Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ναι περιμενω να πουν ολοι την αποψη και μετα απο δημοκρατικες διαδικασιες ο προεδρος θα αποφασισει για την τελικη φορμουλα... :2funny:
προς το παρον μαλλον σπανε την αποχη βεβαια...ολοι τους μαλλον...

οτι θελετε πειτε μου...θα κατεβασω τα βιβλια μου να σας το κανω εγω μπομπα!!!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε gl καλησπέρα! Κατ'αρχάς γιατί να αρχίσει η αποχή 1/12? Δηλαδή όλοι αυτοί θα πλουτίζουν σε βάρος μας ακόμα για ενάμιση ολόκληρο μήνα? Οχι...η αποχή πιστεύω πρέπει ν'αρχίσει από τώρα κι εγώ τι κάνω ήδη πράξη εδώ και κανένα μήνα περίπου! Εν'όψι γιορτών να μείνουν αυτοί στεγνοί και όχι εμείς!Επίσης γιατί να είναι το απλό 25Ε (τι να μπλέκουμε με τάληρα-20άρικο και τέλος) :- Άλλωστε από όλες τις τσάρκες που πάω Βίλκα (Βαρδάρη τον έκοψα)κάποια απογεύματα τυχαίνει να υπάρχει κάποια κίνηση (άρα συρρέει κόσμος,κινείται η αγορά :knockinb:)..φαντάσου βράδυ τι γίνεται! Αλλά επίσης βλέπω και συναγωνιστές να μπαίνουν και μετά να βγαίνουν από το σπιτάκι πράγμα που σημαίνει οτι τόσο η εμφάνιση όσο και η κρύα συμπεριφορά της κοπέλας τους απωθεί! Απ'ότι ακούω από κριτικές Αθηναίων συναγωνιστών, εδώ Θεσσαλονίκη 15Ε έπρεπε να δίνουμε όχι 30! Επειδή τα 5 τελευταία χρόνια μένω Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω τί έπαιζε παλαιότερα,αλλά κάθε φορά που είναι να πάω το σκέφτομαι λίγο με την ποιότητα που υπάρχει >:(

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παντα τα καλυτερα χανω ρε πουστη.γιατι εχουμε τετοιες εξελιξεις οταν βγαινω εγω?τεσπα,το κειμενο μου αρεσε κ το πρωτο κ το δευτερο αλλα θα ελεγα οτι ειναι καπως μεγαλο.σκεφτειτε οτι ειστε στην τσαρκα κ το βλεπετε αυτο παντου,ειναι τοσο μεγαλο που δεν θα κατσει να το διαβασει κανενας.....μηπως θελουμε κατι πξο περιεκτικο κ συντομο?ας πουμε το μισο?ειναι καλο,οποτε μπορουμε να κρατησουμε τα βασικοτερα σημεια.επισης,οχι 1/12 αλλα εγω ελεγα σε 10 μερες αφου οριμασει λιγο το πραγμα κ το μαθει κοσμος,1/11 δηλαδη.αν περιμενουμε μεχρι το δεκεμββριο θα το ξεχασουμε κιολας.εγω ηδη ετοιμαζομαι απο τωρα κ δεν πατω αλλα δεν μπαινω κ στην διαδικασια να σκεφτω να παω

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αααααααα ξεχασα κ το θεμα των τιμω....μηπως θα ηταν καλυτερα το 20αρικο στα ρδελα κ το 30ε στα στουντιο?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
μεσα απο σημερα μεχρι τα χριστουγεννα...

Ξεκιναω.

και δεν κανω πλακα, ουτε περιμενω μαλακιες δικαιολογιες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φίλε gl καλησπέρα! Κατ'αρχάς γιατί να αρχίσει η αποχή 1/12? Δηλαδή όλοι αυτοί θα πλουτίζουν σε βάρος μας ακόμα για ενάμιση ολόκληρο μήνα? Οχι...η αποχή πιστεύω πρέπει ν'αρχίσει από τώρα κι εγώ τι κάνω ήδη πράξη εδώ και κανένα μήνα περίπου! Εν'όψι γιορτών να μείνουν αυτοί στεγνοί και όχι εμείς!Επίσης γιατί να είναι το απλό 25Ε (τι να μπλέκουμε με τάληρα-20άρικο και τέλος) :- Άλλωστε από όλες τις τσάρκες που πάω Βίλκα (Βαρδάρη τον έκοψα)κάποια απογεύματα τυχαίνει να υπάρχει κάποια κίνηση (άρα συρρέει κόσμος,κινείται η αγορά :knockinb:)..φαντάσου βράδυ τι γίνεται! Αλλά επίσης βλέπω και συναγωνιστές να μπαίνουν και μετά να βγαίνουν από το σπιτάκι πράγμα που σημαίνει οτι τόσο η εμφάνιση όσο και η κρύα συμπεριφορά της κοπέλας τους απωθεί! Απ'ότι ακούω από κριτικές Αθηναίων συναγωνιστών, εδώ Θεσσαλονίκη 15Ε έπρεπε να δίνουμε όχι 30! Επειδή τα 5 τελευταία χρόνια μένω Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω τί έπαιζε παλαιότερα,αλλά κάθε φορά που είναι να πάω το σκέφτομαι λίγο με την ποιότητα που υπάρχει >:(
ειπαμε ημερομηνια και τιμες ειναι ενδεικτικα στο κειμενο...θα βαλει ο προεδρος νουμερα αναλογα με την  κοινη γνωμη οπως διαμορφωθει...

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειπαμε ημερομηνια και τιμες ειναι ενδεικτικα στο κειμενο...θα βαλει ο προεδρος νουμερα αναλογα με την  κοινη γνωμη οπως διαμορφωθει...
εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα δηλαδη?με βλεπω με κανα δυο ακομα απο δω μεσα να μην μας ξαναβαζουν σε μπουρδελο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα δηλαδη?με βλεπω με κανα δυο ακομα απο δω μεσα να μην μας ξαναβαζουν σε μπουρδελο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπορεις να βαλεις ψηφοφορια για μερα...για τα λεφτα χρησιμοποιησε τα στοιχεια απο  το θρεντ του michael-k..

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπορεις να βαλεις ψηφοφορια για μερα...για τα λεφτα χρησιμοποιησε τα στοιχεια απο  το θρεντ του michael-k..
μα ειπαμε οτι οταν συμπληρωσουμε 100 θετικες ψηφους τοτε θα βγαλουμε μερα.η να πουμε 100 στο συνολο που ειναι ικανοποητικος αριθμος κ αναλογα με το αποτελεσμα πρατουμε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης το κειμενο μπορει να ειναι μακροσκελες αλλα θα βαλετε μια μεγαλη και τονισμενη επικεφαλιδα με το βασικο σημειο [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]΄΄αποχη απο τα μπουρδελα για να πεσουν οι τιμες΄΄ [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]ετσι ωστε οποιος δεν το διαβασει να ξερει σε δυο δευτερα σε τι αναφερεται...απο κει και περα οποιος παρασυρθει απο τον πιασαρικο τιτλο θα διαβασει και τα αλλα αν εχει χρονο...πρεπει να ειναι λιγο μεγαλο να πιανει μια κολλα Α4 και να δειχνει οτι εχουμε ενα επιπεδο ρε αδερφε...εννοουμε αυτα που λεμε...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
επισης το κειμενο μπορει να ειναι μακροσκελες αλλα θα βαλετε μια μεγαλη και τονισμενη επικεφαλιδα με το βασικο σημειο [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]΄΄αποχη απο τα μπουρδελα για να πεσουν οι τιμες΄΄ [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]ετσι ωστε οποιος δεν το διαβασει να ξερει σε δυο δευτερα σε τι αναφερεται...απο κει και περα οποιος παρασυρθει απο τον πιασαρικο τιτλο θα διαβασει και τα αλλα αν εχει χρονο...πρεπει να ειναι λιγο μεγαλο να πιανει μια κολλα Α4 και να δειχνει οτι εχουμε ενα επιπεδο ρε αδερφε...εννοουμε αυτα που λεμε...

και να γινει ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ για να μην το σκισουν οι εμπλεκομενοι!!!!!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Ρε παιδια αποχη εδω και τωρα....!!! Απο χθες δεν ειπαμε?

Τι τσαμπα πηγα χθες απο μαντζαρου 10 και δε το εχωσα στη Σαρα δηλαδη??? :headbang: :headbang: :headbang:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Λιτη πρεπει να ειναι η ανακοινωση και στο θέμα.

Όχι πολλά λόγια

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παιδια αποχη εδω και τωρα....!!! Απο χθες δεν ειπαμε?

Τι τσαμπα πηγα χθες απο μαντζαρου 10 και δε το εχωσα στη Σαρα δηλαδη??? :headbang: :headbang: :headbang:
μα ρε φιλε ακομα δεν ειχαμε ανοιξει καλα καλα το θεμα θα το καναμε κ πραξη?εχεις ακομα καιρο ομως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
μα ρε φιλε ακομα δεν ειχαμε ανοιξει καλα καλα το θεμα θα το καναμε κ πραξη?εχεις ακομα καιρο ομως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προεδρε...αιτουμε αδεια αναρτησης κριτικης.!................αμαρτησα!

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Προεδρε...αιτουμε αδεια αναρτησης κριτικης.!................αμαρτησα!
εσυ θα μας χαλασεις ολους ρε ατιμε....για κοτσαρε την στο μπουρδελοκατασταση να την δω κ εγω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ μη μασας ακομα δεν καναμε αποχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom