gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις χρεώσεις του σκρουτζ () η τάση των τιμών θα είναι αυξητική. Πως το βλέπετε? απο που προτείνετε να κάνουμε αγορές τώρα?
......ότι και όπου μου δώσει την καλύτερη προσφορά................
Συμφωνώ απόλυτα. Φυσικά να είναι και αξιόπιστη...Γιατί πχ...βρήκα κιθάρα αξίας 2400 Ευρώ να έχει 200 σε flash sale..αλλά δεν το έπαιξα κορώνα γράμματα...
Συμφωνώ. Δεν υπάρχει μία μόνο επιλογή. Ανάλογα και για τι αγορές μιλάμε.......ότι και όπου μου δώσει την καλύτερη προσφορά................
paypal είναι εγγύηση
απο το πλαισιο
για 3%? ο τζιρος στο σκρουτζ ηταν και ειναι ουτως η αλλως. η αυξηση θα ειναι ανεπαισθητη! 12€ στα 400 ειναι σταγονα.Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις χρεώσεις του σκρουτζ () η τάση των τιμών θα είναι αυξητική. Πως το βλέπετε? απο που προτείνετε να κάνουμε αγορές τώρα?
Ανάλογα τι ψάχνεις, το ebay με προπληρωμένη κάρτα είναι ασφαλές βάζεις στη κάρτα όσα λεφτά κάνει αυτό που θες και είσαι ο.κ. αν δεν παραλάβεις το αντικείμενο ανοίγεις case και σου δίνουν τα λεφτά πίσω.
Και το amazon είναι βολικό με προπληρωμένη κάρτα, έχω κάνει δεκάδες αγορές (αξεσουάρ για μηχανάκι, ρούχα και γενικά ότι μου γυαλίσει)
Από εγχώρια αγορά skroutz με αντικαταβολή.
απο ποιο amazon αγοραζεις? συνηθως λενε οτι δε στελνουν Ελλαδα
Ανάλογα τι ψάχνεις, το ebay με προπληρωμένη κάρτα είναι ασφαλές βάζεις στη κάρτα όσα λεφτά κάνει αυτό που θες και είσαι ο.κ. αν δεν παραλάβεις το αντικείμενο ανοίγεις case και σου δίνουν τα λεφτά πίσω.
για 3%? ο τζιρος στο σκρουτζ ηταν και ειναι ουτως η αλλως. η αυξηση θα ειναι ανεπαισθητη! 12€ στα 400 ειναι σταγονα.
to 97% δεν ειναι δηλαδη και ειναι το 3% τοσα χρονια καλομαθανε φιλε με 20 σεντς και τα κλικΑπο οσο ξέρω ειναι τεραστιο το ποσο, ιδιαιτερα στην τεχνολογια..
αγορασα το Α50 280 ευρο.τελος παντον για να το λες κατι θα ξερεις εγω το χα βρει προσφορα εχε black fridayΜεγάλη μούφα το πλαίσιο. Το ίδιο προϊόν το βρίσκεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή άμα ψαχτείς.
Σου μιλάω εκ πείρας γιατί κι εγώ έχω πάρει από κει αλλά ποτε ξανά.