φιλε μου μην συγκρινεις την αθηνα με την θεσσαλονικη,η αθηνα ειναι στα 20 ευρω και καποια μπουρδελα στα 15 ποσο ποιο κατω να πανε?αυτοι οντως δεν βγαινουνε οικονομικα.
αλλα η θεσσαλονικη?εδω μιλαμε για 40 ευρω!δεν μιλαω καν για τα προγραμματα που εχουν ξεφυγει!
και στην τελικη αμα δεν παρεις προγραμμα σε αντιμετωπιζουν σαν μια απλη ξεπετα!
στην αθηνα με 20 ευρω εχει και ακαποτα και κωλο!τι πας να συγκρινεις???
η Αθήνα στα στούντιο που συζητάτε είναι πενηντάρικο ακατέβατο.
Δεν μιλάμε για Φυλής μπουρδέλλα.
Μία μόνο αλυσίδα το έχει βάλει 40αρι και γίνεται ουρά απέξω, οπότε για να πηδήξουνε οι συναγωνιστές παίρνουνε χαρτάκι προτεραιότητας. *Για να μη συζητήσω πως κάνεις 2 ώτρες να βρεις πάρκινγκ, οπότε τελικά την κάνεις.
Προσωπική γνώμη είναι πως τα 40 γιούρια το απλό πρόγραμμα είναι ικανοποιητικό αντίτιμο, στα έξτρα όμως θέλει πολλή περικοπή. Δεν μπορείς δηλαδή κατά τη γνώμη μου να ζητάς σοβαρή διαφορά στις υπηρεσίες από τα 20 στα 30 γιούρια. Είναι υπερβολικό. Και να θέλεις και τον αντίλογο, καταλαβαίνω την κρίση κλπ. Και πρέπει να το καταλαβαίνουνε κι αυτοί/ες που έχουνε τα στούντιο και μπουρδέλα. Αλλά δεν πρέπει να το καταλαβαίνουνε και οι πελάτες; Θέλω να πω, όταν δεν έχεις χρήματα να χαλάσεις, δεν πας στα σπιτάκια. Τόσο απλά.
Ξαναλέω όμως πως δεν έχω πάει ποτέ σε σπίτι στη Σαλόνικα.
Αλλά έτσι όπως τα λέτε, η ποιότητα σας λείπει, όχι η τιμή. Την τιμή θα είναι δύσκολο να την καταφέρετε (μακάρι φυσικά να το πετύχετε, καμία αντίρηση). Την ποιότητα όμως πρέπει να την απαιτήσετε και να κάνετε αποχή μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ για αυτή.
Ως παντρεμένος θα πήγαινα σε τέτοιο σπίτι μόνο για να σβουρήξω κόμματο ξεγυρισμένο αλλά στο μέτρο του οικονομικά δυνατού. Αλλά δεν περιμένω πως θα είναι τσάμπα κιόλας. Σε καμία πορνόπολη δεν είναι τσάμπα.