτερο.αυτα για τις κοπελες....μια αναναιωση με πιο ομορφες κοπελες δεν θα μας κανει κακο.απο αποψω καθαριοτητας δεν μπορω να πω,τα στουντιο ειναι καθαρα,δεν πιανω τον βαρδαρη γιατι ειναι για τον πουτσο.....
για τις τιμες τωρα,ειναι λιγο δυσαναλογες οι υπηρεσιες με τις τιμες.αν εσυ θες να δινεις 40ε για το απλο κ να σε μισοπηδανε κ να σου λενε αντε τελειωνε κ αντε τελειωνε κ οχι ετσι οχι αλλιως τοτε παω πασο,αλλα υπαρχουν ατομα τα οποια βγαζουν 40ε πολυ δυσκολα κ δεν θελουν να τα σπαταλανε....