Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
Ρε παιδιά έλεος,πάλι τα ίδια;βαρετό κατάντησε.... :headbang:

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
Απλά θεωρώ γελοίο και υποκριτικό να μου κάνει παρατήρηση κάποιος που δεν συμμετείχε καν στην αποχή.Επειτα γιατί να κάνουμε αποχή;Μήπως είδαμε καμιά πτώση των τιμών με την προηγούμενη;Εγώ λέω να αφήσουμε τις μαλακίες και να κάνει ο καθένας οτι θέλει όπως είπατε.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Απλά θεωρώ γελοίο και υποκριτικό να μου κάνει παρατήρηση κάποιος που δεν συμμετείχε καν στην αποχή.Επειτα γιατί να κάνουμε αποχή;Μήπως είδαμε καμιά πτώση των τιμών με την προηγούμενη;Εγώ λέω να αφήσουμε τις μαλακίες και να κάνει ο καθένας οτι θέλει όπως είπατε.
εγω δεν κρυφτηκα απο κανεναν όταν δεν εκανα αποχή όποτε το γελοιος και υποκριτης είναι
το λιγότερο αστοχό και κρινεις εξ ιδίων ... ελπιζω τουλάχιστον να το καταλαβαίνεις αυτο
δεν πιστεψα όυτε και πιστευω στην αποχη αλλά εαν καποιοι στελνουν απειλεικα pm και προσπαθουν να επιβάλουν την αποψη τους τότε ενοχλούμαι και δείχνω συμπαρασταση
αφού παρακολύθεις το thread θα έχεις προσεξει ότι εγώ και deker δεν είμαστε φιλαράκια
ούτε και έχω κάποιο συμφερον απλά δεν γουστάρο τα νταβατζιλικια από κανένα
ούτε απο εσενα ούτε απο κάποιον άλλο
στα αρχιδια μου και στο πορτοφόλι μου κουμαντο κανω εγω και κανένας άλλος
καταλλαβες?

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
χαλαρωστε μαγκες ,δικαιωμα το καθενος ειναι να διαχειριζεται την ζωη του και το πορτοφολι του οπως νομιζει καλυτερα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ορθως μίλησες
καλη αποχή στους μεν, καλο βόλι στους δε

Επισκέπτης
τι λετε ρε? Ο ντεκερ ειπε αποχη και σας δινει και μερικες μερες διορια να ξεφορτωσετε μεχρι την αλλη αποχη υστερα δε γαμαει κανενας :rockon: :rockon: :rockon:

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Στηρίζω την αποχή έστω και σιωπηλα.. Η νέα ψηφοφορία για 2η αποχή είναι 6-4 υπέρ της νέας αποχής. Θα δούμε στην συνέχεια αλλά από αυτό που βλέπω τώρα, καταλαβαίνω ότι το site είναι 50-50 με νταβάδες και απλούς συναγωνιστές. Ρίξτε μια μαλακία ρε αδέρφια, ας κάνουμε μια σοβαρή αποχή!
Τα 40άρια είναι άκαιρα!

Δεν θα έκανα ποτέ αποχή για cg γιατί είναι ένα είδος πολυτελείας, αλλά τα studio και τα μπουρδέλα είναι για όλους εμάς τους απλούς ανθρώπους.

Για μένα όποιος είναι κατά της αποχής και το δηλώνει ανοιχτά έχει κάποιο συμφέρον, γιατί θα μπορούσε σιωπηλά να κάνει προσωπικά την τσάρκα του. Με το να δηλώνει ότι δεν συμμετέχει γιατί γουστάρει να δίνει 40άρια το μόνο που καταφέρνει είναι να: ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.

Εμείς θα πάμε σε νέα αποχή! Εσείς πάρτε τις υπαλλήλους σας και γαμίστε τες μόνοι σας!!!

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν ειναι ρε μαγκες να διχαζεται η οικογενεια,αν ειναι βεβαια,του μπουρδελοκατασταση θεσ νικης,τοτε μην κανουμε τιποτα.απλα εκανα μια προταση κ δεν την κανω απλα επειδη δεχομαι πμ απο νταβαδες απλα γιατι πιστευω πως μπορουμε να αλλαξουμε κ κατι

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν ειναι ρε μαγκες να διχαζεται η οικογενεια,αν ειναι βεβαια,του μπουρδελοκατασταση θεσ νικης,τοτε μην κανουμε τιποτα.απλα εκανα μια προταση κ δεν την κανω απλα επειδη δεχομαι πμ απο νταβαδες απλα γιατι πιστευω πως μπορουμε να αλλαξουμε κ κατι
που εισαι εσυ χαμενος ρε?εχουμε να σε δουμε καμια βδομαδα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σκασε
και κανει οτι θες
εμεις θα κανουμε αυτο που ο προεδρος απεφανθη
γκε γκε;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κανονιστε ολοι να ηστε πιο διακριτικοι με τις αποψεις σας.
οποιος θελει κανει οποιος δεν θελει-καλα γαμησια.
δεν χρειαζεται παλι να γινουμε μουνι καπελο.
απλα μην απαντατε πλεον σε οποιον ψαχνεται,σαν να μην εχει γραψει ποτε στο θρεντ.

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Από πάνω μου έχουν γράψει τρεις συναγωνιστές! Ποιος από εσάς δεν ξέρει τίνος κλώνος είναι ο enas11?????

Λέω αυτό και δεν απαντάω τίποτα άλλο! (ρητορική ερώτηση)

edit: από το post που έκανα όταν ήταν 6-4 η ψηφοφορία μέσα σε 20 λεπτά έγινε 11-5! Έλεος δηλαδή!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Από πάνω μου έχουν γράψει τρεις συναγωνιστές! Ποιος από εσάς δεν ξέρει τίνος κλώνος είναι ο enas11?????

ολοι καταλαβε ποιος ειναι
;) ;) ;) ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ενταξει ρε μαλακα,δεν ειναι ετσι,απλα να μην ειναι τοσο προκλιτικοι μερικοι.
ρε συ deker δεν παει ετσι το πραμα.....εσυ και οι υπολοιποι υπερμαχοι της αποχης θα πρεπει να την υποστηριξετε με καποια επιχειρηματα.κανατε την προηγουμενη πριν λιγες μερες.ποια ειναι τα αποτελεσματα??δε θα πρεπει να κανετε και καποιες βολτες και καποιες καταθεσεις,να τις περιγραψετε εδω μεσα,και με καποια συγκεκριμενα κριτηρια να αποφασισετε την αποχη?δηλαδη τελειωσε η μια και στο καπακι αρχιζουμε την αλλη,ετσι χωρις λογο?γνωμη μου ετσι.....και αν θες την ακους..

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

δεν πολυασχολουμαι φιλε μ αυτα,αν κ με εχουν κατηγορισει πολλες φορες οτι γραφω με τους κλωνους μου,οποτε δνε ξερω

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε συ deker δεν παει ετσι το πραμα.....εσυ και οι υπολοιποι υπερμαχοι της αποχης θα πρεπει να την υποστηριξετε με καποια επιχειρηματα.κανατε την προηγουμενη πριν λιγες μερες.ποια ειναι τα αποτελεσματα??δε θα πρεπει να κανετε και καποιες βολτες και καποιες καταθεσεις,να τις περιγραψετε εδω μεσα,και με καποια συγκεκριμενα κριτηρια να αποφασισετε την αποχη?δηλαδη τελειωσε η μια και στο καπακι αρχιζουμε την αλλη,ετσι χωρις λογο?γνωμη μου ετσι.....και αν θες την ακους..
μα αυτο ςχω σκοπο να κανω φιλε γι αυτο ειπα οτι θα το αφησουμε κ λιγο χρονο κ κατα τις 15/12 οπως ειπα να το σκεφτουμε να την κανουμε.μεχρι τοτε θα δουμε τι παιζει κ αν αλλαξε κατι κ αν εχουμε προοπτικες να αλλξουμε κατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom