Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα σας,ελειπα δυο μερες γιατι ειχα ενα προβληματακι.πως παει το θεμα μας?το σκεφτεστε ακομα για την αποχη η ταν αφησαμε?
την ξεκινησαν ηδη.... :2funny: :2funny:
δεν γραφει κανεις.....ελπιζω να μην γαμαν κιολας...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σας,ελειπα δυο μερες γιατι ειχα ενα προβληματακι.πως παει το θεμα μας?το σκεφτεστε ακομα για την αποχη η ταν αφησαμε?
οι συναγωνιστες το εχουν παρει πολυ θερμα με το ζορι μπαινουν στο σαιτ!
τι εγινε φιλε deker το μετανιωσες?μηπως σου την πεσαν παλι οι νταβατζηδες επειδη τους κανεις ζημια?

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οι συναγωνιστες το εχουν παρει πολυ θερμα με το ζορι μπαινουν στο σαιτ!
τι εγινε φιλε deker το μετανιωσες?μηπως σου την πεσαν παλι οι νταβατζηδες επειδη τους κανεις ζημια?
καλα ρε μασαω εγω?σιγα μην το μετανοιωσω....απλα δεν ορισαμε ακομα ημερομηνια....ειπαμε να μπαινουμε κ να τους κραζουμε απο δω μεσα αλλα να μην πηγαινουμε να γαμαμε η να κανουμε τσαρκες....αυτοι ουτε καν εδω μεσα δεν μπαινουν?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.854
Πόντοι
11.585
Εγω παντως απο τη δευτερα εχω να δω μουνι
....απο τη δευτερα εχω να πιασω βυζακι....
...αλλα απο την τριτη με εχει φαει η  :cum: :cum: :cum:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειδες τι σκληρο μετωπο εχουμε?
η αποχη αρχησε!

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να αλλαξουμε μηπως ψηφοφορια?να βαλουμε πιθανες ημερομηνιες για αποχη?ε
εχουν αποδεχτει πολλα ατομα την ιδεα οποτε πιστευω πως ηρθε η ωρα να την υλοποιησουμε

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αλλαγη στην ψηφοφορια....μιας κ οπως ειπαμε στην αρχη μπηκαν κ ψηφησαν 100 ατομα ναι στην αποχη κ 21  οχι στην αποχη,ειμαστε συμφωνοι για την αποχη κ πρεπει να βγαλουμε ημερομηνιες

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε ρε παιδες?μηπως ειδατε οτι παιζει να εχουμε αποχη σε 5 μερες κ πηγατε ολοι να γαμησετε?γι αυτο δεν εχει ψυχη το θρεντ?

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Όλοι αποχή όλο το Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Αποχή δεν σημαίνει δεν γαμάμε, σημάινει δεν πάμε σε στουντιο/μπουρδέλα. Βρείτε κανα πιπίνι σε καμια πλατεία, ειναι όλα πολύ στενά απο κάτω!  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε μου μην συγκρινεις την αθηνα με την θεσσαλονικη,η αθηνα ειναι στα 20 ευρω και καποια μπουρδελα στα 15 ποσο ποιο κατω να πανε?αυτοι οντως δεν βγαινουνε οικονομικα.
αλλα η θεσσαλονικη?εδω μιλαμε για 40 ευρω!δεν μιλαω καν για τα προγραμματα που εχουν ξεφυγει!
και στην τελικη αμα δεν παρεις προγραμμα σε αντιμετωπιζουν σαν μια απλη ξεπετα!
στην αθηνα με 20 ευρω εχει και ακαποτα και κωλο!τι πας να συγκρινεις???
η Αθήνα στα στούντιο που συζητάτε είναι πενηντάρικο ακατέβατο.
Δεν μιλάμε για Φυλής μπουρδέλλα.
Μία μόνο αλυσίδα το έχει βάλει 40αρι και γίνεται ουρά απέξω, οπότε για να πηδήξουνε οι συναγωνιστές παίρνουνε χαρτάκι προτεραιότητας. *Για να μη συζητήσω πως κάνεις 2 ώτρες να βρεις πάρκινγκ, οπότε τελικά την κάνεις.
Προσωπική γνώμη είναι πως τα 40 γιούρια το απλό πρόγραμμα είναι ικανοποιητικό αντίτιμο, στα έξτρα όμως θέλει πολλή περικοπή. Δεν μπορείς δηλαδή κατά τη γνώμη μου να ζητάς σοβαρή διαφορά στις υπηρεσίες από τα 20 στα 30 γιούρια. Είναι υπερβολικό. Και να θέλεις και τον αντίλογο, καταλαβαίνω την κρίση κλπ. Και πρέπει να το καταλαβαίνουνε κι αυτοί/ες που έχουνε τα στούντιο και μπουρδέλα. Αλλά δεν πρέπει να το καταλαβαίνουνε και οι πελάτες; Θέλω να πω, όταν δεν έχεις χρήματα να χαλάσεις, δεν πας στα σπιτάκια. Τόσο απλά.
Ξαναλέω όμως πως δεν έχω πάει ποτέ σε σπίτι στη Σαλόνικα.
Αλλά έτσι όπως τα λέτε, η ποιότητα σας λείπει, όχι η τιμή. Την τιμή θα είναι δύσκολο να την καταφέρετε (μακάρι φυσικά να το πετύχετε, καμία αντίρηση). Την ποιότητα όμως πρέπει να την απαιτήσετε και να κάνετε αποχή μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ για αυτή.
Ως παντρεμένος θα πήγαινα σε τέτοιο σπίτι μόνο για να σβουρήξω κόμματο ξεγυρισμένο αλλά στο μέτρο του οικονομικά δυνατού. Αλλά δεν περιμένω πως θα είναι τσάμπα κιόλας. Σε καμία πορνόπολη δεν είναι τσάμπα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και κάτι ακόμα.
Το ξαναλέω. Δεν μπορείτε να λέτε για "καλά milfάκια ακάποτα στα 25 ευρώ". Αν αυτό ζητάτε, να πηγαίνετε σε μπουρδέλα.
Θεωρούσα πως στο θρεντ αυτό συζητάτε σοβαρά, για στούντιο που υποτίθετε παίρνετε αυξημένης ποιότητας υπηρεσίες.

Αν μιλάτε για μιλφάκια και μπαζάκια και ακάποτα και παπαριές τότε προφανώς πρέπει να αποσαφηνίσετε και πάλι το τι ζητάτε. Μεταξύ σας πρώτα και μετά προς αυτούς που θα το ζητήσετε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σωστα τα λεει ο λαστμοικαν...για τα στουντιο της αθηνας τα χα πει και γω τα ιδια...τωρα απο την χθεσινη πρωινη μου βολτα και το μεγαλο ποστ που εγραψα μετα το συμπερασμα ειναι οτι μετα βιας 3-4 κοριτσια απο τα 11 που ειδα αγγιζουν λιγο αυτο που λεμε μοντελο ή εστω ομορφη κοπελα οποτε τι να συζηταμε εχει πεσει πολυ το επιπεδο...γενικα ειναι η κατασταση για τον πουτσο και οχι μονο οι τιμες...εχει και 30αρι αλλα τι το θες κατι μιλφ που δεν βλεπονται...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και για να ολοκληρωσω επειδη γραφω απο κινητο,παρολο που δεν ζω μονιμα θεσσαλονικη πια αποχη ναι απο μενα οχι για τιποτα αλλο αλλα γιατι σε λιγο δεν θα βρισκω καμια καλη να πηδηξω που οπως ειπε κι ο παραπανω να ξεπερνα ή να αγγιζει τον μεσο ορο ελλεηνιδας της γειτονιας μου...ειλικρινα για σημερα στην επιστροφη προβληματιζομαι που να παω με αυτα που ειδα χτες και οπου παω μονο για δοκιμη θαναι...ασε που τις μισες τις εχω φαει στα μουτρα 3-4 χρονια τις ιδιες...πασχουμε απο εμφανιση και ανανεωση και απο χαμηλο επιπεδο επαγγελματισμου των κοριτσιων το χω ξαναγραψει...και απο το τελευταιο απορρει και η απαξιωση στο σαρανταρι και οι κομοδινε συμπεριφορες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και για να ολοκληρωσω επειδη γραφω απο κινητο,παρολο που δεν ζω μονιμα θεσσαλονικη πια αποχη ναι απο μενα οχι για τιποτα αλλο αλλα γιατι σε λιγο δεν θα βρισκω καμια καλη να πηδηξω που οπως ειπε κι ο παραπανω να ξεπερνα ή να αγγιζει τον μεσο ορο ελλεηνιδας της γειτονιας μου...ειλικρινα για σημερα στην επιστροφη προβληματιζομαι που να παω με αυτα που ειδα χτες και οπου παω μονο για δοκιμη θαναι...ασε που τις μισες τις εχω φαει στα μουτρα 3-4 χρονια τις ιδιες...πασχουμε απο εμφανιση και ανανεωση και απο χαμηλο επιπεδο επαγγελματισμου των κοριτσιων το χω ξαναγραψει...και απο το τελευταιο απορρει και η απαξιωση στο σαρανταρι και οι κομοδινε συμπεριφορες...

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες εκτός από διακόσμηση , από ιατρικους ελέγχους στα γνωστά studiakia της Βιλκας τι παίζει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.854
Πόντοι
11.585
η Αθήνα στα στούντιο που συζητάτε είναι πενηντάρικο ακατέβατο.
Δεν μιλάμε για Φυλής μπουρδέλλα.
Μία μόνο αλυσίδα το έχει βάλει 40αρι και γίνεται ουρά απέξω, οπότε για να πηδήξουνε οι συναγωνιστές παίρνουνε χαρτάκι προτεραιότητας. *Για να μη συζητήσω πως κάνεις 2 ώτρες να βρεις πάρκινγκ, οπότε τελικά την κάνεις.
Προσωπική γνώμη είναι πως τα 40 γιούρια το απλό πρόγραμμα είναι ικανοποιητικό αντίτιμο, στα έξτρα όμως θέλει πολλή περικοπή. Δεν μπορείς δηλαδή κατά τη γνώμη μου να ζητάς σοβαρή διαφορά στις υπηρεσίες από τα 20 στα 30 γιούρια. Είναι υπερβολικό. Και να θέλεις και τον αντίλογο, καταλαβαίνω την κρίση κλπ. Και πρέπει να το καταλαβαίνουνε κι αυτοί/ες που έχουνε τα στούντιο και μπουρδέλα. Αλλά δεν πρέπει να το καταλαβαίνουνε και οι πελάτες; Θέλω να πω, όταν δεν έχεις χρήματα να χαλάσεις, δεν πας στα σπιτάκια. Τόσο απλά.
Ξαναλέω όμως πως δεν έχω πάει ποτέ σε σπίτι στη Σαλόνικα.
Αλλά έτσι όπως τα λέτε, η ποιότητα σας λείπει, όχι η τιμή. Την τιμή θα είναι δύσκολο να την καταφέρετε (μακάρι φυσικά να το πετύχετε, καμία αντίρηση). Την ποιότητα όμως πρέπει να την απαιτήσετε και να κάνετε αποχή μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ για αυτή.
Ως παντρεμένος θα πήγαινα σε τέτοιο σπίτι μόνο για να σβουρήξω κόμματο ξεγυρισμένο αλλά στο μέτρο του οικονομικά δυνατού. Αλλά δεν περιμένω πως θα είναι τσάμπα κιόλας. Σε καμία πορνόπολη δεν είναι τσάμπα.

Εχεις δικιο σε αυτα που λες το φθηνο πραγμα δεν ειναι συνονημο του καλου.
Εμεις εδω πανω πληρωνουμε για καλο και περνουμε σκαρτο πραγμα.
Σε αυτη την περιπτωση δεν ξαναπατας αλλα το θεμα ειναι οτι η πολη εχει 29 μπουρδελα τα οποια σε μια βραδυνη βαρδυα εχεις 29 επιλογες να διαλεξεις απο αυτες ζητημα οι 10 να αξιζουν οπτικα και οι 5 να τιμανε τα λεφτα που τους δινεις. Μας λειπει η ποιοτητα και οι υπηρισιες...

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επειδη οι μερες εφτασαν αν κ δεν βλεπω να εουν ψηφισει οσοι κ στην αλλη ψηφοφορια,θα την κανουμε την γαμωαποχη γαμω το φελεκι μου η οχι?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επειδη οι μερες εφτασαν αν κ δεν βλεπω να εουν ψηφισει οσοι κ στην αλλη ψηφοφορια,θα την κανουμε την γαμωαποχη γαμω το φελεκι μου η οχι?
ντεκερ την εγινε?
απο οτι βλεπω δεν σε ακουει κανεις.εχεις πολλους απεργοσπαστες.
πανε και τον χωνουν στην ζουλα και μετα στο παιζουν συνδικαλιστες. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ την εγινε?
απο οτι βλεπω δεν σε ακουει κανεις.εχεις πολλους απεργοσπαστες.
πανε και τον χωνουν στην ζουλα και μετα στο παιζουν συνδικαλιστες. :2funny: :2funny: :2funny:
ασε φιλε......αυτο βλεπω κ εγω κ δεν μ αρεσει.τι κανεις εσυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom