Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
609
Πόντοι
81
Την εχω παρει 2 φορες παλιοτερα. πολυ καλη εχω γραψει και εγω και αλλοι ψαξε
Λογικα εκρουσαμε την τσε τουτη :fuck1:. Που την αλλη α βαζει οριο στους πελατες παραπανω καλο ειναι παρα κακο.

kinkcy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Ρε κοπελια μα τι γινετε εχει λιες μερες;; Στελνεις της κοπελας απαντα σου ενα “Hello” και μετα αφηνει σε στο seen; Η απλα βλεπουν το μηνυμα και δεν απαντουν ποτε! Παθαινει το κανενας αλλος;

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
30
Πόντοι
0
Τοτην εγαμισεν την κανενας να μας πει αν αξιζει;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτη την Leyla εδοκιμασε την κανενας;

Παρετα! Πεξε καλλητερα μουτσιον.

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Τοτην εγαμισεν την κανενας να μας πει αν αξιζει;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρετα! Πεξε καλλητερα μουτσιον.
Γιατι ομως φιλε εχεις εμπειρία μαζι της; Εφενετουν δυνατή περίπτωση γι’ αυτό ρώτησα

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
30
Πόντοι
0
Γιατι ομως φιλε εχεις εμπειρία μαζι της; Εφενετουν δυνατή περίπτωση γι’ αυτό ρώτησα
Ναι . Ηταν ξενερωτη ψηχρη. Σαν να της χροστας που πας και της δινεις χαρτιλικη , εβαρκιετουν να ταραξει, πιπα με το ζωρι και με το χαρτομαντιλο και το αντισιπτικο συνεχια σαν να και βαστα σκατα. Παθιτικη στο σεχ. Ουτε φιλια, και γενικα εν αξιζη να ασχολιθης με καμια και τουτη και οι αλλες που εν μαζι της κατια, βικη, κλπ

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Ναι . Ηταν ξενερωτη ψηχρη. Σαν να της χροστας που πας και της δινεις χαρτιλικη , εβαρκιετουν να ταραξει, πιπα με το ζωρι και με το χαρτομαντιλο και το αντισιπτικο συνεχια σαν να και βαστα σκατα. Παθιτικη στο σεχ. Ουτε φιλια, και γενικα εν αξιζη να ασχολιθης με καμια και τουτη και οι αλλες που εν μαζι της κατια, βικη, κλπ
Ωραιος ευχαριστω φιλε Επειδή την έβλεπα στο instagram και φενετουν στρινιαρα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.196
Πόντοι
206
Καθίστε να δίνετε 100ρικα στις επαγγελματίες εσκορτ που το παίζουν ιστορία και μάλιστα δεν κάνουν καλά ούτε τις στάνταρ υπηρεσίες.

Όσοι λένε ότι με 50-60€ δε βρίσκεις να γαμησεις απλά έχουν μεσάνυχτα.
Και θα πω μια πρόσφατη ιστορία από Πάφο.
Είχα να πάω για επίσκεψη εκεί και με την ευκαιρία μίλησα για ραντεβού με μερικές κοπέλες. Φαίνεται εκεί έχουν στάνταρ όλες το 50ρικο ως βασικό πρόγραμμα: Ουκρανες και μια Ελληνίδα που μίλησα.+20 πάει το ακαπωτο.

Κανονίζω με τη μια Ουκρανή. Κοντά 40ετων, καλό βυζί, είχε λίγα κιλά έξτρα στην κοιλιά, αλλά όχι χοντρή.
Της δίνω κατευθείαν 60€, πάει να μου δώσει ρέστα, της λέω κρατά τα και περιμένω καλό σερβις.
Αυτό ήταν: κατευθείαν ακαπωτο μπουκι, γλυψιμο με DT μαζί, μετά στο γαμήσι δεν παραπονιόταν για καμία στάση και στο τέλος τσιμπούκι χωρίς λάστιχο με τελειώνει με στόμα, όπως μου αρέσει.
Γλυτωσα και το δεκαρικο, φχαριστιθηκα και γαμησι. Μετά κουβέντα χαλαρά για Ντουμπάι, φαγητό και ζωή στην Πάφο.

Ας μην είναι 25 χρονών όπως στις αγγελίες εσκορτ που ζητάνε 120€ το 30λεπτο.
Τουλάχιστον την ιδρώνει τη φανέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom