καλα ειμαι ρε ησυχια.ασε φιλε......αυτο βλεπω κ εγω κ δεν μ αρεσει.τι κανεις εσυ?
εισαι ετοιμος για καμια αποβαση μεσα στο νοεμβριο μαζι με αλαν στο σαντα-σκι
καλα ειμαι ρε ησυχια.ασε φιλε......αυτο βλεπω κ εγω κ δεν μ αρεσει.τι κανεις εσυ?
του εστειλα κ πμ κ του ειπα καποια πραγματα που με δυσκολευουν.θα τα πουμε αλλη στιγμη,πρεπει να την κανω να δω την Παοκαρα.......καλα ειμαι ρε ησυχια.
εισαι ετοιμος για καμια αποβαση μεσα στο νοεμβριο μαζι με αλαν στο σαντα-σκι
΄επειδη οι μερες εφτασαν αν κ δεν βλεπω να εουν ψηφισει οσοι κ στην αλλη ψηφοφορια,θα την κανουμε την γαμωαποχη γαμω το φελεκι μου η οχι?
΄
Άσε ρε να γαμήσουμε λίγο ακόμη και βλέπουμε μετά!!
επειδη οι μερες εφτασαν αν κ δεν βλεπω να εουν ψηφισει οσοι κ στην αλλη ψηφοφορια,θα την κανουμε την γαμωαποχη γαμω το φελεκι μου η οχι?
΄
Άσε ρε να γαμήσουμε λίγο ακόμη και βλέπουμε μετά!!
καν τε οτι θελετε.....αν δεν θελετε να κανουμε κατι για την τσεπη μας αλλα κ για τα ματια μας....μπας κ δουμε καμια ωραια γκομενα,δεν μπορω να κανω κατι
δεν νομιζω...deker υπάρχει περίπτωση να έλθουν εις τα στούδιο και φίνα τεμάχια όπως αυτό που έχεις εις το αβαταρ σου? πολύ καυλάκιον πάντως
χωρις να υπονοω κατι αλλα μαλλον κατι τρεχει....γραφει ποια ειναι η πολη μας κ επισης εχουν ψηφισει 100 ατομα στην αποχη....οποτεχωρίς να γνωρίζω ποιά είναι η πόλη σας, εκτιμώ πως αποχή θα κάνετε μόνον εσείς οι 3 τελευταίοι. τ.π. καλή επιτυχία.
τα εχω πει φιλε ακριβως τα ιδια πραγματα εδω κ καιρο αλλα μερικοι η εχουν συμφεροντα κ κανουν μαλακιες εδω μεσα η δεν εχουν μυαλομεταξυ μας δεν χανουμε και πολλα με μια μικρη αποχη απεναντιας υπαρχει και περιπτωση να σοβαρευτουνε λιγο και να μην μας βλεπουν μονο σαν € η τουλαχιστων να προσφερουν αυτα που πρεπει
χωρις να υπονοω κατι αλλα μαλλον κατι τρεχει....γραφει ποια ειναι η πολη μας κ επισης εχουν ψηφισει 100 ατομα στην αποχη....οποτε
οτι πει το παλικαρι μου....ειναι η δευτερη ψηφοφορια φιλε.ειναι για τη θεσ νικη αν προσεχες σε ποια πολη γραφεις κ στην προηγουμενη ψηφισαν 100 ναι κ 20 οχι.απλα τωρα βγαζουμε ποτε θα την κανουμε.εσυ γιατι ψηφισες αφου δεν σε αφορα το θεμα κ επιρεαζεις το αποτελεσμα?κ γιατι πιστευεις οτι δεν θα βγαλουμε κατι?μηπως αυτο θες να πιστευεις?στην ψηφοφορία απο πάνω μου έβγαλε 32 ψήφους (8 και 24). αν σκεφτείς ότι ο τελευταίος που ψήφισα είμαι εγώ που δεν βρίσκομαι στη πόλη σας και δεν έχει σημασία αν κάνω αποχή ή όχι, επίμενω ότι οι 3 θα είσαστε. Σας εύχομαι πάντως να γίνετε περισσότεροι.
οτι πει το παλικαρι μου....ειναι η δευτερη ψηφοφορια φιλε.ειναι για τη θεσ νικη αν προσεχες σε ποια πολη γραφεις κ στην προηγουμενη ψηφισαν 100 ναι κ 20 οχι.απλα τωρα βγαζουμε ποτε θα την κανουμε.εσυ γιατι ψηφισες αφου δεν σε αφορα το θεμα κ επιρεαζεις το αποτελεσμα?κ γιατι πιστευεις οτι δεν θα βγαλουμε κατι?μηπως αυτο θες να πιστευεις?
οκ παλικαρακι.....αυτο ειναι σαν το παιδακι.να σαι καλασυγκεντρώσου παιδάκι. και στα 2 post σας εύχομαι αυτό που κάνετε να ΄χει επιτυχία!
(το παιδάκι για το "παληκάρι")
Μου φενετε μονο εγω απεχω....
..Ρε μπας και να αρχισω να γαμαω παλι???