Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 356
- Πόντοι
- 21
Απλά έμπλεξες με πελλή. Να γυρεύκεις νούσιμες γενετζιες για να έσιεις τη κελλέ σου ήσυχη όχι την κάθε πουτάνα. Έσιει προκομμένες άμα ψάξεις καλά. Της γενεκας πρέπει να της λαλείς κάτσε τζαι να κάθεται.τσιμπα καμια ξενη και κανει... εγω ευτυχως εξεγλιστρισα που τουτες πριν καταστραφω ολοκληρωτικα...
για να καταλαβεις μια που ειχα παλια ειχαμε σχεση στα κρυφα και που της ειπα θελω κατι πιο σοβαρο εθκιωξε με με την δικαιολογια οτι ειμαι ΔΗΘΕΝ υποκοσμος (ενω εν για να τρωει καυλια...και εξαλλου εξιασεν τους συγγενεις της) τελωσπαντων και ειπε μου θελει να συνεχισει με αλλον στα κρυφα...
ε οπως φαινεται ενεν μονο εγω που ημουν το μονο καυλι που ετρωεν... ημουν απλα το "κυριως" καυλι που ετρωεν...οπως το "main product" που εχουν ορισμενα εργοστασια ας πουμεν...ετρωεν και αλλους εκτακτους...
αρα ο επομενος στα κρυφα εν το "κυριως" καυλι που τρωει, οπως ημουν τσεγω συν τους εκτακτους ποτσι ποδα...
ευτυχως εν μου εφαεν πολλα λεφτα επροσεχα την...
ε τωρα που ψυχολογικης πλευρας εν με γαμησε καθολου λογω του οτι ημουν ηδη προετοιμασμενος οτι μπορει να με συρει να παω ανα πασα στιγμη...ταχα επεριμενα το...
τα βουνα εμαθημενα που τα σιονια που λαλει κουβεντα..λολ