Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Stavento20

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!
Κριτικές για τις ποιο κάτω αν αξίζουν?

Ευχαριστώ!

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
187
Πόντοι
1
η ποιοτητα ενεν παντα η τιμη, κρινο αντικιμενικα εγω, ανιξεραρτιτουσ τιμης, αν εσυ περιμενις να γαμας κουαλιτη πραματα παντα με 60 ευρω, θα απογοιτευτης, supply and demand ονομαζεται, ναι μακαρει να ηταν 60 ακομη αλα δεν ειναι
Αυτος ο βρωμιαρης χεντισμενος που μιλας ουτε για supply and demand καταλαβει ουτε για πληθωρισμο, ειναι τελειος ηλιθιος. Νομιζει ειναι μια δεκαετια πριν που 50ε ηθελε η πουτανα. Αλλαξαν η καιροι φιλε, Π Λ Η Θ Ω Ρ Ι Σ Μ Ο Σ.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.170
Πόντοι
206
Αυτος ο βρωμιαρης χεντισμενος που μιλας ουτε για supply and demand καταλαβει ουτε για πληθωρισμο, ειναι τελειος ηλιθιος. Νομιζει ειναι μια δεκαετια πριν που 50ε ηθελε η πουτανα. Αλλαξαν η καιροι φιλε, Π Λ Η Θ Ω Ρ Ι Σ Μ Ο Σ.
Δεν ξέρω για ποιον μιλάς αμορφωτε πιθηκα, αλλά ξεντυμενο να πεις τον πατέρα σου.
Μια χαρά ντυμένος είμαι και μια χαρά ξέρω να γαμάω Ρωσίδες με 60€.
Τράβα γαμα τη χούφτα σου τώρα που πετάχτηκες σαν την πορδή να μιλήσεις για πληθωρισμό.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Sotos5

JustJhon

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2020
Like
52
Πόντοι
0
Αν και Ρουμάνα έχει πολύ καλά σχόλια και που μιλήσαμε φάνηκε ξηγημένη, έχει δοκιμάσει κανείς;

gousgounis47

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
32
Πόντοι
0

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
65
Πόντοι
0
Πιάνω τηλέφωνο έχει που το πρωί κι αύριο εκατάφερα να βάλω ραντεβού. Βγήκατε όλοι κλεφτάτα κλεφτάτα όπως τους αλουπούς να φκερώσετε το τάγκι από την 1 του χρόνου. Ε δεν περιγράφετε, ούτε προγραμματισμένο να το είχατε. Άμα καταφέρνετε να ξεφύγετε από το τράγο έσσο, είστε καθηγητές. Anyways χρόνια πολλά κι καλές βιλιές!

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
686
Πόντοι
81
Πιάνω τηλέφωνο έχει που το πρωί κι αύριο εκατάφερα να βάλω ραντεβού. Βγήκατε όλοι κλεφτάτα κλεφτάτα όπως τους αλουπούς να φκερώσετε το τάγκι από την 1 του χρόνου. Ε δεν περιγράφετε, ούτε προγραμματισμένο να το είχατε. Άμα καταφέρνετε να ξεφύγετε από το τράγο έσσο, είστε καθηγητές. Anyways χρόνια πολλά κι καλές βιλιές!
Για ποια λες φίλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom