Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52
OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε λαστμοικαν,το θεμα ειναι οτι θα κανουμε την πλακα μας για δυο βδομαδες,θα βαλουμε καποια χρηματα στην ακρη κ στην τελικη με την επιστροφη μας αν δεν εχει αλλαξει κατι θα δουμε τι θα κανουμε.η θα το συνεχισουμε η θα το παρουμε αποφαση,που μαλλον θα γινει το πρωτο.οσο για το τι ζηταμε,το γραφουμε ξεκαθαρα.διαβασε λιγο το θρεντ.για το αν θα το παρουμε χαμπαρι θα το δουμε μετα απο δυο εβδομαδες.κ πιστεψε με το να πηγαινουμε εκι κ να μας βλεπουν αλλα να φευγουμε δεν εχει νοημα γιατι θα πουνε οτι πηγαμε σε αλλα.το να μην μας βλεπουν καθολου τοτε θα κανουμε δουλεια.οχι στα μπουρδελα κ στα στουντιο.....

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πάμε τώρα και στο άσχημο κομμάτι.
ΔΕΝ θα πιάσει. Γιατί ειδικά στην Ελλάδα επικρατεί η νοοτροπία του εαυτούλη μας. "Δεν γαμιέται, ένας είμαι, τι να μην πατήσει κανείς, τι να πατήσει μόνο ένας. Αν μάλιστα είμαι ο μοναδικός, θα με προσέξουνε περισσότερο για να μην με χάσουνε από πελάτη"
Και τελικά η αποχή ΔΕΝ θα πιάσει. Ο Έλληνας για δύο πράγματα φημίζεται. Για το μυαλό που κρύβει στο κάτω κεφάλι και για το πόσο μικρό είναι το μέγεθος του κάτω κεφαλιού (και άρα κρύβει λίγο μυαλό συγκριτικά με άλλους λαούς εκεί)
με αυτη τηλογικη ας κατσουμε να μας γαμανε οι νταβαδες.δεν θα γινοταν τιποτα κ ποτε....οποιος θελει εχει καλως.οποιος δεν θελει ας ψηφισει αρνητικα.επισης οποιος κανει την αποχη δεν εχει να χασει τιποτα.ισα ισα του μενουν κ χρηματα στην τσεπη

triodio

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
0
etsi ετσι κατω τα μπουρδελο καρτελ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε λαστμοικαν,το θεμα ειναι οτι θα κανουμε την πλακα μας για δυο βδομαδες,θα βαλουμε καποια χρηματα στην ακρη κ στην τελικη με την επιστροφη μας αν δεν εχει αλλαξει κατι θα δουμε τι θα κανουμε.η θα το συνεχισουμε η θα το παρουμε αποφαση,που μαλλον θα γινει το πρωτο.οσο για το τι ζηταμε,το γραφουμε ξεκαθαρα.διαβασε λιγο το θρεντ.για το αν θα το παρουμε χαμπαρι θα το δουμε μετα απο δυο εβδομαδες.κ πιστεψε με το να πηγαινουμε εκι κ να μας βλεπουν αλλα να φευγουμε δεν εχει νοημα γιατι θα πουνε οτι πηγαμε σε αλλα.το να μην μας βλεπουν καθολου τοτε θα κανουμε δουλεια.οχι στα μπουρδελα κ στα στουντιο.....
και να νομίζουνε οτι θα πας αλλού, πάλι θα πρέπει να σκεφτούνε να αλλάξουνε τακτική. Και έτσι χάνουνε τον πελάτη. Δεν έχει σημασία που πάει ο πελάτης, τους αρκεί που δεν έρχεται σε αυτούς.
Εξακολουθώ να λέω πως αν δεν τους το πεις πως αν δεν ρίξουνε την τιμή και δεν αναβαθμιστούνε σε κοπέλες δεν θα ξαναπατήσεις, δεν θα  αλλάξει τίποτα. Θα το ρίξουνε στην κρίση και θα συνεχίσουνε το ίδιο μοτίβο.
Επιπλέον κάνεις λάθος αν νομίζεις πως πάνε στα μέρη αυτά μόνο οι συνάδελφοι του σάιτ. Το έγραψε παραπάνω ένας φίλος. Τους ζούνε άνετα τα πακιστάκια και οι λοιποί αλλοδαποί.

Παλιά πηγαίναμε σε κανένα μαγαζί σκυφτοί και προσεκτικοί μην μας πάρει κανα μάτι και μας κακοχαρακτηρίσει. Τώρα πάμε λες και πάμε θέατρο, κορδωτοί. Θα μας νοιάξει τι θα νομίσει ο άλλος συναγωνιστής που περιμένει ή το τι θα βγάλουμε από την τσέπη μας;; Στο κάτω κάτω, αν το γωνάξεις θα το ακούσει και αυτός και μπορεί να μην μπει τελικά ΟΥΤΕ αυτός, άρα θα έχεις συμμετοχή στην αποχή και θα τραβήξουνε τα μαλλιά τους οι τσατσάδες.

Μην αυταπατάσαι. τα πράγματα αυτά δεν περνάνε με τη σιωπηλή διαμαρτυρία. Περνάνε με τη φωνή. Και μη νομίζεις πως θα χαλαστεί η τσατσά αν της φωνάξεις. Αντιθέτως, την επόμενη φορά θα σε προσέξει γιατί θα μιλάς μπροστά στον κόσμο χύμα και τσουβαλάτα. Μη σου πω πως την επόμενη φορά θα σε πάρει παράμερα και θα σου πει πως ειδικά για εσένα θα κάνει έκπτωση αλλά να μην το πεις στους άλλους (πρέπει κάπως να σπάσει το μέτωπο).

Το θέμα είναι να το νιώσουνε στο πετσί τους. Πραγματικά πάντως δεν σας πιάνω...λες και όλη σας η ζωή είναι η μπουρδελότσαρκα. 2 εβδομάδες είναι δηλαδή μεγάλο διάστημα αποχής; Ήμαρτον, που να ζούσατε σε καμιά πόλη όπως η Αθήνα που για να βρεις γυναίκα που να δέχεται το καμάκι στο δρόμο κάνεις αίτηση με χαρτόσημο των 100.
Εγώ όσες φορές έρχομαι θεσσαλονίκη, τις ντόπιες φουμάρω...και δεν το λέω για να κάνω τον καμπόσο...κάθε άλλο.
Μετά μιλάμε για κρίσεις και μαλακίες...
3x50 το μήνα = 150, 150x12=1300γιούρια το χρόνο στην πάντα. Από τις 4 φορές κόψτε τις 3 να δεις μετά πώς καταλαβαίνουνε κρίση τα σπιτάκια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με αυτη τηλογικη ας κατσουμε να μας γαμανε οι νταβαδες.δεν θα γινοταν τιποτα κ ποτε....οποιος θελει εχει καλως.οποιος δεν θελει ας ψηφισει αρνητικα.επισης οποιος κανει την αποχη δεν εχει να χασει τιποτα.ισα ισα του μενουν κ χρηματα στην τσεπη
δεν διαφωνώ.
σου λέω όμως πως δεν θα πιάσει. και στην Αθήνα προσπαθήσανε να το κάνουνε. Και όταν πήγα κάποια στιγμή να δω τι γίνεται, η τσατσά μου λέει: πεσμένη η κίνηση.
Και της λέω..γιατί δεν ρίχνεις τις τιμές να γεμίσει το μαγαζί; Με αυτή την τιμή, μη νομίζεις, κι εγώ θα φύγω. Απάντηση; Δεν βγαίνουμε παλικάρι μου. Ε, της λέω...τότε αδιέξοδο...ούτε κι εμείς βγαίνουμε.
Αλλά άμα το γεμίσει το μαγαζί και στην ώρα πάνω βγάζει 5 πελάτες αντί για 1 που βγάζει τώρα, θα βγαίνει λειτουργικά το μαγαζί φαντάζομαι.
Όμως εμάς πάλι δεν θα μας αρέσει (θα το δεις κι αυτό), γιατί μετά το στούντιο θα το λένε μπουρδέλο ...

Τέλος πάντων, μη στο χαλάσω...
σου λέω απλά πως είναι πολλοί αυτοί που θα σου σπάσουνε την αποχή. Αυτοί που αντιθέτως, θα δώσουνε και το κανονικό ΚΑΙ δωράκι γιατί την ώρα που του έπαιρνε πίπα τον κοίταγε στα μάτια και του άρεσε...(ας μην τους χαρακτηρίσω)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εγώ πάλι θέλω ποιότητητα ή πιοτητα όπως έλεγε ο Σημιτης
το χρήμα είναι σχετικό με το τι μπορεί να
διαθέσει ο καθένας άλλος βγάζει κάποια χιλιάρικα και κάποιος σκοτώνεται για 650 ευρώ δεν
είναι το ίδιο
αλλά άν είναι δυνατό το modelo σπάο τον κουμπαρα χωρις 2η σκέψη

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Ε αν ειναι να σπασεις τον κουμπαρα σου τοτε πανε με Λολιτα. χαχαχαχα

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τα ct με κατεστρεψαν
ατιμη κενωνια

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν διαφωνώ.
σου λέω όμως πως δεν θα πιάσει. και στην Αθήνα προσπαθήσανε να το κάνουνε. Και όταν πήγα κάποια στιγμή να δω τι γίνεται, η τσατσά μου λέει: πεσμένη η κίνηση.
Και της λέω..γιατί δεν ρίχνεις τις τιμές να γεμίσει το μαγαζί; Με αυτή την τιμή, μη νομίζεις, κι εγώ θα φύγω. Απάντηση; Δεν βγαίνουμε παλικάρι μου. Ε, της λέω...τότε αδιέξοδο...ούτε κι εμείς βγαίνουμε.
Αλλά άμα το γεμίσει το μαγαζί και στην ώρα πάνω βγάζει 5 πελάτες αντί για 1 που βγάζει τώρα, θα βγαίνει λειτουργικά το μαγαζί φαντάζομαι.
Όμως εμάς πάλι δεν θα μας αρέσει (θα το δεις κι αυτό), γιατί μετά το στούντιο θα το λένε μπουρδέλο ...

Τέλος πάντων, μη στο χαλάσω...
σου λέω απλά πως είναι πολλοί αυτοί που θα σου σπάσουνε την αποχή. Αυτοί που αντιθέτως, θα δώσουνε και το κανονικό ΚΑΙ δωράκι γιατί την ώρα που του έπαιρνε πίπα τον κοίταγε στα μάτια και του άρεσε...(ας μην τους χαρακτηρίσω)
φιλε μου μην συγκρινεις την αθηνα με την θεσσαλονικη,η αθηνα ειναι στα 20 ευρω και καποια μπουρδελα στα 15 ποσο ποιο κατω να πανε?αυτοι οντως δεν βγαινουνε οικονομικα.
αλλα η θεσσαλονικη?εδω μιλαμε για 40 ευρω!δεν μιλαω καν για τα προγραμματα που εχουν ξεφυγει!
και στην τελικη αμα δεν παρεις προγραμμα σε αντιμετωπιζουν σαν μια απλη ξεπετα!
στην αθηνα με 20 ευρω εχει και ακαποτα και κωλο!τι πας να συγκρινεις???

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λαστμοικαν,δεν ειπαμε πως θα κανουμε σωπηλη αποχη.εδω ετοιμαζουμε μεχρι κ μανιφεστο.ετσι πρεπει να γινουν τα πραγματα πιστευω γιατι αν πηγαινεις ειπαμε τι γινεται,να μην κουραζουμε.επισης ειπες πως ο κοσμος απο εδω μεσα δεν κραταει την πιατσα.πιστεψε με,επειδη ειμαστε ενα μεγαλο χωριο κ δεν ειμαστε αθηνα για να μπαινουν χιλιαδες καθημερινα στα μπουρδελα,εμεις ειμαστε αυτοι που κραταμε τα σπιτακια φιλε.αν δεν τα κραταμε,τους δινουμε τα βασικα.γιατι εμεις ειμαστε αυτοι που πηγαινουμε κ καταθετουμε 2-3 φορες την εβδομαδα, ενω ενας περαστικος το κανει μια φορα το μην κ αν.πες πως το κανουμε απο εδω μεσα 100 ατομα για δυο εβδομαδες,με εναν μεσο ορο καταθεσης 100ε ο καθενας την εβδομαδα 100*100=10000ε κ καν το επι 2 εβδομαδες ειναι για πλακα 20000ε μονο απο εμας.νομιζεις πως αυτα μπορει να τα βρε απο αλλους?

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
82% η αποχη αλλα αποχη δεν βλεπω να γινεται.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Τι εγινε ρε.?
Ειπαμε αποχη αλλα οχι και αποχη απο το σαιτ.! Πολυ νεκρα.!
Ρε μπας και τρεχετε και γαματε μπας να προλαβεται πριν ψηφηστει η αποχη??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι εγινε ρε.?
Ειπαμε αποχη αλλα οχι και αποχη απο το σαιτ.! Πολυ νεκρα.!
Ρε μπας και τρεχετε και γαματε μπας να προλαβεται πριν ψηφηστει η αποχη??
την κουβεντα απο το στομα μου πηρες...νεκρωσε η μπουρδελοκατασταση... :headbang:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
φιλε μου μην συγκρινεις την αθηνα με την θεσσαλονικη,η αθηνα ειναι στα 20 ευρω και καποια μπουρδελα στα 15 ποσο ποιο κατω να πανε?αυτοι οντως δεν βγαινουνε οικονομικα.
αλλα η θεσσαλονικη?εδω μιλαμε για 40 ευρω!δεν μιλαω καν για τα προγραμματα που εχουν ξεφυγει!
Αστα να πάνε!
Έχουμε γίνει αναγκαστικά κολομπαράδες οι περισσότεροι!!! :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αθήνα  25 euro χωρις λαστιχο και λοκω με καλο milfaki

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες!
τι εγινε ρε παιδια?ειπαμε να κανουμε αποχη και εξαφανιστικατε ολοι?
πως θα ενημερωνομαστε για τα σχετικα της αποχης? *P

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σας,ελειπα δυο μερες γιατι ειχα ενα προβληματακι.πως παει το θεμα μας?το σκεφτεστε ακομα για την αποχη η ταν αφησαμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom